Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω αποκλείσει και το ρύζι γιατί ψάχνω να βρώ τι άλλο μπορεί να φταίει και πορόλες τις αποκλείσεις συνεχίζουμε και έχουμε κενωσεις με βλέννες και αίμα... Το ψωμί δεν το έχω αντικάταστησει... όπως δεν έχω αντικαταστήσει πολλά από όσα έχω σταματήσει να τρώω.... Το ξέρω πως μπορεί να μην είναι σωστό αλλά δε ξέρω τι άλλο να κάνω πια....

Η 40 + μαμα εννοει εαν φτιαχνεις ψωμι απο αλευρι που δεν ειναι απο σιταρι,

εγω αν και προσπαθησα πολλες φορες να φτιαξω ψωμι απο αλλο αλευρι δεν τα καταφερα

απο σικαλι,κρθαρι, φανταζομαι μπορεις να φας

υπαρχουν πολλων ειδων αλευρια στα βιολογαδικα

ομως τελευταια εχω παρει ετοιμα ψωμια απο ρυζι και απο κεχρι και ειναι μια χαρα ,δεν ειναι οτι εχουμε προβλημα με το σιταρι απλα τρωμε ψωμια ενναλαξ,διοτι οταν ενα εντερακι ειναι ερεθισμενο ερεθιζεται και απο την γλουτενη(συμβουλη και παιδογαστρεντερολογου)

με το ρυζι μηπως υπερβαλλεις ?

Valeri αυτο που ήθελα να πω είναι ότι ενδιαφέρονται κυρίως για το μωρό κ την διατροφή του κ όχι για την μάνα... Δηλαδή το μωρό σε αυτή την ηλικία τρώει 5, 10 τροφές κ αυτές είναι που ελέγχονται για αλλεργία... Η μαμα τώρα που θηλαζει τρώει πολυ περισσότερες τροφές που το παιδι δεν θα τις έπαιρνε αν δεν θηλαζε!!!(ποσο μάλλον τους πρώτους μήνες) Οπότε σου λέει πως αν θες να θηλασεις δικό σου το θέμα θα πρέπει να αποφευγεις αυτές τις τροφές... Απο κει κ πέρα αν το μωρό το πειράζει κ κάτι άλλο θα πρέπει να το διαπιστώσει μονη της η μαμα...

Αυτο που ήθελα να πω στην polimerou κ επιμένω είναι ότι πρέπει να διευκρινησει σε ποιες τροφές πιστεύει πως έχει αλλεργία το παιδι γιατί απο μονη της η αλλεργιολογος δεν θα κάνει σε όλες τις τροφές τεστ... Μάλιστα πριν το ραντεβού μιλάς με την γραμματέα για μίνι ιστορικό στο οποίο εγω είχα τονίσει το γάλα κ δεν ανέφερα κ το πορτοκαλί πχ ή κάτι άλλο που υποψιαζομουν.. Έτσι όταν πήγαμε μας έκανε σχετικές με το γάλα κ τα σιτηρά κ όχι για φρούτα πχ...πριν μας πάρει ακριβές ιστορικό μετο που μπήκαμε μας κόλλησε τα πατς... Δικό μου το λάθος κ γί' αυτο το επισημαινω για να παει υποψιασμενη πως η μαμα λέει τι πειράζει κ εκεί γύρω κινείται η εξέταση. Δεν εξετάζεται γενικώς σε τι υπάρχει αλλεργία...

Yugup3.png

Η 40 + μαμα εννοει εαν φτιαχνεις ψωμι απο αλευρι που δεν ειναι απο σιταρι,

εγω αν και προσπαθησα πολλες φορες να φτιαξω ψωμι απο αλλο αλευρι δεν τα καταφερα

απο σικαλι,κρθαρι, φανταζομαι μπορεις να φας

υπαρχουν πολλων ειδων αλευρια στα βιολογαδικα

ομως τελευταια εχω παρει ετοιμα ψωμια απο ρυζι και απο κεχρι και ειναι μια χαρα ,δεν ειναι οτι εχουμε προβλημα με το σιταρι απλα τρωμε ψωμια ενναλαξ,διοτι οταν ενα εντερακι ειναι ερεθισμενο ερεθιζεται και απο την γλουτενη(συμβουλη και παιδογαστρεντερολογου)

Στα σιτηρά ανήκει και η σίκαλη και το κριθάρι αν δεν κάνω λάθος.... το κεχρί είναι σίτηρό ή δημητριακό?

με το ρυζι μηπως υπερβαλλεις ?

Ξέρω κι εγώ τι να πω??? μπορεί και να υπερβάλω... δεν προκαλεί αλεργείες το ρυζι??? Η πατάτα είναι ακίνδυνη ή τζαμπα τη τρώω με το κιλό τωρα τελευταία?

Διαφημίσεις

Τα ψευδοδημητριακα μπορείς να τα φας ή πειράζουν κ αυτά;; Εννοώ κεχρι φαγοπυρο...

Ξέρω κι εγώ???? Δεν έχω μιλήσει ακόμα με αλλεργιολόγο...

Αυτε και τα δυο δεν έχουν γλουτένη εεε???? Και πως τρώγωνται???

Ξέρω κι εγώ???? Δεν έχω μιλήσει ακόμα με αλλεργιολόγο...

Αυτε και τα δυο δεν έχουν γλουτένη εεε???? Και πως τρώγωνται???

Απ'όσο ξέρω από γλουτενη είναι ασφαλή...αυτά μπορείς να τα πάρεις από βιολογικά καταστήματα ακόμα και σε μορφή όπως το αλεύρι για να φτιάξεις ψωμί κ άλλα πράγματα ισως κ κανενα γλυκακι;)...σιγουρα υπάρχουν συνταγές...

Πολλές μαμαδες τα δίνουν στα μωράκια αντι για ρυζαλευρο...κι εγώ τώρα τα ανακαλύπτω σιγά σιγά, είμαστε τωρα στη φάση quaker:D όλες οι συνταγες καθημερινά το περιέχουν αλλά δυστυχως περιέχει λίγη γλουτένη οπότε δεν ξέρω αν κάνει για σας...

Δεν περιέχουν γλουτένη

καλαμπόκι

ρύζι

κινόα

ταπιόκα

κεχρί

φαγόπυρο

ρεβυθάλευρο

σόγια (αλλά πολύ αλλεργιογόνα)

Yugup3.png

γεια σας. Ο μπέμπης μου 2,5 μηνών εκεί που είχαμε κατακτήσει να κάνει κακά μια φορά την ημέρα από χτες βγάζει συνεχώς μια κίτρινη βλέννη και μάλιστα 2 φορές υπήρξε απειροελάχιστο αίμα. Να πω 1ον ότι είχαμε ξεκινήσει να παίρνουμε αντιβίωση (ceclor) για μια μολυνσούλα στο νύχι και 2ον εδώ και πέντε μέρες ενώ θήλαζα αποκλειστικά άρχισα να του δίνω ένα μπουκάλι το βράδυ (γιατί άρχισα ξανά τη δουλειά και δεν άντεχα άλλο ξενύχτι) με το οποίο κοιμόταν μέχρι το πρωί. Η παιδίατρος μου είπε να κόψω αμέσως τη σκόνη και τα γαλακτοκομικά και να πάω αύριο για καλλιέργεια κοπράνων. Επίσης, βγάζει συνέχεια σπυράκια στο πρόσωπο. Από την εμπειρία σας λέτε όντως να φταίει το ξένο γάλα? Γιατί το έδινα ήδη 5 μέρες και στο παρελθόν που χρειάστηκε να του δώσω σε έκτακτες περιπτώσεις δεν εμφάνισε κάτι αντίστοιχο. Να αναφέρω οτι κάνω περίπου 5 τσιγάρα την ημέρα. μπορεί να επηρέασε αυτό το στομαχάκι του?:confused::confused:

γεια σας. Ο μπέμπης μου 2,5 μηνών εκεί που είχαμε κατακτήσει να κάνει κακά μια φορά την ημέρα από χτες βγάζει συνεχώς μια κίτρινη βλέννη και μάλιστα 2 φορές υπήρξε απειροελάχιστο αίμα.

γιατι θεωρεις κατακτηση την μια φορα σε αυτην την ηλικια?

Να πω 1ον ότι είχαμε ξεκινήσει να παίρνουμε αντιβίωση (ceclor) για μια μολυνσούλα στο νύχι
την αντιβιωση την ξεκινησατε πριν απο τα συμπτωματα απο το εντερο?
και 2ον εδώ και πέντε μέρες ενώ θήλαζα αποκλειστικά άρχισα να του δίνω ένα μπουκάλι το βράδυ (γιατί άρχισα ξανά τη δουλειά και δεν άντεχα άλλο ξενύχτι) με το οποίο κοιμόταν μέχρι το πρωί
γιατι ξενυχτας την νυχτα ,το μωρο δεν θηλαζει ενω εσυ κοιμασαι(σχεδον).?
Η παιδίατρος μου είπε να κόψω αμέσως τη σκόνη και τα γαλακτοκομικά και να πάω αύριο για καλλιέργεια κοπράνων.
συμφωνω για την σκονη ,για τα γαλακτοκομικα ισως μεχρι να συνελθει ,και μετα να τα ξαναεισαγεις για να δεις πως θα αντιδρασει
Επίσης, βγάζει συνέχεια σπυράκια στο πρόσωπο.
μπορει να ειναι αντιδραση στο γαλα
Από την εμπειρία σας λέτε όντως να φταίει το ξένο γάλα? Γιατί το έδινα ήδη 5 μέρες και στο παρελθόν που χρειάστηκε να του δώσω σε έκτακτες περιπτώσεις δεν εμφάνισε κάτι αντίστοιχο.
κατα πασα πιθανοτητα ,η συνεχης εκθεση μπορει να εχει σαν αποτελεσμα να εμφανιστουν τα συμπτωματα
Να αναφέρω οτι κάνω περίπου 5 τσιγάρα την ημέρα. μπορεί να επηρέασε αυτό το στομαχάκι του?:confused::confused:
δεν σχετιζεται

Διαβάζω εδώ και μήνες το θέμα αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να γράψω.

Σήμερα όμως νιώθω μεγάλη απογοήτευση και είπα να βρώ λίγη παρηγορία...

Είμαι και γω μια πονεμένη-στερημένη μανούλα. Η μικρή μου εμφάνισε 20 ημερών ίνες αίματος στα κακά της και έκτοτε έκοψα μόνο όλα τα γαλακτοκομικά. Μετά από λίγο καιρό ξαναείδα αίμα αφού είχα καταναλώσει μοσχάρι. Κάναμε mayer στο μεσοδιάστημα η οποία βγήκε αρνητική αλλά η αιμοσφαιρίνη κοπράνων βγήκε θετική. Το αίμα σταμάτησε αλλά η βλέννες συνεχίστηκαν για καιρό. Για να μην τα πολυλογώ εδώ και 4 μήνες έχω κόψει μοσχαρι χοιρινό κοτόπουλο γαλακτοκομικά και ότιδήποτε παρασκευάζεται έξω από το σπίτι μου, τρώω βουβάλι , βιολογικό κοτόπουλο , γάλα πίνω κατσικίσιο όποτε πάιρνω από μια στάνη(χαχαχα) γιαούρτι φτιάχνω μόνη μου ψωμί είτε ζυμώνω είτε παίρνω από φύτρο σιταριού

ετά από την αυστηρή διατροφή η κμικρή άρχισε να παίρνει περισσότερο βάρος από παλαιότερα,το αίμα σταμάτησε αλλά οι βλέννες όχι.

Ξεκινήσαμε στερεες τροφές πρίν 1 μήνα περίπου, φρούτακια και λαχανικά και πριν 2 μέρες είπα να της δώσω λίγο κρέας (βουβάλι). Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έκανε κακά και ήταν γεμμάτα από ίνες αίματος. Πρώτη φορά είδα τόσο σημαντική ποσότητα.

Υποθέτω πως είναι το βουβάλι αλλά χθες κατανάλωσα εγώ (δυστυχώς) λουκάνικα από αγριογούρουνο που εκ των υστέρων ανακάλυψα πως περιείχαν λακτόζη.

Τελικά δεν ξέρω τί να υποθέσω....

YBsep2.png

0VTqp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι και γω μια πονεμένη-στερημένη μανούλα. Η μικρή μου εμφάνισε 20 ημερών ίνες αίματος στα κακά της και έκτοτε έκοψα μόνο όλα τα γαλακτοκομικά. Μετά από λίγο καιρό ξαναείδα αίμα αφού είχα καταναλώσει μοσχάρι. Κάναμε mayer στο μεσοδιάστημα η οποία βγήκε αρνητική αλλά η αιμοσφαιρίνη κοπράνων βγήκε θετική. Το αίμα σταμάτησε αλλά η βλέννες συνεχίστηκαν για καιρό. Για να μην τα πολυλογώ εδώ και 4 μήνες έχω κόψει μοσχαρι χοιρινό κοτόπουλο γαλακτοκομικά και ότιδήποτε παρασκευάζεται έξω από το σπίτι μου, τρώω βουβάλι , βιολογικό κοτόπουλο , γάλα πίνω κατσικίσιο όποτε πάιρνω από μια στάνη(χαχαχα) γιαούρτι φτιάχνω μόνη μου ψωμί είτε ζυμώνω είτε παίρνω από φύτρο σιταριού

ετά από την αυστηρή διατροφή η κμικρή άρχισε να παίρνει περισσότερο βάρος από παλαιότερα,το αίμα σταμάτησε αλλά οι βλέννες όχι.

Ξεκινήσαμε στερεες τροφές πρίν 1 μήνα περίπου, φρούτακια και λαχανικά και πριν 2 μέρες είπα να της δώσω λίγο κρέας (βουβάλι). Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έκανε κακά και ήταν γεμμάτα από ίνες αίματος. Πρώτη φορά είδα τόσο σημαντική ποσότητα.

Υποθέτω πως είναι το βουβάλι αλλά χθες κατανάλωσα εγώ (δυστυχώς) λουκάνικα από αγριογούρουνο που εκ των υστέρων ανακάλυψα πως περιείχαν λακτόζη.

Καλημερα,εγω στη θεση σου θα εκοβα το βουβαλι (και τα λουκανικα δεν θα τα ξανατρωγα).Καποια στιγμη ειχα δοκιμασει βουβαλισιο τυρι(πριν πολλους μηνες)με την ελπιδα οτι δε θα μας πειραξει αλλα τελικα την τριτη μερα και αφου ειχα φαει πολυ μικρες ποσοτητες εβγαλε εκζεμα ο μικρος στο προσωπο,γουλιες και πονο στην κοιλια.

Τωρα για το κατσικισιο που γραφεις οτι καταναλωνεις δεν θελω να σε απογοητευσω γιατι ξερω πως ηδη τρως λιγα πραγματα αλλα ειναι πολυ πιθανο να πειραζει το παιδι σου κ αυτο.Εμας μας πειραζαν ολων των ειδων τα γαλακτοκομικα κ μονο οταν κοπηκαν τελειως ειδα τεραστια διαφορα.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

irnadi μήπως να σταμάταγες και τα κατσικίσια...τα περισότερα παιδια που τα πειράζουν τα αγελαδινά τα πειράζουν και τα αιγοπρόβεια!!!

Εμάς η αλλεργιολόγος μας απαγόρεψε ΟΛΑ τα γαλακτοκομικά κ τα κατσικίσια κ τα βουβαλίσια απλά όλα!!! Τίποτα που να προέρχεται από γάλα δεν πρέπει να καταναλωθει!!!

Ο λόγος γιατί το κατσίκι μοιάζει με την αγέλάδα στους αλλεργιογόνους παράγοντες κ το βουβάλι σε ένα μωρό που εμφανίζει αλλεργίες μπορεί να προκαλέσει κ αυτό για άλλους λόγους (δηλαδή πως λέμε οτι στα αλλεργικά αργούμε να δώσουμε αυγό πχ κάτι τετοιο)..

Καλύτερα να τα κόψεις όλα για να επουλωθεί το εντεράκι του..

Yugup3.png

Πριν λίγο γύρισα από Αθήνα από τη γαστρεντερολόγο... δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι... με το τσιγκέλι της τα έβγαζα ένα ένα...

Λοιπόν... μου είπε πως ο μπέμπης έχει ήπια συμπτώματα και δε χρειάζεται να κόψω τον θηλασμό (πάλι καλά Παναγία μου γιατί είχα πάει έτοιμη για τσακωμό) βέβαια μου σημείωσε πια φόρμουλα να πάρω σε περίπτωση "έκτακτης ανάγκης" και με ρώτησε και το εξής "Θα θηλάσεις 6 μήνες που είναι απαραίτητο η θα συνεχίσεις και στους 12"... Στους 12 λέω και βλέπουμε!!!

Μου είπε ότι οι βλέννες δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι λέει φυσική αντίδραση του εντέρου, το αίμα είναι ανησυχητικό αλλά όχι στην ποσότητα και τη συχνότητα που το έχουμε εμείς!!

Της εξέθεσα την παρακάτω απορία... "αν οι κενωσεις του δεν γίνουν φυσιολογικές που θα καταλάβω τι τον πειράζει με την εισαγωγή των στερεων τροφών" ..... με το αίμα μου λέει.... "και αν συνεχίσουν να έχουν και αίμα"... θα σταματήσει το αίμα μου λέει....

Τωρα αυτή ηταν διαπίστωση... ήταν προφητεία... δεν ξέρω!!!!

Την ξαναρωτάω εγώ... "εφόσον οι κενώσεις με την εισαγωγή των στερεών γίνονται πιο σφιχτές και υπάρχει περίπτωη να μη μπορώ να διακρίνω το αίμα αν υπάρχει μηπως θα πρέπει να στέλνω πάνες για mayer??"... όχι μου λέει, αξιολογούμε ότι βλέπουμε με το μάτι.... και αυτό κουφό!!!

Μου είπε να δώσω υποαλλεργικά ρυζάλευρα.... δεν της ανέφερα ότι σκέφτομαι να μη δώσω καθόλου...

Και να αρχίσω τις κρέμες με τα σιτηρά αργότερα...

Αααααα.... και να πάω λίγο πριν τον 6ο μηνα να μου βγάλει διαιτολόγιο, τουτεστιν 100 ευρώ... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο!!!!

Της ανέφερα ότι αρχες Σεπτεμβρίου εχω ραντεβου με αλλεργιολόγο και μου είπε να μη παω γιατί ουτως ή άλλως δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα λέει, αν το παιδί δεν έχει ξεκινήσει στερεες!!!????!!??!!!??!!???

Της είπα για τα πεπτικά ένζυμα και μου είπε πως δεν εχει αποδειχτεί κάτι αλλα δεν πειράζει και αν τα πάρω!!!

Αυτά μέσες άκρες!!!!!

Δηλαδή άλλη μια γαστρεντερολογος που κάνει τον αλλεργιολογο!!!!

Τελικά μόνο για τα σύμπτωματα σου είπε ή ότι υπάρχει όντως αλλεργία;;;

Δεν πιστεύω να πειραματιστεις με διαιτολόγιο...καλύτερα να πάρεις γνώμη ειδικού..

Η βλέννα όντως μπορει να μην είναι κ τόσο σοβαρο σύμπτωμα είναι όμως σοβαρή ένδειξη κ η αλλεργιολογος με συνεχαρει που μόνο απο αυτο το σύμπτωμα κατάλαβα ότι πρόκειται για αλλεργία!!! Ας μην είμαστε αφελείς η αλλεργία είναι σοβαρή αν συνεχιστεί η έκθεση του οργανισμού στο αλλεργιογονο!!!!

Φυσικά κ θα συνεχίσεις το θηλασμο!!! Ίσα ίσα προστατευεις κ το παιδι σου κ δεν του δίνεις αυτα τα τεχνητά γαλατα!!!

Χτες πήγα σε έναν αλλεργιολογο για να μου γράψει κάτι εξετάσεις... Λοιπόν πρώτη φορα είδα γιατρό να μου λέει "μπράβο που θηλαζεις κ να το συνεχίσεις όσο παει!!!'' καλα τον αγάπησα αυτο το γιατρο απο τους ελάχιστους που παρακολουθούν κ παιδιά κ ήξερε να μου απαντησει σε ερωτήσεις για το θηλασμο!!! Πραγματικά πρώτη φορα είδα γιατρο να αντιμετωπίζει έτσι το παιδι μου κ εμένα!!!

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Χτες πήγα σε έναν αλλεργιολογο για να μου γράψει κάτι εξετάσεις... Λοιπόν πρώτη φορα είδα γιατρό να μου λέει "μπράβο που θηλαζεις κ να το συνεχίσεις όσο παει!!!'' καλα τον αγάπησα αυτο το γιατρο απο τους ελάχιστους που παρακολουθούν κ παιδιά κ ήξερε να μου απαντησει σε ερωτήσεις για το θηλασμο!!! Πραγματικά πρώτη φορα είδα γιατρο να αντιμετωπίζει έτσι το παιδι μου κ εμένα!!!

Katerinoula θεν να μας πεις ποιος είναι ο γιατρός??:-):-):-):-)

Δηλαδή άλλη μια γαστρεντερολογος που κάνει τον αλλεργιολογο!!!!

Τελικά μόνο για τα σύμπτωματα σου είπε ή ότι υπάρχει όντως αλλεργία;;;

Μου είπε ότι έχει αλλεργεία αλλά μάλλον αυτό το κατάλαβε από τα αποτελέσματα των rast

Katerinoula θεν να μας πεις ποιος είναι ο γιατρός??:-):-):-):-)

Κοιτά ο ίδιος μου είπε ότι η Συριγου είναι πολυ καλή κ την εμπιστεύεται στις διαγνωσεις...

Φαντασου μου είπε ότι είναι μόνο 7 αλλεργιολογοι στην Ελλάδα που ξέρουν απο παιδιά!!!

Αν θες σου στέλνω πμ τα στοιχεία του...

Yugup3.png

γεια σας. Ο μπέμπης μου 2,5 μηνών εκεί που είχαμε κατακτήσει να κάνει κακά μια φορά την ημέρα από χτες βγάζει συνεχώς μια κίτρινη βλέννη και μάλιστα 2 φορές υπήρξε απειροελάχιστο αίμα. Να πω 1ον ότι είχαμε ξεκινήσει να παίρνουμε αντιβίωση (ceclor) για μια μολυνσούλα στο νύχι και 2ον εδώ και πέντε μέρες ενώ θήλαζα αποκλειστικά άρχισα να του δίνω ένα μπουκάλι το βράδυ (γιατί άρχισα ξανά τη δουλειά και δεν άντεχα άλλο ξενύχτι) με το οποίο κοιμόταν μέχρι το πρωί. Η παιδίατρος μου είπε να κόψω αμέσως τη σκόνη και τα γαλακτοκομικά και να πάω αύριο για καλλιέργεια κοπράνων. Επίσης, βγάζει συνέχεια σπυράκια στο πρόσωπο. Από την εμπειρία σας λέτε όντως να φταίει το ξένο γάλα? Γιατί το έδινα ήδη 5 μέρες και στο παρελθόν που χρειάστηκε να του δώσω σε έκτακτες περιπτώσεις δεν εμφάνισε κάτι αντίστοιχο. Να αναφέρω οτι κάνω περίπου 5 τσιγάρα την ημέρα. μπορεί να επηρέασε αυτό το στομαχάκι του?:confused::confused:

Έχει ξαναπάρει ceclor; Ενοχοποιείται για πάρα πολλές αλλεργίες διότι έχει φράουλα (απ΄ότι θυμάμαι) . Η ανηψια μου κατέληξε στο νοσοκομείο με τη ceclor. Μετά την λήψη της αντιβίωσης είχε το αίμα;

Και ρε φιλενάδα τι το ήθελες το ξένο γάλα; Δε βλεπεις τι τραβήξαμε οι υπόλοιπες εδώ με τις αλλεργίες; Δωσε το καλύτερο γαλατάκι στο μωρό σου.... Το δικό σου!!!! (Δε φταίνε τα τσιγάρα)

.pngy3DLp3.png

Πριν λίγο γύρισα από Αθήνα από τη γαστρεντερολόγο... δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι... με το τσιγκέλι της τα έβγαζα ένα ένα...

Λοιπόν... μου είπε πως ο μπέμπης έχει ήπια συμπτώματα και δε χρειάζεται να κόψω τον θηλασμό (πάλι καλά Παναγία μου γιατί είχα πάει έτοιμη για τσακωμό) βέβαια μου σημείωσε πια φόρμουλα να πάρω σε περίπτωση "έκτακτης ανάγκης" ......

Και ποια είναι -λέει η εν λογω "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ"- μη χ...ω -η περιπτωση εκτακτης αναγκης;

Μου είπε ότι έχει αλλεργεία αλλά μάλλον αυτό το κατάλαβε από τα αποτελέσματα των rast

Το κατάλαβε από το σύνολο των συμπτωμάτων και τις αιμοραγικές κενώσεις

.pngy3DLp3.png

Δηλαδή τι σου πρότεινε για να καλυτερεψει η κατάσταση;;

να κάνω αποχή από γαλακτοκομικα σιτηρα αυγο ψαρι ξηρους καρπούς και όταν θα περασουμε στις στερεες να πάρω υποαλλεργικες κρεμες...Αυτα τα ολίγα!@!

Και ποια είναι -λέει η εν λογω "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ"- μη χ...ω -η περιπτωση εκτακτης αναγκης;

Η περίπτωση που νοσηλευτώ και δεν μπορώ να θηλάσω ή αν χρειαστει να πάρω φάρμακα μη συμβατα με τον θηλασμο

Να μη ξεχασω να σας πω πως μου είπε πως είναι υπερ του θηλασμού (αν και τον βρισκει απαραιτητο τους πρωτους 6 μηνες από τα μετεπειτα λεγόμενά της) και ότι σε όλη τη καριερα της έχει συστησει διακοπή θηλασμού μόνο 3 φορές...

ΑΑΑΑΑΑΑαααα μου είπε και το εξής τέλειο... εκεί γκουρλωσαν τα μάτια μου...

"Υπάρχει λέει μια ουσία στο μητρικό γάλα η οποία προκαλεί αλλεργείες... δεν έχουν βρει ακόμα ποια είναι αλλα ερευνάται από επιστημονες"

Κοιτά ο ίδιος μου είπε ότι η Συριγου είναι πολυ καλή κ την εμπιστεύεται στις διαγνωσεις...

Φαντασου μου είπε ότι είναι μόνο 7 αλλεργιολογοι στην Ελλάδα που ξέρουν απο παιδιά!!!

Αν θες σου στέλνω πμ τα στοιχεία του...

Δε τα στέλνεις να υπάρχουν... αχρειαστος να ναι!!!!

Η περίπτωση που νοσηλευτώ και δεν μπορώ να θηλάσω ή αν χρειαστει να πάρω φάρμακα μη συμβατα με τον θηλασμο

Δεν υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις.

1. Αν νοσηλευτείς ; Αντλείς

2. Αν χρειαστεί να πάρεις φάρμακα; παίρνεις συμβατά (σαν αυτά που θα έπαιρνε το ίδιο το μωρό αν αρρώσταινε )

Πιστεύεις ότι 2,5 χρόνια δεν αρρώστησα ποτέ;;

Να μη ξεχασω να σας πω πως μου είπε πως είναι υπερ του θηλασμού (αν και τον βρισκει απαραιτητο τους πρωτους 6 μηνες από τα μετεπειτα λεγόμενά της) και ότι σε όλη τη καριερα της έχει συστησει διακοπή θηλασμού μόνο 3 φορές...

Υπέρ του θηλασμού και μιλάει μόνο για 6 μήνες και γράφει ξένο γάλα; Κράτα μικρό καλάθι

ΑΑΑΑΑΑΑαααα μου είπε και το εξής τέλειο... εκεί γκουρλωσαν τα μάτια μου...

"Υπάρχει λέει μια ουσία στο μητρικό γάλα η οποία προκαλεί αλλεργείες... δεν έχουν βρει ακόμα ποια είναι αλλα ερευνάται από επιστημονες"

Πιο υπέρ του θηλασμού δεν γίνεται!!!!! Πάλι καλά που δεν μίλησε για δηλητήριο

Πλήρωσέ την και φύγε τρέχοντας πριν σε πείσουν οι σαχλάμάρες αυτές

.pngy3DLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...