Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι απλά αναρωτήθηκα πώς και έκοψες όλα τα γαλακτοκομικά αφού δεν είχες πρόβλημα με τη φέτα και τα κατσικίσια μέχρι που έφαγες μαγιονέζα

χιχι έγινε μπέρδεμα τώρα... :D

τα είχα κόψει εδώ και καιρό, όχι τώρα με την μαγιονέζα... απλά δεν έγραψα σωστά. απλά κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει, που μου είχε πει η γιατρός ότι είναι εντάξει, είδα ότι δεν την πείραζαν, αλλά κάποια στιγμή τα έκοψα όλα τα γαλακτοκομικά, επειδή μάλλον την πείραξε η σόγια. -είχα δοκιμάσει να φάω κρέμα από σόγια- ... μετά από αυτό λοιπόν, είπα : καθόλου γαλακτοκομικά για μας. ούτε σόγιες, ούτε κατσίκες, ούτε πρόβατα!!!

1Iik.png

:lol::lol: Γιατί εμένα τώρα κάτι μου λέει οτι πρόβλημα με αυτά (τουλάχιστον χωρίς σόγια) δεν θα έχεις;; Βέβαια, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι καλύτερα, εντάξει. Πάω πάσσο.
g4BDp3.pngyCdLp3.png

:lol::lol: Γιατί εμένα τώρα κάτι μου λέει οτι πρόβλημα με αυτά (τουλάχιστον χωρίς σόγια) δεν θα έχεις;; Βέβαια, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι καλύτερα, εντάξει. Πάω πάσσο.

μωρέ ναι, το ξέρω, αλλά έχω τρομάξει και τα έκοψα!!!

όμως μετά την Τετάρτη που θα δω την παιδ/γαστρ/λογο νομίζω θα τα ξανα-αρχίσω...

γίνεται χωριάτικη χωρίς φετούλα??? :lol:

1Iik.png

Διαφημίσεις

:?: SOS ... To moraki mou ine peripou 10 minon ke edo ke 2 mines vgazi kokiniles ke knidosis apo alergia se kati pou den ksero ti mpori na ine (fagito i kati sto perivalon)... teleutea fora i katastasi itan poli asximi ... epidi menoume se nisi sta dodekanisa :twisted: den vriskame pediatro gia 2 meres ke i mikri pou ixe kani embolio eno ixe alergia (malon den eprepe na to kani) egine xalia ... 20 meres meta to embolio to xeri sto simio tis enesis pristike ke kokinise ke egine skliro ke gemise apo tin alergia kokiniles ... apo to tilefono meta apo 2 meres elava odigia na tis doso kortizoni ke Fenistil parolo pou tis ferni ipnilia ... tora exi ipoxorisi i alergia ala to xeri tis ine akoma skliro sto simio tou emvoliou ... sas parakalo opios exi plirofories sxetika as voithisi ... to moro den exi dokimasi kseno gala ala prin tin alergia etroge arketa p.x. giaourtaki advance pediko, soupes mosxariou,kotopoulou me laxanika, frouta ke ala... tora apo ton paniko mou tis dino mono rizaleyro ke thilasmo... kano kala? mipos ke ego den prepi na troo kati? o pediatros edo ine telios asxetos me to thilasmo :twisted: skeftome na anevo Athina gia test alergias.prepi na pao sto pedon? klinis rantevou eki? sas parakalo an kapios gnorizi kari as apantisi ... euxaristo!! ys: edo exoume mono idiotes pediatrous ke etixe na lipoun otan tous xriastika! apokentrosi sou lei meta... as opsete i doulia tou andra mou...

μη μπαινεις στη διαδικασια να σκεφτεσαι αν φταις εσυ: εφαγες σοκολατα ή οχι!

ειναι κατι που θα συνεβαινε και απο οτι καταλαβαινω ευτυχως σε ηπιο βαθμο. :roll:

εκανε ξανα; σε τι φαση εισαι; τρως γαλακτοκομικα;

και η δικη μου δεν παιρνει ευκολα βαρος αλλα ξερω αλλα παιδακια που ειναι στη καμπυλη του 90.

:wink:

Γειά σου bon-bon! :D

Πρωτοεμφάνισε το αιματάκι πρίν απο τρείς εβδομάδες και κάνω δίαιτα εδώ και δύο. Έχω βγάλει από τη διατροφή μου όλα τα αλλεργιογόνα εκτός από τη ντομάτα που δεν γίνεται φαγητό χωρίς αυτήν(δεν μπορώ να καταλάβω τι τρώγατε). Κακά κάνει μία φορά στις εφτά μέρες, δεν έχει κάνει από το προηγούμενο Σάββατο και την περιμένουμε για να τα πάμε στο εργαστήριο.

Όσο για το βάρος εμείς είμαστε αρκετά χαμηλα δηλαδή έξι μηνών ήτανε 5.800, αυτές τις δύο τελευταίες εβδομάδες που τα άλλα δύο παιδάκια μου βρίσκονται στη γιαγιά τους για διακοπές εμείς το έχουμε ρίξει στο φαγητό και όλη μέρα δεν κάνουμε τπτ άλλο, οπότε ελπίζω να έχει βάλει κανένα γραμμάριο παραπάνω.

pothini ελπίζω όλα να πάνε καλά με το μωράκι σου, εύχομαι να μην είναι τπτ το σοβαρό.

Αλήθεια τί τρώτε απο φαγητά ; Δεν αδυνατίζω κιόλας ρε γ@#^το

.png

Pothiti περαστικα με το μωρακι σου. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.... Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτα οφειλονται και για τις δικες μας αλλεργιες....

Ναι, καλα θα κανεις να ερθεις αθηνα για να δει ενας αλλεργιολογος το μωρο σου, αλλα πρωτα παρε τηλ να κλειεσεις ραντεβου. Ρωτα αν θα σου κανουν αυθημερον τα τεστ. Εκτος απο μετα απο το εμβολιο μετα απο ποιες τροφες παρουσιαζε εξαρση? Μη του στερεις τα παντα προκαταβολικα, χρειαζεται τις τροφες, ε? Παρε χαρτι κ στυλο και γραψε τι ειχε φαει το παιδι και εσυ πριν τις εξαρσεις ΄ή που ειχε παει, ισως ετσι μπορεις να βρεις τι φταιει. Αν θες να κοψεις κατι κοψε τα γαλακτοκομικα δοκιμαστικα μιας και αυτα ειναι τα πιο υποπτα.

Παντως και μεις για μεγαλο διαστημα στην αρχη δεν μπορουσαμε να βρουμε σχετικο γιατρο :evil::evil::evil: . Καλη τυχη μεσα απο την καρδια μου.

GwASp3.png

Κορίτσια περαστικά στα μωράκια σας. Ενημερωτικά η μικρή μου Αναστασία είχε αίμα στα κακά της από 2.5 μηνών μέχρι 6 μηνών όπου και άρχισε τις τροφές. Την θήλαζα μέχρι 7 μηνών. Τώρα όλα είναι μια χαρά απλά συνεχίζουμε να προσέχουμε τι τρώει πίνει μόνο υποαλλεργικό γάλα Allergy digest και δεν της δίνουμε ακόμη μοσχάρι κτλ

Περαστικά και κουράγιο όλα περνάνε κάποια στιγμή

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα ανεβαίνουμε Αθήνα,, γιατί αύριο έχουμε το ραντεβού με την παιδογαστρεντερολόγο.

Pothiti, οταν πήρα την παιδίατρό μας τηλ και την ρώτησα αν το εμβόλιο έχει ως παρενέργεια να φουντώσει η αλλεργία που ήδη έχουμε - και το ήξερε η γιατρός- μου είπε " σε καμία περίπτωση " , και να δω παιδο/γαστρ/λογο να μου πει τι γίνεται.

Και δεν νομίζω ,20 ολόκληρες μέρες μετά να φουντώσει έτσι, και να φταίει αυτό. όμως όταν κάναμε το εμβόλιο την περασμένη Πέμπτη, μου είπε ότι μπορεί να πρηστεί και κοκκινήσει ΠΟΛΥ το σημείο του εμβολίου, και για καιρό να πιάνω ένα γρομπαλάκι στο σημείο που έγθνε η ένεση. Να μην ανησυχήσω λέει, και ότι καμιά φορά συμβαίνει.

Δεν το έχει πάθει ακόμα, μάλλον το γλιτώσαμε.

Εύχομαι να είναι περαστικό για σένα και το μωράκι σου.

Elliz, εγώ έχω τρελάθεί στο κοτόπουλο. Ψητό, στο φούρνο, σε κιμά, κλπ...

Καμιά μακαρονάδα, -ντομάτα ούτε εγώ έχω κόψει-, κάνα σκέτο σουβλάκι χοιρινό ντομάτα χωρίς πολλά λάδια, χοιρινές μπριζόλες, μπριάμ, γεμιστά, γαλοπούλα...

με το πρωινό έχω ένα θέμα... έχω ταράξει τα παξιμαδάκια-αυτά, τα καλορίζικα με το αμύγδαλο- , με χυμό ροδάκινο. Το ταχίνι το έκοψα κι αυτό. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ???

1Iik.png

Pothiti, οταν πήρα την παιδίατρό μας τηλ και την ρώτησα αν το εμβόλιο έχει ως παρενέργεια να φουντώσει η αλλεργία που ήδη έχουμε - και το ήξερε η γιατρός- μου είπε " σε καμία περίπτωση " , και να δω παιδο/γαστρ/λογο να μου πει τι γίνεται.

Αυτο λεγανε και σε μενα οι παιδιατροι. Οι παιδογαστρεντερολογοι ομως εχουν διαφορετικοι αποψη ...(αλλη ιατρικη αυτη βλεπεις :evil: !!! @?) Το ιδιο και καποιοι "εναλλακτικοι¨ γιατροι- οχι τοσο κλασσικοι, που δεν ειναι υπερ των πολλων φαρμάκων. Ρωτα σημερα και την κυρια Κα, εμενα μου το ειχε φερει ως απαντηση στην επιδεινωση που ειχαμε μετα την θεραπεια που μας ειχε προτεινει... Εδω στο φορουμ (και σε αλλα τοπικ), ειδα επισης οτι πολλες μαμαδες μετα απο εμβολια εχουν θεματακια :cry::cry::cry: Ουδεν καλο αμιγες κακού....

GwASp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Niki-76 έχω κόψει και το αλεύρι οπότε ψωμί και μακαρόνια δεν παίζουν, δεν τρώω ούτε χοιρινό. Για πρωινό τρώω φτρούτα και στη συνέχεια λαχανικά ή ρύζι για μεσημέρι και καμιά φορά κοτόπουλο το οποίο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Τα έχω κόψει όλα αυτά γιατί η μπεμπούλα μου κάνει κακά μία φορά στις εφτά μέρες και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι αυτό ακριβώς που την πειράζει. Ντομάτα δεν έκοψα γιατί λαχανικά και όσπρια χωρίς ντομάτα γίνεται; δεν γίνεται; :lol:

Αυτό που έχω βρεί και τρώω καμιά φορά σαν λιχουδιά είναι κάτι ρυζογκοφρέτες με λίγη μαρμελάδα. Αφού τρώς αλεύρι μπορείς να φάς για πρωινό ψωμί με βούτυρο νηστίσιμο απο λάδι και μαρμελάδα ή μέλι. Μπορείς να φτιάξεις επίσης κάποιο νηστίσιμο κέικ χωρίς αυγά και γάλα(ελπίζω να είναι σωστά αυτά που γράφω), θα σε συμβουλέψει όμως και η γιατρός.

Afrodite τι γίνεται με τη μικρούλα σου τώρα;

.png

σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλα! Μερικες φορες εχει μια σχετικη επιδεινωση γιατι δοκιμαζω συνεχως, αλλα μετα φτιαχνει αμεσως, ισως επειδη οταν χειροτερευει της δινω φωσφορο που μου ειπε η ομοιοπαθητικός. Αυτες τις μερες ειχε λιγη βλεννα κ την Παρασκευη ειχε θετικη μαγιερ (ειχα φαει φετα), αλλα χτες ευτυχως ηταν αρνητική.

Εχω μερικες μερες που της δινω και ρυζι (χτες εφτιαξα γιουβαρλακια) και ευτυχως δεν κανει εμετο. Δεν ξερω ομως μηπως σε αυτο οφειλεται η βλεννα :!: θα δω οταν της ξαναδωσω...

Ellizz, εσυ γιατι εκοψες τα δημητριακα? Υποψιαζεσαι τη γλουτενη? Ειχες καποια ενδειξη? Το ρυζι φημιζεται για "στουπωτικο" οποτε αν εσυ τρως αρκετο ρυζαλευρο ως υποκαταστατο του σταρενιου μηπως επιδεινωνεις την κατασταση? Τρως καθολου ακτινιδια και δαμασκηνα? Δε ξερω πως εισαι απο κιλα, σιγουρα ομως θα χασεις πολλα!

Niki περιμενουμε νεα σου απο την γαστρεντερολόγο. Τωρα θυμηθηκα οτι εμενα το αμεσως επομενο απο τα γαλατοκομικα που μου ειχε πει ηταν οι ξηροι καρποι

:!:

GwASp3.png

τους ξηρούς καρπούς τους έχω ήδη κόψει!

αίμα δεν έχουμε καθόλου... τα σπιθουράκια φεύγουν. να δουμε τι θα μας πει η γιατρός σήμερα. πιο πολύ συμβουλες θέλω, και τι να περιμένω από την αλλεργία.

1Iik.png

Διαφημίσεις

σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλα! Μερικες φορες εχει μια σχετικη επιδεινωση γιατι δοκιμαζω συνεχως, αλλα μετα φτιαχνει αμεσως, ισως επειδη οταν χειροτερευει της δινω φωσφορο που μου ειπε η ομοιοπαθητικός. Αυτες τις μερες ειχε λιγη βλεννα κ την Παρασκευη ειχε θετικη μαγιερ (ειχα φαει φετα), αλλα χτες ευτυχως ηταν αρνητική.

Εχω μερικες μερες που της δινω και ρυζι (χτες εφτιαξα γιουβαρλακια) και ευτυχως δεν κανει εμετο. Δεν ξερω ομως μηπως σε αυτο οφειλεται η βλεννα :!: θα δω οταν της ξαναδωσω...

Ellizz, εσυ γιατι εκοψες τα δημητριακα? Υποψιαζεσαι τη γλουτενη? Ειχες καποια ενδειξη? Το ρυζι φημιζεται για "στουπωτικο" οποτε αν εσυ τρως αρκετο ρυζαλευρο ως υποκαταστατο του σταρενιου μηπως επιδεινωνεις την κατασταση? Τρως καθολου ακτινιδια και δαμασκηνα? Δε ξερω πως εισαι απο κιλα, σιγουρα ομως θα χασεις πολλα!

Niki περιμενουμε νεα σου απο την γαστρεντερολόγο. Τωρα θυμηθηκα οτι εμενα το αμεσως επομενο απο τα γαλατοκομικα που μου ειχε πει ηταν οι ξηροι καρποι

:!:

Μπράβο Afrodite που τα πάτε καλύτερα. Η μπουμπού σου είναι πρώτη.. :wink:

Απ'ότι έχω καταλάβει η αλλεργία περνάει γύρω στον ενάμιση χρόνο.

Το αλεύρι το έκοψα γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω τί είναι αυτό που την πείραξε αφού δεν κάνει τα κακά της καθημερινά. Τί άλλο να έκανα;

Όσο για το ρύζι και τα δαμάσκηνα που έγραψες δεν το ήξερα και μάλιστα νόμιζα ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο αφού οι ίνες των φρούτων δεν μπορούν να περάσουν μέσα από το γάλα μας.

Εμείς πρίν από λίγο κάναμε τα κακά μας μετά από έντεκα μέρες και ήτανε σκληρά, δυστηχώς έπαθε ραγάδα και έβγαλε αιματάκι( αυτό το κομμάτι με το αίμα δεν το έβαλα μέσα στο δοχείο), σε λίγο λοιπόν θα πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις μας .

.png

καλησπερα κοριτσια!

επιτελους καταφερνω & εγω να γραψω μετα απο τοσες μερες... η ανταρτισσα-θεοδωρα δεν εχει σταματημο! :lol:

Elliz μου τι ειπε η γιατρος;;;

ειναι δυσκολη η διατα αλλα τι να κανουμε... θυμαμαι που & εγω στην αρχη δεν εβρισκα τι να φαω. ετρωγα λοιπον κοτοπουλο , κουνελι, χοιρινο ...πολυ ψωμι ,μακαρονια, ρυζι, πατατες, καροτα & το πρωι μελι.

δε με πειραζε αν και μαγειρευα στον αντρα μου κανονικα.

απο κιλα σε 40 μερες εχασα 7 κιλα & ολοι αναρωτιοντουσαν πως...αχ! & να ηξεραν... :cool:

τη ντοματα την εχω κοψει & εγω, οπως ολα τα αγαπημενα μου φαγητα ,... αλλα μπροστα στη καθαρη πανα τι να τα κανεις ολα τα φαγητα του κοσμου.

με το εμβολιο ειχαμε & εμεις επιδεινωση σχεδον παντα. :?

pothiti μηπως το μωρο εχει αλλεργια σε καποιο συστατικο του εμβολιου & αδικα ταλαιπωρησε με τις τροφες. :roll:

αφροδιτη μου αυτη τη βλεννα εμεις την εχουμε συνεχεια με τις μαγιερ ομως αρνητικες!

προς το παρον συνεχιζω να τρωω & εγω μονο αιγοπροβεια αντε & καμια μπαλα παγωτο βανιλια! :oops:

τραχανα της εχεις δωσει της μικρης;;

Niki-76 πως πηγε με τη γιατρο;;;

πολλα φιλια & καλη συνεχεια σε ολες :D

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλημέρα κορίτσια !!! -ή καλησπέρα- :D

Τα νέα μας από την γιατρό:

όπως πάμε τώρα, δεν χρειάζεται να κόψω λέει όλα αυτά που δεν τρώω, και να κόψω μόνο γαλακτοκομικά, αυγά και ξηρούς καρπούς. Αλλά όλα τα γαλακτοκομικά!!! Δηλαδή ούτε κατσικίσια, ούτε πρόβεια, ούτε σόγιες. Τα είχα κόψει έτσι κι αλλιώς. Τέλος του μήνα λέει να αρχίσω το ψάρι μία φορά στις 15 μέρες, και το μοσχάρι μια φορά τη βδομάδα, και θα δούμε πως πάει το μωρό.

Επειδή την είδε μια χαρά, είδε ότι παίρνει μια χαρά βάρος, και είναι ροδαλή με δίπλες :D , θα την ξαναδεί λέει όταν πάει 6 μηνών και αρχίσει τροφές.

Εκτός και αν προκύψει κάτι που δεν το νομίζουμε.

Έχουμε κάποιο είδος αλλεργίας κι εγώ κι ο άντρας μου, άρα ήταν 50% να παρουσιάσει το μωρό μας κάποια αλλεργία. :?

Το πολύ αίμα που είχε την τελευταία φορά οφειλόταν σε ραγάδα. Δεν την είχα δει παρ'όλο που είχα κοιτάξει, αλλά το πωπάκι της ήταν σκισμένο ... το καημενάκι. κι αυτό από την αλλεργία προκαλείται, όπως είναι ερεθισμένο το έντερο μέσα, ερεθίστηκε κι έξω. Μας έγραψε μια κρεμούλα, κι είμαστε ΟΚ.

ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ -ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ+ΤΕΛΙΤΣΕΣ- ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.

ΑΑΑ, κι εγώ οπωσδήποτε να παίρνω το ασβέστιό μου- που το ξεχνούσα- και να πίνω πολύ νερό...

1Iik.png

Καλημέρα! καλημέρα!

Η μιτσή μου (που λένε και οι Κύπριοι) δεν με αφήνει να καθήσω λεπτό και γι'αυτό δεν μπόρεσα να σας γράψω νωρίτερα.

Τα νέα μας είναι πολύ καλά. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και οι τιμές των αποτελεσμάτων είναι φυσιολογικές εκτός από τα ιωνισοφιλα , συγνώμη αν δεν το 'εγραψα σωστά αλλά δεν έχω τα αποτελέσματα ακόμη, που είναι λίγο παραπάνω. Τα Rast δεν δείχνουν κάτι και τα κακά μας δεν είχαν αίμα. Η παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω τη δίαιτα και σιγά σιγά να προσθέτουμε και ένα φαγητό. Εγώ για να είμαι σίγουρη το Σεπτέμβρη που θα ανέβω Αθήνα θα πάω και στην παιδογαστρεντερολόγο του Παίδων για να τη δεί. Είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, πάντως δεν θα παρασυρθώ απο τη χαρά μου ακόμα και θα συνεχίσω τη διατροφή που κάνω.

Να σας ρωτήσω κάτι που δεν ρώτησα τη γιατρό, τώρα που δεν τρώμε γαλακτοκομικά δεν πρέπει να πέρνουμε ασβέστιο; Εσείς πέρνετε;

Νικι-76 και εμένα η οικογένειά μου αλλά και εγώ έχω αλλεργίες και δυστηχώς η άλλη κορούλα μου έχει ατοπική δερματίτιδα. Αυτές οι κ@#@$@αλλεργίες.

bon-bon η δίαιτα αυτή δεν μου είναι δύσκολη αλλά δεν αδυνατίζω εύκολα ότι και να κάνω πρέπει να περάσει χρόνος για να ξαναβρώ τη φόρμα μου, δεν πειράζει τα παιδάκια μου να είναι καλά.

Φιλιά :D

.png

Γεια σας συναγωνιστριες μαναδες.Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ και αυτο γιατι ενιωσα πολυ κοντα σας.Εχω εναν κουκλο 12 μηνων του οποιου το ονομα ειναι Κωνσταντινος και παρουσιασε αλλεργια στο γαλα μετα τον εκτο μηνα, οταν προσπαθησα να του δωσω ξενο γαλα εγγαζε καντηλες οπου τον ακουμπουσε. Δεν εχει βγαλει αιμα και ο παιδιατρος οπως και ο αλλεργιολογος του παιδων δεν μου ειπαν να κοψω τα γαλακτοκομικα εγω και να μην του δινω ουτε μοσχαρι με αποτελεσμα να μην παιρνει καθολου βαρος για τρεις μηνες.Τον τελευταιο μηνα που αλλαξα παιδιατρο και μου αλλαξε τη διατροφη του πηρε μισο κιλο.Θα ηθελα αν ξερει καποια να μου πει αν υπαρχει ευπαθεια στα παιδια με αλλεργια στο γαλα να αναπτυξουν και αλλες αλλεργιες οπως ασθμα και αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το προλαβω.Πιστευετε στην ομοιοπαθητικη για την προληψη?

Δε θελω να σας κουρασω αλλο.Ευχαριστω και καλη δυναμη σε ολες

hGbPp3.png

Elliz μου πολυ χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη & ευχομαι ολα να πανε μονο καλα! οσο για τα κιλα θα φυγουν μην ανησυχεις! :wink:

olga μου καλως ηρθες & να χαιρεσαι τον κουκλο σου :D

δεν εχω διαβασει πουθενα οτι μπορει να υπαρχει συσχετισμος στην αλλεργια στη αγελαδινο με αλλες αλλεργιες!

ο γιατρος σου τι λεει;

σε ομοιοπαθητικο εχει παει η Afrodite και ειδε μεγαλη διαφορα!

τωρα το μωρο τι τρωει;;

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Αυτο με το συσχετισμο των αλλεργιων το διαβασα σε αρθρο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Δεν το εχω συζητησει ακομα με το γιατρο μου.Τωρα ο μικρος μου τρωει κουνελι, αρνι, κοτοπουλο και χοιρινο κιμα και απο την περασμενη εβδομαδα αρχισαμε ψαρι.Δεν πινει καθολου το υποαλλεργικο γαλα και γι αυτο του το δινω σε κρεμες με φρουτα ή μπτισκοτα digestive, τα οποια ειναι τα μονα που του αρεσουν.Δεν το βλεπω να κοβουμε το θηλασμο γιατι δε θελει τιποτα που να ειναι σε μπιμπερο ή ποτηρι εκτος απο νερο.Αν υπαρχει καμμια συμβουλη απο καμμια πιο εμπειρη ειναι ευπροσδεκτη.Παντως σαν απο ενστικτο ο.τι τον πειραζε δεν του αρεσε, ακομα και το χαμομηλι, πριν ακομα καταλαβουμε οτι εχει αλλεργια.

hGbPp3.png

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι οποως και σε περιπτωσεις που διαβασα και ο δικος μου εκανε σιδηροπενια με πολυ χαμηλη φεριτινη και ο παιδιατρος μου ειπε οτι η μεγαλη ελλειψη σιδηρου δημιουργει ανορεξια γιατι ο οργανισμος προσπαθωντας να αντπεξελθει συνηθιζει στην πεινα.Το παιδι δε ζητουσε ποτε φαγητο και οταν ετρωγε χορτενε με ελαχιστη ποσοτητα.Δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει κατι τετοιο αλλα ηταν τραγικο.Τελικα το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο.Θα μπορουσα να το ειχα αποφυγει αν δεν ετρωγα γαλακτοκομικα απο την αρχη ή θα την εβγαζε ετσι και αλλιως?Αν κανω δευτερο παιδακι τι πιθανοτητες εχει να παθει αλλεργια? (Το ξερω πως σας επρηξα με τις τοσες ερωτησεις αλλα εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα)

hGbPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...