Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

αυτα που λετε ειναι στα πλαισια της ομοιοπαθητικης ιατρικης? υπαρχει δηλ. περίπτωση ενα μωρο να εχει candida? .

εμας μια εξεταση που καναμε ουσιαστικα να δουμε ποια οργανα στον οργανισμο του μωρου ασθενουν ενεργειακα και γενικοτερα, τι συμβαινει στον οργανισμο και εχει μπλοκαρει και ξεσπανε προβληματα προς τα εξω...

πχ τα σπυρακια... με τη συμβατικη ιατρικη, βαζεις κρεμα κλπ να φυγουν τα σπυρακια... ναι???αλλα γιατι εμφανιστηκανε? κατι εχει μπλοκαρει στον οργανισμο...

εμας οποτε μας ειπε οτι για ολο το μπλοκαρισμα της μικρουλας που ξεσπαει σε αλλεργια, προβλημα με το εντερο κλπ ευθυνεται η candida στον οργανισμο της...

με ομοιοπαθητικη θεραπευεται, αλλα κυριως με διατροφη πιστευω...

οποτε το μωρακι σου για παραδειγμα μπορει να μην εχει κανενα προβλημα, αλλα για να το φροντισεις για να μην εμφανισει, ειναι να δινεις με μετρο ας πουμε τις επεξεργασμενες τροφες, τη ζαχαρη κλπ. ;)

διαφωνει ο αντρας μου τελειως με την ομοιοπαθητικη ιατρικη, αλλα εγω εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα.

ειναι παρα πολυ αυτοι που διαφωνουνε!!! εχει και αυτος το δικιο του... και μεις δεν τα πολυλεμε, γιατι σε οποιον πουμε οτι το παιδι εχει candida θα μας κοιταξει ετσι :shock: θα μας πει : "τι εξετασεις κανατε?" και τι ειπε ο γιατρος σας, ο πραγματικος γιατρος, ο παιδιατρος.... ;) και ολα αυτα με το βιοσυντονισμο ακουγονται λιγο "αφυσικα" χιχι!!!

τελος παντων... περαν της πλακας, εγω νιωθω ανακουφιση οταν εχω μεσα να θεραπευτω εγω και η οικογενεια μου πιο ανωδυνα και πιο αποτελεσματικα!!! και ο αντρουλης σου, αν νιωσει την αναγκη να μη μπλεκει το παιδακι του με αντιβιωσεις, φαρμακα κλπ θα το δεχτει καποια στιγμη!!! αλλα πιστευω γερα θεμελεια ειναι η διατροφη και η ψυχολογια του παιδιου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι αλλεργιογόνες τροφές από το Α στο Ω.

Και σήμερα φτιάξαμε πέρκα. Φτου. Πάλι μακαρόνια θα φάω.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

θα πρεπει παντως να προμηθευτεις ολα τα τροφιμα που επιτρεπονται,γιατι μαλλον θα θελεις να τα φας ολα

:lol::lol::lol::lol::lol:

ο γιατρος δεν σου εδωσε διατροφη για την καντιντα;;;;

μου ειπε οχι ζαχαρη - μανιταρια και προϊοντα που προκαλουν ζυμωση (μαγια...) και επεξεργασμενες τροφες, λευκα προϊοντα κλπ.

εμεις θα κανουμε το τεστο αυριο πρωι-με το νερο-,αλλιως με ποιον αλλο τροπο μπορουμε να ξερουμε αν υπαρχει καντιντα στον οργανισμο μας;;;υπαρχει καποια εξεταση;

θα σου γραψω λιγο απο το αποσπασμα του βιβλιου που συμβουλευομαι σε αυτη τη φαση:

Πως ξερεις αν εχεις αναπτυξη candida

Η χρονια αναπτυξη candida μπορει να κανει ενα ατομο να αισθανεται μεγαλη αδιαθεσια.

ΣΤΟΜΑΧΙ-ΠΕΠΤΙΚΟ:

δυσκοιλιοτητα, διαρροια, ευερεθιστο εντερο, στομαχικο φουσκωμα, πρηξιμο μετα το φαγητο, δυσπεψια, αερια, καουρες

ΚΕΦΑΛΙ:

πονοκεφαλοι, ζαλαδα, ποινοι σταυτια, θολη οραση, αναψοκοκκινισμενα μαγουλα, αισθηση αποπροσανατολισμου

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

εκνευρισμος στην περιοδο, κατακρηση υγρων, πονεμενο στηθος, κολπικα υγρα, κνησμος στον κολπο, αφθες, κυστιτιδα

ΓΛΥΚΟΖΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ:

πεινα αναμεσα στα γευματα, εκνευρισμος αναμεσα στα γευματα, τρεμουλες οταν πεινας, υπερβολικη ορεξη, αφυσικες λιγουρες για γλυκες τροφες-ψωμι-αλκοολ-καφεϊνη

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ:

αγχος, καταθλιψη, εκνευρισμος, απωλεια αυτοσυγκεντρωσης, αδυναμια να δραστηροποιηθεις

ΑΛΛΑ :

χερια και ποδια ευαισθητα στο κρυο, εξαντληση, αισθηση οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις περα, τριχοπτωση, πιτυριδα και αλλες μυκητιακες μολυνσεις...

και πολλα πολλα αλλα....

καλα βεβαια δεν το συζητω... μαυτα τα δεδομενα ολοι ειμαστε γεματοι candida.....:lol::lol::lol:

επισης για ενα μωρακι λιγα εως ελαχιστα μπορεις να παρατηρησεις αν εχει θεμα...

Θα έλεγα ότι η διατροφή της μικρής ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την καντίτα, εφόσον μόνο αυτά τρώει.

Δεν γίνεται, για να της περάσουνε οι μύκητες πρέπει να τρώει κρέας, ψάρι, αυγό και γιαούρτι/κεφίρ.

Προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο που της αρέσει για να της τα φτιάχνεις, πχ κιμάς με κινόα ή κεχρί (αντί για μακαρόνια), βελουτέ σουπίτσες με κρέας (ή ζωμό κρέατος) και λαχανικά/κόκκινες φακές.

Rosie SOS και οποια μανουλα εχει ιδεα....

τι να δινω απογευματινο σε μωρο με αλλεργια και διατροφη αντι candida???

το πρωι δινω αυγο (δε ξερω ομως αν εχει αλλεργια σαυτο) με ζωμο καροτου στον αποχυμωτη, λιγο μηλο και λιγο κεχρι να πηξει...

το μεσημερι λαχανικα με κρεας ή με ψαρι...

το απογευμααααααα??? :?::?::?:

κεφιρ δε βρισκω πουθενα...:( βρηκα αγελαδινο, αλλα εχει αλλεργια..ή δεν πειραζει το αγελαδινο κεφιρ????.εχει μαλλον αλλεργια και στο κατσικισιο γαλα... με το κεφιρ τι γινεται??? και που να βρω εστω κατσικισιο???

ασχετο αλλα τρωει πιο ευκολα (λιγο περισσοτερο τουλαχιστον) οταν ειναι αλεσμενο το φαγητο... δεν ειναι ομως μεγαλη για να ξαναεισαγω τα αλεσμενα???

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα αφου το ανεφερα εδω, θα σας γραψω λιγα απο αυτα που γραφει το βιβλιο...

Μεσα σε 24-48 ωρες η σταθεροτητα της γλυκοζης στο αιμα σου μπορει να αλλαξει θεαματικα.

Ti συγνώμη?? Ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο και τα έγραψες τόσο αναλυτικά!

Κρίσεις "υπογλυκαιμίας" με τρέμουλο κλπ είχα πολύ έντονες μεχρι και πριν λίγο καιρό που οι μύκητες ήταν στα φόρτε τους. Πλέον από γλυκό τρώω μόνο μέλι και όχι κάθε μέρα, οι μύκητες σχεδόν μου πέρασαν νομίζω και οι κρίσεις έχουν σταματήσει.

Θα προσπαθήσω να κρατήσω όσο μπορώ την διατροφή. Οι ατασθαλίες είναι τα μάνγκο και το μέλι και οι πίτες (θα βγάζω το πολύ φύλλο)... Τυρί επιτρέπεται? Γραβιέρα και φέτα συγκεριμένα.

το πρωι δινω αυγο (δε ξερω ομως αν εχει αλλεργια σαυτο) με ζωμο καροτου στον αποχυμωτη, λιγο μηλο και λιγο κεχρι να πηξει...

κεφιρ δε βρισκω πουθενα...:( βρηκα αγελαδινο, αλλα εχει αλλεργια..ή δεν πειραζει το αγελαδινο κεφιρ????.εχει μαλλον αλλεργια και στο κατσικισιο γαλα... με το κεφιρ τι γινεται??? και που να βρω εστω κατσικισιο???

ασχετο αλλα τρωει πιο ευκολα (λιγο περισσοτερο τουλαχιστον) οταν ειναι αλεσμενο το φαγητο... δεν ειναι ομως μεγαλη για να ξαναεισαγω τα αλεσμενα???

Γιατί δεν το ρίχνετε στα φρούτα? Να κάνεις κουλουράκια με αλεύρι χωρίς γλουτένη από ντίνκελ κλπ? Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο στο ιντερνετ όσο και στα βιολογικά. Σαλάτες με αγγουρακια, ντομάτα, μαρούλι? Αβοκάντο? Είναι δύσκολο να βρω και άλλα. Αν σκεφτώ θα σου πω.

Κατσικίσιο κεφίρ έχω δει σε μαγαζί με βιολογικά. Αλλά το κεφίρ βασίζεται στο γάλα. Αν έχει πρόβλημα με το γάλα θα έχει λογικά και με το κεφίρ.

Πλέον της δίνω αλεσμένη μόνο την φρουτόκρεμα προκειμένου να τρώει φρούτα. Αλλιώς θα φάει μόνο 1/4 του μήλου. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις μία μικρή υποχώρηση σε αυτό αν θες να φάει ποσότητα από μία τροφή. Το παιδί όταν είναι έτοιμο θα το σταματησει εντελώς το αλεσμένο νομίζω (αυτή είναι η γνώμη μου σαν μαμά, δεν έχω διαβάσει κάτι).

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

εχω προβληματιστει με αυτα που διαβαζω...αυτα που λετε ειναι στα πλαισια της ομοιοπαθητικης ιατρικης? υπαρχει δηλ. περίπτωση ενα μωρο να εχει candida? fairysmom αυτος ο ομοιοπαθητικος στη ν. ερυθραια λες να βοηθησει?μηπως πρεπει να παω να παρω μια γνωμη...διαφωνει ο αντρας μου τελειως με την ομοιοπαθητικη ιατρικη, αλλα εγω εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα.

sagia μου η κάντιντα μπορεί να καταπολεμηθεί με την ομοιοπαθητική αλλά από δική μου εμπειρία όχι αποτελεσματικά. Έχει βοηθητικό ρόλο και το πιο σημαντικό είναι η διατροφή, αλλιώς ξανακυλάς. Για τις αλλεργίες είμαι σίγουρη ότι βοήθησε πολύ το παιδί (ανοσοενισχυση).

Για τον συγκεκριμένο μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Κοίτα εγώ είμαι προκατειλλημένη πλέον, γιατί αντιμετωπίζουμε τα πάντα σχεδόν με την ομοιοπαθητική. Εμείς έχουμε πειστεί από τα αποτελέσματα. Διάβασε αν βρεις χρόνο αυτό το θέμα από την αρχή http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67647&page=35 Το θεωρώ επίσης λογικό ο άντρας σου να είναι άπιστος Θωμάς. Όλοι είμασταν στην αρχή. Αλλά μόνο η πράξη θα σας πείσει. Βέβαια να πω ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με βιοσυντονισμό, είναι κλασικός ομοιοπαθητικός γιατρός που βλεπει και πάρα πολλα παιδιά.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Βέβαια να πω ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με βιοσυντονισμό' date=' είναι κλασικός ομοιοπαθητικός γιατρός που βλεπει και πάρα πολλα παιδιά.[/quote']

μηπως ειναι ο Κυβελλος??? εγω αυτον ειχα! με ειχε σωσει σε πολλα θεματα, αλλα εβρισκα πολυυυυυυυυυυυυυυ σπανια ραντεβου (στην εγγυμοσυνη εμπαινα στα εκτακτα), ο Γεωργιαδης που πηγαινω τωρα ειναι πολυ πολυ αναλυτικος, πολυ πολυ φιλικος και να φανταστεις τις πρωτες 2 φορες μου εδωσε θεραπεια δωρεαν απο το τηλεφωνο. την 1η φορα υπεφερα απο μαστιτιδα και τον Κυβελλο δεν τον εβρισκα και τη 2η ειχε πολυ πυρετο η μικρουλα και παλι μου δωσε θεραπεια λεγοντας μου πολυ αναλυτικα τι ειναι το καθενα... μετα καναμε συναντηση και μας "εφτιαξε" ομοιοπαθητικο φαρμακειο αναλυτικα με το τι ειναι για το καθενα... ετσι κολλησα... εννοειται ομως και ο Κυβελλος ειναι φοβερος ομοιοπαθητικος και πολυ γλυκος σαν ανθρωπος (χωρις παρεξηγηση)!

Τυρί επιτρέπεται? Γραβιέρα και φέτα συγκεριμένα.

δεν αναφερεται στα αλμυρα' date=' παρα μονο στα γλυκα και στα επεξεργασμενα και στην κρυφη ζαχαρη κυριως :confused: παντως γενικοτερα απο γιατρους με διατροφη εμενα με συμβουλευουν για κασερι (μαλλον για το λιγοτερο αλατι)

το βιβλιο λεει οτι παρατηρεις... και ό,τι σε ενοχλει... το κοβεις....

λεει επισης καλυτερα να φας 1 κουτι σοκολατες, παρα απο λιγη καθε μερα (για να ανεβει 1 φορα η γλυκοζη στα υψη και μετα να πεσει και οχι να την ανεβοκατεβαζουμε συνεχεια)

Το μελι δυστυχως εχει μεσα ζαχαρη.... :( αλλα και γω το λατρευω και οταν επανελθω και ειμαι καλα (αφου 1α ξεκινησω μετα το Πασχα τη θεραπεια) , θα το τρωω το μελακι!!! εχει και τα πολυυυυ καλα του!!!;)

Γιατί δεν το ρίχνετε στα φρούτα? Να κάνεις κουλουράκια με αλεύρι χωρίς γλουτένη από ντίνκελ κλπ? Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο στο ιντερνετ όσο και στα βιολογικά. Σαλάτες με αγγουρακια, ντομάτα, μαρούλι? Αβοκάντο? Είναι δύσκολο να βρω και άλλα. Αν σκεφτώ θα σου πω.

εχει ευαισθησια στο αλευρι τυπου ντινκελ :(

κουλουρακια χωρις ζαχαρη? (γατι το candida?):(

φρουτα για το candida δεν κανει καθολου στην αρχη :(

αβοκαντο εχει ευαισθησια:(

μαρουλι δε ξερει να το φαει...γενικα, μασαει ελαχιστα...παροτι προσφερουμε απο 8 μηνων....:(

ευχαριστω για τις προτασεις σου παντως!!!εχω εγκλοβιστει, γιαυτο ζηταω βοηθεια...τουλαχιστον απο εσας που καταλαβαινετε γιατι οι αλλοι μου λενε: "αντε καλε βλακειες...ποιος τα λεει αυτα?τι πειραζουν λιγες βλενες?"

βεβαια ο γιατρος με καθησυχασε να δινω τα παντα (οχι αγελαδινο) αλλα με μετρο και να κανω κυκλικη διατροφη... δήλαδη πλουσια ποικιλια τροφων... ομως εγω αυτα που εδειξε ευαισθησια θελω να τα αποφευγω μεχρι να φτιαξουν τα κακακια τουλαχιστον...

Κατσικίσιο κεφίρ έχω δει σε μαγαζί με βιολογικά. Αλλά το κεφίρ βασίζεται στο γάλα. Αν έχει πρόβλημα με το γάλα θα έχει λογικά και με το κεφίρ

πηγα στα βιολογικα αλλα ειχε μονο αγελαδινο...

ειναι οντως και η αλλεργια... ομως ειναι τοσο καλο για την αντι καντιτα διατροφη!!! βεβαια εχει πολυ χαμηλη λακτοζη...αλλα... :confused:

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις μία μικρή υποχώρηση σε αυτό αν θες να φάει ποσότητα από μία τροφή. Το παιδί όταν είναι έτοιμο θα το σταματησει εντελώς το αλεσμένο νομίζω (αυτή είναι η γνώμη μου σαν μαμά, δεν έχω διαβάσει κάτι).

και γω αυτο λεω να κανω σαυτη τη φαση... βαζω προταιρεοτητες γιατι θα μου στριψει :?

μηπως ειναι ο Κυβελλος???

ο Γεωργιαδης που πηγαινω τωρα ειναι πολυ πολυ αναλυτικος, πολυ πολυ φιλικος και να φανταστεις τις πρωτες 2 φορες μου εδωσε θεραπεια δωρεαν απο το τηλεφωνο.

εννοειται ομως και ο Κυβελλος ειναι φοβερος ομοιοπαθητικος και πολυ γλυκος σαν ανθρωπος (χωρις παρεξηγηση)!

Μου φαίνεται ότι τον έχει γιατρό η μιση Αθήνα :lol:

Εγώ κάθε φορά παίρνω θεραπεία από το τηλ. Άλλωστε οι αρρώστιες μας πιάνουν εκτάκτως και ποτέ στα προγραμματισμένα ραντεβού :wink:

Τον Γεωργιαδη δεν το ξερω.

Είναι όντως!

εχει ευαισθησια στο αλευρι τυπου ντινκελ :(

κουλουρακια χωρις ζαχαρη? (γατι το candida?):(

και γω αυτο λεω να κανω σαυτη τη φαση... βαζω προταιρεοτητες γιατι θα μου στριψει :?

υπάρχουν αλευρια από διάφορα δημητριακά. Ενημερωμένο κατάστημα χρειάζεσαι.

Χωρίς ζάχαρι, με χυμό πορτοκάλι-μανταρίνι για να δώσει γλύκα. (δεν εχω όμως συνταγή, παίρνω τέτοια έτοιμα αλλά με κανονικό αλεύρι για το παιδί)

Don't panic! Είναι εύκολο να σου στρίψει με τις βρωμοαλλεργίες! Και άσε τους άλλους να λένε τις... σοφίες τους...εγιναν όλοι τους γιατροί και δη αλλεργιολογοι :evil:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

αν επιτρεπεται, τι ομαδα αιματος εχει?

γιατι η "0" ομαδα οφελειται απο το κρεας και εχει δυσπεψια στα οσπρια (ειδικα φακες) ;)....

B είναι όπως και ο γιος μου που είναι μεγάλος κρεατόβιος: ποτέ για παράδειγμα δεν τρώει τα συνοδευτικά του κρέατος όπως τις πατάτες, επικεντρώνεται στο κρέας!

Εγώ είμαι Ο και για πολλά χρόνια ήμουνα χορτοφάγος και υπέφερα με πολλά και διάφορα όπως ημικρανίες, εξάντληση, πολυκυστικές ωοθήκες ακόμη και από ήπιας μορφής ακμή.

Από τότε που άρχισα το κρέας (μετά από 6 περίπου μήνες θηλασμού του γιου μου) όλα εξαφανίστηκαν!

Πάντως κορίτσια κατ' εμένα είναι τζάμπα χρήματα να κάνετε κάποια εναλλακτική θεραπεία για την καντίτα χωρίς αυστηρή διατροφή.

Αν δεν σκοτώσεις τη ρίζα του κακού (επεξεργασμένοι υδατάνθρακες) οι μύκητες θα επανέλθουνε!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εδώ υπάρχει και μια σοβαρή επιστημονική θεωρία ότι οι πιο πολλοί καρκίνοι οφείλονται σε καντίτα αλλά φυσικά αποσιωπείται από τη συμβατική ιατρική γιατί δεν συμφέρει την όλη βιομηχανία!

What Causes Cancer?

Conventional medicine likes to focus on the impact of genetics as a causative agent in developing cancer, despite the fact that research indicates that genetics is not the main cause of this widespread phenomenon, even though it may play a small role in some people. Unfortunately, little attention is paid to the impact of plain and simple infections.

Dr. Simonciniʼs research has led him to believe that something as simple as a fungus, Candida, is the leading cause of cancer; that cancer itself is in fact a fungus. What we refer to as a tumor, is nothing more than your bodyʼs attempt at protecting itself from that fungus.

He brings up an analogy between psoriasis – an “incurable” disease of the skin that many treat as a fungus – and tumors, which are also an “incurable” disease of your body. Several studies have linked the presence of Candida with cancer, showing that anywhere between 79 to 97 percent of all cancer patients also have Candida.

Dr. Simonciniʼs explanation for how this phenomenon works – how Candida leads to deadly cancer – is that itʼs a consequence of the weakening and exhaustion of your organs, and eventually your entire body, in the following stages:

1. Candida roots itself in your deep connective tissue in various organs
  2. As a result, this evokes an organic defensive reaction as the connective tissue of your invaded organ attempts to encyst the fungin colonies through cellular hyper-production, which results in the formation of tumors
  3. Growths continue as the fungi spreads, both in your surrounding tissue, and remotely (aka “metastatis”). It is still always the same Candida attacking different tissues, but due to its highly adaptive qualities it is able to mutate to adapt itself to whatever environment it finds itself in, hence the various types of tumors
  4. Your body becomes progressively more exhausted, which allows the fungi to spread and take over more rapidly
  5. You die from “cancer”

This imbalance in intestinal flora, sometimes called dysbiosis, can also lead to other more common, and less lethal, health problems, such as:

Όλο το άρθρο εδώ: Fungus Causing Cancer -- A Novel Approach to the Most Common Form of Death

με τρελανατε κοριτσακια τωρα!!!!!εχω παθει μικρο σοκ.ακουστε λιγο την μικρη μου ιστορια.γεννησα τελη ιανουαριου 2010.1 μαρτιου μετα απο σπαραχτικα κλαματα καθημερινα του γιου μου εμφανιστηκε μπολικο αιμα κ βλεννη στα κακα ξανα κ ξανα.την ψιλιαστικα την δουλεια αλλα πηγαμε νοσοκομειο.διαγνωστηκε μετα απο μερες αλλεργια.εκοψα σχεδον τα παντα αλλα το αιμα αιμα.επειδη οπως πολλες απο σας δεν μπορουσα να καταλαβωτι τον πειραζει εκοψα τα παντα οπως εχω πει κ αλλοτε.ετρωγα για αρχη μονο πατατες κ νερο.μετα απο μερες αρχισα να προσθετω τροφες.μια μια για μερες.και νερο.φυσικα εχασα 20 κιλα αλλα αυτο καλο εκανε οχι κακο γιατι ημουνα αρκετα κιλα.ετσι καταλαβα οτι ο μικρος εχει αλλεργια σε πραματα που δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου οπως ακομα και τα μηλα.σιγα σιγα εγω ολοενα αυξανα τις τροφες αφου ολες ομως αυστηρα περνουσαν το τεστ των 5 περιπου ημερων.πολυ δυσκολο προγραμμα.ειχα αγχος να τα δοκιμασω ολα γιατι αφου εβγαζε αιμα σε τοσες τροφες τι θα γινοταν οταν επρεπε να φαει ο ιδιος.το καλοκαιρι οταν εφτασε 7 μηνων αρχισα να του δινω ολα αυτα που μπορουσα εγω να φαω .το μηλο το ειχε ξεπερασει..στην μπανανα εβγαζε αιμα αλλα το ξεπερασε κ αυτο μετα απο καιρο.παντα δοκιμαζω κατι μετα απο κανενα μηνα ξανα κ ξανα.

τα φαγητα του τις πιο πολλες φορες ειναι τα ιδια αλλα δεν με αγχωνει γιατι τρεφεται υγειινα.τρωει πρωι μηλο,αχλαδι και μπανανα.απογευμα και βραδυ σουπα λαχανικων με κοτοπουλο η και χωρις,η φακες,η μακαρονια,η ρυζι κλπ.

παμε τωρα στα βασικα τα δικα μου.α να σημειωσω οτι εγω πλεον οτι τρωω δεν τον ενοχλει απλα αποφευγω γενικα τηνν αγελαδα εκτος απο καμια σοκολατιτσα..

ξεκιναω.απο τον ιουλιο αρχισε να με ποναει η κοιλια μου.μεχρι και πριν απο λιγες μερες.καθε μερα.εγω μετα την στερηση που ειχα για μηνες ριχτηκα στο φαγητο.αφου εβαλα ολα τα κιλα σχεδον πισω.αλλα μιλαμε για πολυ πονο.εκανα υπεηχο τον αυγουστο.τιποτα.αλλα το εντερο δεν φαινεται.ειχα και διαταραχες στις κενωσεις.μερικες φορες δυσκοιλιοτητα.και πολυ αγχος μην εχω καρκινο λογω του πονου.

περιτο να πω οτι εχω παει σε καμια δεκαρια γιατρους που με ψηλαφηση λεγανε δεν εχεις τιποτα.πριν λιγες μερες ξανα σε εναν υπερηχο μου διαγνωστηκε οτι εχω 3 μεγαλους ογκους στην μητρα και λιπωση ιστο στο ηπαρ.τρελαθηκα,.πηγα ξανα σε γιατρους κ δεν μου βρισκαν κατι.τελικα εκανα μαγνητικη ανω και κατω κοιλιας που ελεγε δεν εχω τιποτα απο αυτα.επειδη ομως το πραμα παραπηγε με τον πονο αποφασισα πριν 3 βδομαδες να αλλαξω διατροφη μπας κ δω ασπρη μερα.κ οντως ετσι εγινε.τα πολλα αναψυκτικα τα αλλαξα με νερο.το γυρισα σε σαλατες πολλες,καστανο ρυζι,φρουτα,απεφυγα τα γλυκα και αν παθαινα κριση ετρωγα μελι(εκτος απο καμια φορα που τρωω μια σοκολατα).ειδα οτι με πειραζε το ψωμι,το τσουρεκι,το κεικ,τα μακαρονια και τα πολλα μανιταρια που ετρωγα,.ολα αυτα τα εκοψα.και τι βλεπω σημερα?ολα αυτα που γραφετε για το καντιντα.κ πλεον ειμαι σιγουρη οτι αυτο εχω.ολα αυτα που λετε κ αυτα που παρατηρησα εγω και ξαφνικα αλλαξα,ηρεμησε ο τοσον καιρο πονος,σταματησαν οι ημικρανιες που ειχα,η κουραση κ πολλα αλλα.και θελω να με βοηθησετε.

πειτε μου τι πρεπει να τρωω εγω και τι το μωρο.πως μπορει κ σε μενα και στο μωρο να γινει διαγνωση επιστημονικα.καλα ε.εχω παθει πλακα.λετε ρε παιδια τελικα αυτο να ειναι το κακο μας??????πειτε οτι ξερετε για αυτο το πραμα,σας φιλω και συγνωμη αν σας κουρασα.α και να ενθαρρυνω και μερικες...εμεις ειμασταν πολυυυ ασχημη περιπτωση.και τωρα παμε καλα.στο σουσαμι ειδα να χει αλλεργια τελευταια.αλλα αιμα βλεπω παρα πολυ σπανια πια.δηλ μια φορα στους 3 μηνες.να τελευταια με το σουσαμι.φιλια.

Bρώμη τρώει;

Αν ναι μπορείς να της πάρεις βρώμη χωρίς γλουτένη, εφόσον έγραψες ότι την πειράζει η γλουτένη, και να της φτιάξεις χυλό με γάλα καρύδας, λάδι καρύδας και με ό,τι άλλο από φρούτα ή ξηρούς καρπους δεν την ενοχλούνε, αλλά και σκέτη είναι πολύ νόστιμη.

Εγώ παίρνω σπασμένους σπόρους βρώμης (steel-cut oats/irish oats) από το iherb γιατί στην Ελλάδα μόνο επεξεργασμένη βρώμη βρίσκω.

http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Gluten-Free-Steel-Cut-Oats-Whole-Grain-24-oz-680-g/29585?at=0

Φρόντισε να τη μουλιάσεις καλά μαζί με λίγο μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού και μετά να τη βράσεις με το γάλα και το βούτυρο καρύδας και με λίγο νερό αν χρειάζεται.

Ετοιμάζω χυλό μ' αυτό τον τρόπο πολύ συχνά για πρωινό για μένα και το γιο μου και μας κρατάει για ώρες!

Διαφημίσεις

Επίσης ψωμί Εσσαίων με βούτυρο καρύδας.

Το ψωμί Εσσαίων περιέχει αμελητέες ποσότητες γλουτένης και τα ένζυμα που παράγονται με τη διαδικασία της φύτρωσης βοηθάνε στη διάσπαση της γλουτένης αυτής.

http://www.essenehealthbread.com/FAQ.aspx

(Μετά τις γιορτές θα αποπειραθώ να φτιάξω μόνη μου ψωμί Εσσαίων και θα σας πω τα αποτελέσματα!)

κοριτσια θελω την βοηθεια σας.ξερω οτι τα γραψατε ξανα και ξανα αλλα οποια δεν βαριεται μπορει να γραψει για τον καντιντα οτι γνωριζει?τι να τρωμε τι οχι κλπκλπκλπ????γιατι με πεισατε οτι πολλα απο αυτα που παθαμε ειναι απο αυτο το πραμα...

Κορίτσια είναι απίστευτο το ότι ζούμε ημέρες αποκάλυψης Πασχαλιάτικά. Έχω όμως μια μικρή ένσταση: Υπάρχει και θέμα για την καντιντίαση στις θηλές και μάλιστα εκεί ζητούσα κι εγώ πληροφορίες για τη διατροφή. Αν υπάρχουν τα πάντα εδώ, πώς θα ενημερωθεί μια μανούλα ; Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα που να τα περιλαμβάνει όλα; Ή καλύτερα ένα υπόμνημα;

το γάλα βρώμης κάνει φοβερό αφρόγαλα! Ζω στιγμές δόξας με το υποκατάστατο καφέ σε μορφή καπουτσίνο. Την καντίντα τη γνωρίζω από παλιά- κολλητή φιλενάδα για αρκετό διάστημα, αλλά τότε δεν ήξερα πώς να το ψάξω, οπότε μετά τη μετακόμιση σε μερικές ημε΄ρες ξεκινώ κι εγώ διατροφή.. Ρόζυ και Σπιθούλα σας ευχαριστώ

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κοριτσακια μου πραγματικα κι εγω εχω παθει πλακα!Ειμαι πλεον σιγουρη κατα 99,999999% οτι εχω μυκητες ,εαν κρινω και απο την διατροφη ποθυ εκανα στανταρ!!Καταρχην εδω και πολλα χρονια υποφερω ανα πολυ τακτα χρονικα διαστηματα απο μυκητιασεις του κολπου,γεννησα με μυκητες,το μωρο ειχε κολλησει μυκητες απο τις θηλες μου τον πρωτο καιρο γιατι εχα καντινιαση.ολα αυτα που διαβασα τρελαθηκα.

Το θεμα ομως ειναι πως να κανω την διατροφη αφου απαγορευονται παρα πολλα πραγματα και για μενα και για τον μικρο?

Εαν απλα προσπαθησω να ελαττωσω κατα παρα πολυ θα δουμε διαφορα?

Δηλαδη ψωμι μαγια χαζαρη δεν εχω προβλημα τα κοβω κια γενικα λογω των αλλεργιων τα ειχα ελλατωσει αισθητα.

Μπορει ετσι λιγακι καποια που γνωριζει να παραθεσει χονδρικα αυτα που μπορουμε και αυτα που δεν μπορουμε να τρωμε?

πχ ολικης αλεσεως ψωμι μπορουμε?καστανο ρυζι?προιοντα οπως αλευρι ντινκελ?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

πραγματικα κοριτσια κι εγω σας ευχαριστω πολυ,ουτε που θα πηγαινε το μυαλο μου σε κατι τετοιο για να το ψαξω μονη μου.θα ξεκινησω πολυ συντομα ηδη παρηγγειλα ξυλιτολη αντι για ζαχαρη,ελπιζω οτι αυτο επιτρεπεται ε?:rolleyes:απο οσο εψαξα νομιζω πως ναι.:-)

DlkKp2.png

aoJjp3.png

κοριτσια θελω την βοηθεια σας.ξερω οτι τα γραψατε ξανα και ξανα αλλα οποια δεν βαριεται μπορει να γραψει για τον καντιντα οτι γνωριζει?τι να τρωμε τι οχι κλπκλπκλπ????γιατι με πεισατε οτι πολλα απο αυτα που παθαμε ειναι απο αυτο το πραμα...

Διάβασε λίγο πιο πάνω όσα έγραψε αναλυτικά η Σπιθούλα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες περί διατροφής (στη σελίδα που είμαστε -85-)

Κορίτσια είναι απίστευτο το ότι ζούμε ημέρες αποκάλυψης Πασχαλιάτικά. Έχω όμως μια μικρή ένσταση: Υπάρχει και θέμα για την καντιντίαση στις θηλές και μάλιστα εκεί ζητούσα κι εγώ πληροφορίες για τη διατροφή. Αν υπάρχουν τα πάντα εδώ, πώς θα ενημερωθεί μια μανούλα ; Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα που να τα περιλαμβάνει όλα; Ή καλύτερα ένα υπόμνημα;

Πραγματικά αποκάλυψη! Να τα ήξερα αυτά πριν από ενάμισι χρόνο...

Νομίζω ότι έχεις δίκιο για το ξεχωριστό θέμα. Και να κάνουμε κόπυ πέιστ. Θες να το ανοίξεις? Σαν τίτλο μπορούμε να βάλουμε Κάντιντα, υπευθυνη για μύκητες, αλλεργίες και άλλα που δεν φαντάζεστε...κάπως έτσι...

Επίσης ψωμί Εσσαίων με βούτυρο καρύδας.

Το ψωμί Εσσαίων περιέχει αμελητέες ποσότητες γλουτένης και τα ένζυμα που παράγονται με τη διαδικασία της φύτρωσης βοηθάνε στη διάσπαση της γλουτένης αυτής.

Η μόνη ένσταση που έχω γι αυτό το ψωμί είναι η γεύση του. Δεν μπορούσα να το φαω και πολύ στεναχωρήθηκα.:oops:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμένα πάντως μου έχει γεννηθεί η πολύ λογική απορία γιατί αυτός ο μύκητας που είναι ένας οργανισμός, δεν μπορεί να ανιχνευθεί με μια εξέταση έτσι ώστε να είναι σίγουρες όλες αν τον έχουν ή όχι και να μην κυνηγάνε φαντάσματα...είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει σωστά? δεν είναι κάτι σαν την αλλεργία που είναι τόσο δύσκολο να την προσδιορίσεις με εξετάσεις...

και το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι με βάση μόνο τα συμπτώματα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι έχεις, αφού εκατοντάδες άλλα πράγματα έχουν παρόμοια συμπτώματα, και είναι κρίμα να βασίζεσαι σε εικασίες για κάτι που ίσως έχεις...

gwggp2.png ISWTp2.png

και το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι με βάση μόνο τα συμπτώματα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι έχεις, αφού εκατοντάδες άλλα πράγματα έχουν παρόμοια συμπτώματα, και είναι κρίμα να βασίζεσαι σε εικασίες για κάτι που ίσως έχεις...

Θα σου πω για μένα...παθαινα συχνα μυκητιασεις από κάντιντα (μικροβιολογικη εξεταση το έδειχνε), όταν θήλαζα είχα πάθει 1 φορά καντιντίαση στο στήθος και τέλος έχω τα περισσότερα συμπτώματα που περιγράφονται...οπότε είμαι σίγουρη.

Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις από το ιστορικό σου γενικότερα και μία δοκιμή λίγων ημερών με την αντίστοιχη διατροφή σε πείθει. Εξέταση αίματος δεν ξέρω αν υπάρχει..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...