Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα, βλέπω ότι τα μωράκια μας πάνε καλά από το θέμα της αλλεργίας!!!!!!!!!!!!!

Tboys, θηλαζει τωρα καθολου? Ρυζαλευρο εχεις δωσει? Εμενα παντως δεν την πειραζουν ουτε τα ωμα τα φρουτα.

Αφροδίτη δυστυχώς δε θηλάζω πια, έχω προσπαθήσει 3-4 φορές τον τελευταίο μήνα αλλά ο μικρός δεν ήθελε. Φυσικά και φταίω εγώ που οδηγήθηκα στον αποθηλασμό ....

Ρυζάλευρο έχω δώσει συνολικά 10 φορές μέσα στο φρούτα αλλά μετά το έκοψα, δεν υπήρχε λόγος, από κρέμα εμείς συνεχίζουμε με τη sinlac και ευτυχώς ο μικρός δε μου δημιουργεί κανένα θέμα με το φαγητό, με περιμένει με ανοιχτό το στόμα :D:D:D:D:D

Ευτυχώς δηλαδή γιατί έχω που έχω τον μεγάλο που δεν τρώει εύκολα αν είχα και το μπέμπη θα είχα πέσει από τον τέταρτο...

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε καλά, ο μεγάλος άρπαξε μία ιωσούλα με μύξες και βήχα (φιλάει και αγκαλιάζει όποιο παιδί βλέπει στην παιδική χαρά....) και κολλήσαμε και εμείς. Ευτυχώς ο μπέμπης την περνάει πολύ χαλαρά προς το παρόν :)

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη ευχαριστώ για την συμπαράσταση…μερικές φορές νομίζω ότι δεν θα φάει ποτέ :( .τι εννοούσες όταν είπες ότι τελειώνετε με την αλλεργία μετά και το τελευταίο χαπάκι ψευδαργύρου της ομοιοπαθητικού ,δηλαδή θα μπορεί να καταναλώσει γαλακτοκομικά ελευθέρα; Εμείς προσέχουμε πολύ αλλιώς αμέσως φουντώνει το πρόσωπο της. Είτε είναι δυσκοίλια είτε έχουμε κακά με βλενη τι να πω υπομονή…

Αφροδίτη ευχαριστώ για την συμπαράσταση…μερικές φορές νομίζω ότι δεν θα φάει ποτέ :( .τι εννοούσες όταν είπες ότι τελειώνετε με την αλλεργία μετά και το τελευταίο χαπάκι ψευδαργύρου της ομοιοπαθητικού ,δηλαδή θα μπορεί να καταναλώσει γαλακτοκομικά ελευθέρα; Εμείς προσέχουμε πολύ αλλιώς αμέσως φουντώνει το πρόσωπο της. Είτε είναι δυσκοίλια είτε έχουμε κακά με βλενη τι να πω υπομονή…

Ναι, μετα το τελος της θεραπειας, θα αρχισουμε να βαζουμε τροφες. Ηδη εγω εχω φαει πολλα απο αυτα που δεν ετρωγα (πχ ξηρους καρπους) και παμε καλα. Καθε βδομαδα θα προσθετω και απο μια απαγορευμενη τροφη. Θεωρητικά συντομα θα φαω γαλακτοκομικά εγω, και αν δεν την πειραξουν θα δωσουμε και στην ιδια. Τωρα ομως εχουμε σταματησει για λιγο τον φωσφορο γιατι παιρνει σιδηρο για την αναιμια. Αμεσως μετα θα παρει και το τελευταιο του φωσφορου και βλέπουμε.

Παντως αιμα δεν εχω δει απο την μαγαλη τριτη. :lol::lol::lol:

GwASp3.png

Αφροδίτη δε θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω

Βάλε εσύ στη διατροφή σου τα γαλακτομικά και κάτσε να δεις πως θα αντιδράσει το παιδί. Περίμενε αρκετά όμως....

Φυσικά και θα ακούσεις το γιατρό σου, αλλά θα έλεγα τα γαλακτομικά να τα καθυστερήσεις να τα δώσεις στο παιδί σου, μην ξεχνάς ότι είσαστε μόλις ένα μήνα καθαροί :?

Θα έλεγα να περιμένεις μην καταστρέψεις ότι έχεις χτίσει μέχρι τώρα.

Εγώ είχα ξεκινήσει γακακτομικά στη δική μου διατροφή μετά από 2 μήνες χωρίς αίμα στο παιδί, και ήταν όλα καλά. Να του δώσω όμως απευθείας γαλακτομικά ... το φοβάμαι :?:?:?

Έχω διαβάσει (σε κάποια ιατρικά άρθρα,δυστυχώς δε θυμάμαι ) και μου έχουν πει και οι γιατροί ότι μετά από 6 μήνες δίαιτα και εφόσον όλα πάνε καλά δοκιμάζεις να εισάγεις στο παιδί τις απαγορευμένες τροφές. Σκέψου το λίγο.

Εξάλλου εφόσον θηλάζεις και τρως γαλακτομικά νομίζω ότι η μικρή θα παίρνει τα απαραίτητα συστατικά :wink:

Εγώ πάντως κολώνω στον δικό μου, παρόλο που είμαστε 5 μήνες καθαροί... Σκέφτομαι στο δέκατο μήνα να δοκιμάσω :roll:

Διαφημίσεις

tboys, να σου πω την αληθεια και γω τρεμω να το κανω.... Σημερα το μεσημερι εφαγα μοσχαρι και μαλιστα απο τις πατατες που το συνοδευαν εδωσα και λιγη στη Δανάη. Μεχρι τωρα δεν εκανε κακακια, οποτε το θεωρω θετικο μεχρι στιγμη. Θα ξαναφαω λιγο αυριο και αν περασουν 2-3 μερες χωρις καποιο "κακο" σημαδι θα δωσω μοσχαρι και στην ιδια. Βλεπετε η αναιμια με πιεζει για το μασχαρι...

Τα υπολοιπα γαλακτοκομικά δε ξερω... Η ομοιοπαθητικος υποστηριζει οτι και μετα την τελευταια δοση ψευδαργυρου (που θα ειναι μεγαλυτερη απο τις άλλες) η αλλεργια θα ληξει μια για παντα . Μακαρι να εχει δικιο παιδια, γιατι εχω και τον φοβο της αλλεργικης παρελασης που λεγαμε!

Παντως με τα γαλακτοκομικά, θα το παω πολύ-πολύ σιγα το θεμα και θα περιμενω να δω αντιδρασεις. Και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να τα καταναλωνω με το τσουβαλι οπως στο παρελθον :evil::evil::evil:

καλά τι άσχετο αυτό με τον ψευδάργυρο

Ναι τελειως ασχετο :oops: . Εγω ημουν και ασχετη με την ομοιοπαθητική και οταν μου εκανε τις πιο κουφες ερωτησεις για να καταληξει στη θεραπεια που χρειαζεται, ήμουν πολύ δυσπιστη, το ομολογω. Το δοκιμασαμε μονο και μονο επειδη ειχαμε δοκιμασει τα παντα πριν και δεν ειχαμε να χασουμε τιποτα. Τωρα δε μπορω παρα να υποκλίνομαι!!!

Σας φιλώ!!!

GwASp3.png

dhl koritsia ama pieite eseis gala exei problima to mwraki sas....?

egw pinw tonous gala kai eutyxws den parousiasame kapoio problima...afiste pou xwris gala egw den mporw na zisw

Ναι, γιατι η πρωτεινη του αγελαδινου περναει μεσα απο το μητρικο γαλα στο μωρο. Βεβαια το μωρο θα πρεπει να εχει και μια σχετικη προδιαθεση, οποτε μην φοβασαι, δεν παθαινουν ολα τα μωρα αλλεργια. Βεβαια η υπερβολικη κατανάλωση γαλακτοκομικων, δεν νομιζω να σου προσφερει και πολλα. Αμα εχεις κουραγιο διαβασε http://www.notmilk.com/kradjian.html και αμα δεν αλλαξεις γνωμη για τα γαλακτοκομικά να μου πεις :lol::lol::lol:

Tboys, με εβαλες σε σκεψεις με το αν θα δωσω γαλακτοκομικά απευθειας ατη Δανάη. Οχι οτι θα της εδινα αμεσα, αλλα θα το ξανασυζητησω με την γιατρο.

GwASp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Επανερχομαι με ασχημα νεα... Η μικρη εχει (μαλλον) ουρολοιμωξη. Ετσι εδειξαν τα δυο δειγματα ουρων που πήγα εγω τουλαχιστον. Απο την Πεμπτη το πρωι ειχε υψηλο πυρετο και απο παρασκευη βραδυ ξεκινησαμε αντιβιωση, αμοξιλ για αρχη και μετα που βγηκε το αντιβιιγραμμα μας εδωσε σεπτριν. Μεχρι τωρα πηρε 2 δοσεις σεπτριν αλλα εχει βγαλει εξανθηματα στο σωμα και δε ξερω αν θα πρεπει να συνεχισω ή οχι. Ο πυρετος επεσε σημερα, και τωρα πρεπει να παρει την επομενη δοση... Με τη γιατρο δε μπορω να μιλησω, δεν απανταει στο τηλεφωνο :evil::evil::evil:

Απο χτες εχει και διαρροια, με βλέννα και σε μερικες κενωσεις εχει και αιμα.

Οταν η γιατρος μου εδωσε την αντιβιωση μου ειπε οτι αυτο θα μας παει πολύ πισω στην θεραπεια της αλλεργιας γιατι θα καταστρεψει οτι ειχαμε φτιαξει, αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη με την ουρολοιμωξη, ειναι επικινδυνη σε αυτη την ηλικία :cry::cry::cry:

Εκει που πηγαιναμε να στρωσουμε...

GwASp3.png

Επανερχομαι με ασχημα νεα... Η μικρη εχει (μαλλον) ουρολοιμωξη. Ετσι εδειξαν τα δυο δειγματα ουρων που πήγα εγω τουλαχιστον. Απο την Πεμπτη το πρωι ειχε υψηλο πυρετο και απο παρασκευη βραδυ ξεκινησαμε αντιβιωση, αμοξιλ για αρχη και μετα που βγηκε το αντιβιιγραμμα μας εδωσε σεπτριν. Μεχρι τωρα πηρε 2 δοσεις σεπτριν αλλα εχει βγαλει εξανθηματα στο σωμα και δε ξερω αν θα πρεπει να συνεχισω ή οχι. Ο πυρετος επεσε σημερα, και τωρα πρεπει να παρει την επομενη δοση... Με τη γιατρο δε μπορω να μιλησω, δεν απανταει στο τηλεφωνο :evil::evil::evil:

Απο χτες εχει και διαρροια, με βλέννα και σε μερικες κενωσεις εχει και αιμα.

Οταν η γιατρος μου εδωσε την αντιβιωση μου ειπε οτι αυτο θα μας παει πολύ πισω στην θεραπεια της αλλεργιας γιατι θα καταστρεψει οτι ειχαμε φτιαξει, αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη με την ουρολοιμωξη, ειναι επικινδυνη σε αυτη την ηλικία :cry::cry::cry:

Εκει που πηγαιναμε να στρωσουμε...

Πολύ κρίμα Αφροδίτη μου, μέσα σε όλα έκατσε και αυτό...

Πραγματικά λυπάμαι :(

Τί θα πει όμως δε μπορείς να βρεις το γιατρό, ούτε στο κινητό?

Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσετε οπωσδήποτε, το εξάνθημα με ανησυχεί λίγο, αντίδραση από την αντιβίωση προφανώς...

Πήγαινε το παιδί στο νοσοκομείο αν δε μπορείς να βρεις το γιατρό, μίλα έστω με τον ομοιοπαθητικό... τι να σου πω,

Ιδιωτική ασφάλεια του έχεις κάνει?, αν ναι πάρε τηλ να μιλήσεις με κάποιον γιατρό εκεί....

Μην το αφήνεις έτσι περιμένοντας τον γιατρό...

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, από ενδιαφέρον τα λέω και όχι για να σου πω τι θα κάνεις...

Υπομονή γλυκιά μου θα περάσει και αυτό :)

Περιμένουμε νέας σας

Διαφημίσεις

Με τη γιατρο δε μπορω να μιλησω, δεν απανταει στο τηλεφωνο :evil::evil::evil:

:evil::evil::evil:

Απο χτες εχει και διαρροια, με βλέννα και σε μερικες κενωσεις εχει και αιμα. Οταν η γιατρος μου εδωσε την αντιβιωση μου ειπε οτι αυτο θα μας παει πολύ πισω στην θεραπεια της αλλεργιας γιατι θα καταστρεψει οτι ειχαμε φτιαξει, αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη με την ουρολοιμωξη, ειναι επικινδυνη σε αυτη την ηλικία :cry::cry::cry:

γ#$%@!

κανε υπομονη κοπελα μου , ο ομοιοπαθητικος τι λεει;;;

μηπως να την πας σε νοσοκομειο;;;

Εκει που πηγαιναμε να στρωσουμε..

θα γινει και παλι καλα να το δεις!

σε σκεφτομαι παντα!

κουραγιο! :roll:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Γενικά μιλάω με την ομοιοπαθητικό, με την οποια μεχρι στιγμης ειμαι πολυ-πολυ ευχαριστημένη. ΜΕ το που της ειπα για πυρετο με ρωτησε για τα συμπτωματα και με παρεπεμψε να κανω εξετασεις ουρων. Ο αλλος γιατρος που πηγαινα θα μου ελεγε να παριμενω τρεις μερες και αν δεν πεσει ο πυρετος μετα θα μας εβλεπε(ετσι κανει παντα). Τρεις μερες ομως με ουρολοιμωξη ειναι πολλες...

Οταν βγηκαν οι εξετασεις ουρων (συνελλεξα μονη μου τα ουρα) εδειξαν ουρολοιμωξη και περιμεναμε το αντιβιογραμμα. τοτε η γιατρος μου εδωσε αμοξιλ, κατι που δεν ηθελε, γιατι μου ειπε εξαρχης οτι θα μας παει πολύ πισω με το εντερο, αλλα δεν γινεται να την αφησει ακάλυπτη γιατι μπορει να πειραχτουν τα νεφρα της. Και ειχε δικιο γιατι την αλλη μερα ειχε αιμα στα κακα της. Βγηκε και το αντιβιογραμμα και τοτε μου εδωσε σεπτριν η οποια ειχε τον κινδυνο των εξανθηματων αλλα δεν πειραζει τοσο το εντερο. Και παλι ειχε δικιο μιας και δεν ξανακανε αιμα απο τοτε. Τελικα, σημερα με πηρε πισω το μεσημερι (απο οτι καταλαβα κοιμοταν οταν την επαιρνα εγω) και μου ειπε να σταματησουμε την αντιβιωση και να κανουμε και αλλη εξεταση ουρων, αλλα την συλλογη να την κανουν σε εργαστηριο γιατι οταν την κανουμε μονοι μας ειναι επικινδυνο για επιμολυνση. Ποσο μαλλον οταν κανει και διαρροια το παιδι. Η αληθεια ειναι οτι μου το ειπε απο την πρωτη μερα αυτο, μιας και η υπολοιπη εξεταση εδειχνε καλή, αλλα εγω δεν πηγα γιατι θεωρησα οτι επιμενει επειδη δεν θελει να δψσει την αντιβιωση.

Πηγαμε λοιπον σημερα σε ιδιωτικη κλινική και περιμεναμε την δαναη να κατουρησει.... Αποτυχια πληρης μιας και η κυρια εκανε καθε 20 λεπτα απο λιγα κακακια και αλλαζαμε το σακουλακι. Καπου στο 5ο σακουλακι κατουρησε την ωρα που την πλεναμε οποτε φυγαμε απραγοι. Θα ξαναπαω αυριο.

Το θετικο ειναι οτι σημερα δεν εχει πυρετο και εχει πολύ καλυτερη διαθεση. Ευτυχως που δεν της δωσαμε αλλη αντιβιωση γιατι τα εξανθηματα το απογευμα μεγαλωσαν.... Αλλα αυτα θα υποχωτησουν απο μονα τους απο οτι μου ειπε και οντως σαν να αρχισαν να υποχωρουν...

Ειναι ουρολοιμωξη κ την επιασε αντιβιωση (εστω για 2 μερες)???? Ηταν ιωση και περασε ετσι κ αλλιως? Πρεπει να ξανακανουμε την εξεταση, ελπιζω να μην ξανακανει πυρετο μεχρι τοτε. Και να σταματησουν και οι διαρροιες γιατι το αμοξιλ εκανε καλη δουλεια...

Οσο για το νοσοκομειο, ειχαμε μεγαλες περιπετειες με το Παιδων οταν ηταν 2,5 μηνων που μας εδωσαν λαθος εξετασεις, την κατατρυπησαν και μετα αφου ειδαν το λαθος παλι ηθελαν να παρουμε 10 μερες αντιβιωση μην τυχων και... δεν ξαναπλησιαζω :evil::evil::evil:

Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον κοριτσια και εννοειται οτι δεν παρεξηγω. Καθε αλλο, ευχαριστω πολύ :wink::wink::wink:. Χαιρομαι πολύ που σας εχω συμφορουμιστριες :wink::wink::wink:

GwASp3.png

Ελπίζω να πάνε όλα καλά Αφροδίτη,

πάντως σε βλέπω (δηλ. σε διαβάζω.... πιο ήρεμη :D )...

Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει το παιδί αν δεν γίνει η καλλιέργεια ούρων αλλά από δική προσωπικές μου εμπειρίες νομίζω ότι η αντιβίωση γενικά λειτουργεί άμεσα...αν και οι γιατροί λένε ότι πρέπει να κάνεις τι θεραπεία ολοκληρωμένη ακόμα και αν τα συμπτώματα υποχωρήσουν...

Βέβαια η δική σας περίπτωση εεε είναι λίγο ... ιδιάζουσα...

Φιλιά!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ. ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 40ΗΜ. ΟΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΟΥΛΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΤΖΙΜΑΝΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ. ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΙΜΕΝΟΥΝ. ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ <ΓΑΛΑ> ΤΟ NEOCATE ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ 60ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 10ΗΜΕΡΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3,5 ΜΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ & ΜΠΛΙΑΧ!

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ 1.000γρ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΝΕ 200γρ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΕΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΕΣΗ (ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΦΑΓΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΪΣΩ ΧΤΥΠΑΩ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 4 (ΤΩΡΑ ΕΝΑΙ 4,5) ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ : ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ 10

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 40ΗΜ. ΠΑΛΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ , ΠΑΛΙ ΚΛΩΣΤΙΤΣΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΛΕΓΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ;ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ( ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΖΙΜΑΝΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ), ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΜΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ , ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ. Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 3 - 3,5 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΜΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΝΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ. Π.Χ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΨΑΡΙ Ή ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΑΡΙ Ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΕΡΓΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ Η ΚΛΩΣΤΟΥΛΕΣ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΕ ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΩ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΣΙΓΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΟΥΛΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΕΠΕΙΝΕ ΓΑΛΑ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ. ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΨΑΡΙΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΜR ΠΗΓΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ( ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΥΓΟΥ. ΑΧ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ.

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΠΟ 100 ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ! :)

Το βάζω και εδώ

Έχω σπίτι ένα κουτί γάλα Neaocate (το πήρα αλλά τελικά δε χρειάστηκε και απ΄ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί...). Επειδή είναι πολύ ακριβό (περίπου 60 euro) μπορώ να το στείλω σε όποια μαμά το χρειάζεται, εννοείται δωρεάν!

Διαφημίσεις

Παρασκευη13, χαιρομαι που ολα ηταν περαστικά τελικα. Και ετσι να το βλεπεις, γιατι αλλιως τρελλενεσαι. Δυστυχως δεν μπορεις να πεις οτι δεν ηταν τροφική αλλεργια και στον γιο σου και οντως περασαν επειδη δεν ετρωγες. Εγω παντως στη Δαναη ειχα παρατηρησει οτι εκανε αιμα οταν ετρωγα καποιες τροφες. Αρα ηταν σιγουρα αλλεργια. :cry::cry::cry: Τωρα,θες απο το φωσφορο, θες οτι κοντευει να χρονισει, τα πραγματα πανε καλύτερα, αλλα δεν την εχουμε ξεπερασει ακομα (πχ στην αμοξιλ εκανε αιμα).

Χτες εδωσα παλι ουρα για εξεταση και βγηκαν αρνητικά αυτη τη φορα. Βεβαια ο τροπος ληψης δεν ειχε καμια σχεση με τον προηγουμενο (την επλυνα με αντισηπτικό και ορο και την στεγνωσα με αποστειρωμενη γαζα). Ηταν επιμόλυνση ή την πειασε η λιγη αντιβιωση που πήρε? Θα δουμε... Σημερα υποχωρησαν και τα εξανθηματα.

πάντως σε βλέπω (δηλ. σε διαβάζω.... πιο ήρεμη )...

Οντως εκεινη τη μερα ημουν πολύ χαλια, γιατι δεν ηξερα τι να κανω με την αντιβιωση. Ευτυχως που δεν της εδωσα γιατι δε μπορω να φανταστω τι θα γινοταν αν της εδινα και αλλη δοση. Με πηρε βεβαια κ η γιατρος μετα απο λίγο και μου ειπε να μην της δωσω. Παντως σημερα η Δαναη δειχνει τελειως καλα! :lol::lol::lol:. Ξεχασε και τις τοσες "ουροληψίες" που καθε φορα που πηγαινα να την αλλαξω εκλαιγε, της εμεινε απλως μια γκρινια οταν της χαλαμε χατηρι που δηλωνει οτι κακόμαθε τωρα που αρρωστησε :evil::evil::evil:

GwASp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :!::D

δυστυχως δεν προλαβαινω να γραψω περισσοτερα, αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη για σας!

φιλια

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Επίσης, τωρα που το θυμηθηκα: Το NEOCATE το δικαιολογει το ταμειο σας, αρκει να εχετε συνταγη απο τον γιατρο για το ποσα κουτια χρειαζεστε τον μηνα. Για λεπτομεριες ρωτηστε στο ταμειο σας

Bon-bon :lol::lol::lol::lol: thanxs

GwASp3.png

AFRODITE,

KAI ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2-2,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ 'ΣΤΡΩΜΑ" & ΔΙΑΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΧΕΙ 12 "ΣΤΡΩΜΑΤΑ" & ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 90%. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ NEOCATE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 5 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΔΗΛ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ). ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 2-3 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Ή "ΛΑΔΩΝΕΙΣ" ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΦΙΛΙΑ :!::):!:

Εξαρταται προφανως απο το καθε ταμειο. Στο ΤΣΜΕΔΕ μου ειχαν ζητησει μονο χαρτι απο γιατρο δημοσιου και τιποτε αλλο. Βεβαια δεν εφτασε η δουλεια να το παρω, ισως τοτε να μου ξεφουρνιζαν κι αλλα!

Ειμαι και εγω αισιοδοξη, ηδη παει καλυτερα, οποτε πιστευω να ξεπεραστει η αλλεργια.

Ευτυχως την αλλη αρρωστια (ουρολοιμωξη ή ιωση) την ξεπερασαμε τελειως. Σε 2 βδομαδες θα κανουμε μια καλλιεργεια παλι να να δουμε αν ηταν μικροβιο η απλή ιωση.

bon-bon, πως παει η μικρη? Τρωει τιποτα?

GwASp3.png

καλησπερα κοριτσια :!::!: επανηλθα τωρα πια θαμαι σπιτι μου και θα τα λεμε.ΑΦΡΟΔΙΤΙ πραγματικα εχεις πολυ κουραγιο κςι στηριζεις και αλλες μαμαδες, μπραβο.Ελπιζω και ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να τελειωσει το προβλημα με τη βοηθεια της ομοιοπαθητικης.Καποια στιγμη εγραψες οτι θελεις να δωσεις γαλα στην Δαναη, γιατι να βιαστεις :?: εγω θα περιμενω το μωρο να χρονισει ,αλλωστε αυτο το προτεινουν ακομη και σε παιδακια που δεν εχουν ιστορικο αλλεργιων.

καλησπερα κοριτσια :!::!: επανηλθα τωρα πια θαμαι σπιτι μου και θα τα λεμε.ΑΦΡΟΔΙΤΙ πραγματικα εχεις πολυ κουραγιο κςι στηριζεις και αλλες μαμαδες, μπραβο.Ελπιζω και ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να τελειωσει το προβλημα με τη βοηθεια της ομοιοπαθητικης.Καποια στιγμη εγραψες οτι θελεις να δωσεις γαλα στην Δαναη, γιατι να βιαστεις :?: εγω θα περιμενω το μωρο να χρονισει ,αλλωστε αυτο το προτεινουν ακομη και σε παιδακια που δεν εχουν ιστορικο αλλεργιων.

Ωραια, τωρα θα τα λεμε :lol::lol::lol:

Δε προκειται να δωσω αμεσσα τουλαχιστον γαλα στη Δαναη (που σε λιγο θα χρονισει). Αν συνεχισουμε καλα, σε λιγο καιρο θα δοκιμασω εγω και βλέπουμε. Παντως με το μοσχαρι που της εδωσα προχτες, ολα καλα!

Bon-bon εγινε???? Να ευχηθουμε ή δε θυμαμαι καλα την ημερα? Περιμενουμε νέα!!!

GwASp3.png

Και τις bon bon έγιναν αλλά και τα δικά μας!!!!!!!!!!!!!

Να μας ζήσουν bon-bon πως πήγε, εμάς ήταν τέλειος πολύ ήσυχος έκλαψε μόνο όταν του βγάλαμε τα ρούχα για να τον βαπτίσουμε αλλά μόλις μπήκε στην κολυμπήθρα του άρεσε πολύ πολύ και ο παπάς το άφησε λίγο παραπάνω μέσα για να χαλαρώσει :wink:

Πάντως για το γάλα και εμάς μας το διακαιολογεί, απλά εμείς παίρνουμε το alfare, το παίδων μας είχε δώσει συνταγή για 10 κουτιά και αυτά μας δικαιολογήσαν (βέβαια άλλο αν εμείς δεν έχουμε πάρει τα χρήματα ακόμα γιατί ο άντρας μου ...3 πουλάκια :roll: )

Εγώ πάντως έχω αρχίσει πάλι να ανυσηχώ με το μπέμπη, οι εμετοί επανήλθαν μετά το γάλα... Αποφάσισα μόλις μπει στον όγδοο να του δώσω κανονική κρέμα και να δώ... Θέλω να το αλλάξω το κ...γαλα :evil:

Τι μ@#@#~@ έκανα που σταμάτησα το θηλασμό :(:(:(:(:(

Να σου ζήσει ο γιόκας σου tboys!!! Να τον καμαρωσεις όπως αυτος θέλει!!!

Περιεργο που ξαναρχισαν οι εμετοι παλι. ΑΠο τι, καταλαβες? Το γαλα αυτο? Μηπως να δοκιμαζες καποιο άλλο?

GwASp3.png

Να σου ζήσει ο γιόκας σου tboys!!! Να τον καμαρωσεις όπως αυτος θέλει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη μου!!!!!!!!!!!!

Περιεργο που ξαναρχισαν οι εμετοι παλι. ΑΠο τι, καταλαβες? Το γαλα αυτο? Μηπως να δοκιμαζες καποιο άλλο?

Δεν ξέρω από τι είναι, θα ρωτήσω και το γιατρό αλλά ειλικρινά σου μιλάω δεν είμαι και σίγουρη ότι θα μου πει και κάτι καινούργιο, το πολύ πολύ να με παραπέμψει στη γαστρεντερολόγο και αυτή θα μου πει για άλλη μια φορά ότι είναι από την αλλεργία....(η οποία σου θυμίζω ότι έχει να μας θυμηθεί 6 μήνες...)

Τι να πω ρε γμτ, υποψιάζομαι γενικά το γάλα κάποια στιγμή είχα δει ότι μπορεί το συγκεκριμένο να προκαλέσει εμετούς, αλλά και το παιδί τρώει απίστευτες ποσότητες, μιλάμε μπορεί να κατεβάσει 200+ gr φαγητό μέσα σε 5 λεπτά...

Θα ρωτήσω πάντως αυτή την εβδομάδα...

Τι άλλο γάλα να δοκιμάσω δεν υπάρχουν και πολλά υποαλλεργικά...

Εσείς αναρρώσατε έτσι και από το αίμα που είχες δει εννοώ? Πάντως πολύ καλά που δεν αντέδρασε στο μοσχάρι, αλήθεια με τη ντομάτα έχετε πρόβλημα τώρα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...