Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

τον πειραξαν οι φακες....Μα ειναι δυνατον 14μηνων παιδι να μην μπορει να φαει φακες? ΦΑΚΕΣ????

τι να του δοκιμασω να φαει τωρα? τι απογοητευση ειναι αυτη, να μην μπορει να δεχτει τιποτα!!!:-(

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον πειραξαν οι φακες....Μα ειναι δυνατον 14μηνων παιδι να μην μπορει να φαει φακες? ΦΑΚΕΣ????

τι να του δοκιμασω να φαει τωρα? τι απογοητευση ειναι αυτη, να μην μπορει να δεχτει τιποτα!!!:-(

μήπως είναι κάτι άλλο που τον πείραξε? πόσο σίγουρη είσαι ότι είναι οι φακές?

gwggp2.png ISWTp2.png

Ψυχραιμία ...

Ούτε εμείς τρώγαμε φακές ... μετά από την μεγάλη αποχή στα γαλακτοκομικά μεταξύ 20-26 μηνών περίπου, τις τρώει κανονικά, αν και δεν βάζουμε πια μέσα κρεμμύδια και καρότα (για άλλους λόγους)

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

λοιπον,σημερα στην Τσαπανιδου αναφερθηκαν σε μια ερευνα συμφωνα με την οποια οταν η 11η εβδομαδα της εγκυμοσυνης συμπιπτει με την ανοιξη και κυριως τον απριλη τοτε το παιδι εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρουσιασει τροφικες αλλεργιες.

λιγο αστειο

Διαφημίσεις

Αν το έχεις το λινκ για τον ομφαλιο λώρο πρόχειρο θα το ήθελα. όσα περισσοτερα διαβαζω τοσο καλυτερα:-)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1491087827&v=app_2309869772#!/delayedcordclamping

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Den ηξερα τι περιεχουν τα σκευασματα σιδηρου, ο μεγαλος μου δεν εχει αλλεργιες οποτε δε μου χρειαστηκε.

Κοριτσια βρηκα αυτο το σαιτ που εχει vegan συνταγες.......καποιες ειναι καλες και για μας (ενιοτε με καποιες μετατροπες)

http://blog.fatfreevegan.com/

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

μηπως μπορει να μου πειτε τι κρεμα ρυζαλευρο να αγορασω για να δωσω στον μπεμπη μου? (ειναι αλλεργικος και κανουμε αποκλειστικο θηλασμο)

θα σου απαντήσουν οι κοπέλες που δίνουν

σου γράφω για να τονίζω ότι δεν είναι απαραίτητο το ρυζάλευρο στο παιδί

μπορείς να το ετοιμάσεις με μητρικό γάλα αλλά είναι κρίμα να μπεις στη διαδικασία της άντλησης για να δώσεις το γάλα με ρυζάλευρο

το σκέτο γάλα είναι πιο ωφέλιμο

Διαφημίσεις

μηπως μπορει να μου πειτε τι κρεμα ρυζαλευρο να αγορασω για να δωσω στον μπεμπη μου? (ειναι αλλεργικος και κανουμε αποκλειστικο θηλασμο)

Γιατί ντε και καλά ρυζάλευρο; Είναι η πρώτη σας κρέμα;Τι έχεις δώσει μέχρι τώρα;

(σίγουρα όχι από σουπερμάρκετ - δοκίμασε τις βιολογικές χωρίς γάλα -γλουτένη - ζάχαρη. Εμείς τρώγαμε της Ηolle. Αρχίσαμε με το κεχρί ως πιο ουδέτερο)

.pngy3DLp3.png

Πηγαμε χθες στην παιδιατρο κι ενω της ελεγα επι μιση ωρα για τις αλλεργιες του μικρου και πως τις περιορισα με την αποχη μου απο τα γαλακτομικα και τωρα ειναι καλυτερα, μου λεει στο τελος 'Καιρος να αρχισεις να του δινεις κρεμουλες!"

Ντοινγκκκκκκκκ! Της λεω 'Μα δεν εχουν γαλα μεσα?"

΄φυσικα" μου λεει...."ολες εχουν γαλα"

Αιντεεεεεεεε......ντιπ ασχετιλα! Της ξαναθυμιζω οτι εχουμε αλλεργια και δεν το δεχεται γιατι δεν καναμε ραστ τεστ.......δεν εχει ιδεα απο αλλεργιες! Λυπαμαι τις μανουλες που εμπιστευονται τους παιδιατρους τυφλα σε ολα τα θεματα....

Πηγαμε χθες στην παιδιατρο κι ενω της ελεγα επι μιση ωρα για τις αλλεργιες του μικρου και πως τις περιορισα με την αποχη μου απο τα γαλακτομικα και τωρα ειναι καλυτερα, μου λεει στο τελος 'Καιρος να αρχισεις να του δινεις κρεμουλες!"

Ντοινγκκκκκκκκ! Της λεω 'Μα δεν εχουν γαλα μεσα?"

΄φυσικα" μου λεει...."ολες εχουν γαλα"

Αιντεεεεεεεε......ντιπ ασχετιλα! Της ξαναθυμιζω οτι εχουμε αλλεργια και δεν το δεχεται γιατι δεν καναμε ραστ τεστ.......δεν εχει ιδεα απο αλλεργιες! Λυπαμαι τις μανουλες που εμπιστευονται τους παιδιατρους τυφλα σε ολα τα θεματα....

πωπω, ρε γμτ... και εμένα ο προηγούμενος παιδίατρος ετσι... του ειχα πει οτι εχουμε αιματάκι στα κακα και βλεννες, και μετα μου έλεγε να δω΄σω κρεμες εμπορίου. Ελεος με τους ασχετους και επικίνδυνους πλεον...

Το θέμα είναι οτι επειδή δν εχουν ιδέα απο τα του θηλασμου, δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Θηλασμός και αλλεργία ε..... τους πέφτει πολύ!!!!!:D

Giati και οι αλλοι στην περιοχη δεν ειναι καλυτεροι και αυτη τουλαχιστον ειναι εξυπηρετικη, καλη στη διαγνωση και ειναι στο ικα. Ασε που της εχω παρει τον αερα και πλεον δε με κοντραρει, λιγο το εχεις αυτο? Αποδεχθηκε το γεγονος οτι ειμαι στραβοξυλο....δεν ειπε κουβεντα για εμβολιο αυτη τη φορα.

Διαφημίσεις

Kαι γιατί δεν τους αλλάζετε?:roll:

και εμένα ο προηγούμενος παιδίατρος ετσι... του ειχα πει οτι εχουμε αιματάκι στα κακα και βλεννες, και μετα μου έλεγε να δω΄σω κρεμες εμπορίου. Ελεος με τους ασχετους και επικίνδυνους πλεον...

Το θέμα είναι οτι επειδή δν εχουν ιδέα απο τα του θηλασμου, δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Θηλασμός και αλλεργία ε..... τους πέφτει πολύ!!!!!:D

όπως βλεπεις εγώ τον άλλαξα. Αλλά και η καινούρια τα ίδια είναι σε αυτά τα θέματα. Είναι ομως καλύτερη γενικά, πιο ευγενική, δίπλα στο σπίτι μου και βολεύει γιατι εγώ δεν εχω αυτοκ, και παω με τα πόδια μόνη μου, αφού ο αντρας μου δουλευει μεχρι τις δεκα το βραδυ. Επίσης δεν μας ξεπετάει.

Γιατί ντε και καλά ρυζάλευρο; Είναι η πρώτη σας κρέμα;Τι έχεις δώσει μέχρι τώρα;

(σίγουρα όχι από σουπερμάρκετ - δοκίμασε τις βιολογικές χωρίς γάλα -γλουτένη - ζάχαρη. Εμείς τρώγαμε της Ηolle. Αρχίσαμε με το κεχρί ως πιο ουδέτερο)

βασικα επειδη του δοκιμασα υποαλλεργικο ρυζαλευρο και το εφαγε. επισης δεν τρωει φρουτα και ελεγα να του εχω και κατι εχτρα στην διατροφη του. γιατι μονο φαγητο τρωει και γαλατακι. ουτε φρουτα ουτε αλλες κρεμες. θα τις δοκιμασω να δουμε αν τις τρωει.

όπως βλεπεις εγώ τον άλλαξα. Αλλά και η καινούρια τα ίδια είναι σε αυτά τα θέματα. Είναι ομως καλύτερη γενικά, πιο ευγενική, δίπλα στο σπίτι μου και βολεύει γιατι εγώ δεν εχω αυτοκ, και παω με τα πόδια μόνη μου, αφού ο αντρας μου δουλευει μεχρι τις δεκα το βραδυ. Επίσης δεν μας ξεπετάει.

Ετσι ετσι......κι εγω με τα ποδια μονη τον παω καθε φορα, ενιοτε και αγκαλια γιατι δεν μπορω να βαλώ το καροτσι μονη μεσα, εχει σκαλοπατια στην εισοδο. Επισης σηκωνει τα κινητα, δειχνει ενδιαφερον για τα παιδια και μαλιστα με πηρε η ιδια τηλεφωνο οταν αργησα να φανω να ρωτησει πως ειναι το μωρο και τι εκανα με τις εξετασεις. Με τοσα που ακουω για αλλους την εκτιμησα για τη σταση της. Ξερω και τα κουσουρια της οποτε φυλαγομαι.....

Εχω μια φιλη με συνομηλικους τους μεγαλους μας και εχει αλλαξει 5 γιατρους ως τωρα.....πλεον δεν ξερει σε ποιον να παει, μια το ενα την χαλαει μια το αλλο και δεν ειναι καμμια αντισυμβατικη και στραβοξυλο σαν εμενα, οτι της λενε κανει χωρις ερωτησεις........τους αλλαζει γιατι συνηθως δεν της αρεσει ο τροπος τους. Και ακομα δεν εχει βρει τον τελειο παιδιατρο.....αν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Ετσι ετσι......κι εγω με τα ποδια μονη τον παω καθε φορα, ενιοτε και αγκαλια γιατι δεν μπορω να βαλώ το καροτσι μονη μεσα, εχει σκαλοπατια στην εισοδο. Επισης σηκωνει τα κινητα, δειχνει ενδιαφερον για τα παιδια και μαλιστα με πηρε η ιδια τηλεφωνο οταν αργησα να φανω να ρωτησει πως ειναι το μωρο και τι εκανα με τις εξετασεις. Με τοσα που ακουω για αλλους την εκτιμησα για τη σταση της. Ξερω και τα κουσουρια της οποτε φυλαγομαι.....

λες να εχουμε την ίδια? χαχα τα ίδια ακριβώς και η δική μου!

εμεις είμαστε νεο ηράκλειο.

Εμείς για ώρα ανάγκης δίναμε την βιολογική της babynat που έχει και κεχρί μέσα και βανίλια.

ευχαριστω jen θα δοκιμασω να δουμε τι θα κανουμε.

απο βιολογικο μαγαζι την αγοραζω? 'η φαρμακειο? ποιας εταιριας ειναι?

"Research shows mixed results about whether maternal food restrictions during breastfeeding will lessen the risk of food allergies in babies. In fact, a study presented at the 1996 meeting of the American Academy of Allergy, Asthma, and Immunology showed a surprising result: The children of breastfeeding mothers who withheld allergenic foods from their diet later showed an increase in food allergies.

At present, there is some scientific basis for believing that cow's-milk products in a mother's diet can cause colicky symptoms in a baby, and therefore it would be wise for a breastfeeding mother with a family history of cow's-milk allergies to withhold dairy products from her diet, at least during the first year. It would be wise for a breastfeeding mother to seek nutritional advice from a doctor or nutritionist before going on a restrictive diet; otherwise she (and perhaps her baby) could run the risk of nutritional deficiency. "

το αποσπασμα αυτο το πηρα απο το παρακατω σαιτ.

με προβληματισε οσον αφορα την αποχη απο τις τροφες για πολυ καιρο.

εσεις τι λετε?

http://www.askdrsears.com/html/4/t041800.asp

Καλησπέρα σας είμαι νέα στο φορουμ και έχω δημοσιεύσει την ιστορία μου στην ενότητα ΓΟΠ. Λοιπόν η μπέμπα μου είναι 5 μηνών τη θηλάζα αποκλειστικά μέχρι 3,5μηνών και μέτά συνέχισα με υποαλλεργικό γάλα και θηλασμό λόγω ΓΟΠ. Όμως εδώ και 20 ημέρες η μπέμπα δεν θέλει το μητρικό και προτιμά το ξένο. Σημειώνω ότι το μητρικό της το δίνω σε μπουκάλι, και το βγάζω με αντλήσεις. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει και έχω πολύ γάλα!! Η μπέμπα δεν τρώει γενικά πολύ και την ταίζω μόνο κοιμισμένη γιατί μετά τα επεισόδια της ΓΟΠ έχει φοβηθεί το φάι. Γιατί όμως προτιμά το ξένο;;; Έχω κόψει όλα τα ύποπτα αλλεργιογόνα.

ευχαριστω jen θα δοκιμασω να δουμε τι θα κανουμε.

απο βιολογικο μαγαζι την αγοραζω? 'η φαρμακειο? ποιας εταιριας ειναι?

Από μαγαζί με βιολογικά και οι κρέμες Holle και η Babynat.

.pngy3DLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...