Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Θα ξεκινήσω ανάποδα. Αυτοί που φοβούνται για το παιδί και λένε να πάρει ξένο, τι θα κάνουν αν το παιδί καταλήξει στο νοσοκομείο εξαιτίας του ξένου; Αναλαμβάνουν την ευθύνη;

O γιατρός γενικά τα λέει καλά.

Αν το μωρό έχει πρόβλημα τότε η βελτίωση θα ξεκινήσει μετά το μήνα γιατί ο πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος κυκλοφορούν για δύο περίπου εβδομάδες στο γάλα και για άλλες τόσες στο μωρό.

Αν το μωρό δεν έχει αίμα στα κακά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πολύ ερεθισμένο το έντερο.

Συχνά οι αλλεργίες εμφανίζονται στο τέλος του 3ου μήνα.

Όταν λες ότι έχει κόψει σχεδόν τα πάντα, τι εννοείς;

εχει τουλαχιστον 1,5 μηνα που τρωει απο κρεας μονο χοιρινο αρνι και κοτοπουλο, ρυζι, πατατες, απο λαχανικα ντοματες αγγουρι, κολοκυθακι και οχι πιπερι, κρεμμυδι και τα σχετικα, πολυ αυστηρη διατροφη αλλα διαφορα δεν εχει δει ιδιαιτερη, απλα η βλεννα μειωθηκε αλλα εξακολουθει να υπαρχει

Πήγαν σε αλλεργιολόγο ιδιώτη ή σε νοσοκομείο; Αν πήγαν σε νοσοκομείο, σε ποιο πήγαν; Είναι πολύ σημαντικό αν το δει το μωρό κάποιος πολύ έμπειρος αλλεργιολόγος.

πηγαν στον παιδιατρο τους οχι σε καποιον ειδικο

Επίσης ρώτησε αν οι κενώσεις είναι αφρώδεις κι εκρηκτικές

θα το ρωτησω αλλα λερωνει μεχρι και εξω απο την πανα

τους πρωτους μηνες ειχε βαλει πανω απο κιλο ανα μηνα, γεννηθηκε 2800 περιπου αν θυμαμαι, θα τη ρωτησω τα ακριβη νουμερα αλλα αν καταλαβα καλα καλο ειναι να απευθυνθουνε σε ειδικο αλλεργιολογο ή παιδογαστρεντερολογο.

ευχαριστω παρα πολυ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον οι μετρησεις της μικρης ειναι

γεννηση 23/4 2860

19/5 3630

25/6 4700

24/7 5400

9/8 5580

24/8 5710

στο διαστημα 24/7-24/8 εκανε 6 γευματα, ηταν πιο νωχελικη, κοιμοταν 8-9 ωρες

τωρα την ξυπνα πιο συχνα και δινει 7-8 γευματα και την κρατα περισσοτερη ωρα στο στηθος ενω πριν την εβγαζε στο 20λεπτο

τα κακα τις πολλες φορες ειναι αφρωδη

Το τι πρέπει να κάνεις το ξέρεις. Το θέμα όμως είναι τι μπορείς να κάνεις;

Μέχρι να το αποφασίσεις θα σου συνιστούσα να ενημερωθείς λίγο περισσότερο σε θέματα διατροφής για να τρως καλύτερα.

καθώς το σκεφτηκα με καθαροτερο μυαλό, δεν με κουράζει ο θηλασμος αλλά η ξαφνική αλλαγη διιατροφής μου. αλλά αφού εφαγα τον γαιδαρο θα φαω και την ουρά. όσο για μένα θα επισκεφτώ έναν διατροφολόγο.

ευχαριστώ. χρειαζομουν μια ενθαρυνση!

με αρνητικα τεστ στην αλλεργία, πότε ξεκινάνε να τρώνε κανονικά? με τι σειρά,κλπ? που μπορώ να μάθω?

γεια σας κοριτσια.δεν εχω προλαβει να σας γραψω τοσον καιρο γιατι εχω ξεκινησει δουλεια.σημερα ομως μιας και κοιμαται η μικρη μου ειπα να μπω να διαβασω νεα σας.εμεις χρονιζουμε σε 15 μερες και εχτες ειχαμε ραντεβου για προκληση την οποια δεν καναμε και αντι αυτης καναμε δερματικα τεστ.δεν εδειξαν τιποτε.η αλλεργιολογος μου ειπεοτι για να κανεις οποιαδηποτε προκληση,πρεπει να εχεις αρνητικες μαγιερ.τελος παντων με τα πολλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να βιαζομαστε για την προκληση και οτι μπορω να την κανω και στο σπιτι αν ειναι αρνητικα και τα ραστ.να ρωτησω οποια απο σας το μωρο της εχει αλλεργικη πρωκτοκολοιτιδα,σας εχουν παραπεμψει σε γαστρεντερολογο?επεισης τι σας εχουν πει?περναει στον ιδιο χρονο με τις αλλες αλλεργιες?α!και κατι αλλο σαν απαντηση της lenas.εγω εχω χασει 18 κιλα,φυσικα θυλαζω ακομη,οχι οτι δεν εχω προσπαθησει να το κοψω αλλα η μικρη δεν παιρνει το μπουκαλι με τιποτα απο μενα.οταν λειπω στη δουλεια τρωει και πινει γαλα ξενο(δεν χρειαζεται διαφημιση)οταν γυρναω του δινει και καταλαβαινει.ασε που δεν ξεκολαει κι απο πανω μου.κι εγω τωρα τελευται εχω αρχισει να τρωω κατι [αραπανω.κι εχει κι αλλεργια και στα σιτηρα.απλα κανω υπομονη.αν εσενα δεχτει το ξενο γαλα καλως.απλα μετα θα ειναι και πιο ευκολο να καταλαβεις και τι το πειραξε.και κατι αλλο θελω να πω.διαβασα για μια αλλη μαμα που λεει οτι δεν μπορει να δωσει πολλα πραγματα στο παιδι της για ποικιλια και πως να εξηγησει οτι δεν κανει.υπαρχουν πολλες εναλλακτικες τροφες και για τη μαμα και για το παιδι,απλα θελει ψαξιμο.προσφατα ανακαλυψα μπισκοτακια απο ντικελ σε ενα sm unik λεγεται.και φερνει γενικοτερα ειδη χωρις γλουτενη και γαλα.επεισης ειχε κατι επιδορπια ψυγειου απο ρυζι χαρουπαλευρο κτλπ.απλα λεω οτι θελει λιγο ψαξιμο.

Διαφημίσεις

αγλαια αν προλαβεις και μπορεις να μας δωσεις μια ιδεα...ευχαριστω πολυ

δηλαδή αυτή τη διατροφή η μαμά την κάνει με τη συμβουλή του παιδιάτρου;;;

αν ναι, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να διατηρήσω την ψυχραιμία μου...

δυσκολεύομαι να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και με το γιατρό που το παίζει αλλεργιολόγος χωρίς να είναι και με τους γονείς που δέχονται κάτι τέτοιο

καθώς το σκεφτηκα με καθαροτερο μυαλό, δεν με κουράζει ο θηλασμος αλλά η ξαφνική αλλαγη διιατροφής μου. αλλά αφού εφαγα τον γαιδαρο θα φαω και την ουρά. όσο για μένα θα επισκεφτώ έναν διατροφολόγο.

ευχαριστώ. χρειαζομουν μια ενθαρυνση!

με αρνητικα τεστ στην αλλεργία, πότε ξεκινάνε να τρώνε κανονικά? με τι σειρά,κλπ? που μπορώ να μάθω?

Πήγαινε οπωσδήποτε σε ένα διατροφολόγο για να σε ξεμπλοκάρει και να ξεκινήσεις πιο πλήρη διατροφή

Χρειάζεσαι ενέργεια για να ανταπεξέρχεσαι στις ανάγκες του παιδιού αλλά και για να απολαμβάνεις την κάθε μέρα!

για την εισαγωγή τροφών μίλησε με τον αλλεργιολόγο

λοιπον οι μετρησεις της μικρης ειναι

γεννηση 23/4 2860

19/5 3630

25/6 4700

24/7 5400

9/8 5580

24/8 5710

στο διαστημα 24/7-24/8 εκανε 6 γευματα, ηταν πιο νωχελικη, κοιμοταν 8-9 ωρες

τωρα την ξυπνα πιο συχνα και δινει 7-8 γευματα και την κρατα περισσοτερη ωρα στο στηθος ενω πριν την εβγαζε στο 20λεπτο

τα κακα τις πολλες φορες ειναι αφρωδη

το μωρό τρέφεται κυρίως με το πρώτο γάλα που είναι φτωχό σε λιπαρά γι αυτό τα κακά είναι αφρώδη

το 20άλεπτο και τα 6 γεύματα ήταν που μείωσαν αρκετά την πρόσληψη βάρους

μπορεί να υπάρχει και αλλεργία (λόγω των βλεννών) αλλά η όλη εικόνα δεν δικαιολογεί αυτή την παράλογη διατροφή που κάνει η μαμά χωρίς να έχει επισκευθεί αλλεργιολόγο και χωρίς να έχουν γίνει όλα τα τεστ

ο παιδίατρος είναι προφανές ότι τα θεωρητικά τα γνωρίζει αλλά δεν μπορεί να τα συνδέσει με το περιστατικό

εχει τουλαχιστον 1,5 μηνα που τρωει απο κρεας μονο χοιρινο αρνι και κοτοπουλο, ρυζι, πατατες, απο λαχανικα ντοματες αγγουρι, κολοκυθακι και οχι πιπερι, κρεμμυδι και τα σχετικα, πολυ αυστηρη διατροφη αλλα διαφορα δεν εχει δει ιδιαιτερη, απλα η βλεννα μειωθηκε αλλα εξακολουθει να υπαρχει
αυτή η διατροφή είναι το θέατρο του παραλόγου

γιατί τρώει ντομάτες και όχι πιπέρι και κρεμμύδι;

όλη αυτή η αυστηρότητα δείχνει ότι αυτή η διατροφή έχει επιβληθεί από κάποιον άσχετο και με τη διατροφή και με τις αλλεργίες

η δε συμβουλή για το ξένο γάλα είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέει "δεν ξέρω τι να κάνω αλλά επιμένω να μην παραπέμπω σε ειδικό"

η μαμά καλό είναι να πάει σε σοβαρό αλλεργιολογικό τμήμα νοσοκομείου και να δει τις θα της πούνε, το πιθανότερο είναι ότι θα μπορέσει να φάει πολύ περισσότερα, ίσως και σχεδόν τα πάντα πλην των γαλακτοκομικών και ίσως της γλουτένης (ζυμαρικά, ψωμί κλπ τρώει; )

Οδηγίες για θηλασμό:

1. Θα επιμένει με breast compression να κρατά το μωρό στο ένα στήθος όσο περισσότερη ώρα γίνεται, αν μπορεί πάνω από 30 λεπτά. Θα αλλάζει στήθος μόνο αν το μωρό χάνει το ενδιαφέρον του και δεν μπορεί να το διεγείρει με breast compression

2. Να προσπαθήσει να αυξήσει τα γεύματα σε 9-10.

3. Αν καταφέρει να κάνει γεύμα και στήθος, να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των γευμάτων.

4. Το καλύτερο θα ήταν να αξιολογηθεί ο θηλασμός και η κατάσταση του μωρού από κάποιον παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού. Το συγκεκριμένο περιστατικό χρειάζεται παρακολούθηση από ειδικό για κάποιο διάστημα τουλάχιστον 2-3 μηνών.

γεια σου lena.δεν κοιμασαι?

Τέτοια ώρα τελιώνω με τα μαζέματα του σπιτιού, ηρεμώ με λίγο ιντερνετ και μετά κοιμάμαι.

οσον αφορά την πρωκτοκολίτιδα, δεν με έχει παραπέμψει αλλεργιολογος ή παιδίατρος σε γαστρεντερολογο. βέβαια η τελευταια θετική μάγιερ ήταν 6μηνών. για ποιο λόγο να πάμε γαστρεντερολόγο??

τώρα είμαστε 1έτους και μιας βδομάδας. δερματικά και ράστ τελευταία κάναμε 9μηνών. τα δερματικά ήταν αρνητικά και τα ραστ που πήρα πριν ένα μήνα αρνητικά με τιμές στα φυσιολογικά. την ερχομενη βδομαδα θα μιλήσω με αλλεργιολογό.

φιλάκια και καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

Πήγαινε οπωσδήποτε σε ένα διατροφολόγο για να σε ξεμπλοκάρει και να ξεκινήσεις πιο πλήρη διατροφή

Χρειάζεσαι ενέργεια για να ανταπεξέρχεσαι στις ανάγκες του παιδιού αλλά και για να απολαμβάνεις την κάθε μέρα!

για την εισαγωγή τροφών μίλησε με τον αλλεργιολόγο

νιώθω ξανά την αναγκη να σου πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το χρόνο που αφιερώνεις σε όλες εμάς.

περναει στον ιδιο χρονο με τις αλλες αλλεργιες?α!και κατι αλλο σαν απαντηση της lenas.εγω εχω χασει 18 κιλα,φυσικα θυλαζω ακομη,οχι οτι δεν εχω προσπαθησει να το κοψω αλλα η μικρη δεν παιρνει το μπουκαλι με τιποτα απο μενα..και φερνει γενικοτερα ειδη χωρις γλουτενη και γαλα.επεισης ειχε κατι επιδορπια ψυγειου απο ρυζι χαρουπαλευρο κτλπ.απλα λεω οτι θελει λιγο ψαξιμο.

ο χρόνος διαφέρει απο παιδί σε παιδι, σαν διαδικασία αλλεργιών είναι η ιδια. απλά μου έχουν πει πως κάθε φορά που ΄θα κάνουμε προκληση για γαλα και βλεπουμε μετα θετική μαγιερ θα ξαναπροσπαθούμε μετά απο 6μήνες πάλι με αποχή βεβαια σε αυτό το διάστημα.

ξένο γαλα τι εννοείς, υποαλλεργικό?

ευτυχώς απο μωρο δεν ειχα προβλημα με το μπουκαλι. την νοιαζει μονο να φαει, ειτε αυτό ειναι στήθος είτε μπουκάλι. βεβαια όταν της λέω ώρα για νάνι θέλει να με πιπιλίσει λίγο.

χαρουποσοκαλάτες δοκιμασα, θρεπτικές ναι αλλά σαν τις γάλακτος??

και όλα τα ειδη χωρις γαλα και γλουτένη, δεν είναι λίγο αηδία?? μου φαίνονται όλα χαλια. αυτά.

Είδα και εγώ σήμερα πρώτη φορά. Μία ελαφρώς αιμάτινη βλέμα. Μου πήγε η ψυχή στην κούλουρη... Διάβασα τα μηνύματα όλων όσων είχαν παρόμοια θέματα και ναι πριν μιλίσω ακόμα με την παιδίατρο πιστεύω ότι πρέπει να είναι αλλεργία στο γάλα. Τώρα στο δικό μου ή στο συμπλήρωμα δεν γνωρίζω. Γιατί πίνει και από τα δύο. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Γιατί να κόψει το παιδί και εγώ όλες αυτές τις πολύτιμες τροφές? Και τι μένει να τρώει για βιταμίνες. Η αλλεργία έχει διαβαθμίσεις: ελαφριά-μέτρια-βαριά?

Τελικά πρόλαβα και μίλισα με την παιδίατρο και μου είπε να το παρακολουθήσω. Αλλά τί πρέπει να τρώω?

beeeeezzzzz

ο χρόνος διαφέρει απο παιδί σε παιδι, σαν διαδικασία αλλεργιών είναι η ιδια. απλά μου έχουν πει πως κάθε φορά που ΄θα κάνουμε προκληση για γαλα και βλεπουμε μετα θετική μαγιερ θα ξαναπροσπαθούμε μετά απο 6μήνες πάλι με αποχή βεβαια σε αυτό το διάστημα.

ξένο γαλα τι εννοείς, υποαλλεργικό?

ευτυχώς απο μωρο δεν ειχα προβλημα με το μπουκαλι. την νοιαζει μονο να φαει, ειτε αυτό ειναι στήθος είτε μπουκάλι. βεβαια όταν της λέω ώρα για νάνι θέλει να με πιπιλίσει λίγο.

χαρουποσοκαλάτες δοκιμασα, θρεπτικές ναι αλλά σαν τις γάλακτος??

και όλα τα ειδη χωρις γαλα και γλουτένη, δεν είναι λίγο αηδία?? μου φαίνονται όλα χαλια. αυτά.

οταν λεω ξενο γαλα,ναι υποαλλεργικο.δεν προλαβαινω να αντλησω αρκετο για οταν λειπω στη δουλεια.ασε που μου φευγει το αγχος.οταν ειμαι σπιτι θηλαζει ανελειπως.να ρωτησω λιγο.εγω με το ματι εχω δει αιμα στα κακα μα οταν παω για μαγιερ ειναι αρνητικες.τι σημαινει αυτο?επεισης οταν την πειραζει κατι εχει εντονες ανησυχιες και το βραδυ και δειχνει να ποναει.αν ειναι αρνητικες οι μαγιερ τι κανω?ακομη κι αν ποναει συνεχιζω τις δοκιμες?

mavromataki, εφόσον χρονίζετε και θηλάζετε απεριόριστα, όταν είστε μαζί, δεν είναι ανάγκη να αντλείς αλλά ούτε και να προσφέρεις ξένο γάλα. Το μωρό καλύπτεται από σένα, όταν είσαι εκεί και τρώει τις στερεές, όταν λείπεις.

Προσωπικά, δεν βασίζομαι στα τεστ και ούτε καν μπήκα παλιότερα σε διαδικασία πρόκλησης. Εφόσον τα συμπτώματα είναι εκεί και ξέρω τι φταίει απλά δοκιμάζω εγώ ανά εξάμηνο (για την ακρίβεια, δοκίμαζα μέχρι πριν λίγο καιρό ανά εξάμηνο, τώρα έχουμε δώσει απευθείας κάποια πράγματα) και εφόσον εκδηλώσει σύμπτωμα, δεν το ψάχνω παραπάνω. Αίμα εγώ δεν έχω δει ποτέ και ούτε και έκανα μάγιερ, τα "συγκάματα" (με διαγνωση "πρωκτοκολίτιδα") ήταν αρκετά, καθώς και κύκλοι στα μάτια. Και μάλιστα είχαμε διαφορετικά σχήματα και περιοχές, ανάλογα με την τροφή που πείραζε.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

σε ποια είδη αναφέρεσαι;

το κρέας, το ρύζι, το καλαμπόκι, τα όσπρια, τα φρούτα, τα λαχανικά δεν περιέχουν γλουτένη και με αυτά μπορείς να ετοιμάσεις πάρα πολλά γεύματα

επειδη εκανα μια διαιτα με βαση τη δυσανεξια στις τροφες και εψαχνα για προιοντα χωρις γλουτενη υπαρχουν παρα πολλα σε βιολογικα προιοντα χωρις γλουτενη, επισης το αλευρι απο κινοα δεν εχει και υπαρχουν και μακαρονια απο αυτο η σκετο για να φτιαξεις εσυ οτι θες αλλα και στον μαρινοπουλο απ οτι διαβασα υπαρχουν ψωμια, κουλουρακια ειδικα χωρις γλουτενη, εναν αρτοπαρασκευαστη θες για να φτιαξεις φωμια εσυ απο ειδικο αλευρι και μια χαρα...επισης υπαρχουν ρυζογκοφρετες και ρυζομακαρονα (καλα αυτα δεν ειναι και θεικα αλλα τρωγονται)

ψαξε στο ιντερνετ εγω ειχα βρει ενα μαγαζι στην αγ μελετιου αν θυμαμαι καλα μεσω ιντερνετ οταν εψαχνα για κινοα

αγλαια ευχαριστει πολυ η κουμπαρα-κουνιαδα μου

εγω με το ματι εχω δει αιμα στα κακα μα οταν παω για μαγιερ ειναι αρνητικες.τι σημαινει αυτο?επεισης οταν την πειραζει κατι εχει εντονες ανησυχιες και το βραδυ και δειχνει να ποναει.αν ειναι αρνητικες οι μαγιερ τι κανω?ακομη κι αν ποναει συνεχιζω τις δοκιμες?

αν δουμε αιμα με το μάτι και κάνουμε μαγιερ στο παιδί έστω και την επομενη μέρα ακόμη και αν δεν το βλέπουμε η μαγιερ θα είναι θετική.

με αρνητική μάγιερ μήπως αυτό που βλέπεις δεν είναι αίμα αλλά κάποια τροφή όπως ντομάτα ή καρπούζι?

όσον αφορά τις δοκιμές και τις ανησυχίες, εξαρτάται απο τι του δοκιμάζεις και πόσο το ενοχλεί. πχ μια μέρα της εδωσα κοκκινιστό λαχανόρυζο, όλο το βράδυ είχε έντονα αέρια και κινητικότητα του εντέρου. το θεώρησα φυσιολογικό αφού έφαγε λαχανο. φυσικά δεν της το έδωσα την επομένη μέρα.

αλλά για περισσότερα μάλλον θα σε βοηθησει παιδιατρος και αλλεργιολογος.

να συμπληρωσω και εγω οτι πολλες φορες φοβαμαι μηπως ο μικροβιολογος δεν παιρνει δειγμα απο ολη την πανα, οπως πρεπει κανονικα, αλλα απο ενα μονο σημειο γι αυτο και δεν πηγαινω πανες.τα μαζευω σε συλλεκτη κοπρανων και παιρνω με το κουταλακι απο πολλες περιοχες για να ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα ειναι αξιοπιστο.

ερωτηση: το συγκαμμα ειναι ενδειξη αλλεργιας?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

ερωτηση: το συγκαμμα ειναι ενδειξη αλλεργιας?

Αν αποκλείσεις ότι οφείλεται στην πάνα (δοκιμάζεις διάφορες μάρκες), ότι οφείλεται σε κάποιο περαστικό κρύωμα ή οδοντοφυΐα, ότι οφείλεται σε κάποιο αφρόλουτρο/κρέμα/μωρομάντηλα που χρησιμοποιείς, αν δεν φταίει η συχνότητα αλλάγματος,

και αν καταφέρεις να το συσχετίσεις με κάτι στη διατροφή σου,

τότε μάλλον είναι αλλεργία.

Νομίζω ότι το σύγκαμα που οφείλεται στους παραπάνω λόγους είναι βασικά εξωτερικό, δηλαδή ξεκινάει από ερεθισμένο δέρμα και γίνεται πληγή. Κι εκεί βελτιώνεται με την συχνή αλλαγή της πάνας, κρέμες κτλ.

Στις δικές μας αλλεργίες, ήταν "εσωτερικά" στο δέρμα, δηλαδή δεν ένιωθες διαφορά στο δέρμα αλλά έβλεπες διαφορετικό χρωματισμό σε κύκλους ή άλλα σχήματα γύρω από το πιπί ή τον πωπό. Για το λόγο αυτό δεν είχε και νόημα να βάζουμε κρέμες κτλ. Σε άλλες (πιο βαριές) περιπτώσεις, μπορεί να γίνεται σαν έκζεμα ή να έχεις πρόβλημα και εξωτερικά. Έχω δει αρκετά τρομακτικές φωτογραφίες στο νετ.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Εμενα ο μικρος ειχε για πολλους μηνες συγκαμα στις πτυχες του λαιμου,ειχε ξεκινησει επειδη ειναι κ αφρατουλης ομως με τον καιρο φαινοταν οτι αυτα δεν περνανε με οτι κι αν εβαζα πανω,λογω της αλλεργιας.μαλιστα αναλογα κ με το τι τον πειραζε απο τροφη αυτα τα συγκαμματα φουντωναν κ ξεφουντωναν κι ειχαν γινει κ σαν εκζεματα...οταν εκοψα κι αλλα πραγματα απο τη διατροφη,αρχισαν να γινονται πιο ηπιας μορφης.τωρα ειναι πολυ-πολυ καλυτερα δοξα το θεο και υποχωρησαν εντελως ...Πραγματι ενα απο τα συμπτωματα της αλλεργιας ειναι και το επιμονο συγκαμμα.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

καλησπερα και παλι,

πηγε η κουνιαδα μου στον παιδογαστρεντερολογο και της ειπε οτι εχει το παιδι ενα μικροβιο που δεν ανοιχνευεται (λογικα αυτο ειναι) θα παρει ενα σιροπι και λογικα σε 7 μερες θα ειναι καλα αλλα ετσι οπως τα ακουσε πρεπει να εχει και αλλεργια στο αγελαδινο γαλα γιατι οταν το εκοψε η μαμα σταματησαν οι διαρροιες και εμεινε μονο η βλεννα.

ευχαριστουμε και παλι ολους

mavromataki που ειναι αυτο το sm unik που βρηκες τα μπισκοτα? Εκτος απο ντινκελ τι αλλο περιεχουν? Ρε κοριτσια που τα βρισκετε εσεις τα μπισκοτα και τα τρωτε και εγω δρν βρισκω τιποτα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...