Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτηση για μαγιερ κοπρανων

Recommended Posts

Καλησπερα.Με λενε Ασπα κι εχω μια μικρη 9 μηνων με την οποια ταλαιπωριομαστε απο 48 ημερων με αλλεργια την οποια εκδηλωσε με αιμα στα κακα.Εχουμε αρχισει να βαζουμε τροφες στο διαιτολογιο μας και εχουμε εισαγει αυτη την εβδομαδα μοσχαρι.Μου φανηκε ομως οτι σημερα ειδα αιμα και πηρα τον μικροβιολογο να τον ρωτησω αν μπορω να του παω αυριο την πανα και αν πειραζει που θα μεινουν τοσες ωρες και μου ειπε οτι για να γινει μαγιερ πρεπει το παιδι για 3 μερες να μην καταναλωσει κρεας η πατατες η να παρει σιδηρο.Ξερετε εσεις κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Aspa, για να βγούν σωστά τα αποτελέσματα η πάνα θα πρέπει να είναι....φρέσκια (όσο ποιο φρέσκια γίνεται τέλος πάντων). Σε εμάς η παιδίατρος ποτέ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, για το σίδηρο δεν ξέρω άλλα για τροφές κουφό μου ακούγετε, δεν ρωτάς τηλεφωνικά σε κάποιο μεγάλο διαγνωστικό???

για να γινει μαγιερ πρεπει το παιδι για 3 μερες να μην καταναλωσει κρεας η πατατες η να παρει σιδηρο.Ξερετε εσεις κατι τετοιο?

Επειδή δημιουργείται δυσκοιλιότητα μ αυτες τις τροφές γι αυτό στο είπαν αυτο.Αν θες όμως μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη απο κάποιο διαγνωστικό όπως ανέφερε η AGE.

Απ την άλλη επειδή μπορεί να αλλοιωθούν τα κόπρανα απ την πάνα μπορείς να πάρεις ένα γλωσσοπίεστρο και ένα ποτηράκι ούρων.Όταν ενεργηθεί το παιδί θα πάρεις δείγμα κοπράνων με το γλωσσοπίεστρο απ την πάνα και θα το βάλεις στο ποτηράκι.Έτσι θα μπορέσεις να πας το δείγμα για εξέταση χωρίς μυρωδιές.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...