Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκοιλιότητα και Κρέμες

Recommended Posts

Μίλησα με την παιδίατρο σήμερα & μου ειπε να μην κόψω την μπανάνα όπως υπέθετα αλλά να προσθέσω και πορτοκάλι και γενικώς να τρώω πράγματα που θα βοηθούσαν αν είχα εγώ δυσκοιλιότητα. Το θέμα είναι ότι σήμερα του έδωσα 1 αχλάδι, 1/4 μήλο και 1/4 αβοκάντο & το μεσημέρι μου έκανε πράσινα κακάκια με ελάχιστη βλέννα..Είναι δυνατόν να έχει αλλεργεία πχ στο αβοκάντο?Πρόλαβε από το πρωί και απορροφήθηκε?Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να έχει στο μήλο..
φαι

γενικα οτι τρωνε τα μωρα μας βγαινουν και στα κακακια τους..πχ εμενα εφαγε μια μερα πιο πολλα καροτα και ηταν πορτοκαλια...οταν τρωει ψαρι πχ εχουν μια εντονη μυρωδια...οι αλλεργιες γενικα φαινονται με σπιθουρακια κοκκινα στο σωμα,κνησμος...κτλ.και ναι η αλλεργια φαινεται αμεσως μπορει και αμεσως μολις το φαει...την μπανανα παντως αν δεν ειναι πολυ ωριμη να την αποφευγεις...αν τα κακακια του ηταν ****** και δεν ζοριστηκε δωσε και αυριο αβοκαντο και αν ειναι αλλεργια θα φανει.δεν νομιζω οτι ειναι αλλεργια αυτο που λες αλλα μπορεις να παρεις τη γιατρο σου αν εχεις αμφιβολια...και θα σκεφτεσαι για το μωρακι σου σαν να ησουν εσυ..το ρυζι,μπανανα,ρυζαλευρο, το μηλο ισως ειναι δυσκοιλια για ολους...το ακτινιδιο,πορτοκαλι,αβοκαντο,δαμασκηνο και το φρεσκο,αχλαδι δεν ειναι δυσκοιλια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι πως γενικότερα ζορίστηκε αρκετά και εχθές το βράδυ πάλι φαινότανε σαν να ήθελε να κάνει αλλά δεν μπόρεσε τελικά.Τον λυπάμαι τον καημένο..Θα του δώσω μόνο αχλάδι μήλο τώρα για να δω και αύριο ίσως του δώσω αχλάδι αβοκάντο πχ.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Πρώτη μέρα σήμερα που μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε το απόγευμα αντί για το απογευματινό μας γάλα (Frezylac) να τρώμε ρυζάλευρο λίγο-λίγο (όχι 180 ml με τη μία!) μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα τον δει για εμβόλια και θα μας ξεκινήσει φρουτόκρεμες (ελπίζω).

Το πρόβλημα είναι όμως ότι ΜΟΛΙΣ πήγα να του δώσω το ρυζάλευρο, ούρλιαζε και δεν ήθελε ούτε να το μυρίσει. Του έδωσε το ρυζάλευρο με γάλα της Frezylac και μετά επειδή είχα και ένα κουτί με Βανίλια (Frezylac κι αυτό) του το άλλαξα και ούρλιαζε ακόμα χειρότερα! Ήπιε λίγο γάλα και από την ταλαιπωρία τον πήρε ο ύπνος.

Είχε καμμία από εσάς τέτοια αντίδραση την πρώτη μέρα απογευματινής κρέμας/ ρυζάλευρο;

Το δώσατε σκέτο ή όλες μαζί με φρούτα γιατί έχω μπερδευτεί καθώς διαβάζω ότι πολλές δίνετε το ρυζάλευρο ΜΟΝΟ με φρούτα.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

Ε. :oops:

Πρώτη μέρα σήμερα που μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε το απόγευμα αντί για το απογευματινό μας γάλα (Frezylac) να τρώμε ρυζάλευρο λίγο-λίγο (όχι 180 ml με τη μία!) μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα τον δει για εμβόλια και θα μας ξεκινήσει φρουτόκρεμες (ελπίζω).

Το πρόβλημα είναι όμως ότι ΜΟΛΙΣ πήγα να του δώσω το ρυζάλευρο, ούρλιαζε και δεν ήθελε ούτε να το μυρίσει. Του έδωσε το ρυζάλευρο με γάλα της Frezylac και μετά επειδή είχα και ένα κουτί με Βανίλια (Frezylac κι αυτό) του το άλλαξα και ούρλιαζε ακόμα χειρότερα! Ήπιε λίγο γάλα και από την ταλαιπωρία τον πήρε ο ύπνος.

Είχε καμμία από εσάς τέτοια αντίδραση την πρώτη μέρα απογευματινής κρέμας/ ρυζάλευρο;

Το δώσατε σκέτο ή όλες μαζί με φρούτα γιατί έχω μπερδευτεί καθώς διαβάζω ότι πολλές δίνετε το ρυζάλευρο ΜΟΝΟ με φρούτα.

δεν εχουμε ξεκινησει εμεις ακομα κρεμουλα αλλα φανταζομαι οτι ηταν πολυ λογικη η αντιδραση του μωρου!! μεχρι τωρα ετρωγε με το μπιμπερο κ ξαφνικα του παρουσιασες κατι καινουριο και δεν ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει...ισως αν του εδινες την επομενη φορα λιγο γαλα να του φυγει η πολυ πεινα ετσι ωστε να μην ειναι πολυ πεινασμενος κ να εχει λιιιγο υπομονη να ανακαλυψει!!!! ;):P:p

Xc60p3.png ghL0p3.png

Επανέρχομαι!Χάλια η κατάσταση χάλια..Είχε να κάνει κακά του από την Τετάρτη (!!!!!) μείωσα στο 1/4 μπανάνα και μήλο και δεν τα έδινα ποτέ μαζί (εναλλάξ με αχλάδι) και χθες ξεκινήσαμε και το καρότο-πατάτα.Σήμερα έκανε τελικά με πολύυυυ κλάμα και πραγματικά τον λυπήθηκα..Ώρες ώρες του κοβόταν η ανάσα του καημένου..Δεν ξέρω τι να κάνω,αύριο θα του προσθέσω κολοκύθι και ίσως του δώσω σκέτο αχλάδι-πορτοκάλι πχ..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι!Χάλια η κατάσταση χάλια..Είχε να κάνει κακά του από την Τετάρτη (!!!!!) μείωσα στο 1/4 μπανάνα και μήλο και δεν τα έδινα ποτέ μαζί (εναλλάξ με αχλάδι) και χθες ξεκινήσαμε και το καρότο-πατάτα.Σήμερα έκανε τελικά με πολύυυυ κλάμα και πραγματικά τον λυπήθηκα..Ώρες ώρες του κοβόταν η ανάσα του καημένου..Δεν ξέρω τι να κάνω,αύριο θα του προσθέσω κολοκύθι και ίσως του δώσω σκέτο αχλάδι-πορτοκάλι πχ..

βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωριεμαι,ειμαστε κ εμεις δυσκολες στα κακα και σε καταλαβαινω!! μηπως να του εδινες χαμομηλακι?? εμας μας βοηθουσε!!:-(

Xc60p3.png ghL0p3.png

Τι να πω..η παιδίατρος μου είπε να τρώω εγώ ότι θα έτρωγα αν ήμουν στην θέση του αλλα δεν βλέπω πως..Να την ενοχλήσω ξανά άραγε αύριο ή θα μου πει πάλι τα ίδια?Γιατί για χαμομηλάκι πχ δεν μου ειπε κάτι..Και για νερό μου είπε όταν καταφέρει να αντικαταστήσει πλήρως το γεύμα..δεν ξέρω..Ο καημένος σκέψου ότι έπεσε για ύπνο στις 7 (!!!!!) ξύπνησε στις 8 για μισή ώρα ,ξαναέφαγε και έπεσε τάβλα..εξαντλήθηκε εντελώς..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Κορίτσι με όλο το θάρρος, έχεις μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι το εντεράκι του μωρού σου δεν είναι έτοιμο για στερεές τροφές. Ξαναγύρνα στον αποκλειστικό θηλασμό και ξαναξεκίνα σε καμιά εβδομάδα πάλι. Δοκίμασε λίγο βρασμένο μήλο ή λίγο βρασμένο αχλάδι για αρχή που είναι πιο εύπεπτα.

Τα παιδιά μας καθοδηγούν και πρέπει να τα ακούμε...

FLcUp3.png0BQfp3.png

Τι να πω..η παιδίατρος μου είπε να τρώω εγώ ότι θα έτρωγα αν ήμουν στην θέση του αλλα δεν βλέπω πως..Να την ενοχλήσω ξανά άραγε αύριο ή θα μου πει πάλι τα ίδια?Γιατί για χαμομηλάκι πχ δεν μου ειπε κάτι..Και για νερό μου είπε όταν καταφέρει να αντικαταστήσει πλήρως το γεύμα..δεν ξέρω..Ο καημένος σκέψου ότι έπεσε για ύπνο στις 7 (!!!!!) ξύπνησε στις 8 για μισή ώρα ,ξαναέφαγε και έπεσε τάβλα..εξαντλήθηκε εντελώς..

βρε την ταλαιπωρια σας...δωσε νερο στο παιδακι η με λιγο χαμομηλακι....βαλε ακτινιδιο κοψε την μπανανα...αυτο παλι με το νερο εξακολουθω να μην το καταλαβαινω....εγω σου λεω να του δωσεις τι κακο μπορει να παθει και δεν του δινεις...δεν ξερω τι να πω..ειναι κριμα ομως

Κορίτσι με όλο το θάρρος, έχεις μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι το εντεράκι του μωρού σου δεν είναι έτοιμο για στερεές τροφές. Ξαναγύρνα στον αποκλειστικό θηλασμό και ξαναξεκίνα σε καμιά εβδομάδα πάλι. Δοκίμασε λίγο βρασμένο μήλο ή λίγο βρασμένο αχλάδι για αρχή που είναι πιο εύπεπτα.

Τα παιδιά μας καθοδηγούν και πρέπει να τα ακούμε...

Είναι ένδειξη?γιατί και με τον αποκλειστικό θηλασμό ήτανε δυσκοίλιος αλλά φυσικά δεν πονούσε τόσο.Έκανε απλώς κάθε 2-3 μέρες αλλά ξέρεις όπως είναι κανονικά..Δεν ξέρω τι να πιστέψω δηλαδή..

βρε την ταλαιπωρια σας...δωσε νερο στο παιδακι η με λιγο χαμομηλακι....βαλε ακτινιδιο κοψε την μπανανα...αυτο παλι με το νερο εξακολουθω να μην το καταλαβαινω....εγω σου λεω να του δωσεις τι κακο μπορει να παθει και δεν του δινεις...δεν ξερω τι να πω..ειναι κριμα ομως

Γι ακτινίδιο ρώτησα και μου είπε μετά το πορτοκάλι.Το οποίο πορτοκάλι το τρώει με μεγάλη αηδία ,δεν του αρέσει καθόλου μάλλον..Θα δοκιμάσω να του δώσω λίγο νεράκι αύριο μετά την χορτόσουπα..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

εγω ρυζαλευρο εδωσα μονο του και μονο μια φορα λογω δυσκοιλιοτητας...πηγα κατευθειαν στα φρουτα...ειναι στο παιδι πως θα αντιδρασει στο φαγητο..εμενα εφαγε πρωτη φορα λες και ετρωγε ολη του τη ζωη με κουταλι...πολυ ευκολος και καλος...θυμαμαι μου ειχε πει η παιδιατρος οτι πρεπει να τον πετυχεις στη φαση που ουτε λυσσαει απο την πεινα αλλα πειναει δεν ειναι χορτασμενος για να εχει ενα ερεθισμα να φαει...υπαρχει περιπτωση να μην του αρεσει το ρυζαλευρο η να μην ειναι ακομη ετοιμο να φαει.ισως να ξαναπροσπαθησεις κανα δυο φορες και αν δεις οτι δεν..να το αφησεις για λιγο...επισης το ρυζαλευρο το δινουν πρωτο οχι γιατι ειναι και καμια φοβερη τροφη απλα κανει τις λιγοτερες αλλεργιες...θελει πολυ υπομονη η αρχη με τις στερεες ακομη και εγω που σε αυτο το κομματι εχω ευκολο παιδι ε ειδα το ζορι μου...υπομονη και οχι αγχος και ζορισμα στο παιδι...και λιγο πιο μετα να ξεκινησει να τρωει ..ε ..δεν τρεχει και τιποτα...υπομονη θελει :-P

ναι και μενα το πορτοκαλι ε δεν τρελενεται απλα αν βρεις πορτοκαλια πιο γλυκα ισως να το φαει....ξερω παντως κοπελες που με το ακτινιδιο σωθηκαν...οταν σου ειπε η παιδιατρος να το βαλεις μπορει να δεις διαφορα...εμενα σου ειπα με εσωσε το δαμασκηνο...τωρα ειναι και φρεσκα στην αγορα μηπως να τη ρωταγες???παντως παρτην ενα τλφ να της κανεις update...και νερο αν δωσεις τελικα δινε καθε μερα και οποτε μπορεις μπας και μωρε....ειναι προβλημα σε καταλαβαινω...εγω ειμαι ετσι και ξερω την ταλαιπωρια μου....ευτυχως με το μωρο επιασε κατι...

Την περασμενη βδομάδα που μίλησα μαζί της την ρώτησα αν μπορώ να δώσω άλλα φρούτα και μου είπε να παραμείνω σε αυτά τα 4 βασικά μέχρι το επόμενο ραντεβού μας (στις 7/6). Θα της τηλεφωνήσω αύριο πιθανόν ξανά μήπως όντως πρέπει να διακόψω τα πάντα για 2-3 μέρες και να επανέλθω στον θηλασμό μπας και τον αποσυμφορήσω κάπως..Γιατί φοβάμαι μήπως πχ δεν πρέπει να ζορίζεται τόσο?Μήπως του δημιουργηθεί κανένα άλλο πρόβλημα?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Συνήθως στα μωρά που θηλάζουν δίνουμε νερό αφού αρχίσουν να τρώνε ικανοποιητική ποσότητα στερεών τροφών.

ονειράκι μπες στο εισαγωγή στις στερέες τροφές στο νήμα του θηλασμού έχει πολλά εκεί για το θέμα σου.

Στον αποκλειστικό θηλασμό με προϋπόθεση ότι το μωρό δε δυσφορεί δε μας πειράζουν και οι 2 και οι 3 ημέρες. Όταν όμως μπουν οι στερεές και ειδικά όταν υπάρχει ζόρι σημαίνει ότι το παιδί δεν δέχεται αυτό που πας να του δώσεις. Δε χάθηκε ο κόσμος, θα ξεκινήσεις αργότερα.

Βάλε τα φρούτα ένα ένα με διάστημα τουλάχιστον τριών τεσσάρων ημερών για να δεις τι το πειράζει.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αυτό μου είπε και η παιδίατρος για το νερό,γιάυτο μου ανέφερε τα 150μλ γιατί μάλλον είναι ικανοποιητική ποσότητα..τα φρούτα τα εισήγαγα ένα ένα ανά τρεις μέρες και πλέον δεν δίνω μήλο και μπανάνα μαζί για αυτό τον λόγο και κάνω διάφορους συνδιασμούς κυρίως αχλάδι και μπανάνα ή μήλο εναλλάξ..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως βλέποντας στην πράξη πλέον πόσο καλύτερα είναι να ξεκινά το παιδί με κρεατοχορτόσουπες πραγματικά απορώ με την οδηγία του φρούτου και αυτού του ανεκδιήγητου ρυζάλευρου.Τα φρούτα αναστατώνουν πολύ περισσότερο το πεπτικό και τα 4 βασικά λαχανικά (καρότο ,πατάτα(γλυκοπατάτα για εμάς,την πατάτα την κάναμε μπλιαχ),κολοκύθι,φασολάκια)δεν είναι αλλεργιογόνα.Απορώ.

NVVvp2.png

κ εμενα η παιδιατρος ειπε πως πρωτα θα ξεκινησουμε με χορτοσουπα κ μετα τα φρουτα...το περνω κ απο μενα που εχω προβλημα με την τουαλετα κ με τα φρουτακια δυσκολευομαι..οπως ειπε πιο πανω η κοπελα μηπως να του τα εβραζες κ να το εδινες ετσι?? το χαμομηλι παντως πιστευω οτι θα τον ανακουφησει..παρτην οπωσδηποτε τηλ γιατι μεχρι τον ιουνη θα αγανακτησει ο γλυκουλης:cry::cry:

Xc60p3.png ghL0p3.png

Μίλησα με την παιδίατρο & μου είπε να δώσω ακτινίδιο (την 1η μέρα χωρίς τα σποράκια και την 2η ολόκληρο) και να προσθέσω στην χορτόσουπα πρασινάδα (κολοκύθι,σπάνακι,πατζάρι) να τον βοηθήσω. Δεν μου είπε τίποτα για νερό ή χαμομήλι.Να τρώω και εγώ δαμάσκηνα,ακτινίδια κλπ.Μου είπε δεν έχει σημασία η συχνότητα όσο η ποιότητα..Αν δεν πιάσει και αυτό θα δούμε,θα βγούνε και τα καλοκαιρινά φρούτα βερίκοκα ,καρπούζια κλπ..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Μίλησα με την παιδίατρο & μου είπε να δώσω ακτινίδιο (την 1η μέρα χωρίς τα σποράκια και την 2η ολόκληρο) και να προσθέσω στην χορτόσουπα πρασινάδα (κολοκύθι,σπάνακι,πατζάρι) να τον βοηθήσω. Δεν μου είπε τίποτα για νερό ή χαμομήλι.Να τρώω και εγώ δαμάσκηνα,ακτινίδια κλπ.Μου είπε δεν έχει σημασία η συχνότητα όσο η ποιότητα..Αν δεν πιάσει και αυτό θα δούμε,θα βγούνε και τα καλοκαιρινά φρούτα βερίκοκα ,καρπούζια κλπ..

κ εμενα ετσι παντως ελεγε η παιδιατρος οταν η μπουμπου ειχε καποια στιγμη εντονο προβλημα(4μερες δεν εκανε κακα)..σημασια εχει μου ειπε τα κακα να ειναι ****** κ οχι σαν πετρουλες:oops::oops::oops:(συγνωωωμη) εφοσον ειναι ****** δεν υπαρχει προβλημα!! αχ υπομονη κ ευχομαι συντομα να στρωσει

Xc60p3.png ghL0p3.png

κ εμενα ετσι παντως ελεγε η παιδιατρος οταν η μπουμπου ειχε καποια στιγμη εντονο προβλημα(4μερες δεν εκανε κακα)..σημασια εχει μου ειπε τα κακα να ειναι ****** κ οχι σαν πετρουλες:oops::oops::oops:(συγνωωωμη) εφοσον ειναι ****** δεν υπαρχει προβλημα!! αχ υπομονη κ ευχομαι συντομα να στρωσει

οχι σκληρα εννοουσα,δεν εβριζα;):D:D γι'αυτο μαλλον μπηκαν τα αστερακια

Xc60p3.png ghL0p3.png

Καμία βελτίωση ούτε με το σπανάκι ούτε το πατζάρι ούτε το ακτινίδιο (που το τρώει ελάχιστα γιατί ξινίζει).Αν μήπως βράσω τα φρούτα βοηθήσουν λίγο καλύτερα?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Καμία βελτίωση ούτε με το σπανάκι ούτε το πατζάρι ούτε το ακτινίδιο (που το τρώει ελάχιστα γιατί ξινίζει).Αν μήπως βράσω τα φρούτα βοηθήσουν λίγο καλύτερα?

μπορει....ακομη και το βρασμενο μηλο κανει πολυ καλο...νερο εδωσες???μηπως να δωσεις και με λιγο χαμομηλακι>???

Νεράκι δίνω αλλά δεν πίνει πολύ 2-3 γουλιές γενικώς. Χαμομηλάκι δεν έδωσα..Μου είπε να κόψω εντελώς μήλο-μπανάνα-καρότο.άρα θα δίνω ακτινίδιο ,αχλάδι & πορτοκάλι που όμως 2 από τα 3 δεν τα τρώει γιατί τον ξινίζουν. Δεν ξέρω τι να κάνω..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Νεράκι δίνω αλλά δεν πίνει πολύ 2-3 γουλιές γενικώς. Χαμομηλάκι δεν έδωσα..Μου είπε να κόψω εντελώς μήλο-μπανάνα-καρότο.άρα θα δίνω ακτινίδιο ,αχλάδι & πορτοκάλι που όμως 2 από τα 3 δεν τα τρώει γιατί τον ξινίζουν. Δεν ξέρω τι να κάνω..

περνε οσο μπορεις πιο γλυκα πορτοκαλια και αχλαδια..δεν ξερω αν εχεις δει αυτα τα μεγαλα αχλαδια φετελ λεγονται και ειναι ιταλικα ειναι πανγλυκα....τα βρισκεις σε ολα τα σουπερ μαρκετ...κανε του μια μερα μονο αχλαδι και ας μη φαει αλλα φρουτα βρε παιδι μου....να δεις...δεν την ρωτας και για το δαμασκηνο....εγω σωθηκα...ρωτα την παιδιατρο σου αφου με ακτινιδιο δεν...τι να πω...μεγαλο προβλημα το καταλαβαινω....υπομονη μπορει να φτιαξει και απο μονο του....καθε ποσες μερες κανει???η κανει και ειναι σκληρα και υποφερει???υπαρχουν και τα υποθετα γλυκερινης για μωρακια....δεν ρωτας μπας και βοηθησουν??

Αυτά τα αχλάδια παίρνω αλλά δεν είναι πάντα ώριμα ρε γμτ..Η παιδίατρος μου είπε δεν παίζει ρόλο η συχνότητα όσο η ποιότητα και από ποιότητα..χάλια!Γιατί πχ έκανε χθες και είχε να κάνει 2 μέρες πριν αλλά ήτανε γενικώς πάλι σαν ζύμη σκληρά..Σήμερα του έδωσα αχλάδι & το απο μέσα του ακτινίδιου το λευκό και έφαγε κάπου 50-60μλ..Και το μεσημέρι του έκανα πατάτα-κολοκύθι-σπανάκι και έφαγε και από εκεί αρκετό.Θα κάνω το ίδιο αύριο & ίσως μεθαύριο να δω αν δω διαφορά και αναλόγως θα δούμε πως θα συνεχίσω..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...