Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να εγγράψω το κοριτσάκι μου 2,5 ετών σε παιδικό σταθμό και ενδιαφέρομαι για το Χορό της Σοκολάτας στου Παπάγου. Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για το σταθμό αυτό. Αν είναι καλά, καθαρά, ύψος διδάκτρων περίπου κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Θέλω να εγγράψω το κοριτσάκι μου 2,5 ετών σε παιδικό σταθμό και ενδιαφέρομαι για το Χορό της Σοκολάτας στου Παπάγου. Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για το σταθμό αυτό. Αν είναι καλά, καθαρά, ύψος διδάκτρων περίπου κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ.

Rania είναι η πρώτη φορά που με τόση άνεση θα συστήσω έναν παιδικό σταθμό. Δεν μπορώ να σου περιγράψω με λίγες λέξεις τι είναι για την οικογένεια μου ο χορός αλλά θα σου πω δύο πράγματα. Χθές η κόρη μου αποφοίτησε από το χορό και είχαμε γιορτή στο σχολείο. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι 50 γονείς κλαίγανε που τα παιδιά τους αποχωρίζονται αυτό το σχολείο. Και μην απορείς που το λέω σχολείο, γιατί είναι σχολείο τόσο για τα παιδιά μας όσο και για εμάς τους ίδιους. Και το δεύτερο που θα σου πω είναι ότι τα παιδιά παίρνουν αγάπη από τον οδηγό του σχολικού μέχρι την ιδιοκτήτρια του σταθμού. Όλα τα άλλα καθαριότητα, προγράμματα κ.λπ. είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όσο για τα δίδακτρα δεν θα σου πω ότι είναι από τους φτηνότερους παιδικούς σταθμούς, θα σου πω όμως ότι αξίζει τον κόπο! Ελπίζω να σε βοήθησα!!

kmeBp3.png

bMTLp3.png

Τον ειχα δει κι εγω περυσι οταν εψαχνα για τον μικρο μου, ομως ειχα παει Σεπτεμβριο και δεν ειχαν θεσεις οποτε δεν ρωτησα παραπανω. Απο το χωρο και την πολυ μικρη κουβεντα που ειχα με μια δασκαλα και την διευθυντρια μου φανηκε πολυ καλος. Ειναι παντως σιηουρα κατι διαφορετικο απο αυτο που θα δεις οπουδηποτε αλλου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΑΝΙΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ .

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ .Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας,

Επειδη και εγω ψαχνω τους παιδικους σταθμους της περιοχης ΠΑΠΑΓΟΥ, θα ήθελα να σας συμβουλεύσω να προσεχετε την αδεια λειτουργειας αυτων (αν υπαρχει, αν ειναι εν ισχυ, κτλ). Φημολογειται οτι καποιοι απο αυτους δεν εχουν αδεια λειτουργιας (δεν το εχω επιβεβαιωσει η ιδια προσωπικα)....Πιστευω λοιπόν ότι καλο είναι οι γονεις να αναζητουν την αδεια λειτουργιας αυτων με ευγενικο τροπο και να ενημερωνονται αντιστοιχα, οσο και αν φαινονται οι αντίστοιχοι παιδικοι σταθμοι να ικανοποιουν τις απαιτησεις των γονεων για τα παιδια τους.

Για τους δυο παιδικους σταθμους που εχω μεχρις στιγμης επισκεφτει "τα ζαρκαδακια" (πιο οικονομικος), "το γελαστο πορτοκαλι" (πιο ακριβος, αλλα με πολυ πιο πλουσιο προγραμμα που δικαιολογει το κοστος) εχω να πω αρκετα θετικα σχολια και έχουν αδεια λειτουργίας. Τους υπολοιπους παιδικους σταθμους της συγκεκριμενης περιοχης θα επισκεφτω την ερχομενη εβδομαδα.

Καλη επιλογη με πολλη προσοχη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...