Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι στην 17+4 εβδομάδα και μέχρι την περασμένη Κυριακή είχα χάσει 6 κιλα :lol:

είχες χάσει; Γιατί έτσι;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

anniw μιά χαρά σε βρίσκω με τα 2,5κιλά...

τέλεια!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

θα σας πω κάτι εκ πειρας...

όσο ήμουν έγκυος πολύ μου άρεσε που έτρωγα και τους έγραφα :P

πήρα 20 κιλά....

στο τέλος το σκυλομετάνοιωσα

με έπιασε μια οσφυαλγία που μου στοίχισε τον 9ο μηνα να τον βγαλω ξαπλα στο κρεβάτι με αφόρητους πόνους, να μην μπορώ μετά να θηλάσω σωστά και ως εκ τουτου να κοπει το γάλα μου.... και σήμερα 3,5 μήνες μετά, να πονάω ακόμα λίγο...

επίσης θα κάνω αμαν να χάσω τα κιλά... έφυγαν μεν τα πρωτα 16 αλλά... τα 4 της εγκυμοσύνης τα βλέπω να ζορίζουν (και έχω κι άλλα 20 περισσευούμενα από πριν :P )

γιαυτο.... σας μιλάει μια παθούσα... προσπαθήστε από μόνες σας όσο μπορείτε να μην πάρετε βάρος και το μετανιώνετε μετα!!!

Έχασα γιατι για 1 μήνα ειχα πολλές ενοχλήσεις στο στομάχι και εμετούς (όχι πολλούς) αλλά δεν ήθελα να φάω τίποτα. ΄Τώρα έχει ας πούμε "κλεισει" το στομάχι μου και τρώω μόνο ενα γευμα την μέρα αντε και κάτι το πρωι. Σπάνια θα φάω το βράδυ γιατι μου καθεται στο στομάχι και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν το κάνω από φοβο κιλών και σιλουέτας, απλά δεν εχω όρεξη. Βεβαια όχι οτι αυτο στεναχωρεί τον γιατρό μου. Αντίθετα πάρτυ κάνει. Αλλά μου είχε πει ότι καλο είναι να μην πάρω παραπάνω από 12-14 κιλά. Ακόμα βέβαια δεν έχουν έρθει οι μεγάλοι μήνες που όλοι λένε ότι δεν θα αφήνω τίποτα μπροστά μου.... :oops:

Διαφημίσεις

Είμαι στον 5ο μήνα και δεν έχω πάρει ακόμα ουτε γραμμάριο.

Εχασα τους προηγούμενους μήνες 2,5 κιλά και μόλις τώρα έβαλα τα 2.

Μου μένει μισό κιλό να μηδενισω το "κοντέρ" και μετά θα σας πω πόσα θα βάλω.

Βέβαια τρώω (μεχρι τώρα) μια φορά την ημέρα και κάτι λίγο το πρωί.

Αλλά φαντάζομαι ότι απο΄εδώ και πέρα θα πάρω κάποια κιλά, ελπίζω λίγα .

dhtZp3.png

μπράβο ρε κορίτσια...όλες μου φαίνεται είστε έγκυες κι έχετε και τις κορμάρες σας :)

Να ξέρεις ότι τα 15 που σου είπε αρκετά μου ακούγονται πάντως ως περιθώριο... εκτός αν ήσουν πριν πολύ λεπτούλα.....Πάντως δεν είναι μόνο τα κιλά σα νούμερο, είναι η ικανότητα κάθε οργανισμού να αφυπνιστεί και να επανέλθει μετά...Μπορεί να πάρεις 20 και σε 2 μήνες να είσαι κορμάρα, μπορεί να πάρεις 9 και να ταλαιπωρείσαι, ξέρω γω τι να πω. Πάντως τις αναγούλες στην αρχή δεν τις ζηλεύω με τίποτα, καλύτερα χοντρούλα, παρά αυτό το πράγμα ρε παιδί μου

Να ξέρεις ότι τα 15 που σου είπε αρκετά μου ακούγονται πάντως ως περιθώριο... εκτός αν ήσουν πριν πολύ λεπτούλα.....Πάντως δεν είναι μόνο τα κιλά σα νούμερο, είναι η ικανότητα κάθε οργανισμού να αφυπνιστεί και να επανέλθει μετά...Μπορεί να πάρεις 20 και σε 2 μήνες να είσαι κορμάρα, μπορεί να πάρεις 9 και να ταλαιπωρείσαι, ξέρω γω τι να πω. Πάντως τις αναγούλες στην αρχή δεν τις ζηλεύω με τίποτα, καλύτερα χοντρούλα, παρά αυτό το πράγμα ρε παιδί μου

Δεν ήμουν και καμιά κοκκαλιάρα :lol:

Μου έδωσε 15κιλά γιατι πάνω κάτω λέει τόσο περιθώριο δίνει και σε μένα ένα παραπάνω λόγω θυροειδής που τα κιλάκια μπαίνουνε ακόμη και να τρώω αέρα όλη μέρα χα χα.

Στην αρχή χειροτέρεψε αρκετά και πήρα αμέσως τρία κιλά...τώρα την ρυθμίσαμε πάλι ευτυχώς...άντε να δούμε μέχρι πότε!

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!

ΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΒΑΛΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,

ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 05/03 ΕΙΜΑΙ ΔΛΔ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 18!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ?

ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ???? ΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!

ΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΒΑΛΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,

ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 05/03 ΕΙΜΑΙ ΔΛΔ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 18!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ?

ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ???? ΧΑΧΑΧΑ

Όχι κοπέλα μου γιατι να πηδήξεις;

Δίνω απόλυτο δίκαιο στην anniw για όσα είπε (Ζαχόπουλος) χα χα :lol:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ!!!

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 18 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΩ.

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ 2,500 ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3,500 ΜΕ 3,800!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ... ΣΩΣΤΑ?

αααααααααααααααχ ναι δικαιο έχεις...άντε να δούμε τι θα χάσουμε μετά.

Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και το έχω ένα άγχος το τι θα χάσω. Θέλει πολύ προσοχή μετά και πάνω απ΄όλα μου είπε ο γιατρός μου πως θα χρειαστώ και αρκετή υπομονή γιατι ο θυροειδής μου δεν θα με αφήνει να χάνω και τόσο εύκολα όσο θα ήθελα...χαχα

Σήμερα είναι να πάω στον γιατρό μου. Από τον προηγούμενο μήνα έχω πάρει σχεδόν 5 κιλά. Τρέμω την σκέψη της ώρας που θα με ζυγίζει. Τι έχω να ακούσω πάλι Θεέ μου..........Αυτά τα κιλά είναι φρίκη ρε κορίτσια. Και να ξερα πως μπαίνουν καλά θα ήτανε.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα είναι να πάω στον γιατρό μου. Από τον προηγούμενο μήνα έχω πάρει σχεδόν 5 κιλά. Τρέμω την σκέψη της ώρας που θα με ζυγίζει. Τι έχω να ακούσω πάλι Θεέ μου..........Αυτά τα κιλά είναι φρίκη ρε κορίτσια. Και να ξερα πως μπαίνουν καλά θα ήτανε.

mam to be σε καταλαβαίνω απόλυτα...κι εγώ από την προηγούμενη μέρα πάντα σκέφτομαι πως να ανέβω σε κείνη την ζυγαριά και τι θα δείξει. Είναι ένα άγχος, η αλήθεια είναι.

Έχεις αλλάξει καθόλου διατροφικές συνήθειες στην εγκυμοσύνη σου;

Κορίτσια μην σκάτε με τα κυλάκια όλες μας λίγο πολύ τα 10-12 θα τα βάλουμε μέχρι το τέλος...Το παν είναι να παίρνονται τα κυλάκια ομοιόμορφα και όχι μόνο στην κοιλιά ή μόνο στην περιφέρια γιατί μετά τα τοπικά κυλακια είναι δυσκολότερο να φύγουν!!!Διαιτολόγος-φίλη μου είπε οτι όσα και να βάλει μια έγκυος είναι καλό να μπαίνουν ομοιόμορφα και οχι τοπικά!Το τοπικό πάχος είναι και το ποιό δύσκολο....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ....

Και ναι, νομίζω ότι εγώ μπορώ να πάρω το βραβείο κορίτσια και να παρηγοριέστε όλες γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Είμαι στην 31η εβδομάδα (κλείνω δηλ. τον 7ο) και έχω πάρει....παράμ παράμ..... 21 ΚΙΛΑΑΑΑ :oops:

Τίποτα το ιδιαίτερο σαρδελάκι μου. Απλά από την αρχή σταμάτησα από την δουλειά και είμαι κλεισμένη στο σπίτι και όπως καταλαβαίνεις ίσως και να τσιμπολογάω κάτι παραπάνω από ότι πρίν. Και τελευταία διακρίνω ότι πεινάω και πιο συχνά από ότι πρίν.

oIKlp2.png

Και ναι, νομίζω ότι εγώ μπορώ να πάρω το βραβείο κορίτσια και να παρηγοριέστε όλες γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Είμαι στην 31η εβδομάδα (κλείνω δηλ. τον 7ο) και έχω πάρει....παράμ παράμ..... 21 ΚΙΛΑΑΑΑ :oops:

:D Κι εμένα για την κατηγορία σου με βλέπω οπότε δεν είσαι μόνη. Μην στεναχωριέσαι! :D

oIKlp2.png

Τίποτα το ιδιαίτερο σαρδελάκι μου. Απλά από την αρχή σταμάτησα από την δουλειά και είμαι κλεισμένη στο σπίτι και όπως καταλαβαίνεις ίσως και να τσιμπολογάω κάτι παραπάνω από ότι πρίν. Και τελευταία διακρίνω ότι πεινάω και πιο συχνά από ότι πρίν.

Σε καταλαβαίνω κορίτσι. Κι εγώ στο σπίτι είμαι, αλλά περπατάω όσο πιο πολύ γίνεται και καίω και θερμίδες με τις δουλειές του σπιτιού που νομίζω πως κάνω περισσότερες απο όσο θα έπρεπε! χα χα...

ΕΡΧΕΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΛΔ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑΣΙΜΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! :mrgreen:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ??

Είμαι στην αρχή του 6ου μήνα και έχω πάρει 3 κιλά. Και επειδή δεν έχω προσπαθήσει καθόλου για αυτό είναι λίγο άτοπο να σας πω συμβουλές. Ίσως βοήθησε που άρχισα Τ4 πρώτη φορά και ίσως βελτιώσαν το μεταβολισμό μου που ήταν ούτως ή άλλως καλός... Αλλά καλό είναι να μην παίρνεις κιλά στην εγκυμοσύνη γιατί ζορίζεσαι ακόμα περισσότερο. Εμένα ήδη με τα 3 κιλά και την κοιλιά αρκετά φουσκωμένη πονάνε μέσες, πλάτες, πόδια..! Και που να έπαιρνα κιλά!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σύνολο 8 κιλά λόγω δίαιτας από το ζάχαρο που είχα από τον 6ο μήνα και μετά και αν με βλέπατε πως περπατούσα...έτρεχα!! Ήμουν πολύ ευκίνητη! Τώρα λίγο ζορίζομαι νωρίτερα από το κανονικό.

5Aqjp3.png

Είναι το πρώτο μου, πεινάω συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι δεν καταπιέζομαι και πολύ όταν θέλω να φάω κάτι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι αρχές 4ου δεν είχα πάρει ούτε 500γρ, μεταξύ 4ου ως αρχές έβδομου πήρα 19 κιλά και μέσα στον έβοδομο πήρα άλλα 2. Ελπίζω ότι τώρα σιγά, σιγά θα μειωθούν οι ρυθμοί μου. Πάντως φαίνεται περίεργο, γιατί δεν μπορώ να πώ ότι τρώω και τόοοσο πολύ για να βάζω τα κιλά έτσι για πλάκα. Τέλοσπάντων. Το αστείο είναι ότι όταν έμεινα έγκυος ήμουνα 76 κιλά (12 παραπάνω από το κανονικό γιατί είμαι αρκετά ψηλή) και τώρα είμαι ...97 :o !!!!! Όπως μου είπε και ο γιατρός που με μαλώνει..."Αντε να τα εκατοσήσεις...λιγούρα"

Είναι το πρώτο μου, πεινάω συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι δεν καταπιέζομαι και πολύ όταν θέλω να φάω κάτι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι αρχές 4ου δεν είχα πάρει ούτε 500γρ, μεταξύ 4ου ως αρχές έβδομου πήρα 19 κιλά και μέσα στον έβοδομο πήρα άλλα 2. Ελπίζω ότι τώρα σιγά, σιγά θα μειωθούν οι ρυθμοί μου. Πάντως φαίνεται περίεργο, γιατί δεν μπορώ να πώ ότι τρώω και τόοοσο πολύ για να βάζω τα κιλά έτσι για πλάκα. Τέλοσπάντων. Το αστείο είναι ότι όταν έμεινα έγκυος ήμουνα 76 κιλά (12 παραπάνω από το κανονικό γιατί είμαι αρκετά ψηλή) και τώρα είμαι ...97 :o !!!!! Όπως μου είπε και ο γιατρός που με μαλώνει..."Αντε να τα εκατοσήσεις...λιγούρα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...