Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικά Καθίσματα και Ασφάλεια παιδιών

gerkon

Recommended Posts

κοριτσια το εγραψα και σε αλλο τοπικ.μας σταματησε αστυνομια για ελεγχο καθως πηγαιναμε αθηνα ειδε οτι ταπαιδια φοραγαν και τα τρια ζωνη αλλα μας ρωτησε την ηλικια των μεγαλων του ειπαμε περιπου 9 ο ενας και 11 ο αλλος.η απαντηση ηταν οτι επρεπε και τα μεγαλα να καθονται σε καθισμα....μεχρι 12 ετων ειναι νομος!!!!και μας ειπε οτι για τον δευτερο πρεπει σιγουρα να παρουμε καθισμα!!!!μπορουσε να μας γραψει αν ηθελε......

το παιδι μου ειναι 36 κιλα!!!!!τι καθισμα μπορω να του παρω;;;;

εδω μ'ενα καθισμα και δυο μεγαλα παιδια και γκρινιαζουν οτι ειναι στριμωγμενα πισω!!που θα το βαλω το 2 καθισμα και μετα πεστε μου που θα βαλω και τον μεγαλο να κατσει;;;!!!!!

καπως ετσι τον ρωτησαμε και δεν πηραμε απαντηση...!!!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρεπει ΚΑΠΟΥ να υπαρχουν και εδω στην Ελλαδα τι στα κομματια δεν γινεται. Στα μεγαλα ολα που ειχα παει ειχαν απο 0-9 προς τα πισω (κιλα) και απο 9-18 μπροστα. ΤΙΠΟΤΑ παντως προς τα πισω να κοιταει με μεγαλο οριο κιλων. Αστα. Ολοι μου ελεγαν γυρνα το μπροστα μετα τα 9 κιλα.....ή μετα τον χρονο. Εμενα 9 κιλα ηταν 8 μηνων το παιδι κοροιδευομαστε. Σου λεω καπου θα υπαρχει και εδω αλλα εγω δεν ειχα τον χρονο να σκαψω να βρω που και τι, και το παρειγγειλα απο εξωτερικο με πολυ καλη τιμη......και ηρθε σε 1 εβδομαδα. Αν θες σου στελνω μν με το link......ή αν θελετε σας το βαζω εδω.

βαλτο κ εδω αν θες....ΒΑΒΥ εμεις θα εξαντλησουμε τα κιλα , μεχρι τα 13 φτανει το καθισματακι μας και μετα παλι το 'προς τα πισω' /rear facing θα παρουμε...

H Ellemphriem τα ξερει πολυ καλα οσον αφορα τα αναποδα καρεκλακια!!

Μπορειτε αν θελετε να τα παραγγειλετε απο εδω,στελνει Ελλαδα

www.carseat.se.

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Λοιπον αν και διαβασα στο περιπου να πω οτι και εγω το θεωρω υπερβολη το παιδι εως 4 ετων να κοιταει προς τα πισω , και εφοσον η/ο παιδιατρος συμφωνησει στο να γυρησει στην κατευθυνση πορειας τοτε δεν υπαρχει προβλημα , οι εταιριες που εχουνε βγαλει τα καθησματα δεν το κανανε για να σκοτωνουνε κοσμο ουτε ειναι καλη διαφημιση για αυτες αμα τα καθησματα τους δεν ειναι καταλληλα , ε3αλλου ολα τα εγκεκριμενα πληρουνε ευρωπαικες προδιαγραφες και στην μεγαλη πλειοψηφια τους τα καθησματακια για παιδια ανω των 12 μηνων ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να κοιτανε σε θεση πορειας , τα εχω ψαξει πολυ πολυ ολα αυτα .

Ομως pk33 λες οτι εμεις δεν μεγαλωσαμε με καθησματα κτλ , σκεψου αμα πριν απο 34 χρονια ειχε το ιδιο κυκλοφοριακο χαος με σημερα ή αμα γινοτανε τα ιδια ατυχηματα . Και μενα η μαμα μου οταν πηραμε το πρωτο καθησμα για τον πιτσιρικα αυτο ειπε , δεν της απαντησα το θεωρησα ανωφελο γιατι το ελεγε μια μεγαλη γυναικα , ομως και εσυ βρε φιλε μου . Υποτιθεται οτι ο κοσμος προχοραει και οι κινδυνοι μεγαλωνουνε.

Να το δεις

για να σου μείνει χαραγμένο στην μνήμη

και να μην το ξεχάσεις ποτέ

όποτε θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο με το μωρό σου...

Το βιντεάκι λέει οτι καλό θα ήταν να τοποθετούνται τα καρεκλάκια ανάποδα μέχρι 1 έτους και 20lb...

Τι είναι το lb;; Πόσο αντιστοιχεί σε κιλά;;:confused:

Το βιντεακι στο εβαλα για να δεις τι συμβαινει οταν το καρεκλακι κοιταει μπροστα.Τωρα οσον αφορα τη Σουηδια ειναι αδιανοητο να βαλεις το παιδι εστω κι αν ειναι 3 η 4 χρονων ,να κοιταει μπροστα.Ειναι ακριβως το αντιθετο με την Ελλαδα,εδω ειναι δυσκολο να βρεις καρεκλακι forward facing.

Επισης τα αναποδα καρεκλακια δεν μπορεις να τα γυρισεις και οσον αφορα τα ποδια ενος διχρονου η τριχρονου,επειδη το εχω δει,δεν υπαρχει προβλημα μια χαρα βολευονται.Ειναι ετσι οι προδιαγραφες τους ωστε να εχουν καποιο αερα στα ποδια.

Οι καλυτερες μαρκες που κυκλοφορουν ειναι τα izi safe,τa britax και τo maxocosi mobi,εδω τουλαχιστον.

Μαλιστα το britax ειναι rear μεχρι μια ηλικια και μετα το γυρνας μπροστα.

Διαφημίσεις

Λοιπον αν και διαβασα στο περιπου να πω οτι και εγω το θεωρω υπερβολη το παιδι εως 4 ετων να κοιταει προς τα πισω , και εφοσον η/ο παιδιατρος συμφωνησει στο να γυρησει στην κατευθυνση πορειας τοτε δεν υπαρχει προβλημα , οι εταιριες που εχουνε βγαλει τα καθησματα δεν το κανανε για να σκοτωνουνε κοσμο ουτε ειναι καλη διαφημιση για αυτες αμα τα καθησματα τους δεν ειναι καταλληλα , ε3αλλου ολα τα εγκεκριμενα πληρουνε ευρωπαικες προδιαγραφες και στην μεγαλη πλειοψηφια τους τα καθησματακια για παιδια ανω των 12 μηνων ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να κοιτανε σε θεση πορειας , τα εχω ψαξει πολυ πολυ ολα αυτα .

Ομως pk33 λες οτι εμεις δεν μεγαλωσαμε με καθησματα κτλ , σκεψου αμα πριν απο 34 χρονια ειχε το ιδιο κυκλοφοριακο χαος με σημερα ή αμα γινοτανε τα ιδια ατυχηματα . Και μενα η μαμα μου οταν πηραμε το πρωτο καθησμα για τον πιτσιρικα αυτο ειπε , δεν της απαντησα το θεωρησα ανωφελο γιατι το ελεγε μια μεγαλη γυναικα , ομως και εσυ βρε φιλε μου .

Υποτιθεται οτι ο κοσμος προχοραει και οι κινδυνοι μεγαλωνουνε.

Tα αναποδα καρεκλακια απλα προσφερουν μεγαλυτερη ασφαλεια σε περιπτωση συγκρουσης.Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα ειναι ακαταλληλα.

Τωρα οσον αφορα τη γνωμη του παιδιατρου,οχι εγω τουλαχιστον,δεν θα τον ακουσω ειδικα σε ενα θεμα που αφορα την ασφαλεια.Εδω μας ειπε να σταματησουμε τον θηλασμο......ειναι καθαρα επιλογη του καθενος,πιστευω εγω.

καλά, βάλε εσύ το παιδάκι των 4ετών να κάθεται κοιτόντας πίσω. ή δεν θα κάθεται, ή θα μαζεύεις τους εμετούς σε κάθε στροφή!

Μην φτάνουμε στα άκρα. Εμείς μεγαλώσαμε χωρίς ζώνες ασφαλείας, χωρίς καθισματάκια αυτοκινήτου αλλά δεν πάθαμε τίποτα.

Προτιμότερο είναι να οδηγάει ο μπαμπάς και η μαμά προσεκτικά παρά το παιδί να κάθεται δυστυχισμένο κοιτώντας πίσω

Εμείς μπορεί να οδηγούμε προσεκτικά... οι άλλοι όμως;;;

Όσο για το τι πάθαμε χωρίς ζώνες.... Είμασταν απλά τυχεροί!

Ρώτα και γονείς που έχασαν παιδιά..... ή που έχουν παιδιά με σοβαρούς τραυματισμούς...

Επίσης η ύπαρξη αερόσακων κάνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τη χρήση ζώνης ασφαλείας. Ένας αερόσακος που ενεργοποιείται με κάποια (έστω και μικρή) σύγκρουση, μπορεί να τραυματίσει ΠΟΛΥ σοβαρά κάποιον ενήλικο, πόσο μάλλον μικρά παιδιά. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43549&highlight=%F0%EB%E5%F5%F1%DC

Καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να μετανιώνουμε για μια ζωή.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κοιταξε για Britax, Recaro και Maxi Cosi Mobi........αν θες links πες μου.....

Γράψε το link εδώ

Έχει να κάνει με την ασφάλεια του παιδιού μας και πρέπει να ξέρουμε όλοι μας!!!!

κοριτσια το εγραψα και σε αλλο τοπικ.μας σταματησε αστυνομια για ελεγχο καθως πηγαιναμε αθηνα ειδε οτι ταπαιδια φοραγαν και τα τρια ζωνη αλλα μας ρωτησε την ηλικια των μεγαλων του ειπαμε περιπου 9 ο ενας και 11 ο αλλος.η απαντηση ηταν οτι επρεπε και τα μεγαλα να καθονται σε καθισμα....μεχρι 12 ετων ειναι νομος!!!!και μας ειπε οτι για τον δευτερο πρεπει σιγουρα να παρουμε καθισμα!!!!μπορουσε να μας γραψει αν ηθελε......

το παιδι μου ειναι 36 κιλα!!!!!τι καθισμα μπορω να του παρω;;;;

εδω μ'ενα καθισμα και δυο μεγαλα παιδια και γκρινιαζουν οτι ειναι στριμωγμενα πισω!!που θα το βαλω το 2 καθισμα και μετα πεστε μου που θα βαλω και τον μεγαλο να κατσει;;;!!!!!

καπως ετσι τον ρωτησαμε και δεν πηραμε απαντηση...!!!!!

Αυτά τα καθισματάκια είναι κατάλληλα μέχρι 12 ετών. Σίγουρα υπάρχουν και σε άλλες εταιρείες.

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=261&category_id=73&option=com_virtuemart&Itemid=248

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Ένα απο τα καρεκλάκια που έχουμε πάρει είναι της Britax το μοντέλο "first class si"

το οποίο είναι απο 0 εως 18 κιλά (group 0+1)

Οι οδηγίες όμως λένε οτι απο 0 έως 13 κιλά να κοιτάει προς τα πίσω

και απο 9 κιλά έως 18 να κοιτάει μπροστά...

Εάν βάλω την κόρη μου τώρα που είναι 2.5 χρονών και είναι 13 κιλά στην θέση rear facing/προς τα πίσω θα είναι το ίδιο ασφαλές??

Γιατί να το γράφουν τότε και δεν το άφηναν και καλά σαν προσωπική επιλογή?

Ellemphriem βάλε μας το link!!!

Διαφημίσεις

Ελα Φλορα ευχαριστω που το εβαλες το link......http://www.carseat.se απο εκει πηραμε το maxi cosi mobi.....το συγκεκριμενο site δινει πολλες πληροφοριες για τα rear facing car seats.......διαβαστε το ολο αν μπορειτε οχι μονο για τις αγορες. Ειναι πολυ ενδιαφερον......

Αλλα links που δινουν πληροφοριες ειναι τα παρακατω αλλα ειναι ολα αγγλικα (τις συγνωμες μου για οσους δεν ξερουν την γλωσσα, δεν εχω καν δοκιμασει να ψαξω Ελληνικα site με τετοιες πληροφοριες)......

http://www.car-safety.org/rearface.html

http://www.babyworld.co.uk/carseats/rear_facing_car_seats.asp

http://abcnews.go.com/Health/WellnessNews/story?id=7818004&page=1

Παιδια μπειτε internet και ψαξτε Rear facing car seat safety.......θα σας βγαλει πληθωρα πληροφοριων. Οσο για αγορα εδω στην Ελλαδα δεν εχουν ιδεα οπου και αν πηγα. Ολοι μου ελεγαν μα μετα τον χρονο το γυρνατε.....'να γυρισεις εσυ το δικο σου'......ναι ναι το εχω πει και αυτο. Δεν ξερουν ΚΑΝ οτι υπαρχουν καθισματα προς τα πισω που φτανουν πλεον τα 25 κιλα......και ενα ΠΟΛΥ ενδιαφερον βιντεο στο youtube .....και ΟΧΙ δεν εχει ασχημες εικονες. Εχει ομως πολυ χρησιμες πληροφοριες.......ελπιζω να το δειτε, αξιζει τον κοπο.....ακομα και οι απιστοι θωμαδες, καντε τον κοπο και πατηστε το link......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ελα Φλορα ευχαριστω που το εβαλες το link......www.carseat.se απο εκει πηραμε το maxi cosi mobi.....το συγκεκριμενο site δινει πολλες πληροφοριες για τα rear facing car seats.......διαβαστε το ολο αν μπορειτε οχι μονο για τις αγορες. Ειναι πολυ ενδιαφερον......

Αλλα links που δινουν πληροφοριες ειναι τα παρακατω αλλα ειναι ολα αγγλικα (τις συγνωμες μου για οσους δεν ξερουν την γλωσσα, δεν εχω καν δοκιμασει να ψαξω Ελληνικα site με τετοιες πληροφοριες)......

http://www.car-safety.org/rearface.html

http://www.babyworld.co.uk/carseats/rear_facing_car_seats.asp

http://abcnews.go.com/Health/WellnessNews/story?id=7818004&page=1

Παιδια μπειτε internet και ψαξτε Rear facing car s

at safety.......θα σας βγαλει πληθωρα πληροφοριων. Οσο για αγορα εδω στην Ελλαδα δεν εχουν ιδεα οπου και αν πηγα. Ολοι μου ελεγαν μα μετα τον χρονο το γυρνατε.....'να γυρισεις εσυ το δικο σου'......ναι ναι το εχω πει και αυτο. Δεν ξερουν ΚΑΝ οτι υπαρχουν καθισματα προς τα πισω που φτανουν πλεον τα 25 κιλα......και ενα ΠΟΛΥ ενδιαφερον βιντεο στο youtube .....και ΟΧΙ δεν εχει ασχημες εικονες. Εχει ομως πολυ χρησιμες πληροφοριες.......ελπιζω να το δειτε, αξιζει τον κοπο.....ακομα και οι απιστοι θωμαδες, καντε τον κοπο και πατηστε το link......

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα...

ποιό είναι αυτό που παρήγγειλες εσύ των 25 κιλών?

Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως...

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα...

ποιό είναι αυτό που παρήγγειλες εσύ των 25 κιλών?

Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως...

http://www.carseat.se/store.html

Πηγαινε στο Maxi Cosi Mobi.....και πατα να δεις info. Αυτο εχουμε.....

Καλημέρα

Έχω βρει αυτό το κάθισμα που μου αρέσει γιατί μέχρι 20 κιλά τοποθετείται rear και μέχρι 36 forward. Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποια κοπέλα το έχει γιατί δεν ξέρω από θέμα όγκου αν θα χωράει στο αυτοκίνητο ψάχνω να βρω διαστάσεις αλλά θα εκτιμούσα την άποψή σας αν κάποια ξέρει κάτι

http://www.skjp.com/product/97556/185XX/_/Radian80SL%26%23174%3B

Επίσης σαν μάρκα πρώτη φορά την ακούω και θέλω να ψάξω να βρω κριτικές

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

http://www.carseat.se/store.html

Πηγαινε στο Maxi Cosi Mobi.....και πατα να δεις info. Αυτο εχουμε.....

Σ ευχαριστώ Ellemphriem!!

Καλό φαίνεται...

Να σε ρωτήσω 2 πράγματα ακόμα;

-Αυτή η βάση που έχει είναι για τα πόδια ή κάνω λάθος;

-Η αγορά μόνο με πιστωτική κάρτα γίνεται ή και με αντικαταβολή;

(Δεν έχουμε πιστωτική γιαυτό σε ρωτάω...)

Σ ευχαριστώ Ellemphriem!!

Καλό φαίνεται...

Να σε ρωτήσω 2 πράγματα ακόμα;

-Αυτή η βάση που έχει είναι για τα πόδια ή κάνω λάθος;

-Η αγορά μόνο με πιστωτική κάρτα γίνεται ή και με αντικαταβολή;

(Δεν έχουμε πιστωτική γιαυτό σε ρωτάω...)

Ελα μου, εννοεις αυτο το σιδερο το παραλληλο μπροστα οταν λες βαση? Αν λες αυτο, ειναι εκει που πιανει η ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου αλλα δινει περιθωριο στα ποδια μπροστα. Δεν κολλαει επανω στην πλατη (αν το εξηγω σωστα τωρα, ειμαι και ψοφια.....:rolleyes:)......επισης εχει αλλες 2 ζωνες ασφαλειας δικες του απο πισω που πιανουν στο πισω μερος και κατω της μπροστινης καρεκλας του αυτοκινητου και απο πισω μακρι ποδι που σφηνωνει στο πατωμα του αυτοκινητου (για περισσοτερη σταθεροτητα).....ελπιζω να εξηγησα και να μην σε μπερδεψα....ριξε μια ματια εδω θα καταλαβεις πως μπαινει το καθισμα.....

http://www.maxicosi.nl/media/instructiefilm/maxicosi/Mobi-GB-GBAi.swf

Για την πληρωμη δεν εχω ιδεα. Εμεις πληρωσαμε με paypal (πιστωτικη)....αλλα στειλε ενα μηνυμα στον τυπο. Απανταει αμεσως και ειναι πολυ εξυπηρετικος.....εκεινος θα σου πει

Καλημέρα

Έχω βρει αυτό το κάθισμα που μου αρέσει γιατί μέχρι 20 κιλά τοποθετείται rear και μέχρι 36 forward. Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποια κοπέλα το έχει γιατί δεν ξέρω από θέμα όγκου αν θα χωράει στο αυτοκίνητο ψάχνω να βρω διαστάσεις αλλά θα εκτιμούσα την άποψή σας αν κάποια ξέρει κάτι

http://www.skjp.com/product/97556/185XX/_/Radian80SL%26%23174%3B

Επίσης σαν μάρκα πρώτη φορά την ακούω και θέλω να ψάξω να βρω κριτικές

Δεν την εχω ακουστα την μαρκα κοριτσι μου αλλα φαινεται πολυ ωραιο. Θελει ψαξιμο αρκετα στο ιντερνετ αν και ειδα οτι ειναι ncap tested......:wink:

Ελα μου, εννοεις αυτο το σιδερο το παραλληλο μπροστα οταν λες βαση? Αν λες αυτο, ειναι εκει που πιανει η ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου αλλα δινει περιθωριο στα ποδια μπροστα. Δεν κολλαει επανω στην πλατη (αν το εξηγω σωστα τωρα, ειμαι και ψοφια.....:rolleyes:)......επισης εχει αλλες 2 ζωνες ασφαλειας δικες του απο πισω που πιανουν στο πισω μερος και κατω της μπροστινης καρεκλας του αυτοκινητου και απο πισω μακρι ποδι που σφηνωνει στο πατωμα του αυτοκινητου (για περισσοτερη σταθεροτητα).....ελπιζω να εξηγησα και να μην σε μπερδεψα....ριξε μια ματια εδω θα καταλαβεις πως μπαινει το καθισμα.....

http://www.maxicosi.nl/media/instructiefilm/maxicosi/Mobi-GB-GBAi.swf

Για την πληρωμη δεν εχω ιδεα. Εμεις πληρωσαμε με paypal (πιστωτικη)....αλλα στειλε ενα μηνυμα στον τυπο. Απανταει αμεσως και ειναι πολυ εξυπηρετικος.....εκεινος θα σου πει

Σούπερ!!

Είσαι φοβερή!!

Πολύ οργανωμένη σε βρίσκω!!

"επισης εχει αλλες 2 ζωνες ασφαλειας δικες του απο πισω που πιανουν στο πισω μερος και κατω της μπροστινης καρεκλας του αυτοκινητου"

Αυτές οι ζώνες προφανώς είναι απαραίτητες σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης (απο πίσω δηλαδή-καραμπόλα)

και αυτές κρατάνε το καρεκλάκι να μην "καπακωθεί";;;

- καλά κατάλαβα;;;

Γιατί στην περίπτωση του "rear-facing" η ζώνη του αυτοκινήτου δε θα λειτουργούσε προστατευτικά...

ε, μην βρεθεί το παιδί μαζί με το καρεκλάκι

και στο παρμπρήζ του πορτ-μπαγκάζ!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου!

Αυτές οι ζώνες προφανώς είναι απαραίτητες σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης (απο πίσω δηλαδή-καραμπόλα)

και αυτές κρατάνε το καρεκλάκι να μην "καπακωθεί";;;

- καλά κατάλαβα;;;

Γιατί στην περίπτωση του "rear-facing" η ζώνη του αυτοκινήτου δε θα λειτουργούσε προστατευτικά...

ε, μην βρεθεί το παιδί μαζί με το καρεκλάκι

και στο παρμπρήζ του πορτ-μπαγκάζ!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου!

Ακριβως, για περιπτωση οπισθιας κρουσης, κατι που παλι δεν εχουν πολλες αλλες καρεκλες. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα δυστυχως δεν ειμαι εγω η οργανωμενη αλλα η Σουηδια που εχει τα πιο ψηλα στανταρ σε ασφαλεια αυτοκινητων για παιδια, εγω απλα διαβαζω και ψαχνω για προσωπικη χρηση (εξαλλου το προς τα πισω μου βγαζει ΠΟΛΥ περισσοτερο νοημα απο το προς τα μπροστα)....αχ μακαρι να τα βλεπαμε διαφορετικα λιγακι και εδω. Δεν πειραζει μου αρκει που ενας (εσυ) ασχοληθηκε. Ενας ειναι αρκετος.....:lol::lol:

η μπουμπουκα μας τώρα είναι 2,5 ετών και προς το ψηλό και θα ήθελα να τη πάρω ενα καθισμα αυτοκινήτου το οποιο να ειναι ανετο διοτί παω συχνά ταξίδια περίπου 5-6 ώρες και την παίρνω παντα μαζι και επείσης να εχει το iso Fix για παραπάνω ασφάλεια.

Βρήκα αυτό και μου αρέσει αλλά θα ήθελα την γνώμη σας:

http://www.babyandco.com/itemdetl.php/itemprcd/Comfort-Pro-Limited-Edition

Ellemphriem, δες μια διαπίστωση που έγραψα εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1476182#post1476182

(μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθα όταν το σκέφτηκα!!!)

Το ξερω το ξερω πραγματικα ειναι μην σου τυχει και ΕΙΔΙΚΑ το απο πισω......αλλα ποτε δεν ξερεις ΟΣΟ καλα και αν οδηγεις. Οδηγω 17 χρονια ΜΕ διπλωμα και αλλα 4 χωρις (συνολο 21 χρονια) το οποιο δεν ειναι και λιγο. Οδηγω απο τα 14 και εννοειτε ΜΕΣΑ στην πολη (τωρα πως δεν με πιασανε αλλο θεμα, εκανα και εγω αρκετες λαμακιες μικρη) και εχω τρακαρει 3 φορες. Μια εφταιγα εγω (μολις ειχα παρει το διπλωμα και νομιζα οτι μου ανηκει ο δρομος, κλασσικος Ελληναρας-ευτυχως το εχω διορθωσει αυτο πλεον)......και τις αλλες 2 με χτυπησαν αλλοι αρκετα δυνατα ΚΑΙ τις δυο φορες πλευρικα ΜΕ παραβιαση STOP σε μεγαλη ταχυτητα. :shock::shock: Οτι και να κανω εγω αν οι αλλοι οδηγουν σαν μεθυσμενοι και με την κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια μου ανηκει ο δρομος κανε στην ακρη ρε σκρ*φα......τοτε πως μπορω να ειμαι σιγουρη για το που θα βαλω το παιδι? Γιαυτο προσπαθω να διαλεξω το καλυτερο δυνατο (για μενα)......ελπιζοντας να προσφερω μια επιπλεον ασφαλεια.

Ellemphriem,

σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν τον τύπο

http://shop.textalk.se/en/articleimage.php?id=10208ℑ=2190855&fullwidth=0&fullheight=0

(είναι απο 0 εως 25 κιλά)

επειδή σκεφτόμαστε να κάνουμε και δεύτερο παιδί

οπωσδήποτε θα μας χρησιμεύσει δις.

Μιας και το έχεις ψάξει πιο πολύ το θέμα,

μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις πως σου φαίνεται;

Πρέπει να μοιάζει με το δικό σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...