Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ

TARA

Recommended Posts

Σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές στην Τζια φέτος μια και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, και θα θέλαμε να βρούμε διαμερισματάκι, στούντιο, κάτι τέλος πάντων για τετραμελή οικογένεια, ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Ο γιος μου είναι 27 μηνών και η κόρη μου νεογέννητη, και γι αυτό επιθυμούμε να βρούμε ένα μέρος που δε θα χρειάζεται μετακίνηση με το αυτοκίνητο για το μπάνιο μας.

΄Εχετε να προτείνετε κάτι?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Τελικά βρήκαμε, πάνω στην παραλία όπως θέλαμε. Δυστυχώς θα χάσουμε 2-3 μέρες γιατί είχε συγκεκριμένες ημερομηνίες που είχε ελεύθερες. Δεν πειράζει, είμασταν τυχεροί που βρήκαμε το τελευταίο!

Η Ανεμούσα έχει ελεύθερα δωμάτια ακόμη, είναι 100 μέτρα από τη θάλασσα και μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα τους να δεις το κατάλυμμα.

Κυμαίνεται γύρω στα 140 ευρώ ημερησίως για Αύγουστο.

Γενικά οι τιμές τους παίζουν από 90 ευρώ και πάνω. Είναι αντικειμενικά ακριβά, τη στιγμή που πεντάστερα ξενοδοχεία κάνουν προσφορές σ΄όλη την Ελλάδα, αλλά εκμεταλλεύονται το ότι είναι δίπλα στην Αθήνα και δεν τους έχει χτυπήσει η κρίση...

140 ευρώ ???

Ώπα ρε μάγκες... 80 θα δώσω στη Λευκάδα σε διαμέρισμα σε χώρο 16 στρ με γκαζόν!!!

Στείλε μου το link σε παρακαλώ της Ανεμούσας :-)

Αν δεν έρθω σε 5 λεπτά, περίμενε περισσότερο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα.

Και πολύ καλά κάνεις και το θεωρείς ακριβό, γιατί είναι με αυτά που λες!!!

Πώς την είδαν ???

Αλλά δε φταίνε αυτοί...

http://anemousa.gr/

H Λευκάδα είναι καταπληκτική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ για το link.

Όλοι αυτό μου λένε για τη Λευκάδα. Δες και που θα μείνω

http://www.villagio.gr/index-gr.htm

Πολυ ομορφο!

Ξεχασα βεβαια να αναφερω οτι οι τιμες που εγραψα, ειναι για διαμερισματακι, οχι για δωματιο.

Στον Αι Γιαννη να ξερεις, εχει κρυα θαλασσα και το πιανει ο αερας, αλλα ειναι πολυ ωραια παραλια.

Λευκαδα πηγαινα πολλα χρονια διακοπες. Ποτε δε βαρεθηκα!

Διαφημίσεις

Έχει συνεχώς αέρα ή μόνο στα μελτέμια του Αυγούστου?

Λες να είμαι τυχερός που θα πάω τελευταία εβδομάδα Ιουλίου?

Στην τελική, θα μετακινούμαστε.

Ίδωμεν...

Κι εγώ συνήθως Αύγουστο πήγαινα, αλλά είναι γενικά το μέρος που το πιάνει ο αέρας. Είναι ο παράδεισος των surfers, όπως και η Βασιλική επίσης.

Η Λευκάδα και η Ικαρία είναι τα αγαπημένα μου νησιά!

Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Μενω μονιμα Τζια και μπορω να σου πω οτι τα συγκεκριμενα σπιτακια ειναι εξαιρετικα..

Ειναι πολυ κοντα στην θαλασσα και η παραλια του Οτζια θεωρειται μια απο τις καλυτερες του νησιου. Μαλιστα πριν απο καποια χρονια, σε εναν πανελλαδικο διαγωνισμο, ειχε βγει μεσα στις 5 καλυτερες παραλιες της Ελλαδας.

Για περισσοτερο ινφο , ριξε μια ματια και στο σαιτ που εχει φτιαξει ο δημος, αν και σε καποια σημεια δεν ειναι καλα ενημερωμενο. http://www.kea.gr . Οτι αλλο θες, μπορω να βοηθησω.

Καλημερα.

Μενω μονιμα Τζια και μπορω να σου πω οτι τα συγκεκριμενα σπιτακια ειναι εξαιρετικα..

Ειναι πολυ κοντα στην θαλασσα και η παραλια του Οτζια θεωρειται μια απο τις καλυτερες του νησιου. Μαλιστα πριν απο καποια χρονια, σε εναν πανελλαδικο διαγωνισμο, ειχε βγει μεσα στις 5 καλυτερες παραλιες της Ελλαδας.

Για περισσοτερο ινφο , ριξε μια ματια και στο σαιτ που εχει φτιαξει ο δημος, αν και σε καποια σημεια δεν ειναι καλα ενημερωμενο. www.kea.gr . Οτι αλλο θες, μπορω να βοηθησω.

Σ΄ευχαριστώ πολύ! Χθες έμαθα ότι έκλεισαν και ο κουνιάδος μου την ίδια εποχή μ΄εμάς, στην Καστριανή. Ο άντρας μου έχει καταγωγή από Τζια, γι αυτό και την αγαπάει τόσο. Να σου πω την αλήθεια, είχα πάει ένα σ+κ κάποτε και έβρεξε μάλιστα, και δεν έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω πως θ΄αλλάξω γνωμη τώρα.

Αντίθετα, η πεθερά μου είναι από Ικαρία, την οποία και έχω λατρέψει. Κρίμα που είναι τόσο μακριά!

Καλημερα.

Για περισσοτερο ινφο , ριξε μια ματια και στο σαιτ που εχει φτιαξει ο δημος, αν και σε καποια σημεια δεν ειναι καλα ενημερωμενο. www.kea.gr . Οτι αλλο θες, μπορω να βοηθησω.

Θα μπορούσες να μου πεις και μένα, για αυτά τα σπιτάκια που είναι πολύ κοντά στη θάλασσα??? Θα ήθελα να πάμε στην Τζιά για ένα Σ/Κ, μέσα στον επόμενο μήνα. Αν θέλεις, στείλε μου π.μ.

Ευχαριστώ :D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

• 9 months later...
εχει κανεις να μου προτινει δωματια για 1μαγια στη Τζια?ψαχνω κατι οικονομικό

To μονο οικονομικο μερος που θα βρεις στη Τζια για να μεινεις, ειναι το μοναστηρι της Παναγιας της Καστριανης. Εχει γυρω στα 10-12 δωματια που νοικιαζει, αλλα πρεπει να κλεισεις καιρο πριν, γιατι γινονται και πολλα μυστηρια και ειναι κλεισμενα συνηθως για σ+κ.

ναι ρε παδια, πειτε μας για τζια, θελω να παμε κ εμεις το καλοκαιρι!

Tara, για πες για οτζιακ για το μερος που εμενες....

Ωραια ηταν στον Οτζια, αλλα καθολου φθηνα! Πληρωναμε Ιουλιο μηνα 100 ευρω τη μερα (φιλικη τιμη λογω γνωστων), για μικρη μεζονετα (υπνοδωματιο πανω, ενιαιος χωρος με κουζινακι και μπανιο κατω), πολλα κατα τη γνωμη μου, μια και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, ενω η καθαριοτητα ελλιπης.

ΠΟλλά ενοικιαζόμενα δωμάτια υπάχουν στο γιαλισκάρι με υπέροχη θέα και τιμές περίπου στο 60 και πάνω αλλά προσέξτε γιατί τα περισσότερα 2κλινα είναι μικρά. Αν έχετε πιτσιρίκι μαζί θα πρέπει να το διευκρινίσετε να υπάρχει χώρος για παρκοκρέβατο. Η Π.Κατστριανή είναι αρκετά μακρυα για να μένεις εκεί για να πεις ότι βγαίνεις και μια βόλτα το βραδάκι. Είνια μόνο για να μένεςι εκεί και να πηγαίνεις στη θάλασσα στο Σπαθί π.χ.

Δείτε στο http://www.kea.gr έχει όλα τα καταλύμματα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...