Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδότοποι και κάπνισμα

Recommended Posts

Παιδοτοπος στα Μελισσια σε κεντρικο δρομο....δεν λεω ονομα πηγα το σαββατο σε παιδικο παρτυ.

Μεσα στη τσιγαριλα,να τρεχουν τα μικρα μεσα στο ιδρωτα και επειδη βρωμαγε το μαγαζι να εχει ανοιξει πορτες παραθυρα και να κανει ενα ρευμα που μεχρι και εγω κοντεψα να αρωστησω..

Ειχαν μονο μια !! τουαλετα για ενηλικους(αντρων-γυναικων μαζι ) που ηταν τουλαχιστον αθλια.

Ευτηχως η μικρη μου δεν ηθελε να παει τουαλετα...

Ηθελα να ηξερα πως παιρνουν αδεια..και τι γαιδουρια γονεις υπαρχουν που γεμιζουν τα παιδια τους καρκινο!!(εγω εβγαινα εξω να καπνισω..)

Δυστηχως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν μιλαει ΑΛΛΑ μετα απο αυτο που περασα το Σαββατο δεν με νοιαζει την επομενη φορα θα μιλησω...Δεν προστατευω εγω οσο μπορω το παιδι μου για να παω σε εναν παιδοτοπο που δεν εχει καν μερος για μη καπνιστες!!!

Και αυτο το λεει ενας φανατικος καπνιστης!!!

.png

ipqep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 189
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη Θεσ/νίκη στον παιδότοπο "Τσιριμπόμ" στην Ολυμπιάδος απαγορεύεται το κάπνισμα.

Στέλλα να που μπορούμε να πάμε για καφέ χωρίς να αναπνέουν τα παιδάκια μας τσιγαρίλα!!!!!!!!!!

Θα μπούμε μαζί με τον Ανδρέα-Μάριο και στα παιχνίδια, θα περάσουμε καλά :D:D:D

Συνάντηση εκεί ήταν να πάμε το είχα βρει σε μία αναζήτηση το Τσιριμπόμ... μου φάνηκε άψογο... να το κανονίσουμε πάλι! :wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Εγώ θα σας πώ ότι χθές πήγαμε στον παιδότοπο της Νινέττας στον Άλιμο και ειλικρινά σας το λέω, συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να πηγαίνουμε όποτε μπορούμε γιατι μας άρεσε πολύ !!! Σκεφτείτε, να πηγαίνουμε από την Αρτέμιδα !!!

Κλείσαμε να κάνουμε και τα γενέθλια της μικρής μας εκεί τον άλλο μήνα. Και γενικά θα γίνουμε θαμώνες, έστω τα ΣΚ !!!

Πρώτη φορά φύγαμε από παιδότοπο και χωρίς να ρωτήσουμε η μικρή μας είπε μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο "Πέρασα πολύ ωραία σήμερα ! Ευχαριστώ !"... Μας έστειλε !

Επιπλέον επειδή δεν είχαμε ενημερώσει η Νινέττα δεν ήταν εκεί - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - όμως ήταν εκεί ο σύζυγός της ο Λευτέρης, ο οποίος είναι ΣΟΥΠΕΡ ! Να τον χαίρεσαι Νινέττα !!!

Θέλω να πώ ότι εκτός του ότι απαγορεύεται μεσα το κάπνισμα που είναι πολύ σημαντικό, είναι όλα πολύ προσεγμένα και με πολύ μεράκι !!! Μέχρι και το τοστάκι που πήραμε της μικρής μας είχε πάνω σχέδιο τον Μπόμπ Σφουγγαράκη ! Χαχα !!!

Μπραβο Νινέττα και Λευτέρη, συγχαρητήρια και ... βλέπω να ανοίγουμε παράρτημα στην Αρτέμιδα ! Χαχαχα !

Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε ενα παιδάκι 2 χρονών με τι μπορεί να παίξει σε έναν παιδότοπο..? Είναι για πάνω από τριών? Δεν έχει τύχει να πάω ποτέ.. :oops:

Διαφημίσεις

Αντιγόνη η Νιννέτα έχει ειδικό χώρα για τα πολύ μικρά παιδιά σαν ένα μεγάλο πάρκο και μέσα έχει παιχνίδια της ηλικίας τους όπως το τρενάκι των little people μπαλάκια κλπ :wink:

Marilena, Ναι αυτό με το τοστ με την φατσούλα του ΒΟΒ σφουγγαράκι και εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση!!! :lol:

Αντε την άλλη φορά να σας συναντήσουμε να γνωριστούμε και εμείς από μακριά ερχόμαστε από Κορωπί πλευρά!!! :roll:

Επίσης επειδή 2 χρονών δεν έιναι μικρό παιδάκι, μπορεί να παίξει στα μπαλάκια (εντάξει άν δεν γίνεται πανικός) και ακόμα να ζωγραφίσει και να δεί τα βιβλία κλπ στα τραπεζάκια.

Είναι για όλες τις ηλικίες ο παιδότοπος της Νινέττας.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ! Αλλά ο παιδότοπος της Νινέτας μου πέφτει πολυυυυύ μακριά.. :cry: Αλλιώς θα είχα ήδη πάει. Αφού όμως μου λέτε έτσι, θα δοκιμάσω της γειτονιάς μου. Θέλω να βρω μια εναλλακτική για ψυχαγωγία τα απογεύματα τώρα που χειμωνιάζει. Όλο σπίτι σπίτι..

Μαριλενα μου,σε ευχαριστω πααααρα πολυ για τα καλα σου λογια(και ο Λευτερης το ιδιο)ειναι τιμη μας που μας διαλεξατε και θα κανετε τοσο δρομο για μας!!θα βαλουμε τα δυνατα μας να κανουμε ενα σουπερ παρτυ στο κοριτσακι σας!!!!Αντζελα σε ευχαριστω και παλι !!!Ειναι φοβερο να διαβαζεις αυτα τα λογια απο ανθρωπους που εχεις δει μια-δυο φορες στην ζωη σου ,(η και καμια)να εκτιμανε εσενα ,την οικογενεια σου, και την δουλεια σου.και να το λενε τοσο τρυφερα μεσα απο ενα φορουμ.Σημερα πηρα μια μεγαλη χαρα χαρη σε εσας ευχαριστω και παλι!Αντιγονη,το παιδακι σου θα βρει σιγουρα ενδιαφερον σε ενα παιδοτοπο.καλο θα ειναι ομως να το πας μια καθημερινη νωρις το απογευμα η το πρωι(εαν ειναι ανοιχτα)για να αποφυγεις τον μεγαλο αριθμο παιδιων για τις ιωσεις που ξεκινανε αυτη την εποχη, και για την αναστατωση και φασαρια που μπορει να υπαρχει ,και να τρομαξει το παιδι σου.ακομα οταν μπεις μην κατσεις καπου που δεν θα εχετε καλη οπτικη επαφη με το παιδι σου τουλαχιστον τις πρωτες φορες,και αυτο γιατι εκει μπορει να ειναι μια καλη ευκαιρια για να χαλαρωσεις ομως ειναι ενας νεος χωρος για το παιδι και πρεπει να μην εχει το αγχος οτι θα φυγεις ,να αφεθει και να διασκεδασει.αργοτερα δεν ειναι αναγκη να εισαι πρωτο τρπεζι πιστα θα ξερει οτι θα μενεις μαζι του :wink: α!και κατι ακομα μην το πιεσεις να παει να παιξει με τα παιδακια την καλη κοπελα τα μπαλακια κ.λ.π. μολις νιωσει ανετα θα παει και δεν θα φευγει,και παρε μαζι σου και μια αλλαξια ρουχα μηπως ιδρωσει.ελπιζω να μην σε τρομαξα ειναι πραγματικα πολυ διασκεδαστικο ενα απογευμα σε παιδοτοπο.μονο που να ειναι μερικα πραγματα που αν τα κανεις θα περασετε ακομα πιο καλα να μην τα πω?καλη αρχη!!!

Νινέττα μου σ ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις τόσο χρήσιμες συμβουλές σου!

:D

Μακάρι νά μασταν πιο κοντά (μένω Πεύκη..). Να χαίρεσαι τον γιο σου.

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι στον παιδοτοπο της Νινεττας εχουμε τα μεσα :(

και βαζω αυτη την θλιμενη φατσουλα γιατι τον Χαρη δεν τον παιζουν πουθενα που ειναι πολύ μικρος και στους περισσοτερους παιδοτοπους οι κοπελες δεν αναλαμβανουν να προσεχουν ενα τοσο μικρο παιδακι. Από φιλες μου που εχω ρωτησει οσες προσπαθησαν να πανε τα παιδια τους κατω από 2 χρονων εφαγαν πορτα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο παιδότοπος ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ στην θεσ/νίκη είναι ο μοναδικός παιδότοπος που έχει απαγορεύσει το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του παιδότοπου.Είχαμε αρκετές αντιδράσεις από τους γονείς που καπνίζουν και σιγουρα χάσαμε και αρκετούς πελάτες.Μας είπαν ακόμα και ρατζιστές......!!!!

Πιστεύουμε οτι κάνουμε το σωστό και οτι θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι παιδότοποι το παράδειγμα μας.

Ο νέος χώρος που θα λειτουργει σε περίπου 2 μήνες από τώρα στην περιοχή του cosmos medeteranian και θα ονομάζεται ΠΑΙΖΩ...ΤΟΠΟΣ θα είναι της ιδιας πολιτικής.

Θα θέλαμε να μάθουμε από όλους εσάς τους γονείς,ότι θα θέλατε να μας πείτε για να γίνουμε καλύτεροι.Πολλά πράγματα ίσως να μην τα καταλαβαίνουμε ή και να μην τα βλέπουμε! Κάντε μας λοιπόν να γίνουμε καλύτεροι.Περιμένω την άποψη σας για όποιο θέμα σας απασχολεί.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΟΧΩΡΩΝ ΤΑΣΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΗΣ

Φιλε τσιριμπομ καλα τα λες αλλα εισαστε οντως ρατσιστες.. Πρεπει να υπαρχει καποιος χωρος ωστε να μπορουν οι γονεις να καπνιζουν εστω εξωτερικος.. Χωρις ομως να πουντιζουν .. Αυτες οι σομπες εξωτερικου χωρου ειναι οτι πρεπει για τετοιους χωρους. Δεν λεω να καπνιζουμε μεσα στα μουτρα των παιδιων αλλα μην γινουν οι παιδοτοποι και απαγορευτικος χωρος για τους καπνιζοντες.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Οταν ένας παιδότοπος είναι κλειστός και δεν έχει κάποιον εξωτερικό χώρο δεν μπορει να γίνει κάποιος χωρος για τους καπνιστές.

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά στην ευρώπη δεν μπορεί να καπνίσεις πουθενά.Απαγορευεται σχεδόν παντού.Αλλα και εδώ στην Ελλάδα σε πολλόυς χώρους έχει ίδη απαγορευτει το κάπνισμα.

Και θα μου επιτρέψεις αν μπορώ να το πώ έτσι,οτι ναι θέλω να γίνω ρατζιστής με τους καπνιστές όταν αυτοί κάνουν κακό σε μένα αλλα πάνω απο όλα στο παιδιί μου.Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα.

Διαφημίσεις

καλά σου λέει βρε Dora..

και εγώ καπνίζω ευτυχώς μόνο 3-4-5 το πολύ τσιγάρα, αλλά βρισκω πολύ σωστό το να βρούμε άλλου είδους πιο υγιεινή εξάρτηση :)

στο κάτω κάτω αυτά μας βοηθάνε να καπνίζουμε λιγότερο...

εντάξει να μη γίνουμε Αμερική, αλλά κάπου υπάρχει και το ενδιάμεσο :)

επίσης μη ξεχνάς και το παράδειγμα που δίνεται στα παιδιά για το κάπνισμα.

αυτές οι εικόνες τις θυμούνται και αργότερα και τους είναι πιο εύκολο να αρχίσουν το κάπνισμα σαν έφηβοι όταν βλέπουν όλους να καπνίζουν...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Ενα θα σου πω Μαρακι......

ουτε εγω καπνιζω ουτε ο αντρας μου αλλα η μικρη μου βλεπωντας τους κουμπαρους μας που καπνιζουν και οι δυο προσπαθει να τους μιμιθει παιρνοντας καλαμακια και κανοντας οτι καπνιζει...τελευταια βεβαια επειδη δεν της δωσαμε ιδιαιτερη σημασια το εχει ψιλοκοψει, αλλα φαντασου να εβλεπε και τους γονεις της να καπνιζουν!!!!! :?

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Εμεις δεν καπνιζουμε επειδη το τσιγαρο κανει καλο. Δυστυχως η εξαρτηση δεν σου αφηνει περιθωρια να κρατηθεις και να μην καπνισεις. Γι'αυτο οι μητερες που καπνιζουν δεν εχουν το δικαιωμα να πανε το παιδι τους σε εναν παιδοτοπο και να χαρουν τις δραστηριοτητες του? Εναν χωρο ζηταω εσωτερικο ή εξωτερικο για να κανω το βρωμοτσιγαρο (δεν κοβεται το ρημαδι) και να παρακολουθω και τα παιδια μου.

Στους παιδοτοπους που γεμιζει καπνιλα δεν εχουν καλο εξαερισμο και επομενως δεν πρεπει να ξαναπατε.

Επισης εγω ξερω ατομα που δεν καπνιζε κανεις απο την οικογενεια τους και αυτοι καπνιζουν μανιωδως και αλλα που οι γονεις τους καπνιζαν σαν φουγαρα και αυτοι το σιχαινονται (για παραδειγμα ο αντρας μου).

και τελος αυτοι οι λαοι που εχουν σκοτωσει παιδακια και παιδακια με τα πυρηνικα τους, απαγορευουν το καπνισμα μπροστα στα παιδια. τραγικο!!

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

ναι, δεν είναι ότι ολοι όσων οι γονείς καπνίζουν θα καπνίσουν.

ναι, στην αμερική υπάρχουν χίλια δυο στραβα.

εάν κάποιος που έχει παιδότοπο, έχει χώρο πραγματικά αποκλεισμένο απο το χώρο των παιδιών και εξαερίζεται καλά, καλώς.

αλλά σίγουρα κάποιος που κρατά το κάπνισμα απέξω δεν είναι κακός.

είναι ειλικρινής και σου λέει ότι όταν καπνίζουν οι γονείς, για να μην περνάει ο αέρας καθόλου, πρέπει να ειναι ο εξαερισμός σούπερ ντούπερ,

Αυτον πρέπει να τον χρυσοπληρώσει.

οπότε, απο το να κάνει κάτι μέτριο, προτιμά προς τιμήν του να το απαγορέψει.

δεν λέω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι ο λόγος, αλλά μιλάω γενικότερα.

υπάρχουν πάντως αρκετοί παιδότοποι στους οποίους μπορείς να καπνίσεις Ρία.

Δεν νομίζω ότι τους παίρνει όλους να απαγορεύσουν το κάπνισμα... (γιατί θα ανοίξει κάποιος έναν που να το επιτρέπει και θα πηγαίνουν όλοι εκεί).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Ναι ρε παιδιά, όμως αυτό είναι ηλιθιότητα δική μας (των γονιών) !!! Είμαι φανατική καπνίστρια - φουγάρο... Κι όμως ψάχνω παιδότοπους που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κάπνισμα μέσα. Άν έχει χώρο έξω για κάπνισμα, έχει καλώς και καπνίζω... Άν δεν έχει θα βγώ τελειώς έξω, στον δρόμο ή δεν θα καπνίσω !!!

Όπως και στο σπίτι μου !!! Και - 20 βαθμούς να έχει... έξω καπνίζω !!!

Κοριτσια για τα παιδια μας μιλαμε!!!!αν καποιος σας ελεγε να καπνιζουν στον θαλαμο των νεογνων οι νοσοκομες γιατι ανθρωποι ειναι και αυτες και χαρμανιασανε.Η οι δασκαλες στον παιδικο σταθμο την ωρα που ειναι με τα παιδια σας .στο Παιδων?νομιζω θα το βρισκατε τουλαχιστον απανθρωπο παρολο που θα ηταν μικροτερος ο αριθμος των ατομων απο αυτον που καπνιζουν σε ενα παιδοτοπο.τοτε θα στελναμε καμερες και τον Ευαγγελατο!!Ποια η διαφορα?παιδακια που τρεχουν με ανοιχτα τα πνευμονια τους δεν αξιζουν την προσοχη μας???ΜΗΝ καπνιζεται στους παιδοτοπους.Α!και κατι ακομα,το καπνισμα απαγορευται στους παιδοτοπους και βαση νομου(Φ.Ε.Κ.)σε ολους τους εσωτερικους του χωρους.Με εξαερισμο η μη, εξακολουθει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Προς παιδότοπο Τσιριμπόμ

έγραψα ποιό επάνω για τον παιδότοπο σας δεν ξέρω αν το διαβάσατε ???

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Θα συμφωνήσω με τον Τσιριμπόμ όχι μόνο επειδή δεν καπνίζω αλλά και επειδή θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν σε χώρους που πάνε αποκλειστικά παιδιά -οι γονείς είναι συνοδοί- να επιτρέπεται το κάπνισμα. Τι στο καλό δεν αντέχετε 1 ωρίτσα χωρίς τσιγάρο; Τόσες άλλες θυσίες κάνουμε για τα παιδιά μας.... Δεν αξίζουν και αυτό; Και όταν με το καλό μεγαλώσουν ας επιλέξουν μόνα τους αν θα καπνίσουν ή όχι... Εμείς οφείλουμε να τα προστατέψουμε και να τους δώσουμε και το σωστό παράδειγμα... Εδώ μιλάμε για βιολογικά προϊόντα, καθαριστικά και δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να υπάρχει καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και σε μια στιγμή τα "σβήνουμε" όλα με λίγο καπνό!!! :(

sL7ap2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...