Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδότοποι και κάπνισμα

Recommended Posts

δεν καταλαβα ...ποσο παιρνει μια baby sitter????????

:roll:

Ποια με θελει να της κραταω το παιδι?

ειμαι καλη ηρεμη ,ξερω παιδαγωγικα παιχνιδια ,θα του κανω γυμναστικη και μασσαζ....δεχομαι να βιντεοσκοπειτε ο χωρος.....

φρούτα δεν έχω αλλά λαχανικά απο τον κήπο θα φέρνω......

ποια με προσλαμβάνει?? :D:D:D:):)

ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

Με μεγαλη μου ευχαριστηση αλλα εχουμε αρκετα χιλιομετρα διαφορα.Θα ειχαν παρεα τα πιτσιρικια,δεν θα χρειαζοταν να εξηγω στις γιαγιαδες τα χιλια μυρια οσα και να γινομαι κακια λαχανικα φρεσκα θα τρωγαμε θα λεγαμε και κανενα κουτσομπολιο (ΠΧ τι βλεπουν καθε μερα τα ματια μου στην παιδικη χαρα ......)

Μηπως να σκεφτω τη μετακομιση??Χρονια τωρα θελω να φυγω απο την Αθηνα αλλα παλι θα προτιμουσα κατι απο Κρητη....Δυσκολα τα πραγματα!!!

2eaW.jpg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 189
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

Και για να επανέλθουμε στο θέμα ( όχι ότι δεν είναι ενδιαφέροντα τα 1500 για baby sitter!!), κάπνισμα στον παιδότοπο, απαράδεκτο!!! :evil:

Πήγα πέρυσι που ήμουν εγκυος με την κουμπάρα μου και το βαφτιστήρι μου σε παιδότοπο! Κόντεψα να γεννήσω πριν την ώρα μου από την μπόχα! Μάλλον κάποιο λάθος κάνουν! Όταν λέμε πάμε το παιδί στον παιδότοπο να παίξει δεν εννοούμε πάμε στην καφετέρεια να πιούμε τον καφέ μας και να καπνίσουμε! Θα μου πείτε, εδώ δεν νοιάζονται μερικοί (δυστυχώς) για τα ίδια τους τα παιδιά και καπνίζουν μπροστά τους, θα νοιαστούν για τα υπόλοιπα? Χώρια και το κακό παράδειγμα που δίνουν στα παιδιά!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Ειμαι καπνιστρια και δεν παω σε κλειστους παιδοτοπους γι αυτον το λογο... όσες φορες πήγα ομως με φιλες μου πριν κανω τον μπεμπουλη δεν καπνιζα και εκανα παρατηρησεις και στους αλλους...

Φανταζομαι το ιδιο θα κανω και οταν θα χρειαστει να παω τον χειμωνα τον μικρο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

γεια σας!ειμαι ιδιοκτητρια παιδοτοπου και εχω και εγω ενα αγορακι 4,5 χρονων.ο γιος μου ειναι καθημερινα μαζι μου στον παιδοτοπο και θελω ο αερας που αναπνεει ο ιδιος και τα υπολοιπα παιδακια να ειναι πεντακαθαρος.ετσι σε μας απαγορευεται το καπνισμα μεσα στον παιδοτοπο ενω υπαρχει εξωτερικη αυλη για τους γονεις που καπνιζουν.ο εξαερισμος που υπαρχει ειναι για να φρεσκαρει τον αερα ενω για τα παιδακια που δεν περπατανε υπαρχει ξεχωριστος χωρος για να παιζουν αλλαξιερα, πανες και μωρομαντηλα.Ξερω οτι χανω πελατες με το να μην επιτρεπω το καπνισμα ομως θελω να πιστευω πως υπαρχουν γονεις που το εκτιμουν.ειμαστε στον αλιμο στην οδο μυρογιαννη 1 και κυβελης (προεκταση της θεομητωρος)

• 1 month later...

Άν υπάρχουν τέτοιοι χώροι μπορείς να έχεις μαζί σου και πιο μωρά ακόμα,ειλικρινά με πρβληματίζει πολύ το θέμα τώρα που θα χειμωνιάσει γιατί ο μ οπότε που να πας σε παιδότοπο????? Νιννέτα θα σου ΄ρθουμε!

Μόνο που μετά από αυτό θα πρέπει να μας βγάλεις κάρτες μέλους του φόρουμ :lol::lol::lol: Με έκπτωση φυσικά!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

και εμείς μπορεί να σου έρθουμε!!! Πως τον λένε τον παιδότοπο;και γράψε μας και ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουμε τις ώρες λειτουργίας! μην έρθουμε και φάμε πόρτα!!! :D

Μια σκέψη κάνω , αν γινόταν να κανονίσουμε οι των νοτίων προαστίων συνάντηση σε σένα στο παιδότοπο!!! :idea: Τι λέτε;;;; :wink:

Οποτε θέλετε αρκεί να είναι Σαββατοκύριακο, έτσι να πάμε εμείς για καφέ και κουβεντούλα και τα πιτσιρίκια για τρέλλες!!! :wink::lol::lol::lol:

Νινέττα εσύ τι λες;;; θα μας κάνει και έπτωση;;;; :lol:

Αντζελίνο, μ΄αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι! :wink:

Βρε κορίτσια εγώ για την έκπτωση το είπα για πλάκα, να πειράξω την Νιννέτα! Μη μου φέρει εμένα τον λογαριασμό στο τέλος του meeting γιατί θα χει και δίκιο η κοπέλα :lol::lol::lol: !

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βικυ όλοι θα την πληρώσουμε την "νύφη"...ε τον λογαριασμό ήθελα να πω... :lol::lol::lol:

Εσύ που μένεις; σε βολεύει; εγώ κατάλαβα που είναι , εκεί στην Κυβέλης ήταν πριν μερικά χρόνια το εργοστάσιο των καλλυντικών που δούλευε η μητέρα μου ( τα Μiss Hydra κλπ)και έτσι ξέρω την περιοχή. :wink:

Διαφημίσεις

κοριτσια σας περιμενω ολες με χαρα!!!ο παιδοτοπος ειναι στον αλιμο μυρογιαννη 1 και κυβελης το τηλ ειναι 9915191 καθε μερα 6-930και σαββατο-κυριακο 11-2 και 6-9.30 για σαββατοκυριακο παρτε με τηλ η στειλτε μου π.μ για να μην εχω κλεισει παρτυ και φυσικα με εκπτωση εισαστε το παρεακι μου τωρα!και μονες σας και ολες μαζι οπως σας αρεσει και οσες φορες θελετε τα λεμε απο κοντα!!! :P:P:P

Νινέττα έγινε!!! εμείς ούτως ή άλλως το χειμώνα κάθε Σάββατο απόγευμα πηγαίναμε σε παιδότοπο συνήθως στην Γλυφάδα στην λ.Βουλιαγμένη και εκεί κάναμε πάντα και τα γενέθλια και την γιορτή του Νεκτάριου, ε τώρα που θα γίνουμε και φίλες θα ερχόμαστε σε σένα!!! λίγο πιο μακριά αλλά τι να κάνουμε, η καλή παρέα μετράει, έτσι; άντε τα λέμε!!! :wink::lol::lol::lol:

Λοιπόν το οργανώνω, πάω να το βάλω στις συναντήσεις! Μόνο που Νιννέτα δεν θα σου πω πόσες μαζευόμαστε για να μην πάθεις σοκ και να σου κάνουμε έκπληξη! :D:D:D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

οκ!το ποτε μονο θελω να ξερω και α!κοριτσια μεσα χωραμε 35 μεγαλοι εξω

15 για οσες καπνιζουν και η παιχνιδοκατασκευη ειναι για 25 παιδακια μας φτανει? :roll: αν ειμαστε πολλες πειτε μου να μας κλεισω την αιθουσα μονο για μας!τι καλα ανυπομονω! :P:P:P

• 5 εβδομάδες μετά...

Τάσο έχω αρκετό καιρό να σε δω στο site κι επειδή έχω επισκεφτεί το χώρο σας θα ήθελα αν είναι δυνατόν να υπάρχει χώρος για μικρότερα παιδιά....

Ο γιος μου είναι 13 μηνών και δεν είναι δυνατόν να παίζει στον ίδιο χώρο με παιδιά 3-5 χρονών που τρέχουν σαν δαιμονισμένα χωρίς να προσέχουν που πάνε κάποιο θα χτυπήσει στο τέλος :oops::oops::oops::oops:

Οι κοπέλες ήταν πολύ ευγενικές άσχετα αν ο γιος μου δεν ξεκόλλησε από πάνω μου....................................... :roll:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...