Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές στη Πρέβεζα

noni

Recommended Posts

εμεις θα παμε πρεβεζα απο μεσα Αυγουστου. Αποφασισαμε να παμε εκει γιατι 1ον θα παμε οδικος 2ον η θαλασσα ειναι απο την πλευρα ιονιου και τελος ειναι οτι πρεπει για εξωρμησεις. Εχτος απο την πρωτη μερα που θα κοιμηθουμε για μεσημερι λογω ταξιδιου τιε υπολοιπες μερες θα παμε Λευκαδα Παξους Αντιπαξους Παργα και αν μας περνει και Κερκυρα. Θα ξεκιναμε πρωι και θα γυριζουμε αργα το απογευμα γιατι λογο του μωρου (κοιματε στης 10.00) δεν θα μπορουμε να παμε πουθενα. Αφηστε που αυτο που θελουμε ειναι να ειμαστε σε μια παραλια και να καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 272
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα αντεχει το μωρο τοσες ωρες εκτος....;

βρειτε ενα ξενοδοχειο που η θαλασσα, το φαγητο και ο υπνος είναι ισόπλευρο τριγωνο μικρής ακτινας....

θα κουραστείται με το μωρο...

ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΩ το Ιόνιο είανι κρύο τον Ιούλιο

age.png

Και εμεις Πρεβεζα φετος :D:D:D, ή μαλλον καπου κοντα στην Πρεβεζα, στον Μυτικα για την ακριβεια....

Το γεγονος οτι η μετακινηση θα γινει οδικως ηταν ο καταλυτικος παραγοντας για να αποφασισουμε για Πρεβεζα, αφου με το παιδι δεν θελω ακομη να μετακινηθουμε με... αεροπλανα και βαπορια ;), καθως και το οτι ειναι σχετικα μικρης διαρκειας το ταξιδι, απο Θεσ/νικη, περιπου στις 3 ωρες.

Κλεισαμε σε ενα πολυ καλο στουντιο http://www.hliovasilema-preveza.gr/ και κυριως σε απιστευτα καλη τιμη.

Μονο που αργουμε ακομη, θα παμε στις 14/08.

Πειτε μου λοιπον κι εμενα καλες μου Πρεβεζανες, που να παμε, τι να δουμε...

Εμεις εχουμε σκεφτει να πεταχτουμε και μεχρι Λευκαδα, για κανενα μπανακι...

Το ειχαμε και περσι που ηταν ποιο μικρη.Ειχαμε παει Μονεμβασια και ολο εξορμησεισ καναμε δεν ειχαμε προβλημα. Ειμαστε ομως πληρως οργανωμενοι. Μικρη σκοινη για να κοιματε, θερμο, καρεκλακια παραλιας καρεκλακι φαγητου για την μικρη (φορητο) και φετος θα παρουμε και ψυγειο. Ειναι καλοβολη. Αν θελει να κοιμηθει και νταουλια να βαρανε κοιματε. Ειδικα φετος που τρωει και φαγητο (μαλακο νε μεν αλλλα τρωει) δεν νομιζω να εχουμε προβλημα. Θα κοβω φρουτα κανα ζελε το φαι της και φυγαμε. Ασε που τωρα πινει την πορτοκαλαδα με το καλαμακι μια χαρα.

εμεις κλεισαμε στο villapap.gr Το δωματιο ειναι δυχορο και εχει και κουζινακι. Το δωματιο ειναι στο ισογειο και εχει και τραμπωλινο για την μικρη. Νομιζω οτι καναμε καλη επιλογη. Θα δουμε μολις παμε , Βρισκετε στην περιοχη καλαμιτσι

Διαφημίσεις

Και εμεις Πρεβεζα φετος :D:D:D, ή μαλλον καπου κοντα στην Πρεβεζα, στον Μυτικα για την ακριβεια....

Κλεισαμε σε ενα πολυ καλο στουντιο http://www.hliovasilema-preveza.gr/ και κυριως σε απιστευτα καλη τιμη.

.

Πολυ ωραιο φαινεται και κοντα στη θαλασσα.Αραγε πως θα ειναι η παραλια εκει ξερεις?

Μπορεις να μου πεις ποσο εχει η βραδια?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΖΕΣΤΗ, ΛΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ!!!!!

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΖΕΣΤΗ, ΛΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ!!!!!

ζηλευω φραουλιτσα και δεν ειμαι κοντα αχ χα

θα αντεχει το μωρο τοσες ωρες εκτος....;

βρειτε ενα ξενοδοχειο που η θαλασσα, το φαγητο και ο υπνος είναι ισόπλευρο τριγωνο μικρής ακτινας....

θα κουραστείται με το μωρο...

ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΩ το Ιόνιο είανι κρύο τον Ιούλιο

συμφωνω και εγω το μωρο θα κουραστει ειδικα με τα νησια που ανεφερες

μπορειται να το πατε ενα απογευμα Παργα, σιγουρα Αχεροντα και ενα απογευμα Πρεβεζα δεν αξιζει να χασεις την παραλια και να ταλαιπωρηθεις στα καραβια γνωμη στους παξους δεν εχει κεντρο υγειας δεν ειμαι σιγουρη και στους αντιπαξους δεν εχει τιποτε μονο ενα εστιατοριο

σε αφηνει το καραβακι και ερχεται συγκεκριμενη ωρα να σε παρει φρικτο για μωρο

καλε ισως ειμαι λαθος πληροφορισμενη. Για Λευκαδα δεν ειναι μιση ωρα; οντως η Κερκυρα ειναι μακρια και γιαυτο δεν ειναι σιγουρο αν παμε. Οι παξη ποση ωρα ειναι νομιζα οτι ηταν καμια ωρα.

Διαφημίσεις

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΠΕΡΝΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ). Κ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΠΑΣ ΩΣ ΕΞΗΣ , ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ (40 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΠΡΕΒΕΖΑ) Κ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ (ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ"ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ" 1,30 ΩΡΑ)

CNy3p2.png

Σε ευχαριστω φραουλιτσα. Αρα για παξους θελω γυρω στις 2ωρες περιπου. Περσι ειχαμε παει οπο Μονεβασια Ελαφονησο περιπου 1,30 ωρα. Αξιζε ομως. Οι Παξη αξιζουν για να πας μια ολοημερη; Aν ναι τοτε σιγουρα θα το επιχειρησω.

Πολυ ωραιο φαινεται και κοντα στη θαλασσα.Αραγε πως θα ειναι η παραλια εκει ξερεις?

Μπορεις να μου πεις ποσο εχει η βραδια?

TXARA μου, μας εχουν πει οτι η θαλασσα βρισκεται περι τα 50m, απο τα δωματια και ειναι καταλληλη για μπανιο. Ας ελπισουμε οτι θα ισχυει...

Θα ειναι κριμα να εχουμε τοσο κοντα την θαλασσα και να μην μπορουμε να κανουμε ενα μπανακι.

Κλεισαμε με 40 ευρω :!::!::!:, για δωματιο 35 τ.μ, ενω οι κουμπαροι μου για δυχωρο, με 60 ευρω....

Απιστευτη τιμη, ε???

Μας αρεσει πολυ το δωματιο στο μυτικα και το σκεφτομαστε,πηρα και τηλεφωνο και υπαρχουν δωματια.Ποιος θα μας πει ποσο απεχει η παραλια του μυτικα απο τις προαναφερομενες παραλιες?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω φραουλιτσα. Αρα για παξους θελω γυρω στις 2ωρες περιπου. Περσι ειχαμε παει οπο Μονεβασια Ελαφονησο περιπου 1,30 ωρα. Αξιζε ομως. Οι Παξη αξιζουν για να πας μια ολοημερη; Aν ναι τοτε σιγουρα θα το επιχειρησω.

καλοι οι παξοι για βολτα αλλα εκτος απο τους αντιπαξους ωσ παραλια ολες οι αλλες αχινους και σε οτιδηποτε αγορασετε θα χρειαστειτε εκτελωνισμο.......δλδ πολυ ακριβα, αλλα πολυ ομως παρτε κανα βραστο αυγουλακι μαζι......

Αν θυμαμαι καλα ξεκιναει το καραβακι κατα τις 11 και γυριζει το απογευμα.εμενα μου αρεσει σαν νησι ,εχει πολυ πρασινο , μη φανταστεις ενα μικρο νησακι ειναι.εχει σπηλιες στη θαλασσα, (εκει νομιζω εχει γυριστει κ μια ταινια με την καρεζη κ τον μπαρκουλη,ασχετο) .ααα, η τιμη ανα ατομο ειναι 30 ευρω.;)

CNy3p2.png

Γεια σας και απο μενα. Φετος επιθυμουμε να επισκεφτουμε οικογενειακως την περιοχη Λευκαδας-Πρεβεζας. Διαθετω και δελτια κοινωνικου τουρισμου.Οσες προσπαθειες εκανα να βρω δωματια για τη συγκεκριμενη ημερομηνια που θελω με τα δελτια, ηταν αποτυχημενη. Διαβαζω εδω για κατι απιστευτα χαμηλες τιμες δωματιων. Τα 30 και 60 ευρω που αναφερατε ειναι χωρις δελτια? Και αν ναι βρε κοριτσια, δωστε και σε μενα κανενα τηλεφωνο να προλαβω να κλεισω καποιο δωματιο μηπως και δω τελικα το Ιονιο φετος!!!!!! HELP!!!!!!

Γεια σας και απο μενα. Φετος επιθυμουμε να επισκεφτουμε οικογενειακως την περιοχη Λευκαδας-Πρεβεζας. Διαθετω και δελτια κοινωνικου τουρισμου.Οσες προσπαθειες εκανα να βρω δωματια για τη συγκεκριμενη ημερομηνια που θελω με τα δελτια, ηταν αποτυχημενη. Διαβαζω εδω για κατι απιστευτα χαμηλες τιμες δωματιων. Τα 30 και 60 ευρω που αναφερατε ειναι χωρις δελτια? Και αν ναι βρε κοριτσια, δωστε και σε μενα κανενα τηλεφωνο να προλαβω να κλεισω καποιο δωματιο μηπως και δω τελικα το Ιονιο φετος!!!!!! HELP!!!!!!

ειναι οντως χαμηλες οι τιμες.εσυ για ποτε περιπου ψαχνεις?

CNy3p2.png

ειναι οντως χαμηλες οι τιμες.εσυ για ποτε περιπου ψαχνεις?

Με τη βοηθεια σας και με τα links που παραθετετε, βρηκα δωματιο και εκλεισα στο Πανοραμα Αμμουδιας Πρεβεζας. Ελπιζω να παμε και να περασουμε τελεια. Και πραγματι οι τιμες παρα πολυ καλες και δεχτηκαν και μα τα δελτια μου. Σας ευχαριστω πολυ.

Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες.

Αν καποιος/α εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του.

Με τη βοηθεια σας και με τα links που παραθετετε, βρηκα δωματιο και εκλεισα στο Πανοραμα Αμμουδιας Πρεβεζας. Ελπιζω να παμε και να περασουμε τελεια. Και πραγματι οι τιμες παραπου καλες και δεχτηκαν και μα τα δελτια μου. Σας ευχαριστω πολυ.

Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες.

Αν καποιος/α εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του.

Γεωργια καλως να σε δεχτουμε στα νερα μας ανοιξε και η Εγνατια τωρα μια χαρα. ως πανοραμα δε μου λεει κατι αυτη τη στιγμη θα το κοιταξω. η αληθεια ειναι οτι εμεις τους γνωριζουμε με το επωνυμο δε πολυπαρατηρουμε ταμπελες βιαζομαστε να ηλιοκαουμε.

ποτε θα κατεβεις; μπορει να ειμαι και εγω εκει γυρω.

η αμμουδια ειναι πολυ καλη. εχει αμμο αμμο μαλακη σα βελουδο για τα παιδακια ειναι τελεια αν ειναι μικρα σαν τα δικα μου με τα κουβαδακια τους. η χαρα του παιδιου

ασε που ειναι ρηχα για κατι παιδακια σαν εμενα χα χα ωρες ωρες το χω αναγκη να πατωνω συνεχεια

σε ποιο λινκ ειναι το πανοραμα γιατι κολλησα;

καλα εννοειται αυτο το τοπιο με τους ευκαλυπτους πισω σου να παιζουν τα κλαδια τους ονειρο

Γεωργια καλως να σε δεχτουμε στα νερα μας ανοιξε και η Εγνατια τωρα μια χαρα. ως πανοραμα δε μου λεει κατι αυτη τη στιγμη θα το κοιταξω. η αληθεια ειναι οτι εμεις τους γνωριζουμε με το επωνυμο δε πολυπαρατηρουμε ταμπελες βιαζομαστε να ηλιοκαουμε.

ποτε θα κατεβεις; μπορει να ειμαι και εγω εκει γυρω.

η αμμουδια ειναι πολυ καλη. εχει αμμο αμμο μαλακη σα βελουδο για τα παιδακια ειναι τελεια αν ειναι μικρα σαν τα δικα μου με τα κουβαδακια τους. η χαρα του παιδιου

ασε που ειναι ρηχα για κατι παιδακια σαν εμενα χα χα ωρες ωρες το χω αναγκη να πατωνω συνεχεια

σε ποιο λινκ ειναι το πανοραμα γιατι κολλησα;

καλα εννοειται αυτο το τοπιο με τους ευκαλυπτους πισω σου να παιζουν τα κλαδια τους ονειρο

Χαμομηλακι, πρωτα ο Θεος θα ρθουμε μετα τον 15Αυγουστο. Και τα παιδια μου ειναι τοσο μεγαλα που δεν χρειαζονται κουβαδακια για να παιξουν αλλα για να σαλλιαριζουν. Καλη μου ο ενας ειναι φοιτητης και ο αλλος σχεδον τελειοφοιτος λυκειου.

Εμεις θελουμε αμμουδια καθαρη και κλαμπακια για βραδυνες εξορμησεις. Το ξενοδοχειο να ειναι καθαρο γιατι μονο τα κρεβατια και το WC θα μας δουν.

Οσο για την Εγνατια, πριν λιγες μερες ειχαμε ερθει Γιαννενα και ηταν κλειστη μονο η μια λωριδα. Τωρα με το ανταμωμα των βλαχων στο Μετσοβο, λογικα την ανοιξαν. Περυσι πηγαμε Πατρα απο εκεινη τη μερια της Ελλαδας και μας αρεσαν πολυ τα χρωματα της θαλασσας του Ιονιου. Κι ετσι αποφασισαμε φετος να ερθουμε κατα κει.

Βεργας Χρηστος ιδιοκτητης και μου μιλησε υπερ-καλα. Τυχαινει και ο συζυγος μου να ειναι ξενοδοχοϋπαλληλος.

Εσυ μενεις μονιμα σε εκεινα τα μερη? Αν δε θελεις μην απαντας δημοσια.

Χαμομηλακι, πρωτα ο Θεος θα ρθουμε μετα τον 15Αυγουστο. Και τα παιδια μου ειναι τοσο μεγαλα που δεν χρειαζονται κουβαδακια για να παιξουν αλλα για να σαλλιαριζουν. Καλη μου ο ενας ειναι φοιτητης και ο αλλος σχεδον τελειοφοιτος λυκειου.

Εμεις θελουμε αμμουδια καθαρη και κλαμπακια για βραδυνες εξορμησεις. Το ξενοδοχειο να ειναι καθαρο γιατι μονο τα κρεβατια και το WC θα μας δουν.

Οσο για την Εγνατια, πριν λιγες μερες ειχαμε ερθει Γιαννενα και ηταν κλειστη μονο η μια λωριδα. Τωρα με το ανταμωμα των βλαχων στο Μετσοβο, λογικα την ανοιξαν. Περυσι πηγαμε Πατρα απο εκεινη τη μερια της Ελλαδας και μας αρεσαν πολυ τα χρωματα της θαλασσας του Ιονιου. Κι ετσι αποφασισαμε φετος να ερθουμε κατα κει.

Βεργας Χρηστος ιδιοκτητης και μου μιλησε υπερ-καλα. Τυχαινει και ο συζυγος μου να ειναι ξενοδοχοϋπαλληλος.

Εσυ μενεις μονιμα σε εκεινα τα μερη? Αν δε θελεις μην απαντας δημοσια.

κλαμπακια καποια εχει στο ιδιο το χωριο οποτε δε χρειαζονται καθολου μετακινηση και καφετεριες

οσο για κοριτσια μην παινεψω το σπιτι μας χε χε λες να βρουνε καμια νυφη και να φυγεις πεθερα!!!! σε βλεπω σε αλλα θεματα μετα διπλα στις πεθεροπληκτες

παντως και για φαγητο υπαρχουν μαγαζια και σουπερ μαρκετ κτλ

με το ανταμωμα των βλαχων ε! εχουν τον τροπο τους αυτοι να τα καταφερνουν! πολιτεια το μετσοβο!

καλα ειπες Γιαννενα αχ μου πονεσαν που λεμε εμεις στην Ηπειρο. Τελεια!!

τα λέμε οκ!:cool:

Κοριτσια απο την Πρεβεζα και τις γυρω περιοχες με πεισατε με τις ομορφιες του τοπου σας και θα σας επισκεφθουμε και εμεις φετος.Κλεισαμε για 10 μερες στο ηλιοβασιλεμα στο Μυτικα που η τιμη ηταν πολυ καλη και η κυρια ευγενεστατη.Ελπιζω να περασουμε καλα.Εαν εχετε να μας προτεινετε μερη που πρεπει να επισκεφτουμε ...περιμενουμε με αγωνια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

γεια,ειμαι απο πρεβεζα ο μυτικας ειναι ενα ωραιο παραθαλασιο χωριο 10 λεπτα εξω απο την πρεβεζα,εχει πολυ ωραια ταβερνακια,στα 5 χιλ.περιπου ειναι το νικοπολις κλαμπ,το πρωι πας για κεφεδακι εχει και πισινα κα κατεβενεις και στην θαλασσα,διπλα εχει κανει και νεροτσουλιθρες για παιδια,το βραδυ εχει μπουζουκια εστιατοριο κ. τ .λ.στην οδια ευθεια αν θες να αλαξεις παραλια ειναι η καστροσικια ειναι τελεια θαλασσα και ριχη(εμεις εκει παμε).στα 40 λεπτα ειναι η παργα αξιζει να πας,και φυσικα για μπυριτσα μεσα στην πρεβαζα και για σαρδελα στα ωραιοτατα κουτουκια μεσα στα παραδοσιακα σοκακια!!:Pελπιζω να σε βοηθεισα καλες διακοπες!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...