Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Recommended Posts

Καλησπερα...

Ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα...

Το μωρο ειναι 2 μηνων σε 2 μερες.ΑΠο το νοσοκομειο ειναι φαγανο!ετρωγε σχεδον ολο το μπουκαλι ενω τα αλλα παιδακια τρωγανε 30 με 40 μλ.

Απο τις πρωτες μερες στο σπιτι συνεχιζε και ετρωγε αρκετα. ΦΡΙΣΟΛΑΚ .ΚΑπου στον πρωτο μηνα του , εκανε κακα με αιματακι ανακατεμενα μεσα στα κακα του...Ο παιδιατρος τοτε απαθαιστατος...αλλαξα με φρισολακ ΚΟΜΦΟΡΤ....αλλαξα και παιδιατρο βρηκα εναν αλλον...ο οποιος εξετασε το μωρο το βρηκε μια χαρα και μου ειπε να δινω μισο φρισολακ κανονικο μισο κομφορτ με εστειλε να κανω τεστ στα κοπρανα ΜΑΓΓΙΕΡ αν υπαρχει αιμα δηλ.στα κακα το οποιο να μην φαινεται με το ματι..Το τεστ ηταν αρνητικο ετσι....το μωρο μου επινε μεχρι πριν μια εβδομαδα φρισολακ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ και ηταν καλα...οαπου εκανε κακα πολυ νερουλιαστα και ειχε μεσα βλεννες αιματακι (2-3) ...

Πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι εχει αλλεργια στο γαλα και να παρω το υποαλλεργικο ΑΛΜΙΡΟΝ ΠΕΠΤΙ.

Το περασμενο Σαββατο αρχισε να πινει και εκτος οτι βρωμαει δεν χορταινει με τιποτα.Μεσα σε μια εβδομαδα καταναλωσαμε 4 μικρα κουτακια....

ΛΟΙΠΟΝ....

Ο παιδιατρος ειπε οτι φοβαται για ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ επειδη το μωρο κανει διαροιες...αλλα εκανε μια φορα διαρροια την ημερα πριν την αλλαγη σε ΠΕΠΤΙ και απο εκει κ περα καθε μερα κακα πολυ νερουλιαστα..Με κατα αγχωσε ο γιατρος...ΜΕ εστειλε και εκανα καλλιεργεια ουρων με Σακουλακι κ βγηκε μικροβιο Ε κολι μετα μου ειπε οτι ισως να μην ειναι του μωρου αλλα απο το σακουλακι το μικροβιο και να κανω ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ οπου το τρυπησαν στην κυστη και του πηραν τσισα...Το παιδι μου ειναι πολυ μικρο...2 φορες τον τσιμπισαν εκλαιγε ,,,,κοντεψα να μεινω...τελικα σαν πρωτη ενδειξη το μωρο δεν εχει το μικροβιο αυριο θα ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ...

Και σας ρωτω...ο γιατρος αυτος ειναι καλος?Δηλαδη με αγχωνει τρελλα..με επερνε τηλ να δει αν πηγα για την καλλιεργεια και μην αργω να παω ΤΩΡΑ ελεγε γιατι αν εχει ουρολοιμωξη ειναι σοβαρο και να μην περιμενουμε...και ολα αυτα επειδη τα κακα του γινανε νερουλιαστα....Ειπα οτι μαλλον φταιει η αλλαγη του γαλα εξαλλου το κουτι το γραφει...ασε που γινανε και πρασινα με αυτο το παλιο γαλα...Αλλα ο γιατρος επεμενε.Του ειπα οτι το μωρο δεν χορταινει με τιποτα...και μου ειπε να βαζω και αλλες κουταλιες παραπανω...αλλα και παλι....Αλλεργικο επειδη εκανε λιγο αιματακι???και τις 2 φορες που εβγαλε λιγο ηταν μερες που ειχε να κανει κακα 2-3 μερες και ποναγε πολυ...εγω επειμενω απο το ζορι ηταν εκεινος οχι ειναι αλλεργικος...

Εχω τρελαθει...δεν ξερω τι να κανω...την Δευτερα θα παρω αλλον γιατρο και επειδη μου τελειωσε το παλιο γαλα πηγα σημερα σε εφημερευον και πηρα το γνωστο ΦΡΙΣΟΛΑΚ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ,,,,...με δικη μου πρωτοβουλια...

Εχω κατα αγχωθει..το παιδι ειναι ευδιαθετο ...δεν εχει πυρετο χαμογελαει γκρινιαζει τρωει κοιμαται κλαιει οπως κανονικα πρεπει....και ο γιατρος σε λιγες μερες με εχει κανει ρακος..

Ξερω δεν ειμαι γιατρος..αλλα προσπαθω να κανω οτι μνπορω γιατι το παιδι το ζω.

Υπαρχει καποιο τεστ αλλεργιας που μπορει να κανει?και γενικως πιστευετε οτι ηταν σωστο τοσο τρεξιμο και αγχος για χωρις λογο?>(κατα την αποψη μου)...μου ειεπ αν εχει ουρολοιμωξη θα μεινει στο νοσοκομειο να παρει ενδοφλεβια αντιβιωση...τρελαθηκα κοριτσια ...

Νιωθω οτι ειμαι εντελως στον αερα.

Διαφημίσεις

Υπαρχει καποιο τεστ αλλεργιας που μπορει να κανει?και γενικως πιστευετε οτι ηταν σωστο τοσο τρεξιμο και αγχος για χωρις λογο?>(κατα την αποψη μου)...μου ειεπ αν εχει ουρολοιμωξη θα μεινει στο νοσοκομειο να παρει ενδοφλεβια αντιβιωση...τρελαθηκα κοριτσια ...

Νιωθω οτι ειμαι εντελως στον αερα.

Κατ' αρχάς και αλλεργία να έχει το παιδί, εφόσον υπάρχουν γάλατα μικραίνει το κακό. Τέστ για αλλεργία κάναμε κι εμείς πριν μία εβδομάδα και περιλαμβάνει τα εξής: :-(

1. Γενική αίματος

2. 4 Rust για αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος

3. Ανοσοσφαιρίνη Ε.

Με λίγα λόγια, δυστυχώς θα πρέπει να του πάρουν αιματάκι του μωρού για να διαπιστώσουν την τυχόν αλλεργεία.

Από την στιγμή όμως που είδες αίμα στα κακάκια , καλό είναι να κάνεις τις εξετάσεις που σου λέιει ο γιατρός σου, για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο.

Οι εξετάσεις με ραντεβού στο Παίδων είναι για μετά από 2μήνες, στο Μητέρα στοιχίζουν 258 ευρώ , στην Βιοιατρική 213 και στο Ιασώ 258 ευρώ.:mad:

Κοίταξε,απο τη στιγμή που βρέθηκε αίμα στα κακά παίζει πολύ το σενάριο της αλλεργίας.Και οι παιδίατροι συνηστούν υποαλλεργικό γάλα ακομα κι αν δεν είναι σίγουρη η αλλεργία για να χουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Καμιά φορά οταν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.

Και μεις το almiron pepti παίρνουμε.με αυτό μεγάλωσε 5 μήνες τώρα,και ας μην έχει διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτείνη του γάλακτος, με την υπόνοια και μόνο λόγω ΓΟΠ.

Πράγματι αν έχει ουρολοίμωξη σε αυτή την ηλικία χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο,γι αυτό καλά έκανες και προχώρησες στην εξέταση μέσω παρακέντησης.

Δεν βλέπω κάποια υπερβολή απο το γιατρό του παιδιού σου.Και η δική μου σε ανάλογη περίπτωση τα ίδια θα ζητούσε.

Και μεις έχουμε κάνει καλλιέργειες ούρων και 3 φορές μάλιστα.

Θέλει πολλή υπομονή και πολύυυυυυυυυυυυυυ τρέεεεεεεεξιμοοοοοοοοοοο.

Κουράγιο και να χαίρεσαι το μωράκι σου.Να ξέρεις οτι όλα αυτά που περιγράφεις με τη σωστή αγωγή είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα.