Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξέρετε για κανένα βρεφικό σταθμό στη Σπάρτη;

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Διορίστηκα στη Σπάρτη και τέλη Σεπτεμβρίου λήγει η γονεική μου άδεια και αρχίζω δουλειά. Θα έχω μαζί μου την κορούλα μου που τότε θα είναι 19 μηνών. Δε ξέρω τίποτα από τη πόλη, δεν έχει κανένας μας καταγωγή από εκεί απλά έτυχε να διοριστώ στη Σπάρτη. Ξέρω σίγουρα ότι ο δημοτικός σταθμός δεν αναλαμβάνει παιδιά κάτω από 2,5 ετών συνεπώς η μόνη λύση είναι ο ιδιωτικός. Έχω βρει κάποιους αλλά θα με βοηθούσε πολύ αν κάποια μανούλα ξέρει κάτι για τους ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς εκεί.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΞΑΝΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΣΤΑΘΜΟΥΣ.Ο ΕΝΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΤΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΠΑΡΤΗ ΤΩΡΑ...Η ΣΠΑΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ)ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Ευχαριστώ πολύ. Το παιδικό εργαστήρι δεν το είχα βρει, τους άλλους δύο τους είχα βρει και είχα πάρει τηλέφωνο. Σίγουρα θα πάω με τον άντρα μου το καλοκαίρι να τους δούμε από κοντά και να αποφασίσουμε. Μάκαρι να μπορούσε να έρθει και ο άντρας μου στη Σπάρτη και να ρίχναμε μαύρη πέτρα στην Αθήνα...Πάω με την προοπτική σε λίγα χρόνια να ζητήσω μετάθεση για Αθήνα.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΣΟΥΠΕΡ.

ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΣΚ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

• 2 εβδομάδες μετά...

γειά σου ελίνα, απορώ που ο φίλος μας δεν αναφέρει για το ιδιωτικό σχολείο πολυχρονάκου, ένα υπέροχο σχολείο που λειτουργεί στην σπάρτη 35 χρόνια. εκεί να δείς πάρκο, κήπο, 30 στρέμματα, πήγε το ανηψάκι μου εκεί και τρελλάθηκε, δεν ήθελε να φύγει.

εμπειρία στα παιδιά, υπευθυνότητα σύγχρονα λεωφορεία με τηλεοράσεις, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με το νηπιαγωγείο αυτό

δεν ξέρω αν έχει ηλικίες απο 20 μηνών, αλλά το ανηψάκι μου που ήταν 2,5 ετών εκεί πήγε και σου λέω είναι τέλειος παιδικός σταθμός, πήγαινε απο εκεί να δείς, θα σου αρέσει.

στο παδικό εργαστήρι άκουσα οτι επειδή δεν έχει πόρτες για κάθε τάξη, και όλες οι τάξις καταλήγουν σε ένα ενιαίο χώρο, τον χειμώνα αποδεκατίστηκαν τα παιδιά απο αρρώστιες, και τους έφυγαν αρκετά για το λόγο αυτόν.

ελίνα κοίτα και το ιδιωτικό σχολείο πολυχρονάκου, είναι δίπλα απο το στάδιο σπάρτης

σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα

ο φίλος μας απορώ γιατί δεν λέει όλους τους παιδικούς σταθμούς

εύη

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Τον είχα βρει και εγώ αυτό το σταθμό μετά από δική μου έρευνα και είχα πάρει τηλέφωνο και μίλησα με μια πολύ ευγενική κυρία. Θα κατέβω μέσα στον Ιούλιο να δω τους σταθμούς από κοντά.

Έχεις σχέση με τη Σπάρτη; Έχω αρχίσει και ψάχνω μέσω internet για επιπλωμένα σπίτια και βρήκα αρκετά μέσω της ιστιοσελίδας του Πανεπιστημίου Πελοπονήσσου. Γενικά με έχει πιάσει άγχος για την καινούργια μας ζωή...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου και το χρόνο σου!

ΕΥΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ.ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΕΛΙΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Π.Μ. ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

καλησπέρα παιδιά,

λοιπόν απο επιπλωμένα σπίτια μπορώ να σε βοηθήσω αν μου πείς τί χώρο ψάχνεις, τριάρι, τεσσάρι κ.λ.π.

οι τιμές είναι καλές και πέφτουν, αλλά καλό είναι να το κλέισεις σύντομα, δηλ. εννοώ μέσα στον ιούλιο, που θα αδειάσουν πολλά.

σχετικά με νηπιαγωγείο, επειδή και το ανηψάκι μου στην αρχή πήγε σε άλλο παιδικό σταθμό, είχαμε ακούσει οτι βάζουν πολύ δουλειά στα παιδιά και οτι είναι αυστηροί στην πολυχρονάκου.

λοιπόν, αυτό είναι μύθος. εγώ διαπίστωσα ένα εξαιρετικό περιβάλλον, πολύ καλή δουλειά, πολύ καθαριότητα, πολύ καλές βρεφονηπιοκόμοι, δύο παρακαλώ νηπιαγωγοί, σχολικά λεωφορεία με κλιματισμό καινούρια, η/υ στα νήπια κ.λ.π.

το ανηψάκι μου, διάβαζε την αλφα βήτα απο 4 ετών και μέτραγε απο το 1 έως το 10.

στο νηπιαγωγείο τα παιδιά πετάνε.

και δεν είναι θέμα κούρασης. όλα γίνονται με βάση το παιχνίδι. άλλωστε

η σπάρτη είναι αυστηρή πόλη, δεν θα επέτρεπε την λειτουργία ενός τέτοιου παδικού σταθμού ή νηπιαγωγείου αν δεν ήταν καλό, επί 35 χρόνια.

τώρα τί ξέρω εγώ θα σκέφτεσαι,

τέλος πάντων, κάποιες σκέψεις κάνω, γιατί δεν εργάζομαι και είμαι πολύ κοντά στο ανηψάκι μου και έχω δεί τί δουλειά γίνεαι εκεί, όχι φρου φρου και αρώματα, αλλά ουσιαστική δουλειά στα παιδιά με αγάπη.

δεν μαλώνουμε,

απλά επειδή κάποιοι λένε στις μικρές κοινωνίες το μακρύ τους και το κοντό τους, εκνευρίζομαι όταν ξέρω απο κοντά τί γίνεται και αφορά παιδιά.

πίστεψέ με, είχα την χειρότερη εντύπωση με αυτά που άκουγα για το ιδιωτικό σχολείο, αλλά στο ξαναλέω, είναι μύθος, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και το είδα με τα μάτια μου. Στην Πολυχρονάκου γίνεται καταπληκτική δουλειά στα παιδιά, μαθαίνουν γράμματα παίζοντας.

αν θέλεις, στείλε μου το π.μ. και μπορώ να στο σχολιάσω, μπορεί και να κάνω λάθος σε κάποια σημεία, αλλλά άσε με να στο σχολιάσω

εν πάσει περιπτώσει, ούτε και εγώ παίρνω προμήθεια απο σταθμούς.

φιλικά

εύη

Σίγουρα δεν είναι λόγος να υπάρχει παρεξήγηση για το ποιον βρεφικό συστήνει ο καθένας. Έχει να κάνει με ότι έχει ακούσει κανείς ή ότι ξέρει από προσωπική εμπειρία. Εγώ έχω βρει τους βρεφικούς της Σπάρτης από το χρυσό οδηγό και ρώτησα αν κάποιος έχει προσωπική γνώμη για να βοηθηθώ λίγο γιατί δεν ξέρω τίποτα και κανέναν στην περιοχή. Φυσικά την απόφαση θα την πάρουμε μόλις κατέβουμε με το σύζυγο και τους δούμε από κοντά.

Ως προς το σπίτι θέλω ένα δυάρι επιπλωμένο και όσο πιο πολύ εξοπλισμένο είναι τόσο καλύτερα...Από κάτι αγγελίες είδα ότι οι τιμές για αυτό που ζητάω είναι γύρω στα 300€. Εσύ Εύη μένεις μόνιμα στη Σπάρτη;

παιδίατρος η στέρπη, νούμερο ένα στην σπάρτη

ναι, τώρα μένω μόνιμα, παντεύτηκα το 2007 σπαρτιάτη και μένω μόνιμα, καλά είναι, εάν έχεις εργασία και παιδί να ασχολείσαι, θα περάσεις καλά, πολύ καλά, καμμία σχέση με αθήνα.

τιμές στα 300 ευρώ, πολύ καλές.

κλαψ, εγώ δεν έχω π.μ. να δώ τί λέτε??????

Thanks Εύη! Όταν κατέβηκα και ορκίστηκα μου άρεσε η Σπάρτη. Το πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω κανένα κάτω και ο άντρας μου δεν μπορεί να με ακολουθήσει οπότε θα αναβοκατεβαίνει τα ΣΚ. Επίσης, δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου...και φοιτήτρια στην Αθήνα πέρασα. Αλλά πως να απορρίψεις μια θέση στο δημόσιο. Έφτασα 30 χρονών για να τακτοποιηθώ...Αν δεν είχα και την κόρη μου μαζί μου θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...