Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικοι σταθμοι περιοχη ρεντη.ν.φαληρο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ . ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΠΟΛΥ .ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ (εχω δοκιμασει κατα τυχη)ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ EMAIL ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...