Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βρεφονηπιακοί στο Μαρούσι

Recommended Posts

Καλημέρα! Χρειάζομαι την πολύτιμη συμβουλή σας!

Είμαι στο ψάξιμο για βρεφονηπιακό σταθμό κατά προτίμηση στο Μαρούσι που είναι κοντά η δουλειά μου (καθώς μένω Πόρτο Ράφτη, οπότε είναι μακριά για να την πάω εκεί). Το καλό είναι ότι την μικρή θα την πάω τον Σεπτέμβριο που θα έχει χρονίσει, αλλά και πάλι έχω τους ενδοιασμούς μου!

Έχω βρει έναν που μου έκανε εντύπωση (το Bambineria στο Μαρούσι), αλλά το κακό είναι ότι είναι μέχρι τις 5. Βέβαια οι κοπέλες ήταν πολύ ευγενικές και ασχολήθηκαν με την μικρή μέχρι να μου δείξει η υπεύθυνη το χώρο.

Ξέρει κανένας σας για το συγκεκριμένο σταθμό περισσότερες λεπτομέρειες ή έχετε να μου συστήσετε κάποιον άλλον καλό στο Μαρούσι?

Σας ευχαριστώ πολύ

81332fc420.png

ad017ac402.png

Διαφημίσεις

Είμαι στο ψάξιμο για βρεφονηπιακό σταθμό κατά προτίμηση στο Μαρούσι που είναι κοντά η δουλειά μου (καθώς μένω Πόρτο Ράφτη, οπότε είναι μακριά για να την πάω εκεί). Το καλό είναι ότι την μικρή θα την πάω τον Σεπτέμβριο που θα έχει χρονίσει, αλλά και πάλι έχω τους ενδοιασμούς μου!

Έχω βρει έναν που μου έκανε εντύπωση (το Bambineria στο Μαρούσι), αλλά το κακό είναι ότι είναι μέχρι τις 5. Βέβαια οι κοπέλες ήταν πολύ ευγενικές και ασχολήθηκαν με την μικρή μέχρι να μου δείξει η υπεύθυνη το χώρο.

Ξέρει κανένας σας για το συγκεκριμένο σταθμό περισσότερες λεπτομέρειες ή έχετε να μου συστήσετε κάποιον άλλον καλό στο Μαρούσι?

Σας ευχαριστώ πολύ

καλημερα...ψάχνεις αποκλειστικά στο μαρουσι?επειδη και εγω δουλευω μαρουσι...και μένω πευκη....αν θες να μου πεις περίπου προς ποια κατευθυνση.....πχ ο σταθμος που λες δεν τον ξέρω....εγώ πέρυσι εστειλα την μικρη μου στο μανταρίνι.... έιναι στην κηφισια όρια με άνω πευκη και λυκοβρυση και έμεινα ευχαριστημένη πολυ καλο περιβάλλον αγαπάνε τα παιδάκια ειναι νεες κοπέλες και στο βρεφικο τμημα για τα μωρα μωρα ειναι μια κοπέλα για 2 παιδάκια και όχι 2 κοπλελες για 15 παιδάκια... μετά είχα πάει στον Ονειρόκηπο που ειναι 2-3 στενα παράλληλα της κηφισίας στο υψος που είναι ο Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος με τα ειδη υγιεινης δηλαδη όπως πάμε για Μελλήσια

1129643tvsq1yiqpw.gif

kalispera fenaki!

Dustuxws me tis gkantemies pou mas tuxainoun apo tis arxes tou xronou kai to maroussi makria einai. Den uparxei kapoios gia na mou kratisei tin mikri meta tis 5, giati i Bambineria einai mexri tis 5 kai itan katigorimatikoi sto na tin kratisoun ligo parapanw. Egw den borw na fugw prin tis 5 apo tin douleia kai i Bambineria itan polu konta stin aderfi mou. Logw omws ugeias telika den borw na tin paw ekei. Tha koitaksw enan protupo sto Markopoulo pou boroun me prostheti plirwmi na tin kratane kai pio arga. To mono kako einai oti egw tha vriskomai Maroussi kai i mikri mou Markopoulo. Na mou peis oti einai mono 20 lepta! :( Min se kourazw allo, se euxaristw polu pantws gia to endiaferon sou!

81332fc420.png

ad017ac402.png

kalispera fenaki!

Dustuxws me tis gkantemies pou mas tuxainoun apo tis arxes tou xronou kai to maroussi makria einai. Den uparxei kapoios gia na mou kratisei tin mikri meta tis 5, giati i Bambineria einai mexri tis 5 kai itan katigorimatikoi sto na tin kratisoun ligo parapanw. Egw den borw na fugw prin tis 5 apo tin douleia kai i Bambineria itan polu konta stin aderfi mou. Logw omws ugeias telika den borw na tin paw ekei. Tha koitaksw enan protupo sto Markopoulo pou boroun me prostheti plirwmi na tin kratane kai pio arga. To mono kako einai oti egw tha vriskomai Maroussi kai i mikri mou Markopoulo. Na mou peis oti einai mono 20 lepta! :( Min se kourazw allo, se euxaristw polu pantws gia to endiaferon sou!

το μανταρίνι που σου ειπα τα κραταει νομίζω μέχρι 6 και ειναι διπλα απο το πάρκινγκ της ΔΟΥ κηφισιας για αυτο ρωτησα που εισαι....αν εισαι κεντρικα στο μαρουσι σε βολευει και δεν πληρώνεις κάτι εξτρα... αν εισαι πάνω στην κηφισίας πάλι βολευει....απο μαρκόπουλο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

καλημερα...ψάχνεις αποκλειστικά στο μαρουσι?επειδη και εγω δουλευω μαρουσι...και μένω πευκη....αν θες να μου πεις περίπου προς ποια κατευθυνση.....πχ ο σταθμος που λες δεν τον ξέρω....εγώ πέρυσι εστειλα την μικρη μου στο μανταρίνι.... έιναι στην κηφισια όρια με άνω πευκη και λυκοβρυση και έμεινα ευχαριστημένη πολυ καλο περιβάλλον αγαπάνε τα παιδάκια ειναι νεες κοπέλες και στο βρεφικο τμημα για τα μωρα μωρα ειναι μια κοπέλα για 2 παιδάκια και όχι 2 κοπλελες για 15 παιδάκια... μετά είχα πάει στον Ονειρόκηπο που ειναι 2-3 στενα παράλληλα της κηφισίας στο υψος που είναι ο Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος με τα ειδη υγιεινης δηλαδη όπως πάμε για Μελλήσια

fenaki μπορεις να μου στειλεις το τηλ. για το μανταρινι γιατι μπαινω στο site τους αλλα δεν βγαζει τιποτα

ευχαριστω!

Καλησπερα , ψαχνω και εγω για βρεφονηπιακο σταθμο στα βορεια και πηγα να δω το μανταρινι πριν περιπου 1 μηνα.Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις για περυσι!Οταν πηγα ηταν 1 και μονο 1 κοπελα για 9 παιδακια στο βρεφικο τμημα..... και η υπευθυνη προσπαθησε να το μπαλωσει λεγοντας μου οτι η αλλη κοπελα ηταν αρρωστη.Επισης ρωτησα επιμονα εαν υπαρχει προγγραμα αλλαγης πανας και μου απαντησαν αρνητικα ενω εγω διαπιστωσα οτι ολα τα παιδακια και απο τα δυο τμηματα μυριζαν ............

Εγω δυστυχως ,γιατι μου αρεσε ο χωρος το απερριψα.

Καλησπερα , ψαχνω και εγω για βρεφονηπιακο σταθμο στα βορεια και πηγα να δω το μανταρινι πριν περιπου 1 μηνα.Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις για περυσι!Οταν πηγα ηταν 1 και μονο 1 κοπελα για 9 παιδακια στο βρεφικο τμημα..... και η υπευθυνη προσπαθησε να το μπαλωσει λεγοντας μου οτι η αλλη κοπελα ηταν αρρωστη.Επισης ρωτησα επιμονα εαν υπαρχει προγγραμα αλλαγης πανας και μου απαντησαν αρνητικα ενω εγω διαπιστωσα οτι ολα τα παιδακια και απο τα δυο τμηματα μυριζαν ............

Εγω δυστυχως ,γιατι μου αρεσε ο χωρος το απερριψα.

καλημερα,δεν ξερω πότε πηγες ακριβως αλλά δεν γνωρίζω κανεναν απο εκει ουτε διαφήμιση κανω...περυσι η μικρη μου ήταν 4,5 μηνων όταν έπερεπε να γυρισω στην δουλεια γυρισα τους περισσότερους βρεφικους και ήμουν οριακα σε φάση να πάρω ανευ αποδοχων και να κάτσω σπιτι ένα διαστημα..στο βρεφικο τμημα ήταν 4 παιδάκια η δικια μου 2 αδερφουλες και ένα κοριτσακι που ο αδερφος της πήγαινε εκει προνηπια....μετα έχει άλλο τμημα με παιδάκια από 2 ετων και πάνω...το παιδι το έπερνα πάντα καθαρό.... πάνες έβαζα 6-7 μεσα και πάντα χρησιμοποιούσαν τις 4-5 μαλιστα μου είχαν ζητησει 2-3 αλλαξιες έξτρα...καθε πρωι την πήγαινα εγω μιλαγα με τις κοπέλες συγκεκριμένα άλλη ήταν το πρωι άλλη το απογευμα...τα περισσότερα παιδακια ήταν ευτυχισμενα όταν πήγαινα σε σχεση με άλλα σχολεια που τα παιδάκια καθόταν μαραμένα λες και τα μάλωνε κάποιος....και επίσης εμενα μου άρεσε εκτος απο τον χώρο οι δραστηριότητες που έχει σαν σχολειο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

δεν θέλω να γινω πιεστικη αλλά απο την κυρία που έχω στο σπίτι για να κραταει την μικρή στο σχολείο ήταν πολυ καλυτερα...εχω γυρίσει σπιτι και βρηκα το μωρό να ψηνεται και άλλη ήταν στην καρακοσμάρα της...δεν έχω εμπιστοσύνη πλεον για το σπίτι....άσε που ο γιος της έχει ριμάξει το σπίτι μου....

1129643tvsq1yiqpw.gif

καλημερα,δεν ξερω πότε πηγες ακριβως αλλά δεν γνωρίζω κανεναν απο εκει ουτε διαφήμιση κανω...περυσι η μικρη μου ήταν 4,5 μηνων όταν έπερεπε να γυρισω στην δουλεια γυρισα τους περισσότερους βρεφικους και ήμουν οριακα σε φάση να πάρω ανευ αποδοχων και να κάτσω σπιτι ένα διαστημα..στο βρεφικο τμημα ήταν 4 παιδάκια η δικια μου 2 αδερφουλες και ένα κοριτσακι που ο αδερφος της πήγαινε εκει προνηπια....μετα έχει άλλο τμημα με παιδάκια από 2 ετων και πάνω...το παιδι το έπερνα πάντα καθαρό.... πάνες έβαζα 6-7 μεσα και πάντα χρησιμοποιούσαν τις 4-5 μαλιστα μου είχαν ζητησει 2-3 αλλαξιες έξτρα...καθε πρωι την πήγαινα εγω μιλαγα με τις κοπέλες συγκεκριμένα άλλη ήταν το πρωι άλλη το απογευμα...τα περισσότερα παιδακια ήταν ευτυχισμενα όταν πήγαινα σε σχεση με άλλα σχολεια που τα παιδάκια καθόταν μαραμένα λες και τα μάλωνε κάποιος....και επίσης εμενα μου άρεσε εκτος απο τον χώρο οι δραστηριότητες που έχει σαν σχολειο....

fenaki καλημερα θελω να ξερεις οτι σε πιστευω απολυτα.προφανως τα πραγματα στο μανταρινι εχουν αλλαξει πολυ απο περυσι.αν διαπιστωνα αυτο που περιγραφεις οταν πηγα σιγουρα θα προχωρουσα σε εγγραφη για την μικρουλα μου.αντιθετα οταν πηγα οπως σου ειπα ηταν μια κοπελα στο βρεφικο τμημα για 9 βρεφη και 1 υπευθυνη , η οποια μας ξεναγουσε στο χωρο, για τα μεγαλυτερα.οσο για γυναικα στο σπιτι σε καταλαβαινω και εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν.εγω ειμαι με αδεια ανευ αποδοχων και ψαχνω τωρα και εγω το καλυτερο για την κορη μου.

μηπως εχεις πληροφοριες για το bambineria?

Καλησπέρα Leela,

Πήγα και τον είδα το bambineria. Ο χώρος ήταν συμπαθητικός, οι κοπέλες πολύ εξυπηρετικές και για το βρεφικό ήταν 1 κοπέλα για 8 βρέφη. Θα την πήγαινα την μικρή μου εκεί, αλλά θα την κρατούσαν μέχρι τις 5. Ρώτησα αν κρατάνε λίγο παραπάνω (φυσικά επί πληρωμή) και ήταν κατηγορηματικοί. Γι' αυτό τον λόγο τον απέρριψα, καθώς το αργότερο που μπορώ να φύγω από την δουλειά είναι 5. Αν θες τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις μαζί τους πες μου.

81332fc420.png

ad017ac402.png

Καλησπέρα Leela,

Πήγα και τον είδα το bambineria. Ο χώρος ήταν συμπαθητικός, οι κοπέλες πολύ εξυπηρετικές και για το βρεφικό ήταν 1 κοπέλα για 8 βρέφη. Θα την πήγαινα την μικρή μου εκεί, αλλά θα την κρατούσαν μέχρι τις 5. Ρώτησα αν κρατάνε λίγο παραπάνω (φυσικά επί πληρωμή) και ήταν κατηγορηματικοί. Γι' αυτό τον λόγο τον απέρριψα, καθώς το αργότερο που μπορώ να φύγω από την δουλειά είναι 5. Αν θες τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις μαζί τους πες μου.

ευχαριστω renaki πηγα και εγω και το ειδα και μου εκανε καλη εντυπωση.το καλο ειναι οτι για 6 μηνες απο τον Σεπτεμβριο θα δουλευω 6ωρο και με βολευει μετα θα ειναι οντως προβλημα αυτο το μισαωρο......

εσυ εχεις βρει κατι αλλο?

Βρήκα έναν στο Μαρκόπουλο (μένω Πόρτο Ράφτη). Βέβαια είναι 20 λεπτά από την δουλειά (Μαρούσι), αλλά τι να κάνω? Είναι λίγο τσουχτερός (400?/μήνα). Αύτα τα χρήματα είναι μόνο μέχρι τις 4 κι από τις 4 και μετά 4?/ώρα. Σύνολο 560?/μήνα. Αφού σχολάω 5 μέχρι να φτάσω δεν θα έχει πάει 6? Άσε έχω φάει πακέτο!

81332fc420.png

ad017ac402.png

Διαφημίσεις

καλη αρχη και κουραγιο! ολες στην ιδια μοιρα ειμαστε...

εγω ειμαι ακομα στο ψαξιμο και ειμαι τοσο αρνητικη δεν θελω να γυρισω στη δουλεια με τιποτα ........

στο mambineria σου ειπαν τιμη ?

Καλημέρα Leela. Η τιμή στο bambineria είναι... 250? η εγγραφή και τα υλικά της χρονιάς (ποια υλικά εννοούνε ένας Θεός ξέρει, γιατί νομίζω πάνες πας εσύ... μάλλον για το φαγητό θα λένε) και 380? τον μήνα (για 12 μήνες). Σύνολο 4.560? σε 9 δόσεις + 250? εγγραφή.

81332fc420.png

ad017ac402.png

γεια σου renaki,με λιγα λογια ειναι 500 το μηνα ...στο συνολο ειναι καλα αλλα στο μηνα δεν ειναι και λιγα ειναι σχεδον ο μισος μου μισθος.:-(

εχω κανει αιτηση και στο δημοσιο στον οποιο θα πληρωνω 120 και μου αρεσε σαν χωρος και σαν δουλεια αλλα θα παρω απαντηση στις 20 Ιουλιου οποτε πρεπει να κανω καποια εγγραφη και σε ιδιωτικο για να εχω σιγουρη μια θεση.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ πολύ

δεν ειχα δει ότι η μπαμπινερια ειναι εδω κοντα στην δουλεια μου μηπως μπορεις να γραψεις περισσότερες λεπτομερειες πόσα χρήματα αν ειναι καθαρό...αν εχει κάποιες δραστηριοτητες και άλλα τετοια

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...