Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοριτσια θα τρελαθωωωωωωωω

Recommended Posts

μολις πριν λιγο πηραν τον αντρα μου.....βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα.το κοριτσακι μου ειναι υγιεστατο.δεν μπορω να το πιστεψω.δεν το εχω ακομα συνειδητοποιησει.

και τωρα κατι αλλο για να εχω κατι να τρωγομαι.μετα την αμνιοκεντηση πως νιωθατε;πονουσατε;ειχατε βαρος και ταση για τουαλετα(πιπι);απο υγρα;πειτε γιατι θα με τρελανει ο αντρας μου.ο,τι και να νιωσω θελει να παιρνω τηλ τον γιατρο.για πειτ μου τα δικα σας συμπτωματα

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

μπραβο για το κοριτσακι σου!ολα καλα πηγανε ειδες?εμενα πονουσε εκει που βαλανε την βελονα στην κοιλια μου!το ηξερες οτι ειναι κοριτσακι?εγω το εμαθα οταν εκανα την αμνιοπαρακεντηση και δεν ξερω γιατι αλλα εβαλα τα κλαματα!ετσι γινεται σε ολες τις μαμαδες που μαθαινουν το φυλλο αραγε?

ευχαριστω πολυ.μου το ειχε πει στην αυχενικη οτι ειναι κοριτσακι αλλα με καθε επιφυλαξη.χθες στην αμνιο μου το επιβεβαιωσε και αρχισα και εκλαιγα.μαλλον το ιδιο συμβαινει σε ολες.

dev081pp___.png

Εμενα το σημειο που μπηκε η βελονα με ενοχλει ακομη και εχουν περασει 12 εβδομαδες. Παντως αν τρην εκανες πολυ προσφατα. Κατσε 1-2 μερες στο κρεβατι ή στον καναπε και ξεκουρασου. Δεν βλαπτει..

μολις πριν λιγο πηραν τον αντρα μου.....βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα.το κοριτσακι μου ειναι υγιεστατο.δεν μπορω να το πιστεψω.δεν το εχω ακομα συνειδητοποιησει.

και τωρα κατι αλλο για να εχω κατι να τρωγομαι.μετα την αμνιοκεντηση πως νιωθατε;πονουσατε;ειχατε βαρος και ταση για τουαλετα(πιπι);απο υγρα;πειτε γιατι θα με τρελανει ο αντρας μου.ο,τι και να νιωσω θελει να παιρνω τηλ τον γιατρο.για πειτ μου τα δικα σας συμπτωματα

Κοριτσάρα μου όμορφη συγχαρητήρια είδες πέρασε ο εφιάλτης,πωπω τέλεια θα απολαύσεις τώρα την εγκυμοσύνη σου!!Όλα να σου πάνε τέλεια και μην ξεχάσεις να μας συμπεριλάβεις στη λίστα σου για γαμπρούς!!Κι εγώ αισθανόμουνα λίγο περίεργα ένα πονάκι το είχα εκεί που με τρυπήσανε μια συχνοουρία,αλλά όλα καλά!!Ξεκουράσου και θα τα λέμε πια από άλλη σκοπιά την καλή έτσι;Πολλά φιλάκια να δώσει ο αντρούλης σου στην κοιλίτσα σου για την πανέμορφη μπουμπούκα!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ.αρχισα να σκεφτομαι αλλα τωρα....τι ειναι αυτο με μενα.αντε να περασουν αυτες οι μερες να βγω εξω.να παω αργοτερα και Ζακυνθο γιατι εχω να παω αρκετο καιρο....να κανω διακοπες με την μπουμπου

dev081pp___.png

ευχαριστω πολυ.αρχισα να σκεφτομαι αλλα τωρα....τι ειναι αυτο με μενα.αντε να περασουν αυτες οι μερες να βγω εξω.να παω αργοτερα και Ζακυνθο γιατι εχω να παω αρκετο καιρο....να κανω διακοπες με την μπουμπου
Τώρα έχει ξεκούραση και θα περάσουν οι μερούλες πρόσεχε γιατί θα σε μαλώσω!!

Πολύ χαίρομαι που το άγχος σου κι η στενοχωρια τελικά σου έδωσε μια τόσο μεγάλη χαρα!Τωρα εκτιμας περισσοτερο αυτό που σου συμβαίνει και χαίρεσαι χιλιάδες φορες περισσότερο γι αυτο το νινακι!!!πάντως να προσεχεις τωρα για λίγο μετά την επέμβαση...Κ να παίρνεις το γιατρό σου!Αφού αυτός στο είπε τότε...ΟΚ!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Μια χαρα θα ηταν ετσι κι αλλιως. Αντε ησυχασες τουλαχιστον. Κι εμενα μου εβγαλαν 1 στα 100 για νταουν αλλα δεν την εκανα οσο πλησιαζε ο καιρος να γεννησω τοσο θα κορυφωνονταν η αγωνια μου. Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης χωρις αγχος πλεον. :D:D:D

Συμπτωματα δεν ειχα απλα καθησα ξαπλα 4 μερες με φαρμακα προληπτικα. Μια ξαδερφη μου της ειπε η γιατρος οτι το μονο που φοβιζει ειναι η απωλεια υγρων σε σημειο να στιβεις το βρακι σου οπως ειπε χαρακτηριστικα. Αν εχεις στεγνο βρακι μην φοβασαι. :mrgreen:

lcWup3.png

καλημερα σε ολες.μολις γυρισα απο τον γιατρο μου.απλα πηγα για να μην εχω ανησυχια το σαββατοκυριακο.ολα εινα μια χαρα.μου εδωσε και εγχρωμη φωτο.εχει πολυ γελιο(τι λεω για το παιδι μου)ο θεος να μας εχει καλα και να μην ξεχναμε να τον ευχαριστουμε για το δωρο που μας εστειλε

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα βιοψια τροφοβλαστη η ενοχληση που ειχα ηταν στον κολπο μου μεσα ενιωθα σαν ενοχληση και αν εξυνα το σημειο που μου εβαλαν την βελονα πονουσα λιγο!!αλλα αν ξαπλωσεισ 2 μερουλες και τις υπολόιπες χαλαρα για 5 μερες ολα καλα θα πανε!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!

lazxsw9bsj1orr4c.pngospbsw9b4dcgit8c.png

οχι να ξερεις τςρα που εκανες την αμνιο δεν φοβασαι για τπτ ολα καλα!!!ειμαστε τυχερες στην ατυχια μας γιατι περναμε μια ηρεμη εγκυμοσυνη απο εδω και περα!!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι ολα ειναι τελεια στην ζωη μου τωρα πια!!κλωτσαει λιγο σαν να με γαργαλας με φτερο!!δεν υπαρχει κατι να με στενοχωρει τωρα πια ολα μου φαινονται μικρα μπροστα στο μεγαλειο που ζω!!!αααα και μην ξεχνας τηνν κυριακη...γιορταζουμε και εμεις φιλεναδα!!!!!απολαυσε το δεν εχεις να φοβασαι τπτ αλλα εχεις να περιμενεις πολλα!! την β επιπεδου ποτε θα την κανεις??εγω 16/06/09 και ανυπομωνω να το δω!!!

δεν μου εκλεισε ακομα ραντεβου ο γιατρος μου αλλα καπου εκει το υπολογιζω.ποτε εχεις ΠΗΤ;και εγω απο την πρωτη στιγμη που ενιωσα την μπεμπα ,ενιωσα γαργαλημα στα αριστερα.ωρες ωρες με γαργαλαει πολυ.μερικες φορες ελεγα να ημουν αντρας για να εχω αναισθησια και γενικα πιο χαλαρη αλλα απο χθες αισθανομαι τυχερη γι αυτο που μου συμβαινει.λυπαμαι που ο αντρουλης μου δεν το καταλαβαινει οταν με γαργαλαει.θα ηθελα για λιγο να αισθανθει οπως αισθανομαι εγω.αχ φιλεναδα.....

dev081pp___.png

συγχαρητηρια....ολες εχουμε καλα αποτελεσαματα τελικα !!!

εχω ενοχλησεις ακομα και εγω , λιγοτερες βεβαια καθε μερα ...και εκανα τη προηγουμενη δευτερα ......

στο σημειο που μπηκε η βελονα .....και εχω καποια μουδιασματα απο την πλευρα της βελονας..

αλλα ολα καλα!!

συγχαρητηρια σε ολες και με το καλο οι οι κουκλες μας και τα αγορακια μας

0sb2p3.png

πητ εχω 04/11/09 οταν το πρωτοενιωσες ησουν μονη??κοιταζες καποιον??εδω λενε οτι οποιον δεις την ωρα που πρωτοκλωτσαει σε αυτον θα μοιασει χιχι!!εγω ημουν μονη οποτε λενε θα μοιασει σε μενα!!!!χιχιχι!!ξανθος με πρασινα ματια???δεν με χαλαει ομως και ξανθος με μπλε ματια σαν τον μπαμπα!!!επισης ασχετο σημερα θα φαω χοχλιους(σαλιγκαρια)και λενε εδω οτι δεν κανει γιατι θα βγει το μωρο σαλιαρης!!χαχα!!θα φαω ομως!!!

σωπα γιατι θα ξερασωωωωωωωωω.....τους τρωει ο αντρας μου....αηδιααααααααα.εγω εχω πητ 14/10.σπουδαζα ρεθυμνο για 1,5 χρονο,μετα πηρα μεταγραφη.εσυ που ακριβως μενεις;δεν θυμαμαι αλλα νομιζω οτι ημουν μονη

dev081pp___.png

καλα φιλεναδα με το που ειπα χοχλιους μου τους εφεραν λουκουμι!!!χιχιχι!!εγω μενω ελουντα αγιου νικολαου!εσυ??πυργο αν θυμαμαι καλα?τι καλα που μιλαμε για χιλια καλα και οχι για ασχημα!!!

ναι Πυργο μενω.θελω να βγω εξω,αν γυριζω ολη μερα....αλλα θα κανω υπομονη εστω μεχρι την κυριακη.μετα θα πηγαινω συνεχεια βολτες με την Κ Ο Ρ Η μου.χαχαχαχ

περιμενω πως και πως να τελειωσουν τα παιδια τις εξετασεις(ειμαι φιλολογος και κανω ιδιαιτερα)και μετα να παω Ζακυνθο.για πρωτη φορα εχω να παω απο την πρωτοχρονια....ελεος....αλλα μετα εμαθα οτι ειμαι εγκυος και απεφευγα το καραβι.

dev081pp___.png

υπομονη!!και εγω ειμαι βρεφονηπιαγωγος αλλα πηρα αδεια ανναρωτικη για καλο κια για κακο!!εχω παιδακια 3,5 χρονων!!και επειδη η κοινωνια εδω ειναι κλειστη όποτε με βλεπουν ρωτανε ποτε θα γυρισω!!θελω να γυριζω γυμνη για να δουνε ολοι την κοιλια μου!!!χιχιχι

και εγω οταν ειμαι εξω συνεχεια χαιδευω την κοιλια μου σαν να φωναζω...εεεε με ειδατε ολοι;;;;ειμαι εγκυος!!!!!!χαχαχαχαχα.δεν παω καλα.αυτα συμπεθερα.παω να μαγειρεψω.θα τα πουμε μετα.φιλακια στον γαμπρο μου

dev081pp___.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...