Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

ΣΠΑΓΑΝΝΑ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια το όνομα μου είναι Άννα και είμαι μια σχετικά νέα μαμά . Έχω ένα αγοράκι 15 μηνών και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τον άνδρα μου στο μεγάλωμα του είναι ο ύπνος του. Από ημερών όταν ήταν κοιμόταν από ελάχιστα έως καθόλου πράγμα πολύ κουραστικό για μένα. Ήθελε συνέχεια να παίζει και να τον κρατάω αγκαλία. Ο άνδρας μου τότε δοκίμασε να τον πάρει μαζί μας για ύπνο ( ήταν περίπου 8 μηνών ) το ξέρω ότι ηταν λάθος αλλά το παιδί κοιμόταν όλο το βράδυ.:confused: από τότε λοιπόν ενώ κάθε βράδυ τον βάζω στο κρεββάτι του γύρω στις 11 με 12 το βράδυ (γιατι είναι και ξενύχτης ) ξυπνάει γύρω στις 4 τα ξημερώματα κλαίει για να τον πάρουμε μαζί μας. Θέλω να του το κόψω αυτό αλλά δεν ξερω πως.

Επίσης έχει ένα κόλλημα με τα μαλλία μου τα πιάνει, τα μυρίζει, τα τραβάει και γενικά να θα μπορούσε θα ήθελε να κοιμάται πάνω τους . Τι να κάνω ???? Ρωτάω άλλες μαμάδες και μου λένε ότι το κόβουν όταν πάνε περίπου 18 μηνών αλλα μέχρι τότε εγω θα φοράω περούκα:confused:

Σας ευχαριστώ :-P

Διαφημίσεις

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ο άνδρας μου τότε δοκίμασε να τον πάρει μαζί μας για ύπνο ( ήταν περίπου 8 μηνών ) το ξέρω ότι ηταν λάθος αλλά το παιδί κοιμόταν όλο το βράδυ.:confused: από τότε λοιπόν ενώ κάθε βράδυ τον βάζω στο κρεββάτι του γύρω στις 11 με 12 το βράδυ (γιατι είναι και ξενύχτης ) ξυπνάει γύρω στις 4 τα ξημερώματα κλαίει για να τον πάρουμε μαζί μας. Θέλω να του το κόψω αυτό αλλά δεν ξερω πως.

Θα το κοψει εκεινος οταν θα ειναι ετοιμος:D. Δεν βλεπω κατι κακο .

Ο Βασιλης απο καποια ηληκια και μετα (καπου σαν τον δικο σου αλλα δεν ειμαι σιγουρη) ειχε ξεκινησει αυτο. 4-5 κλαμα να τον παρουμε. Τον μαθαμε να ερχεται μονος του (το ελευθερο δλδ να ερχεται) και απο τοτε χορταιναμε ολοι υπνο.:-D:cool:

Ενας καλος τροπος αν θες παντως να το κοψει ειναι:

Ξεκινας να εισαι διπλα του μεχρι να τον παρει ο υπνος στο κρεβατι του. Αυτο για να συνηθισει το κρεβατι του. Μετα απο μερικες μερες ξεκινας το τροπαρι να τον βαζεις να κοιμηθει στο κρεβατι του και να λες κανω κατι και ερχομαι . Θα πηγαινεις παντα τον 1ο καιρο (θα περιμενει). Μετα απο λιγο θα κοιμαται στην αναμονη :lol::lol: μονος του:wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Γειά σας κορίτσια το όνομα μου είναι Άννα και είμαι μια σχετικά νέα μαμά . Έχω ένα αγοράκι 15 μηνών και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τον άνδρα μου στο μεγάλωμα του είναι ο ύπνος του. Από ημερών όταν ήταν κοιμόταν από ελάχιστα έως καθόλου πράγμα πολύ κουραστικό για μένα. Ήθελε συνέχεια να παίζει και να τον κρατάω αγκαλία. Ο άνδρας μου τότε δοκίμασε να τον πάρει μαζί μας για ύπνο ( ήταν περίπου 8 μηνών ) το ξέρω ότι ηταν λάθος αλλά το παιδί κοιμόταν όλο το βράδυ.:confused: από τότε λοιπόν ενώ κάθε βράδυ τον βάζω στο κρεββάτι του γύρω στις 11 με 12 το βράδυ (γιατι είναι και ξενύχτης ) ξυπνάει γύρω στις 4 τα ξημερώματα κλαίει για να τον πάρουμε μαζί μας. Θέλω να του το κόψω αυτό αλλά δεν ξερω πως.

Επίσης έχει ένα κόλλημα με τα μαλλία μου τα πιάνει, τα μυρίζει, τα τραβάει και γενικά να θα μπορούσε θα ήθελε να κοιμάται πάνω τους . Τι να κάνω ???? Ρωτάω άλλες μαμάδες και μου λένε ότι το κόβουν όταν πάνε περίπου 18 μηνών αλλα μέχρι τότε εγω θα φοράω περούκα:confused:

Την ιδια ακριβως συνηθεια εχει και η κορη μου, την οποια συνηθεια "κληρονομησε" απο τον πατερα μου!!!

Κοιμαται μαζι μας και ειναι ενα πολυ ανεξαρτητο και χαρουμενο παιδι. Ξερω οτι ειναι κουραστικο (ειδικα αυτο με τα μαλλια), αλλα πιστευω οτι πρεπει να φυγει μονο του το παιδι απο το κρεβατι.

Η δικια μου στον παιδικο κοιμαται μονη της μια χαρα χωρις να διαμαρτυρεται και χωρις μαλλια!

Στο σπιτι ομως θελει την αγκαλια μας.

Προσωπικα θεωρω απολυτα φυσιολογικο τον κοινο υπνο μεχρι τα 3, καθως δεν ειναι παιδια, αλλα μωρα που εχουν αναγκη την παρουσια της μητερας.

Δε θα εμπλακω φυσικα ξανα σε συζητηση για το αν κακομαθαινουν η γινονται μαμοθρεφτα (εχει ξαναγινει η κουβεντα και δεν την αντεχω), θα σου πω ομως οτι αν ειναι ετσι τα εξαρτημενα και τα μαμοθρεφτα (σαν την κορη μου) τοτε να κανω και το επομενο :D

Ηδη (ακριβως επειδη ποτε δεν την πιεσαμε για τις βασικες της αναγκες) εχει αρχισει και καλοβλεπει το δικο της κρεβατι και μια μερα που την αφησαμε με τη γυναικα, ζητησε και κοιμηθηκε χωρις καμια προσπαθεια μονη της εκει.

k9Tap3.png

Δοκίμασε να μην τρέχετε αμέσως να τον σηκώσετε μόλις κλάψει τη νύχτα. Αφήστε τον λίγο μόνο του (μην πλαντάξει και στο κλάμα) μήπως τον ξαναπάρει ο ύπνος. Να του έχετε και μέσα στην κούνια ένα αγαπημένο του αντικείμενο που ίσως τον βοηθήσει να χαλαρώσει (ένα αρκουδάκι ή κάτι τέτοιο). Αν αυτό δεν πιάσει, κοιμήστε τον στο κρεββάτι σας και μετά μόλις τον πάρει ο ύπνος να τον πάτε πίσω στο δικό του. Τώρα για το θέμα με τα μαλλιά... Κάνε υπομονή και προσπάθησε να του δώσεις κάποιο άλλο αντικείμενο που να τον χαλαρώνει. Βρες τί άλλο του αρέσει.

εχω δυο μπουμπουκακια

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό να κοιμάται μαζί σας στο κρεββάτι. Εμάς ποτέ δεν κοιμήθηκε στο κρεββάτι μας οπότε δεν έχω άποψη.

Πάντως αν θες να το κόψεις τότε, αφού δοκιμάσεις τους τρόπους που σου πρότειναν η Lucy και η elenik, και αν δεν πιάσουν αυτοί μόνο ένας τρόπος υπάρχει που είναι δοκιμασμένος (τουλάχιστον από εμάς) και εξαιρετικά αποτελεσματικός: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ.

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

το οτι το παιδι κλαιει γρηγοροτερα αν κλαψει ισχυει... το θεμα ειναι, αν μπορεις να το αφησεις να κλαψει και ακομα χειροτερα (οκ, δε νομιζω οτι το χει κανει ανθρωπος αυτο) να το κανει να κλαψει...

η δικια μου χτες, μετα το γαλα που ηπιε στις 6 το πρωι, ξεξυπνησε... ηθελε παιχνιδια... εγω ημουν χωμα... λεω δυνατα χωρις να το θελω "ελεος πια ρε μωρο μου, ελεος!!!", την τρομαξα και εβαλε τα κλαμματα... μετα κοιμηθηκε σχεδον αμεσως, αλλα στεναχωρεθηκα πολυ που την ειδα και τρομαξε... οποτε μετα δε μπορουσα να κοιμηθω εγω...

το οτι το παιδι κλαιει γρηγοροτερα αν κλαψει ισχυει... το θεμα ειναι, αν μπορεις να το αφησεις να κλαψει και ακομα χειροτερα (οκ, δε νομιζω οτι το χει κανει ανθρωπος αυτο) να το κανει να κλαψει....

Προφανως ηθελες να πεις κοιμαται γρηγοροτερα αν κλαψει.

Πραγματι κοιμαται γρηγοροτερα απο την απελπισια που νιωθει εγκαταλελειμμενο απο τη μανα που το γεννησε.

Οι ασκησεις αντοχης αυτες ειναι για μετα τα 3 χρονια. Φυσικα δεν τρεχεις μεσα σε να δευτερολεπτο σε μωρα ανω των εξι μηνων (κατω των εξι τρεχεις σφαιρα), αλλα οχι και να το αφησεις να κλαψει "για να μαθει".

Τι να μαθει? Οτι οι αναγκες του, οι φοβοι του δεν εχουν σημασια?

k9Tap3.png

Ναι κι αν δεν καταλαβει κι ετσι, δωστε του και καμια...:rolleyes::confused:

Τωρα αν δεν πιασει και το ξυλο, ειμαι σιγουρη οτι οι θιασωτες αυτων των πρακτικων ολο και κατι αλλο θα ξεθαψουν απο την παιδαγωγικη του 1950 για να σε συμβουλευσουν. Περηφανα κιολας. Με κεφαλαια γραμματα!!!

AYTO!!!!!!

ναι, κοιμαται γρηγοροτερα εννοουσα (ακου "κλαιει γρηγοροτερα!!!!")

επισης να πω, οτι δεν ειναι και εγγυημενη στανταρ μεθοδος αυτη...μπορει το παιδι να παθει υπερενταση και να μη κοιμαται παλι, μετα...

ναι, κοιμαται γρηγοροτερα εννοουσα (ακου "κλαιει γρηγοροτερα!!!!")

επισης να πω, οτι δεν ειναι και εγγυημενη στανταρ μεθοδος αυτη...μπορει το παιδι να παθει υπερενταση και να μη κοιμαται παλι, μετα...

η μεθοδος ειναι εγγυημενη να του δημιουργησει χρονια υπερενταση, οχι απλα για το βραδυ...

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

συμφωνώ με τις προλαλήσαντες φιλενάδες...

δεν συμφωνώ με την μέθοδο "αφήνω το παιδί να κλάψει" ...ε, όχι ρε παιδιά, δεν θα το κάνω. Γιατι αυτό θα του φέρει ένταση, υπερένταση και εκνευρισμό...κι έπειτα θα φέρει και σε μένα εκνευρισμό και δεν έχω τέτοιες ορέξεις.

Γουστάρω να είναι καλά το μωράκι μου και να μην κλαίει αφού δεν υπάρχει λόγος...κι εγώ τον παίρνω στο κρεβάτι όταν δεν υπάρχει άλλη λύση!

Αυτά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αχ βρε κοριτσια τι τραβαμε... εμεις ολο το βραδυ απο κρεβατι σε κρεβατι ειμαστε. Μια στο ενα η ζουζουνα μου, μια στο αλλο. Και οχι τιποτα αλλο τωρα εκτος απο γαλα ξυπναει κατα της 2 και λεει αγκαλιααααα παιρνει και παραμασχαλα την κουβερτα της και αρχιζει να μισοκλαιει

η μικρη μου μεχρι πριν απο ενα μηνα κοιμοταν μαζι μας στο κρεββατι μας καθοτι επαιζε και θηλασμος.μονη της αποφασισε οτι θελησε να αποθηλασει.ταυτοχρονα η δεσποινα εφυγε απο το κρεββατι μας.εγω βεβαια επαθα διπλο σοκ γιατι ηθελα να συνεχισω τον θηλασμο και ουτε με ενοχλουσε ο κοινος υπνος(αφου απλα κοιμαμασταν και ξεκουραζομασταν ολοι)

αυτο νομιζω που βοηθησε τη μικρη να παει στο κρεββατι της ηταν οτι οταν ηταν γυρω στους 14 μηνες εβγαλα το μπροστα καγκελο ωστε να μπορει να ανεβοκατεβαινει μονη της.το κρεββατακι της ειναι χαμηλο το πολυ 20εκ απο το πατωμα οποτε κινδυνος γερης πτωσης δεν υπαρχει.επισης ολη η διαδικασια του στησιματος του κρεββατιου εγινε με τη παρουσια της μικρης οπου και της εξηγησα οτι τωρα που μεγαλωσε θα κανει μονη της "ναν¨"

να διευκρινησω οτι το σπτι μας δεν εχει ακομη ολοκληρωθει και εχουμε μια κρεββατοκαμαρα,οπου αυτο σημαινει οτι η μικρη ειναι μαζι μας.το βραδυ κολλαω το κρεββατι της στο δικο μας οποτε αν φυγει καμια πιπιλα απλωνω το χερι και ο υπνος συνεχιζεται.επισης εχουμε και ενα μηνα περιπου που δεν ξυπναμε!!!(γιουπι!!!)εκτος βεβαια απο τα βραδυα εκεινα που σκανε τα δοντακια και εχουμε μια ψιλογκριινια!!!!!!

παντως αν με ρωτησετε ειλικρινα μου λειπει και ο θηλασμος και ο κοινος υπνος....

1kOup2.pngTxJmp3.png

επισης να μην το παιζω εξυπνη γιατι τα παιδακια ποτε δεν ξερεις τι "χουγια" 8α βγαλουν και σε κανα μηνα να ξαναρ8ει στο κρεββατακι μας!!!8α σας ενημερωσω για τις εξελιξεις!!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κι εμάς η κόρη μας (16 μηνών) κοιμάται στο κρεββάτι μας από τότε που γεννήθηκε και δεν μας πειράζει. Ίσα ίσα, επειδή ξυπνάει πάντα με την ανατολή του ήλιου, με βολεύει που δεν χρειάζεται να σηκωθώ μόλις ξυπνήσει. Παίζει λίγο, χαϊδεύεται, παίρνει μόνη της το μπιμπερό και πίνει, αν βαρεθεί κατεβαίνει από το κρεββάτι και γυρνά στο σπίτι κι έτσι σιγά σιγά ξυπνάμε κι εμείς. Τον Οκτώβριο έρχεται το δεύτερο παιδάκι και δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι τότε, αλλά στην ανάγκη μας χωρά και τους τέσσερις το κρεββάτι.

Όσο για το κλάμα, νομίζω ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μόνο οι γονείς μπορούν να το κρίνουν. Εμείς δεν την αφήναμε μόνη της να κλαίει, αλλά δεν έχει και κουμπί να το πατήσεις για να σταματήσει. Πολλές φορές το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την πάρουμε αγκαλιά και να περιμένουμε να της περάσει.

εμενα ειναι 17 μην κ ακομα δεν ξεκολλα απο πανω μου κ απο την μεση

πιανει τα μαλλια μου κ τα τριβει σρην μυτη της

μου τα εχει ξεριζωσει!εχω δοκιμασει τα παντα

κοιματε την βαζω στο κρεββατακι της παω να φυγω κ εχει σηκωθει κ με φωναζει!

την εχω ξαναβαλει ουρλιαζε απο το κλαμα κ μολις την ξαναπηρα αγκαλια αναστεναζε απο το κλαμα κ κοιμηθηκε αγκαλιτσα μου!

οι ψυχολογοι λενε οταν το παιδι νιωσει ετοιμο θα φυγει...............

ετσι εκανα κ εγω με την μαμα μου κ ξεκολλησα μολις πηγα νηπιο!

αρα εχω πολυ μελλον ακομα

εμενα ειναι 17 μην κ ακομα δεν ξεκολλα απο πανω μου κ απο την μεση

πιανει τα μαλλια μου κ τα τριβει σρην μυτη της

μου τα εχει ξεριζωσει!εχω δοκιμασει τα παντα

κοιματε την βαζω στο κρεββατακι της παω να φυγω κ εχει σηκωθει κ με φωναζει!

την εχω ξαναβαλει ουρλιαζε απο το κλαμα κ μολις την ξαναπηρα αγκαλια αναστεναζε απο το κλαμα κ κοιμηθηκε αγκαλιτσα μου!

οι ψυχολογοι λενε οταν το παιδι νιωσει ετοιμο θα φυγει...............

ετσι εκανα κ εγω με την μαμα μου κ ξεκολλησα μολις πηγα νηπιο!

αρα εχω πολυ μελλον ακομα

Ξερω οτι ειναι ταλαιπωρια (κι εγω θα ηθελα να ειναι στο κρεβατι της), αλλα καπου πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι προκειται για μωρα, τα οποια θελουν απλως το χρονο τους για να κατακτησουν τα διαφορα σταδια.

Γι αυτο πλεον οι (περισσοτεροι τουλαχιστον) ψυχολογοι προωθουν εναν τροπο διαπαιδαγωγησης χωρις πιεση που απλα δειχνει στο παιδι το δρομο και οταν εκεινο ειναι ετοιμο, τον ακολουθει.

k9Tap3.png

Δεν ξέρω, νομίζω πως υπερκτίμησαμε την ψυχολογία και έχουμε αφήσει πίσω το ένστικτό μας. Πιστέυω πως πρέπει να δίνουμε περισσότερη βαρύτητα στο τι μας λέει το ένστικτο και να προσπαθούμε να έρθουμε στη θέση τους. Πως θα νοιώθαμε αν ήμασταν αβοήθητοι, αν εξαρτόμασταν από άλλους; Τι θα περιμέναμε από αυτούς και τι θα νοιώθαμε όντας παραμελημένοι;

Έκανα αρκετούς μήνες να το καταλάβω και έκανα αρκετά λάθη με το μεγάλο μου, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν είναι αργά. Όπως ανέφερε και η Κασσιανή όταν έρθει η ώρα τους θα το καταλάβουν μόνα τους και θα θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν.

edit

Κασσιανή, τόσο καιρό σε...διαβάζω και τώρα το είδα

Με το καλό :))))

Δεν ξέρω, νομίζω πως υπερκτίμησαμε την ψυχολογία και έχουμε αφήσει πίσω το ένστικτό μας. Πιστέυω πως πρέπει να δίνουμε περισσότερη βαρύτητα στο τι μας λέει το ένστικτο και να προσπαθούμε να έρθουμε στη θέση τους. Πως θα νοιώθαμε αν ήμασταν αβοήθητοι, αν εξαρτόμασταν από άλλους; Τι θα περιμέναμε από αυτούς και τι θα νοιώθαμε όντας παραμελημένοι;

Έκανα αρκετούς μήνες να το καταλάβω και έκανα αρκετά λάθη με το μεγάλο μου, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν είναι αργά. Όπως ανέφερε και η Κασσιανή όταν έρθει η ώρα τους θα το καταλάβουν μόνα τους και θα θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν.

Μικα δεν ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου.

Ειναι η απολυτη πεποιθηση μου οτι αν ηρεμησεις και νιωσεις τι χρειαζεται το παιδι σου, θα οδηγηθεις μονη σου στο σωστο.

Και προσπαθω παντα να μπαινω στη θεση του. Βοηθαει πολυ.

Απλα αναφερουμε και την επικρατουσα πια γνωμη των ψυχολογων, για να μη μας πουνε οτι αυτα που λεμε δεν εχουν τεκμηριωση...:rolleyes:

Δεν γινονται ολες οι ανεξαρτητοποιησεις ταυτοχρονα κιολας. Βλεπω ομως οτι με το να μην την πιεζω να κανει κατι σωνει και ντε μονη της (για να πουμε ποσο μεγαλωσε), τελικα η κορη μου νιωθει ασφαλεια και θελει και κανει τα παντα μονη της.

k9Tap3.png

Κόψτα (τα μαλλιά) :P:p:p:p:p

επειδή έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές το θέμα... εγώ ένα θα πω...(γνώμη μου ε?)

Αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το...!!!!!!!!!

Θα έρθει η στιγμή που το παιδί θα πάει στο δωμάτιο και θα κλείνει και την πόρτα του και θα μας βαζει και τις φωνές γιατί μπήκαμε στο δωμάτιο του χωρίς να ρωτήσουμε...

τώρα που ειναι μικρά μπορούμε να τα αγκαλιάζουμε, να τα ρουφάμε στα φιλιά, να απολαύσουμε την ανάγκη τους το βράδυ να κοιμούνται πάνω μας......

Τελικά είπα λίγο παραπάνω.. αλλά δεν αναλύω περισσότερα....

επειδή έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές το θέμα... εγώ ένα θα πω...(γνώμη μου ε?)

Αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το...!!!!!!!!!

Θα έρθει η στιγμή που το παιδί θα πάει στο δωμάτιο και θα κλείνει και την πόρτα του και θα μας βαζει και τις φωνές γιατί μπήκαμε στο δωμάτιο του χωρίς να ρωτήσουμε...

τώρα που ειναι μικρά μπορούμε να τα αγκαλιάζουμε, να τα ρουφάμε στα φιλιά, να απολαύσουμε την ανάγκη τους το βράδυ να κοιμούνται πάνω μας......

Τελικά είπα λίγο παραπάνω.. αλλά δεν αναλύω περισσότερα....

εισαι θεα!τα ειπες τελειαααααααα

Εγω εχω ενα να πω ο γιος μου ποτε δεν κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι οχι γιατι δεν το θελουμε εμεις αλλα μου βγηκε πολυ ανεξαρτητος κοιμαται μονο στην κουνια του και δυσκολευεται πολυ να κοιμηθει οταν παμε σε καποιο αλλο μερος. Ε λοιπον εμενα αν θελετε το πιστευετε με στεναχωρει πολυ αυτο πολυ θα ηθελα τα βραδια να τον νιωθω διπλα μου και να μπορω να τον χαιδευω ακομα και οταν λειπει ο μπαμπας του ταξιδι και προσπαθω να τον κοιμησω μαζι μου ποτε δεν καθεται Ααααααχ ο καθενας με τον πονο του :D

Εγω εχω ενα να πω ο γιος μου ποτε δεν κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι οχι γιατι δεν το θελουμε εμεις αλλα μου βγηκε πολυ ανεξαρτητος κοιμαται μονο στην κουνια του και δυσκολευεται πολυ να κοιμηθει οταν παμε σε καποιο αλλο μερος. Ε λοιπον εμενα αν θελετε το πιστευετε με στεναχωρει πολυ αυτο πολυ θα ηθελα τα βραδια να τον νιωθω διπλα μου και να μπορω να τον χαιδευω ακομα και οταν λειπει ο μπαμπας του ταξιδι και προσπαθω να τον κοιμησω μαζι μου ποτε δεν καθεται Ααααααχ ο καθενας με τον πονο του :D

μια απ τα ιδια...:-(