Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

χτες λοιπον με πηρε τηλ μια κυρια απο τη εταιρια και μου ειπε οτι εχουν γινει αρκετες αποστολες και μου ειπε και ημερομηνιες τα οποια εγω δεν ελαβα ποτε!εμενα μου κανει εντυπωση πως γινεται να περνω ολα τα αλλα εκτος απο αυτα!απο την αλλη δεν νομιζω να λεει ψεμματα οποτε τωρα μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσια δεν εχω προλαβει να σας πω αλλα βρεθηκε η ακρη!ξαναεστειλα μηνυμα στην εταιρια και ειπα να με παρουν να μου πουνε τις ημερομηνιες για να παω στο ταχυδρομειο να δω τι γινεται!με ξαναπηρε τηλ αυτη η κοπελα και κουβεντα στην κουβεντα βρεθηκε η ακρη!μου εχουν στειλει 9 φορες ολο αυτο το διαστημα στην δουλεια μου που εχει κλεισει απο το φεβρουαριο του 2007.εγω εχω δικαστικη διαμαχη με αυτον οποτε δεν μου εδωσε τιποτα.μια χαρα τα κληρονομησε η κορουλα του που γεννησε 1 μηνα μετα απο εμενα!τι να πω?οταν ηταν να γινει κατασχεση του αυτοκινητου του ετρεχε στον πατερα μου αλλα δεν ηξερε σαν κυριος να μου δωσει την αλληλογραφια μου!τελοσπαντων η κοπελα ειπε οτι θα μου στειλει στην διευθυνση της δουλειας μου!και να σκεφτειτε οτι εγω οταν πηρα ξανα εδινα τη διευθυνση του σπιτιου μου διοτι τοτε δεν δουλευα.την αλλη που τη βρηκανε?ολα αυτα τα γραφω επειδη νομιζατε οτι ημουν υπερβολικη και παραλογη!απλα το δικιο μου ζητουσα!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΗΝ pAMPERS ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ.ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ξέρει κάποια τα site που μπορούμε να γραφτούμε ή τα τηλέφωνα για να μας στέλνουν κουπόνια-δείγματα κτλ?

Εγώ παρέλαβα ένα κουτί από την care direct & είχε μέσα μόνο 1 πακετάκι nivea μωρομάντηλα,μία πολύ μικρή sudocream & φυλλάδια της chicco. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι παραπάνω ή έστω να έχουν & κουπόνια..

kai se emas sto diavalkianiko thessalonikis eixan erthei apo tin pampers kai mas edosan to kouti me ta diafora proionta,sumplirosame ta stoixeia mas kai oti epithumoumai diafimistiko uliko , ma exoun perasei 3 1/2 mines kai den exo lavei tipota....tis koumparas mou pou gennise sto ippokrateio tis stelnoun kouponia xoris na exei sumplirosei kati....

NJMAp3.png

εγω που δεν πηρα τηλ ποτε μου στελνανε μεχρι να γινει 15μηνων η μικρη:D:D.τωρα μου στειλανε πριν 1μηνα με μια νεα προσφορα για τις πανες βρακακι δεν ξερω βρε κοριτσια και απο τα μπειμπιλινο μου στελνουν συνεχεια...

http://www.line_feet_beg_minie_time_1191211200_text_f4ef20ecf0eff5ecf0eff5eae1eae920eceff520e5e9ede1e9.gifhttp://www.dev007pfs__.png

ΔΕΛΤΑ 800 11 99800

LIBERO 800 11 542376

BABYLINO 800 11 84200

PAMPERS 800 11 4022

ΝΟΥΝΟΥΚΟΙ 800 11 4033

έχεις ξεχάσει έναν αριθμό απο το τηλ των pampers. o σωστός αριθμός είναι 800 11 4022

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ συγκινημένη, σήμερα κατάφερα να "προλάβω" κουπόνια!!!!!!!

Είχα ξαναπρολάβει τον Οκτώβριο, αλλά ακόμα τα περιμένω να έρθουνε........

Α, και λόγο τσαντίλας δεν πήρα εγώ τηλέφωνο, έβαλα τον άντρα μου!!!!!

others-171.GIF

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Βρε κοπέλα μου, εγώ γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ στην Αθήνα και ήρθε μια κυρία από τα pampers σε ΟΛΕΣ τις μανούλες, μας έδωσε ένα κουτί με πάνες, μωρομάντηλα και κουπόνια μέσα και μας ρώτησε αν θέλουμε να λαμβάνουμε κουπόνια στο σπίτι. Τότε πήρε τα στοιχεία όποιας επιθυμούσε. Αν εσύ γέννησες σε νοσοκομείο της επαρχίας ή σε κεντρικό μαιευτήριο που δεν έχει σύμβαση με την εταιρία, πως θα πάρουν τα στοιχεία σου?

Επίσης, η κοπέλα παραπάνω λέει ότι δεν τηλεφωνεί και της στέλνουν, αλλά δεν λέει ότι έχει δώσει τα στοιχεία της, γι αυτό και της στέλνουν!

Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε?

Τέλος πάντων, η καθεμία έχει την άποψή της, δεν βγαίνει κάτι με το να το συνεχίζουμε.

Κοριτσια στην κλινικη μου εφερε μια κοπελα ενα κουτι των παμπερς και συμπληρωσα τα στοιχεια μου και μου εστελναν.αυτα εγιναν στον γιο μου.

τωρα στην μικρη μου εστειλαν μια φορα απο οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο και ειναι 3 μηνων.

α και μας ηρθε και απο των μαρινοπουλο ενα κουπονι για να παρουμε μια τσαντα απο το καταστημα με δειγματα μεσα και κουπονια μεσα εχει και τον παμπερς το κουπονι συνοδευοταν με κουπονια

Διαφημίσεις

δεν εθιξα κανενα θεμα αλοδαπων και ελληνων απλα ειπα τι βλεπω εγω.αν διαβασεις πιο πανω εγραψα πως λυθηκε η παρεξηγηση με την παμπερς!εδω το κουτι που λες το δινουνε νοσοκομες και οχι αντιπρωσοποι της παμπερς οποτε δεν κανουνε καμια εγγραφη.

δεν εθιξα κανενα θεμα αλοδαπων και ελληνων απλα ειπα τι βλεπω εγω.αν διαβασεις πιο πανω εγραψα πως λυθηκε η παρεξηγηση με την παμπερς!εδω το κουτι που λες το δινουνε νοσοκομες και οχι αντιπρωσοποι της παμπερς οποτε δεν κανουνε καμια εγγραφη.

ΤΟ Ειδα και για αυτο διορθωσα το μυνημα μου.και εδω το δινουν οι μαιες ειμαι σε επαρχια και εγω (χανια)

παντως την πατησα.μου ειχαν στειλει 9 φορες και τα τσεπωσε η κορη του πρωην αφεντικου μου!αχχχ.ποσα 20ευρα φυγανε τοσο καιρο.αλλα χαλαλι...

τα παιδακια μας να ναι καλα και τα αλλα αστα να πανε

• 5 εβδομάδες μετά...

ΑΚΑΜΑΤΡΑ ,μην αφήνεις τα κουπόνια να λήγουν στείλτε τα σε εμένα!!! Σου στέλνω p.m.και με την πρώτη ευκαιρία που σου περισσεύουν ….και μαζί λίγο χαλβά …χα,χα !εμένα τα λιμπερο μου έστειλαν μέχρι 1 έτος !!

μετά τέλος τα μωράκια δεν χρησιμοποιούν πάνες….

.png.png<a

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...