Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Η κορούλα μου είναι 22 μηνών και πρίν μία εβδομάδα δοκίμασε μανιτάρια φρέσκα,στο τηγάνι με λίγο λαδάκι.Τρελάθηκε και όταν τελείωσαν μου ζήτησε κι'αλλα!!!

Μήπως δεν κάνει να φάει ακόμα μανιτάρια??Βάβαια είναι πολύ καλά,γιατί έχουν βιταμίνες!!

Η παιδίατρος μου είπαι να της δίνω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα μανιτάρια. Και η δική μου η κόρη τρελαίνεται για μανιτάρια (2,5 ετών) εδώ και πολύ καιρό πάνω από 6μηνο και ο παιδίατρός μας είπε ότι μόνο καλό κάνουν. Φυσικά ειδική δεν είμαι, αλλά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να κάνουν και κακό!!!! Αν μάθεις τίποτα περισσότερο.... ενημέρωσέ με και μένα σε παρακαλώωω....

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Mitaki κακό δεν νομίζω να κάνουν,αλλά λέω ίσως είναι μικρή ακόμα!!!

Εσύ πώς της τα δίνεις ?? Τα τηγανίζεις?? Αν έχεις καμία καλύτερη ιδέα,πώς να της τα κάνω??

Mitaki κακό δεν νομίζω να κάνουν,αλλά λέω ίσως είναι μικρή ακόμα!!!

Εσύ πώς της τα δίνεις ?? Τα τηγανίζεις?? Αν έχεις καμία καλύτερη ιδέα,πώς να της τα κάνω??

Εγώ για να αποφύγω το τηγάνι μια και έχω και εγώ χοληστερίνη... τα κάνω στο φούρνο με κρεμυδάκι, σκορδάκι και λεμονάκι. Όταν έχω τα κέφια μου βάζω και μια κουταλιά μέλι!!! μαζί με θυμάρι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Γίνονται πολύ πολύ νόστιμα. Φυσικά για το παιδί βάζω ελάχιστο πιπέρι (μερικές φορές και καθόλου).

Διαφημίσεις

Ηλιάννα Κοριτσια και στη σχαρα ειναι πεντανοστιμα ¨

Εσύ μάλλον θα λές τα πλευρότους,τα μεγάλα σαν φύλλα που είναι!!!Εγώ της έδωσα τα λεύκα μικρά!!

Α!!! αν πάλι πάρεις τα λευκά τα λίγο μεγαλύτερα μπορείς να τα κάνεις γεμιστά με κασσεράκι στο φούρνο και αν προσθέσεις και λιαστή ντομάτα περασμένη στο μούλτι πρώτα γίνονται θαύμα. Εγώ στο ταψάκι πάλι βάζω λίγο λεμόνι... Όσο για τη σχάρα όλα τα μανιτάρια γίνονται ωραία αλλά ωραιότερα γίνονται αν υπάρχουν κάρβουνα, πράγμα λίγο δύσκολο.... γιαυτό προτιμώ το φούρνο

Τα μανιταρια ειναι απο τις καλυτερες τροφες που υπαρχουν και εισαι πολυ τυχερη που η κορη σου τα θελει.

Απλα αποφυγε το τηγανι γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο.

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...