Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικογενειακο επιδομα ΟΑΕΔ

Recommended Posts

εμας παντως μας εχουν ακομα τον υπνο... :(:(:( παλι σημερα ρωτησε ο προισταμενος τι θα γινει με το οικογενειακο για να δει πως θα βγουν οι αδειες και του ειπαν αγνωστο ακομα.... δηλαδη αυριο αν του το πω αυριο θα κοπει η αδεια μου και να δω που σκατα θα παω το παιδι μ , ποιος θα το κρατησει ? ε ρε ξυλο που τους χρειαζεται... αυριο θα ξαναρωτησω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 644
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δικαιολογητικα που θα τα δουμε?οντως στη σελιδα του οαεδ δεν γραφει για φετος.

παντως εγω πηγα στον οαεδ να δωσω παρουσια και μου ειπαν οτι αυριο ξεκιναει αλλα με αυστηρα κριτηρια.....

:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Προσπαθώ να ΄δώ την ανακοίνωση στο Εθνος αλλά δεν βλέπω τίποτα.

Στον ΟΑΕΔ ακόμα δεν έχουν αναρτήσει τίποτε.

Εχεις κανείς νεώτερη πληροφόρηση?

AGKIOLINA ΕΙΜΑΙ Σ ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 11 ΕΙΧΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Προσπαθώ να ΄δώ την ανακοίνωση στο Εθνος αλλά δεν βλέπω τίποτα.

Στον ΟΑΕΔ ακόμα δεν έχουν αναρτήσει τίποτε.

Εχεις κανείς νεώτερη πληροφόρηση?

στο site του οαεδ βγηκε η εγκυκλιος με τα δικαιολογητικα.το εγραψε το μελος πολυτεκνος.

NRNSp2.pngsMstp2.png

καλημέρα

για τα δικαιολογητικα του οαεδ κοτιαξτε εδω αν σας ανοιγει

http://www.oaed.gr/Pages/SN_81.pg

εγω παλι επιεδη ειμαι ηλιθια παρα πολυ και δε καταλαβαινω τι διαβαζω τι χρειαζομαι σα χαρτια

εγω ειμαι ανεργη απλη με καρτα ο αντρας μου δουλευει ομως οποτε θελουμε θα τα εξης:(???)

1, βιβλιαριο

2, βεβαιωση εργοδοτη

τα εσνημα θα τα βρουνε αυτεπαγγελτα (πρεπει να τους δωσω αμκα σωστα??)

3 να τους δωσω το αφμ μου (αρα να κραταω ενα εκκαθαριστικο?)

4 να τους παω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ή οχι (εχω δυο παιδια εκει λεει για τρια )

5 τις δυο υπευθυνες δηλωσεις πρεπει να τις κανουμε ???

6 ταυτοτητα (επικυρωμενη απο οτι καταλαβα??)

βοηθστε με λειγο γιατι στον οεαδ σημερα μου ειπανε το θεϊκο οτι λεει η προκυρηξη,,,,,:oops::oops::oops::oops:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

AGKIOLINA ΕΙΜΑΙ Σ ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 11 ΕΙΧΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ....

το λεει μεσα στην εγκυκλιο οτι δεν μπορει να θεωρηθει ο χρονος χορηγηθεισας απο τον οαεδ ειδικης παροχησ προστασιας μητροτητας διοατι δνε υπαρχει σχετικη νομοθετικη προβλεψη ...ετσι ακριβως το γραφει ... δεν το δικαιουσαι

yasemi ο αντρας σου θα κανει την αιτηση οχι εσυ ... εαν ειχες τουλαχιστον 50 μερες επιδοτηση ανεργιας θα μπορουσες να το παρεις εσυ

το λεει μεσα στην εγκυκλιο οτι δεν μπορει να θεωρηθει ο χρονος χορηγηθεισας απο τον οαεδ ειδικης παροχησ προστασιας μητροτητας διοατι δνε υπαρχει σχετικη νομοθετικη προβλεψη ...ετσι ακριβως το γραφει ... δεν το δικαιουσαι

yasemi ο αντρας σου θα κανει την αιτηση οχι εσυ ... εαν ειχες τουλαχιστον 50 μερες επιδοτηση ανεργιας θα μπορουσες να το παρεις εσυ

ναι το ξερω οτι για τον αντρα μου πρεπει να κανω αιτηση αλλα εγω θα τρεξω να μαζεψω τα χαρτια για αυτο ρωταω εαν τα εχω καταλαβει σωστα γιατι μαλλον δε τα εχω καταλαβει σωστα,,,,:lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

agkiolina να σε ρωτησω πηγα σημερα στον οαεδ και μου ειπαν οτι δικαιουμαι για τα 2 απο τα τεσσερα παιδια μου...τα 2 προηγουμενα χρονια πηρα για τα 3 παιδια μου....το ξερω οτι για 4 δεν το δικαιουμε αλλα για 3 ναι...εχω διαβασει την αωαρτηση του οαεδ συγκρινω τα ποσα και ολα σωστα...εκει ομως δε το δεχονται...τι με συμβουλευεισ??υπαρχει καποιος ανωτεροσ πουμπορω να παω??που να ξερουν καλυτερα απο τον οαεδ της νικαιας??παω να σκασω απο τα νευρα μου!!!!!!:mad:

:rolleyes:

agkiolina να σε ρωτησω πηγα σημερα στον οαεδ και μου ειπαν οτι δικαιουμαι για τα 2 απο τα τεσσερα παιδια μου...τα 2 προηγουμενα χρονια πηρα για τα 3 παιδια μου....το ξερω οτι για 4 δεν το δικαιουμε αλλα για 3 ναι...εχω διαβασει την αωαρτηση του οαεδ συγκρινω τα ποσα και ολα σωστα...εκει ομως δε το δεχονται...τι με συμβουλευεισ??υπαρχει καποιος ανωτεροσ πουμπορω να παω??που να ξερουν καλυτερα απο τον οαεδ της νικαιας??παω να σκασω απο τα νευρα μου!!!!!!:mad:

παιζει ρολο η συμβαση με τον εργοδοτη...εαν θελεις μπορεις να παρεις στα κεντρικα 210 9989000 στο τμημα οικογενειακου επιδοματος να ρωτησεις...

ΟΛΑ τα δικαιολογητικα σας {και οι βεβαιωσεις απο τα σχολια } να κοιτατε να ειναι μετα την εναρξη της εγκυκλιου ... οι γραμματειες στα σχολεια ειναι ανοικτες... αλλιως απο σεπτεμβρη... δυστυχως σημερα μας το τονισανε... :(

agkiolina,σημερα τα κατεθεσα.το 3 παιδι γεννηθηκε τον δεκεμβριο του 11.ξερεις αν θα παρω ολο το ποσο κ για τα τρια παιδια?

ολο το ποσο θα παρεις κανονικα 700 ευρω

τι τις θελουμε βεβαιωσεις σχολειων????? (καλα εμεις νηπιο θα παμε τωρα) αλλα απο περιεργεια

ειναι για τα παιδακια που πανε δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο η σπουδαζουν .... στα μικροτερα δινουν τα εμβολια... {μονο οι αλλοδαποι και αυτο για να φαινεται οτι τα παιδια ειναι στην ελλαδα και οχι σ'αλλη χωρα}

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...