Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικογενειακο επιδομα ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Agkiolina σ ευχαριστω πολυ.Να ρωτησω και κατι ακομα εαν το ξερεις.Καταργουνται τελικα αυτα τα επιδοματα?γαμου τεκνων κτλ..εχετε καμια πληροφορηση??ευχαριστωω:P

στον οαεδ εννοεις? γιατι στο επιδομα ταμειο αυτα δεν υπηρχαν παρα μονο μια προσαυξηση οσο αφορα τα προστατευομενα μελη.

Στο μισθο βγαλανε το επιδομα γαμου και τεκνων και παιρνουν 50? [τουλαχιστον εγω που ειμαι στο δημοσιο,στον ιδιωτικο δεν ξερω ποσο το κανανε] για οσους ειναι παντρεμενοι κι εχουν παιδια , επιδομα γαμου χωρις παιδια δεν παιρνει κανεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 644
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα.Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα εαν δικαιούμαι το οικογενειακό επίδομα ? Γεννάω 21/3 κ είμαι εγγεγραμμένη στον ΟΑΕΔ απο 9/12.

Ευχαριστώ

Οταν με το καλο ξεκινησει το οικογενειακο επιδομα..[αν μεχρι τοτε δεν το κοψουν κι αυτο } θα δικαιουσαι το οικογενειακο σε αναλογια απο την ημερα που γεννησες μεχρι την ληξη του ετους.Αλλα το επιδομα θα ξεκινησει λογικα τον ιουνιο 2012

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια θα ήθελα όποια ξέρει να με βοηθήσει στο εξής: γεννάω με το καλό έως 5 Αυγούστου, είμαι εγγεγραμένη στον ΟΑΕΔ από τον Ιούνιο του 2010. Δικαιούμαι οικογενειακό επίδομα ή όπως αλλιώς μπορεί να το λένε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κορίτσια θα ήθελα όποια ξέρει να με βοηθήσει στο εξής: γεννάω με το καλό έως 5 Αυγούστου, είμαι εγγεγραμένη στον ΟΑΕΔ από τον Ιούνιο του 2010. Δικαιούμαι οικογενειακό επίδομα ή όπως αλλιώς μπορεί να το λένε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλησπερα .. κατσε να βγει η καινουργια εγκυκλιος πρωτα να δουμε τις προυποθεσεις...

Agkiolina...ευχαριστουμε παρα πολυ για την βοηθεια..να ρωτησω κατι?για να παρουμε το οικ επιδομα του 2011 ποτε καταθετουμε δικαιολογητικα?και πρεπει να φαινονται τα παιδια στο βιβλιαριο μου?ο συζ.εχει τεβε

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Agkiolina...ευχαριστουμε παρα πολυ για την βοηθεια..να ρωτησω κατι?για να παρουμε το οικ επιδομα του 2011 ποτε καταθετουμε δικαιολογητικα?και πρεπει να φαινονται τα παιδια στο βιβλιαριο μου?ο συζ.εχει τεβε

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

το οικ του 2011 εληξε τον ιανουαριο παμε για το 2012 τωρα αλλα δεν ξερω ακομα ποτε θα ξεκινησει.... οχι και στον αντρα σου να ειναι δεν μας νοιαζει απλα θα φερεις το δικο σου βιβλιαριο του συζυγου και τα παιδια που ειναι μεσα εκει πρωτοτυπα και φωτοτυπιες

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γειά σας μανούλες να σας ρωτήσω τελικά για 2 παιδιά πόσα χρήματα σας βάλανε?γιατί εμένα τα μόνα χρήματα που είδα στο βιβλιάριο ήταν 186 ευρώ.Παίχει ρόλο ποια ημερομηνία έχεις γεννήσει στο 2011?Γέννησα 27 ιουλίου 2011.

γειά σας μανούλες να σας ρωτήσω τελικά για 2 παιδιά πόσα χρήματα σας βάλανε?γιατί εμένα τα μόνα χρήματα που είδα στο βιβλιάριο ήταν 186 ευρώ.Παίχει ρόλο ποια ημερομηνία έχεις γεννήσει στο 2011?Γέννησα 27 ιουλίου 2011.

Καλημέρα για 2 παιδιά είναι περίπου 300 ? και παίζει ρόλο αν το παιδί δεν έχει κλείσει χρόνο μέχρι που κατέθεσες εσύ τα χαρτιά σου το υπολογίζουν δλδ με τους μήνες ζωής....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

ναι παιζει ρολο η ημερομηνια του παιδιου μεσα στο ετος , βγαινει αναλογια...

Καλησπέρα , να σας ρωτήσω ... μπορώ να παίρνω το επίδομα τρίτεκνων ( καθε δίμηνο ) από τον ΟΓΑ και να παίρνω επίδομα και από τον ΟΑΕΔ ( ετήσιο ) ???

ειναι ασχετο το επιδομα τριτεκνιας με το επιδομα του ταμειου ανεργιας...μονο εαν ηταν συνταξη θα πειραζε...

Διαφημίσεις

Λοιπόοοοοον έχω νέα από την μείωση του επιδόματος ανεργίας.Μέχρι τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα 553,75 κάθε μήνα με την μείωση πήγε στο 461,20 και με μείωση του δώρου όχι στο μισό δλδ 230? αλλά 216,22 (αν θυμάμαι καλά τα ψιλά),Κατά τ'άλλα θέλουν να κυβερνήσουν να πάνε τον τόπο μπροστά.....αχχχχχχχχχχ

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Δεν εννοούσα το επιδομα ανεργίας αλλά το οικογενειακό επιδομα που δίνει ο ΟΑΕΔ μία φορά τον χρόνο . ευχαριστώ

κι εγω για αυτο σου λεω... δεν εχει ανακοινωθει ποτε θα ξεκινησει ακομα ...

• 1 month later...

καλη μας agkiolina θα μας ενημερωσεις αν και οταν ξεκινησει? Αν τα δικαιουμαστε τουλαχιστον να κανουμε την κινηση... ευχαριστωωω!!!!( πολυ μαρεσει το username σου, στο χω πει???τρελαινομαι!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

καλη μας agkiolina θα μας ενημερωσεις αν και οταν ξεκινησει? Αν τα δικαιουμαστε τουλαχιστον να κανουμε την κινηση... ευχαριστωωω!!!!( πολυ μαρεσει το username σου, στο χω πει???τρελαινομαι!!!!)

καλησπερα...εννοειται πως μολις ανακοινωθει θα σας το πω....

το ονομα ειναι της κορουλας μου ετσι την λενε στην κερκυρα {Αγγελικη }

Γέννησα τη μικρή μου 8/4/12. Εχω πάρει επίδομα κυοφορίας από το ΙΚΑ και τώρα περιμένω το επίδομα λοχείας, το οποίο θα μου το καταβάλουν λογικά μέσα στον Ιούνιο.Ο άντρας μου είναι άνεργος, δικαιούται το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει..

Ευχαριστώ!

gJm3p3.png

Γέννησα τη μικρή μου 8/4/12. Εχω πάρει επίδομα κυοφορίας από το ΙΚΑ και τώρα περιμένω το επίδομα λοχείας, το οποίο θα μου το καταβάλουν λογικά μέσα στον Ιούνιο.Ο άντρας μου είναι άνεργος, δικαιούται το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει..

Ευχαριστώ!

καλησπερα ανεργος γενικα η εχει παρει ταμειο ανεργιας κι εχει καρτα? η απλα εχει μια καρτα ανεργιας.? ολα αυτα εχουν μεγαλη σημασια...

και αν το δικαιουται θα παρεις μερος του επιδοματος κι οχι ολοκληρο ....

αλλα περιμενε να βγει και η εγκυκλιος γιατι καθε χρονο εχουν αλλαγες.

Το επίδομα το πήρε για 6 μήνες, δεν δικαιούται άλλο. Εδώ και κάποιους μήνες δεν παίρνει τίποτα, μόνο κάνει ανανέωση της κάρτας ανεργίας. Τώρα λήγει την 28/6 η κάρτα και θα την κάνει ανανέωση.

gJm3p3.png

Το επίδομα το πήρε για 6 μήνες, δεν δικαιούται άλλο. Εδώ και κάποιους μήνες δεν παίρνει τίποτα, μόνο κάνει ανανέωση της κάρτας ανεργίας. Τώρα λήγει την 28/6 η κάρτα και θα την κάνει ανανέωση.

Με βαση τις περσυνες προυποθεσεις το δικαιουται .... κατσε να δουμε και τις φετινες προυποθεσεις ομως....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...