Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πετρα στη χολη

Recommended Posts

Mωρε γεράσαμε που σας λέω...

Μην κοιτάτε το patousaki πουχει το γονιδιο της αιωνιότητας....

Καταρχάς το patousaki παραπονιοταν για 2-3 κιλάκια εγκυμοσύνης οταν εγω απλώς πάλευα με τα 15...αρα....!!!!!!!αλλά τα πάλεψα και συνεχιζω καλά να τα παλευω...

Καλά το μαγουλο...φράπα...

underage...μουκανες την καρδιά...!!!!!!Οι κατηγορίες που εχεις αναφέρει ειναι οι παχύσαρκοι και οι υπερήλικες...αρα...σε οποια και να μεχεις συγκαταλέξει...μεσα εισαι...χαχαχαχαχα!!!!

ΕΛΕΝΟΥΦΑΚΙ...εισαι απο τα πιο χρησιμα ατομάκια...απο κοντά εσυ...ασε γιατι εκανα και αιματος και δεν θες να ξερεις !!!!!!!!!!!!!!

Ναι θα τα πουμε καταμονας για περισσοτερες λεπτομεριες...

Αλλος για φασκομιλοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 169
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

underage...μουκανες την καρδιά...!!!!!!Οι κατηγορίες που εχεις αναφέρει ειναι οι παχύσαρκοι και οι υπερήλικες...αρα...σε οποια και να μεχεις συγκαταλέξει...μεσα εισαι...χαχαχαχαχα!!!!

...

Αλλος για φασκομιλοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;

Εγώ όταν σε γνώρισα δε μου φάνηκες ούτε παχύσαρκη, ούτε ηλικιωμένη3d-funny-eyes.gif

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, άμα τελικά όντως είσαι ηλικιωμένη (όπως ισχυρίζεσαι) θα πρέπει να σε βάλουμε στο βιβλίο γκίνες, μιας και ούτε μοιάζεις, έχεις και μωρά παιδιά!!!!!!!!!

Από ότι κατάλαβα κολικό ή συμπτωμα δεν σου έχει δώσει ποτέ, που σημαίνει ότι μπορεί να την έχεις πάρα πολλά χρόνια και ίσως να μην σε ενοχλήσει ποτέ.

όπως λεει και ο μπαμπάς μου ότι έχει κανείς καλό είναι happy-111.GIF

Όσο για το φρασκόμηλο, προσωπικά το λατρεύω, ιδίως αυτό που μαζεύουμε μόνοι μας από το χωριό, είναι τέλοιο.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 1 month later...

Κορίτσια μου τελικά την έκανα την επέμβαση στις 15-6. Γενικά σαν επέμβαση δεν ήταν τίποτα.Συνήλθα πολύ γρήγορα από την νάρκωση, ο πόνος δεν ήταν πολύς, και βγήκα την επομένη της επέμβασης. Μόνο που το ίδιο βράδυ με πιάσαν αφόρητοι πόνοι, σαν κολικός και επέστρεψα πάλι στο νοσοκομείο, με κρατήσαν 10 ημέρες χωρίς φαγητό, μόνο τσάι έπινα, άλλες φορές και τίποτα, κόντεψα να φάω τα κρεβάτια από την πέινα, έχασα 8 κιλά, τα ηπατικά ένζυμα είχαν σκαραφαλώσει στο 900 και δε λέγαν να πέσουν, έτσι τράβηξα τη φρίκη της βαρεμάρας, των απανωτών ενέσεων καθότι μέρα παρά μέρα μου αλλάζαν τον ορό γιατί καταπονούνταν οι φλέβες μου από το σίδηρο που μου έδιναν και γενικά ούτε που να τα θυμάμαι. Μου είπαν πως μάλλον από την καυτηρίαση πειράχτηκε το συκώτι και γι αυτό μου έκανε αυτή τη μανούρα. Τελικά τώρα αρχίζω να τρώω σιγά σιγά από όλα τα είδη, σταδιακά πρέπει να συνηθίσει ο οργανισμός και .... πάει και αυτή η περιπέτεια!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

underage ποσο πολύ μαρεσουν τα καραγκιοζακια που βαζεις...!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μου κιάλλα...πες μου κιάλλα...μαρεσει...καλά το πας...!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Τι επαθες;;;;;;

Αρε ΠΕΖΗ...αν ειχες να χασεις 8 κιλά...καλως..αν δεν ειχες...τι εχασες;;;;

Κριμα που το περασες αυτο...

Που την εκανες;;;

Ποσο...με ποιον...για πες μας για να παιρνουμε σειρά!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα ευχαριστώ για την ευχούλα! Περαστικά και αγύριστα να είναι για όλες μας!

Αγγελούδια από κιλά μάλλον δεν έπρεπε να χάσω τόσα γιατί ¨ψιλοστέγνωσα¨ αλλά θα επανέλθω σιγά σιγά στα φυσιολογικά μου.

Την επέμβαση την έκανα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο οπότε δε μου κόστισε κάτι. Καλή επιτυχία πάντως και ελπίζω όλα να πάνε καλά!

και εγω έβγαλα πέρισυ καλοκαίρι την χολή μου, είχα πέτρα, το είδα τυχαία αλλά όντως είχα παρατηρήσει πολύ έντονο φούσκωμα με το παραμικρό και έκανα ώρες πολλές να χωνέψω. Βέβαια δεν μπορείς να το αφήσεις γιατί αν πάει στη χολυδόχο κύστη με απλά ελληνικά την έκατσες. Πρέπει να ελέγχεις συνέχεια με υπέρηχο, εμένα μου είπε ο γιατρός ότι είχα και μεγάλη φλεγμονή και γλύτωσα στο τσακ. Υπέροχος ο γιατρός μου, λαπαροσκοπικά την έκανα, έμεινα 1 βράδυ μέσα αλλά πολύ πόνος μετά βρε παιδιά!

Περαστικα σου ΠΕΖΗ

ευχομαι να πανε ολα τωρα προς την φυσιολογικη τους πορεια!

Φιλικα Gold:smile:

Eυχαριστώ πολύ, μέχρι στιγμής καλά τα πάω...πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν! Φιλάκια!!

πάντως αυτό με το φούσκωμα παρέμεινε, σε λιγότερο βαθμό βέβαια, απλά κάνω πιο συντηρητική διατροφή χωρίς λιπαρά αλλά λίγες ποσότητες γιατί αργώ πολυ΄να χωνέψω, βέβαια είναι φυσικό επακόλουθο. Δεν ξέρω αν όσες το έχετε περάσει το αντιμετωπίζετε.

περαστικά σου ΠΕΖΗ

Διαφημίσεις

marilu μου ευχαριστώ πολύ, εμένα ο γαστρεντερολόγος που με παρακολουθούσε μου είπε ότι πρέπει πολύ ομαλά να αρχίσω να βάζω λιπαρά στη διατροφή μου, έτσι ώστε να μην έχω φουσκώματα και τετοια που λές. Επισης ότι θέλει περίπου ένα χρόνο για να συνηθίσει ο οργανισμός και ότι και πάλι κάποιες πολύ λιπαρες τροφές θα πρέπει να τις αποφεύγω π.χ. αρνί, κατσίκι κ.λ.π. γιατί πιθανόν να μου φέρνουν δυσπεψία.

Τι να πω...θα δείξει...

Ίσως επειδή εγώ δεν βάζω λιπαρά, σπάνια καμια σοκολατίτσα, για τα άλλα ούτε λόγος, ίσως για αυτό φουσκώνω με το παραμικρό,έχει συνηθίσει ο οργανισμός σε μια συνεχή διαιτητική διατροφή. Τι να πω

Koριτσια τα νευρα μου.................!!!!!!!Δεν φτανει που μαλλον εχει μεινει ενα πετραδακι στο σολινακι της χολης δεν προλαβα να κανω τις απαρετιτες εξετασεις για το θεμα και με επιασε παγκρεατιτιδα!!!!Εκατσα 1 βδομαδα στο νοσοκομειο και την Πεμπτη παω να κανω την ERCP κατι σαν γαστροσκιπιση για να δουμε τι γινετε και αν υπαρχει πετρα να την βγαλουν.Εχω βαρεθει τα βραστα φαγητα και το μονο που μα χαροποιει ειναι οτι χανω κιλα που το χρειαζομουν.Ελπιζω να μην σας ζαλισα και ευχομαι σε ολες το καλητερο!!!!!!!!!!

Koριτσια τα νευρα μου.................!!!!!!!Δεν φτανει που μαλλον εχει μεινει ενα πετραδακι στο σολινακι της χολης δεν προλαβα να κανω τις απαρετιτες εξετασεις για το θεμα και με επιασε παγκρεατιτιδα!!!!Εκατσα 1 βδομαδα στο νοσοκομειο και την Πεμπτη παω να κανω την ERCP κατι σαν γαστροσκιπιση για να δουμε τι γινετε και αν υπαρχει πετρα να την βγαλουν.Εχω βαρεθει τα βραστα φαγητα και το μονο που μα χαροποιει ειναι οτι χανω κιλα που το χρειαζομουν.Ελπιζω να μην σας ζαλισα και ευχομαι σε ολες το καλητερο!!!!!!!!!!

Φυσικα και δεν μας ζαλισες!

εδω ειμαστε ολες οι παθουσες να ακουμε η μια την αλλη;):D

πιθανον eleniza στον παγκρεατικο πορο εχει παει καποιο ξεκαρφωτο πετραδακι,εξου και η φλεγμονη του παγκρεατος...

οταν ειχα κανει την επεμβαση ο γιατρος μου,μου εδωσε σε μια γαζα τις πετρουλες,αααα λεω¨εσεις ησασταν η αιτια του κακου??¨

κοριτσια,καθησα και τις μετρησα.....60 στον αριθμο!μικρουλικες πετρουλες,το ειπα στον χειρουργο και μου λεει και καμια σαρανταρια που ηταν κολλημενες στα τοιχωματα της χολης?100???γιατρε του λεω?.....αφηστε μη τα συζητατε..

γι αυτο μου ειχε πει εξ αρχης πως ειναι ευκολο να παει και στον παγκρεατικο πορο(πιθανον λογω του πολυ μικρου μεγεθους τους και της πληθωρας τους)

Ευχομαι την Πεμπτη να πανε ολα καλα,και μετα το περας των εξετασεων, κι οτι αλλο χρειαστει να γινει, να γυρισεις παλι εδω και να μας πεις ποσο ωραια αισθανεσαι!κι ολα θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο..

Ευχαριστω πολυ Gold!!!!!!!!!!!Hθελα κι εγω τις πετρες αλλα μου λεει ο γιατρος οτι ηταν τοςο μικρες και με λασπη που τι να τις εκανα.Ελπιζω να εχω καλα νεα απο βδομαδα.....

Διαφημίσεις

Περαστικά eleniza μου..και γω που νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική γκαντέμω! Μακάρι να τελέιωσει γρήγορά η περιπέτεια σου!

• 1 month later...

Ομοιοπαθούσες μου καλημέρα!

Λοιπόν είμαι στον τρίτο μήνα μετά την επέμβαση και παρόλαυτά ακόμη ταλαιπωρούμαι με αναγούλες, διάροιες και γενικότερα ενοχλήσεις στο στομάχι μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πάρει καιρό να συνηθίσει ο οργανισμός μου στα φαγητά, αλλά ακόμη και τα πιο καθημέρινα φαγητά μου δημιουργούν αυτές τις συνέπειες. Δηλαδή όταν θα φάω κάτι πιο ¨βαρύ¨ π.χ. κοκκινιστό, μπιφτέκι, κάτι τηγανιτό, σφολιάτα, σοκολάτα κ.α. μου φέρνουν απίστευτο πονόκοιλο και τρέχω σχεδόν καθημερινά στην τουλέτα μπορεί και 2-3 φορές. Μέχρι και το νερό αν το πιω σε μεγάλη ποσότητα, π.χ. όταν διψάω πολύ μου φέρνει ανακατοσούρα και αισθάνομαι χάλια. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά? Σύμφωνα με το διαιτολόγιο που μου έδωσαν υποτίθεται ότι έπρεπε να τρώώ σχεδόν φυσιολογικά χωρίς προβλήματα, αλλά εγώ ότι και να φαώ με πειράζει.. Λέω να επισκεφτώ τον γαστρεντερολόγο μου μπας και μου δώσει καμιά συμβουλή. Και μη φανταστείτε ότι τρωω υπερβολικά, με το ζόρι ειμαι στα 52 κιλά εδώ και 3 μήνες με ύψος 1.68, δε με λες και σαμιαμίδι αλλά όλα τα ρούχα μου, μου πλέον, το κανονικό μου είναι 55..αλλά έτσι όπως πάω αδυνατίζω συνέχεια..

Kαλημερα κοριτσια...

κι εγω ειχα κριση την ημερα που σαραντησα και λιγες μερες μετα εκανα λαπαροσκολικη αφαιρεση χολης. Δεν ειχα όμως απολυτως κανενα προβλημα!!! όλα καλα ηταν και με την απεμβαση αλλα και με τα φαγητα μετά....

Kαλημερα κοριτσια...

κι εγω ειχα κριση την ημερα που σαραντησα και λιγες μερες μετα εκανα λαπαροσκολικη αφαιρεση χολης. Δεν ειχα όμως απολυτως κανενα προβλημα!!! όλα καλα ηταν και με την απεμβαση αλλα και με τα φαγητα μετά....

..αχ τυχερούλα..!

Μάλλον αυτό θα κάνω Αννα μου..νομίζω ότι το παραμέλησα αρκετα..δε πάει άλλο, ένα κάρο χαρτι τουαλέτας έχω ξοδέψει!

Γεια σας και απο εμενα!!!Πεζη μου καλο ειναι να πας στο γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.Βεβαια καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα,δεν σημενει οτι κατι εχεις αλλα κανε του μια ερωτηση.Εγω τωρα δοκιμαζω ολα τα φαγητα χωρις προβλημα.Φοβαμαι λιγο μετα την παγκρεατιτιδα και τωρα φυσαω και το γιαουρτι που λενε.

Ομοιοπαθούσες μου καλημέρα!

Λοιπόν είμαι στον τρίτο μήνα μετά την επέμβαση και παρόλαυτά ακόμη ταλαιπωρούμαι με αναγούλες, διάροιες και γενικότερα ενοχλήσεις στο στομάχι μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πάρει καιρό να συνηθίσει ο οργανισμός μου στα φαγητά, αλλά ακόμη και τα πιο καθημέρινα φαγητά μου δημιουργούν αυτές τις συνέπειες. Δηλαδή όταν θα φάω κάτι πιο ¨βαρύ¨ π.χ. κοκκινιστό, μπιφτέκι, κάτι τηγανιτό, σφολιάτα, σοκολάτα κ.α. μου φέρνουν απίστευτο πονόκοιλο και τρέχω σχεδόν καθημερινά στην τουλέτα μπορεί και 2-3 φορές. Μέχρι και το νερό αν το πιω σε μεγάλη ποσότητα, π.χ. όταν διψάω πολύ μου φέρνει ανακατοσούρα και αισθάνομαι χάλια. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά? Σύμφωνα με το διαιτολόγιο που μου έδωσαν υποτίθεται ότι έπρεπε να τρώώ σχεδόν φυσιολογικά χωρίς προβλήματα, αλλά εγώ ότι και να φαώ με πειράζει.. Λέω να επισκεφτώ τον γαστρεντερολόγο μου μπας και μου δώσει καμιά συμβουλή. Και μη φανταστείτε ότι τρωω υπερβολικά, με το ζόρι ειμαι στα 52 κιλά εδώ και 3 μήνες με ύψος 1.68, δε με λες και σαμιαμίδι αλλά όλα τα ρούχα μου, μου πλέον, το κανονικό μου είναι 55..αλλά έτσι όπως πάω αδυνατίζω συνέχεια..

ΠΕΖΗ ευχομαι γρηγορα να περασουν ολες οι ενοχλησεις σου,

και να επισκεφτεις το συντομοτερο τον γαστρεντερολογο.

περαστικουλια σου!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...