Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υποκοριστικο για το " Ματθαίος" sos!!!!!!!!!!!!!!!

katerina19

Recommended Posts

Το Μάνθος ταιριαζει πιο πολυ αφου την λενε Μανθουλα εχω όμως μια απορία που αν θέλεις απαντας γιατι πρέπει να βγάλεις την πεθερα σου αφου είναι αγόρι;

Διαφημίσεις

Το Μάνθος ταιριαζει πιο πολυ αφου την λενε Μανθουλα εχω όμως μια απορία που αν θέλεις απαντας γιατι πρέπει να βγάλεις την πεθερα σου αφου είναι αγόρι;

Σωστή η απορία σου! Αλλα βλέπεις είναι το τέταρτο παιδί 1η κόρη Χριστίνα (η μαμά μου),2ος γιος Γιάννης(ο πεθερός μου),3ος γιος Μπάμπης(ο μπαμπάς μου) και 4ος γιος αναγκαστηκά και ύστερα από μούτρα πολλά του πεθερού μου κυρίως προς εμένα κλπ!!!!!!!!!!! Ματθαίος!!!!!!!!!!!

Βέβαια τους κάνουμε με τον άντρα μου μία πλάκα που θα τους έρθει κατακέφαλα!!!!!Δεν τους το λέμε μέχρι την βαπτιση 17 Μαίου ότι θα βγει έτσι και ότι θα βγάλουμε άσχετο!!!!!Και είναι όλο μούτρα και διάφορα!!!!!!!!!

Έτσι έχουν τα πράγματα!!!!!!!!! Σόρρυ για το μεγάλο μύνημα!!!!!!!!!

Καλημέρα, katerina19!!!

Αρχικά, αφού η πεθερά σου είναι Μανθούλα, γιατί το όνομα δεν γίνεται Μάνθος???

Επίσης, η δική μου άποψη είναι ότι μια χαρά όνομα είναι το Ματθαίος. Ότι υποκοριστικό και να βγάλεις θα είναι χειρότερο. Άσε που δεν μου έρχεται και τίποτα.

me too.

Διαφημίσεις

Μαθιου!!!!!

Λοιπον μηπως να σκεφτεις και ποιο παει καλυτερα με το επιθετο? Ισως και τι ταιριαζει στο παιδι, Μανθος ειναι πιο γλυκο.....Ματθαιος πιο αρχοντικο......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τον αδερφουλακο μου τον εχουν βαφτισει

Ματθαιο αλλα τον φωναζουμε Μανθο !!!!!!

Αρχισανε ενα διαστημα τα Μακης , αλλα τα

κοψαμε !!!!!!!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Μαθιου!!!!!

Λοιπον μηπως να σκεφτεις και ποιο παει καλυτερα με το επιθετο? Ισως και τι ταιριαζει στο παιδι, Μανθος ειναι πιο γλυκο.....Ματθαιος πιο αρχοντικο......

..Συμφωνώ, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό η βάφτιση!

Μαθιου!!!!!

..Συμφωνώ, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό η βάφτιση!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!!!! Θα επανέλθω μετά τη βάπτιση με νεότερα και αντιδράσεις (των πεθερικών!!!!!!! ) :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...