Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

mata μου σ'ευχαριστω

ειμαι γνωστη γκαβη :cool::cool:

θα δοκιμασω να τις πιω τοτε . Απο τη λαχταρα μου να γινω πενταμορφη και να με κανετε παρεουλα εσεις οι υπολοιπες βιαστηκα στο διαβασμα και κατι πηδησα μαλλον.

Επισης αποψε θα κανω μελομακαρονα και μιας και θα εχω μπροστα μου το μελι λεω να συνδιασω το τερπον με το ωφελιμο.

Αυριο θα σας πω αντιδρασεις απο τον συζυξ και τις τεκνες μου

φιλακια

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dimt όλα αυτά τα έλαια από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε;;;;

Έχω 2 ραγάδες στην κοιλιά αλλά είναι ακόμα κόκκινες. Προλαβαίνω να κάνω κάτι;;;Τουλάχιστον να μη φαίνονται πάρα πολύ αργότερα.....Ξέρει κανένα κοριτσάκι κάτι;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

sorry μόλις το είδα!!!! :oops::oops::oops:

σε όλα τα καταστήματα που πουλάνε βιολογικά έχουν και σταντ με ελαια!! Ισως και στα μαγαζιά fresh αλλά γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη!!

Αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε πμ, θα το δω πιό γρήγορα!!

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Εδω ειμαι .Ας φορεσετε ολες τα sunglasses :cool: διοτι απο τη λαμψη θα τυφλωθειτε :lol::lol::lol:

Η μασκα ασπιρινης ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ !!!!!Αχ βρε κοριτσια να ξερατε ποσα χιλιαρικα παλια και γιουρια τωρα , εχω δωσει για μασκες!!!! Πεταμενα λεφτα ! Και βεβαια ουτε με τη γνωστη μασκα συζυγικης παρασκευης δεν ειδα τοσο αμεσα αποτελεσματα :wink::lol: . Τερμα , 2 φορες εβδομαδιαιως θα ασπιρινοπασαλειβομαι.

Παντως μελομακαρονα δεν εκανα . Θα προσπαθησω αυριο

Φιλακια

Διαφημίσεις

ουτε με τη γνωστη μασκα συζυγικης παρασκευης δεν ειδα τοσο αμεσα αποτελεσματα :wink::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μελομακάρονα μπορεί να μην έκανες έγινες όμως πεντάμορφη!!!!! :wink::D:D:D:D Μπράβο μπράβο και εις ανώτερα!!! :wink::D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Γεια σας κοριτσια ,

Εχουμε νεωτερα :lol: Τα μελομακαρονα τα εφτιαξα αλλα ............... θα τα μεταμορφωσω σε cheese cake !!!! Μερες που ειναι να μην νοιωθουν καπως τα καημενα ...... :lol: Οπως θα καταλαβατε η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ !!!!!!!Δε βαριεσαι ..... Θα κανω αλλα...... Με τη συνταγη Αγλαιας

Φιλια

Μαρω

• 4 εβδομάδες μετά...

Πρίν από οποιαδήποτε μάσκα προσώπου, μην παραλείπετε να κάνετε απολέπιση. Χθές έκανα πάλι και είδα σούπερ αποτελέσματα. Μόνα τους, ξεπετάχτηκαν κάτι μαύρα στίγματα! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πρίν από οποιαδήποτε μάσκα προσώπου, μην παραλείπετε να κάνετε απολέπιση. Χθές έκανα πάλι και είδα σούπερ αποτελέσματα. Μόνα τους, ξεπετάχτηκαν κάτι μαύρα στίγματα! :wink:

ξέρεις καμία σπιτική συνταγή και απολέπιση;;;

Η μάσκα της ασπιρίνης κάνει θαύματα για καθαρισμό του προσώπου. Ανέτρεξε στις προηγούμενες σελίδες που την αναφέρουμε. Μπορείς επίσης να βάλεις μέσα σε γιαούρτι λίγο ζάχαρη για να γίνει η απολέπιση από τους κόκους. Στις προηγούμενες σελίδες, θα βρείς πολλές συνταγές, και για απολέπιση και για μασκες.

Μπορείς επίσης να βάλεις το πρόσωπο σου, πάνω από μια κατσαρόλα που θα έχεις βράσει νερό, για να ανοίξουν καλά οι πόροι, πρίν προχωρήσεις στις μάσκες. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Σκραμπ για το πρόσωπο (κοινώς, πήλινγκ)

Ανακατεύεις 3 κουταλιές σκόνη γάλακτος και 1 κουταλιά μέλι μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Βρέχεις το πρόσωπο με ζεστό νερό και τρίβεις το μείγμα για 15". Ξεπλένεις το πρόσωπο και συνεχίζεις το μασάζ.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

• 3 εβδομάδες μετά...

Ρε κορίτσια...τώρα με την εγκυμοσύνη, μπορώ να κάνω τη μασκούλα με την ασπιρίνη;;; :roll::roll:

Πάντως, τις εβιόλ τις συνεχίζω!!!!Είναι παντελώς αβλαβή, και όχι μόνο, αλλά ωφελούν κιόλας και στην εγκυμοσύνη !!! :wink::D:D:D:D

Βέβαια, δεν παίρνω 4-5 όπως έπαιρνα. Παίρνω μόνο 2!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ρε κορίτσια...τώρα με την εγκυμοσύνη, μπορώ να κάνω τη μασκούλα με την ασπιρίνη;;; :roll::roll:
χμμμ... να προλαβαίνει να περάσει;;;; δεν ξέρω... :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσακια μπορειτε να ματα-ξανα-επαναλαβετε τη θαυματουργη μασκα ασπιρινης γιατι δεν μπορω να γυρισω ολες τις σελιδες????

Αληθεια δεν ειναι οτι βαριεμαι, στη δουλεια ειμαι... και στο σπιτι η συνδεση μου ΣΕΡΝΕΤΑΙ εδω και μερες...

για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα και σπυράκια κάνουμε μία φορά την εβδομάδα μία μάσκα απολέπισης (πρώτα την αφήνουμε και μετά την τρίβουμε λιγάκι) με την διαβόητη Μασκα Ασπιρίνης:

Λιώνουμε με κουτάλι 4-5 ασπιρίνες (τις κλασσικές) και τις ανακατεύουμε με λίγο νερό, ή με λίγο μέλι ή με λίγο γιαούρτι. Βάζουμε τη μάσκα για κανένα 20λεπτο και έπειτα προσθέτοντας ελάχιστο νερό κάνουμε μασάζ. Ξεβγάζουμε και …θαυμάζουμε! :lol::lol::lol:

Jena, αυτή είναι η αγαπημένη μασκούλα, που μας πρότεινε η φίλη Ερικα! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα και σπυράκια κάνουμε μία φορά την εβδομάδα μία μάσκα απολέπισης (πρώτα την αφήνουμε και μετά την τρίβουμε λιγάκι) με την διαβόητη Μασκα Ασπιρίνης:

Λιώνουμε με κουτάλι 4-5 ασπιρίνες (τις κλασσικές) και τις ανακατεύουμε με λίγο νερό, ή με λίγο μέλι ή με λίγο γιαούρτι. Βάζουμε τη μάσκα για κανένα 20λεπτο και έπειτα προσθέτοντας ελάχιστο νερό κάνουμε μασάζ. Ξεβγάζουμε και …θαυμάζουμε! :lol::lol::lol:

Mata μου εισαι θησαυρος!!!!!!

κοριτσια μια πολυ καλη λοσιον για κυτταριτιδα,μεσα σε ενα μπουκαλι οινοπνευμα βαζουμε φυλλα κισσου οσα περισσοτερα χωρανε,το αφηνουμε σε σκοτεινο μερος για ενα μηνα κουνωντας το κατα διαστηματα,το σουρωνουμε και το χρησιμοποιουμε πρωι και βραδυ καλυτερα μετα απο πηλινγκ.οπως καταλαβαινετε μετα ειμαστε πανετοιμες :lol::lol: για παραλια :lol:

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Mata μου εισαι θησαυρος!!!!!!

:wink: Να ΄σαι καλά κορίτσι μου!!!! :D:D Καλά αποτελέσματα!!!

Ζένια ευχαριστούμε για τη λοσιον!

Ateli, δεν θυμάμαι καλά! :roll::roll:

n3kPp3.png

zewgp3.png

ζενια το έχεις δοκιμάσει;;;

σε πόσες εφαρμογές, δηλαδή σε πόσο διάστημα βλέπεις αποτέλεσμα; έστω διαφορά;;; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

κοιτα αμα το βαζεις καθημερινα και κανεις και πηλινγκ πριν,μεσα σε λιγες μερες βλεπεις αποτελεσματα πρωτα στην ποιοτητα του δερματος γινεται απαλο και φαινεται πιο σφιχτο,κι αμα το συνεχισεις εχεις και σε ποντους μειωση,φυσικα εννοειται πως προσεχουμε και τι τρωμε :lol: χα χα,αλλα το κυριοτερο ειναι πως δεν εχει χημικα και ειναι παμθηνο .εγω το ξεκινουσα καθε ανοιξη,τωρα με τα παιδια ειναι πιο δυσκολο απο θεμα χρονου αλλα φετος ειπα πως θα το κανω :wink:

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

• 2 months later...

Συγνώμη που λέω κάτι άσχετο προς την παραπανω συζήτηση, αλλά αφορά την υγιεινή διατροφή και έστω και μια κοπέλα να βοηθήσει θα χαρω. Αν έχετε ακμή να πίνετε τσάι (αφέψημα) από φύλλα τσουκνίδας. Εγώ 21 χρονών είχα πολύ ακμή, δοκίμασα πρόπολη, λεμόνι (όχι φάρμακα φυσικά) και δεν μου έκαναν τίποτα. Ωσπου η μαμά μου διάβασε σε ένα γερμανικό βιβλίο που μιλούσε για το πως οι τροφές βοηθούν σε ιατρικά προβλήματα και έλεγε για την τσουκνίδα. Λοιπόν, η ακμή μου έφυγε τελείως. Από τότε, όποτε βγάζω σπυράκια πίνω για δύο τρεις μέρες τσουκνίδα.

Και πάλι συγνώμη για την παρεμβολή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...