Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Για τον βήχα:

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας λεμόνι

1 κουταλιά ουίσκι

Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα ποτήρι του τσαγιού, για να γίνουν ενιαίο μείγμα.Αν θέλουμε να κάνουμε περισσότερη ποσότητα για να έχουμε, μπορούμε να βάλουμε 2 κουταλιές ή και περισσότερες από το καθε υλικό.Ισόποσα όμως.

Παίρνουμε μία κουταλιά του γλυκού ανα μισάωρο, ανα 1 ώρα, όποτε βολευόμαστε. Όσο συχνότερα τόσο καλύτερα!

Είναι πολύ αποτελεσματικό! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Για απολέπιση προσώπου και σώματος, βάζουμε λίγο λάδι αναμειγμένο με ζάχαρη ή αλάτι και κάνουμε απαλό μασάζ. :D:D:D:D:D:D

Επίσης για απολέπιση σώματος χοντρό αλάτι και γάλα :wink:

Super ενυδάτωση! :wink:

και χοντρό αλάτι με babyoil κάνει την ίδια δουλεια...

όμως μόνο για σώμα...

γιατί αν έχεις λιπαρό δέρμα το λάδι θα το γεμίσει σπυράκια το πρόσωπο..

:D:D:D:D

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΕΥΡΙΑΓΓΙΩΝ

σεντέλα ασιατική

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΤΑ «ΝΕΡΑ»

βράζουμε ίσες ποσότητες ραδίκι, μάραθο, σπαράγγι. Πίνουμε για 1 εβδομάδα ένα ποτηράκι πρωί+ μεσημέρι+ βράδυ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Υλικά3 κουτ. γλ. Λάδι από κουκούτσι σταφυλιού

3 κουτ. γλ. Σιτέλαιο

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνιο

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμάρι

εκτέλεση

ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

χρήση

πρωί + βράδυ. Το θερμαίνουμε πολύ λίγο πριν την χρήση.

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Υλικά

1 κουτ. γλ. Πορτοκάλι

1 κουτ. γλ. Μέλι

εκτέλεση

τα ανακατεύω καλά

χρήση

20 λεπτά

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Για απολέπιση προσώπου και σώματος, βάζουμε λίγο λάδι αναμειγμένο με ζάχαρη ή αλάτι και κάνουμε απαλό μασάζ. :D:D:D:D:D:D

όμως μόνο για σώμα...

boukie17 το babyoil έχει μέσα συστατικά φτιαγμένα απο βενζίνη και καλό είναι να μην το χρησιμοποιούμε!! Οντως έχει καλό αποτέλεσμα (κι εγω παλιά αυτό εκανα) αλλα όταν διαβασα με μεγαλύτερη προσοχή τα συστατικά του δεν το ξαναχρησιμοποίησα.

:wink::idea:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Για τον βήχα:

1 κουταλιά ουίσκι

το κάνω κι εγώ αυτό αλλά χωρίς ουίσκυ,ζεσταίνω λίιιγο νερακι και διαλύω μέσα 1 κουταλιά μέλι και λεμόνι.Όλο μαζί βγαίνει περίπου 1 φλυτζανάκι του ελληνικού,όχι γεμάτο.

Όπως είναι ζεστό ζεστό είναι πολύ γευστικό και μαλακώνει ο λαιμός!

Διαφημίσεις

Για τον βήχα:

1 κουταλιά ουίσκι

Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα ποτήρι του τσαγιού, για να γίνουν ενιαίο μείγμα.Αν θέλουμε να κάνουμε περισσότερη ποσότητα για να έχουμε, μπορούμε να βάλουμε 2 κουταλιές ή και περισσότερες από το καθε υλικό.Ισόποσα όμως.

Παίρνουμε μία κουταλιά του γλυκού ανα μισάωρο, ανα 1 ώρα, όποτε βολευόμαστε. Όσο συχνότερα τόσο καλύτερα!

Είναι πολύ αποτελεσματικό! :wink:

Το έκανε αυτό η γυναίκα του αδερφού μου και μου φαινόταν εξωγήινο κάποτε! (Σκωτσέζα η νύφη μου..)

Μονο που ζέσταινε λίγο το ουίσκι εκείνη.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

όμως μόνο για σώμα...

boukie17 το babyoil έχει μέσα συστατικά φτιαγμένα απο βενζίνη και καλό είναι να μην το χρησιμοποιούμε!! Οντως έχει καλό αποτέλεσμα (κι εγω παλιά αυτό εκανα) αλλα όταν διαβασα με μεγαλύτερη προσοχή τα συστατικά του δεν το ξαναχρησιμοποίησα.

σοβαρά μιλάς???

:o:o:o άκου να δεις!!!

τότε λάδακι του θεού!!!

μάσκα πίλινγκ ..3 κουταλιές του καφέ ζάχαρι και 2 κουταλιές του καφέ μέλι.λίγο νερό το ανακατέυουμε για λιγο και το απλώνουμε για 20 λεπτα.

μετά πλενόμαστε με κλυαρό νερό στην αρχή και μετά με κρύο..

επιδερμίδα τέλεια...

(το έκανε και η μαριέττα χρουσαλά το είχα διαβάσει σε περιοδικό)

για λιπαρά δέρματαμάσκα

σε καθαρό πρόσωπο απλώνεις λεμόνι με ένα βαμβάκι η μία μπατονέτα.

το αφήνεις για μισή ώρα... στο διάστειμα αυτό δεν πρέπει να μιλάς ,αλλά να παραμένεις ηρεμη.και μετά ξεπλένεσε με κρύο νερό..

είναι πολύ καλό αν έχεις και σπυράκια τα ξερένει..

για μαύρους κύκλους

εκτός απο αυτά που γράψαν και οι κοπέλες εδω..

ακόμα

βράζεις ένα σακουλάκι τσάι και όταν κρυώσει(στο ψυγείο) το βάζεις στς σακούλες κάτω απο τα μάτια..

η πέρνεις ένα κουτάλι το βάζεις στην κατάψυξη και με την ανάποδη πλευρά το βάζεις στο μάτι για 3 λεπτα.

θα ξεπριστή αμέσως..

για ραγάδες

απλώνεις βαζελίνη και διπλώνεσε με διαφανείς μεβράνη για κανά20λεπτο .το κάνεις αυτό και κάθε μέρα αν έχεις εντονο πρόβλημα και στο μήνα βλέπεις αποτέλεσμα..

επίσης και το λάδι κάνει την ίδια δουλειά.το απλώνεις και το αφήνεις να αποροφηθεί..

(εγώ τα έκανε και στης 2 εγκυμοσύνες μου(κατά την διάρκεια και μετά)

και δέν έχω κάνει καμία ραγάδα!!!!)

Τσικουδια

Ναι ναι φιλεναδες για το ΣΤΟΜΑΧΙ το καλυτερο!!!

Λιγακι σε ενα σφινακι κ μονοκοπανια κατω....

Ειχα μια εβδομαδα με το στομαχι μου κ πονους

πλατη μεχρι ωμους...σερνομουν απο αδυναμια

κ γενικα τα χαλια μου...λοιπον μου δινει η μανα

μου τσικουδια κ επεσα για υπνο.

Ε την αλλη μερα ξυπνησα κ πεταγα!!!!!!!!!!!!

Ουτε χαπακια ουτε τιποτα!! :wink:

όμως μόνο για σώμα...

σοβαρά μιλάς???

:o:o:o άκου να δεις!!!

τότε λάδακι του θεού!!!

Μιας και πήγα το Σάββατο στο Σούπερ-μάρκετ το βρήκα και το ξαναδιάβασα για να το επιβεβαιώσω!!! Δυστυχώς δεν ξέρουμε απο τι να φυλαχτούμε πιά (και φαντάσου υποτίθεται ότι είναι προϊόν για μωρά!!!) :shock::shock::shock::shock::shock:

Οπως τα λες λοιπόν!!! ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Κάτι ξέρει αυτός.... :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

για ραγάδες

απλώνεις βαζελίνη και διπλώνεσε με διαφανείς μεβράνη για κανά20λεπτο .το κάνεις αυτό και κάθε μέρα αν έχεις εντονο πρόβλημα και στο μήνα βλέπεις αποτέλεσμα..

επίσης και το λάδι κάνει την ίδια δουλειά.το απλώνεις και το αφήνεις να αποροφηθεί..

(εγώ τα έκανε και στης 2 εγκυμοσύνες μου(κατά την διάρκεια και μετά)

και δέν έχω κάνει καμία ραγάδα!!!!)

Δυστυχώς οι ραγάδες έχουν να κάνουν με το γονίδιο, τύπο δέρματος, κιλά εγκυμοσύνης ή γρήγορη ανάπτυξη στην εφηβεία. Το έχω ψάξει το θέμα αφού πρώτα έγινα σαν χάρτης.

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Έβαψα τα μαλλιά μου (από τις πολλές ανταύγειες είχε καταλήξει ξανθό το μαλλί μου με καστανή ρίζα!) καστανό σκούρο με ξανθές ανταύγειες αλλά δεν βγήκε τόσο ζωντανό το ξανθό όπως παλιότερα, τώρα πια νομίζω ότι υπερισχύει το σκούρο στο μαλλί μου, κάτι που ενώ μου αρέσει δεν το έχω συνηθίσει..

μήπως γνωρίζει καμιά σας αν με τα λουσίματα θα ανοίξει καθόλου και αν υπάρχει κάτι να κάνω που να ξανθύνει λίγο τις ανταύγειες?μέχρι που σκέφτηκα να ξαναπάω κομμωτήριο να μου περάσουν από πάνω πιο ξανθές ανταύγειες, αλλά θα το κάψω το μαλλί μετά από 3 μέρες :shock:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

1.βάζεις σε ένα μπρίκι 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο και 3 κουταλιές της σούπας χαμομήλι.το βράζεις σε σηγανή φωτιά σε μπέν μαρί για μισή ωρα.

και μετά το σουρώνης και αλείφης τα μαλλιά σου.το έχεις κανα 10λεπτό με κουκούλα η διαφανεις μεμβράνη.(αυτό κάνει καλό και στην τρίχα,την δυναμώνει).και μετα λούζεσε..

2.στίβεις ενα λεμονι και το ρίχνεις στα μαλλια σου και κάθεσε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσει. μετά λουζεσε..

σε κάνα μήνα αν τα κάνετε αυτά θα αποκτήσετε φωτεινές ξανθιες φυσικές ανταυγειες..

κάνει και για βαμένα ξανθα μαλλια τα κάνει πιο φωτεινά...

boukie17 σε ευχαριστώ πολύ!θα το δοκιμάσω! :D

να σε καλά amarylis μου.!!

εγώ τα κάνω αυτά αλλά οχι τόσο συχνά οσο θα ΄θελα!!!

με δύο παιδιά τι να προλάβω και εγώ????? :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια, ευ΄χαριστούμε για τις καινούργιες συμβουλές!!! :D:D:D

Marianda να τις πάρεις είναι πολύ καλές και δεν επιβαρύνουν καθόλου τον οργανισμό!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

dimt όλα αυτά τα έλαια από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε;;;;

Έχω 2 ραγάδες στην κοιλιά αλλά είναι ακόμα κόκκινες. Προλαβαίνω να κάνω κάτι;;;Τουλάχιστον να μη φαίνονται πάρα πολύ αργότερα.....Ξέρει κανένα κοριτσάκι κάτι;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Καλημερα πενταμορφες :)

Να ρωτησω και εγω κατι ????

1. Οι περιβοητες EVIOL αμπουλες μηπως θα με αποτελειωσουν μιας και εχω λιπαρο δερμα και αυτες ειναι σαν λαδι ???? Επειδη γενικως δεν τα παω καλα με τα ποσιμα παρασκευασματα :lol: αλλα δεν θελω και να γινω πυγολαμπις και να γυαλιζει η μουρη , το εχει δοκιμασει καμμια με λιπ.επιδ?

2. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ - επισης - ΜΑΣΚΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ μπορει να γινει με μελι ???

Σιχαινομαι τα γιαουρτια :?:?

Και βεβαια αν δε ν με ξαναδειτε στο φορουμ σημαινει οτι εγινα πενταμορφη και εγω και με εκλεψαν :lol::lol:

ευχαριστω

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Καλημερα πενταμορφες :)

Να ρωτησω και εγω κατι ????

1. Οι περιβοητες EVIOL αμπουλες μηπως θα με αποτελειωσουν μιας και εχω λιπαρο δερμα και αυτες ειναι σαν λαδι ???? Επειδη γενικως δεν τα παω καλα με τα ποσιμα παρασκευασματα :lol: αλλα δεν θελω και να γινω πυγολαμπις και να γυαλιζει η μουρη , το εχει δοκιμασει καμμια με λιπ.επιδ?

2. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ - επισης - ΜΑΣΚΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ μπορει να γινει με μελι ???

Σιχαινομαι τα γιαουρτια :?:?

Και βεβαια αν δε ν με ξαναδειτε στο φορουμ σημαινει οτι εγινα πενταμορφη και εγω και με εκλεψαν :lol::lol:

ευχαριστω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΑΜΑ ΕΛΕΝΗΣ & ΧΡΙΣΤΙΝ τις αμπούλες Εβιόλ, μπορείς να τις τρυπήσεις και να τις βάλεις μέσα σε λίγη ποσότητα από κρέμα, εκείνη για παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσεις το βράδυ. Ετσι, αναμεμειγμένη, δεν θα μείνει λιπαρή.Μην την βάλεις σε όλη την κρέμα. Τρύπησε μία αμπούλα σε λίγη ποσότητα και κάνε επάλειψη.

Εγώ πίνω τουλάχιστον 3 καθημερινά!Στο φαρμακείο μου είπαν ότι μπορείς ημερησίως να καταναλώνεις μέχρι και 6. Και τα κορίτσια εδώ το είχαν πεί.Όταν την καταπίνεις, δεν την τρυπάς. Μαζί με το περίβλημα την καταναλώνεις.

Την μάσκα με την ασπιρίνη μπορείς να την κάνεις μείγμα με οτιδήποτε. Δεν είναι απαραίτητο να την κάνεις με γιαούρτι, αφού δεν σου αρέσει.Πάλι θα έχει αποτέλεσμα!!! :wink:

Καλά αποτελέσματα!!!!Εγώ πάντως, σταμάτησα να βγάζω σπυράκια με την συχνότητα που έβγαζα!!! :wink::D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...