Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα έκανες αν.... ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήμουν ''η νύφη με τον γύψο'' προτωποριακό ετσι;

Τι θα έκανες αν ο κουμπάρος ξεχνούσε τις βέρες σε άλλο σακάκι, γιατί αυτό που φορούσε πριν είχε λερωθεί;;;;;;;;;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Θα ζηταγα απο κανα αλλο ζευγαρι τις δικες τους προσωρινα

Τι θα εκανες αν φτανατε στο ξενοδοχειο που ειχατε κλεισει κ προπληρωσει τη μιση διαμονη κ ηταν χαλια???

Α.......όχι πάλι τέτοια(έχει γίνει αλλά σε εν.δωμάτια και δυστυχώς καθήσαμε τρεις μέρες και μετά φύγαμε) θα γινόταν τις τρελλής το πάρτυ γιατί ως συνήθως από την Χαλκιδική το κάνουν αυτό:evil:

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ξέχασε ο συζηγος το πορτοφόλι στο σπίτι και είσασταν στο πλοίο;;;;;;;;;;;;;(αλλά εσύ είχες λίγα χρήματα).:confused:

Θα πηδουσα απο το πλοιο!!!χα,χα.Θα φταναμε στον προορισμο μας και θα ζηταγα απο καποιον δικο μας να μας στειλει χρηματα και θα του τα επιστρεψουμε.

Τι θα εκανες αν φτανοντας στο ξενοδοχειο ανακαλυπτες οτι οι βαλιτσες που πηρες απο το αεροδρομιο δεν ηταν δικες σου?

Διαφημίσεις

Θα επαιρνα τηλ τον Ευαγγελατο ή τον Αυτια να λυσουν το ζητημα.............

Τι θα εκανες αν μια ασχετη σου γινοτανε κολιτσιδα ενω επινες τον καφε σου?????

Εξαρτάται που θα έπινα τον καφέ μου, αλλά και πάλι θα έλεγα ότι έχω δουλειά.......

Τι θα έκανες αν η πεθερά σου σε ντρόπιαζε σε μια φίλη της;;;;;;;

καληνύχτα..........

Θα της απαντουσα αναλογα.....σιγα μην κρατουσα το στομα μου κλειστο!!!

Τι θα εκανες αν εχανες τα εισιτηρια που σου ειχε κανει δωρο ο αντρα σου για το Ντουμπαι????

(μπήκα μόνο για να δω τι απάντησες)

Αμάν .......πως τα βρίσκεις όλα αυτά μου λες εκεί θέλω να πάω, τώρα παώ για ύπνο και θα το ονειρεύομαι ,άντε και΄συ ύπνο θα κουτουλάς με την μικρή αύριο:roll:

Διαφημίσεις

Θα έψαχνα να βρω τρόπο με την αεροπορική εταιρία ή το ταξιδιωτικό γραφείο, μήπως και μπορούσαν να μου τα ξανατυπώσουν... πριν το μάθει ο σύζυγος... Αλλιώς... δεν ξέρω... μάλλον θα έριχνα πολύυυυ κλάμα...

Τί θα έκανες αν ανακάλυπτες ότι έχεις κρυφό θαυμαστή;;;

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Θα μου αρεσε να ξερω οτι καποιος αναστατωνεται οταν με βλεπει........... αλλα μεχρι εκει!!!Ο Γιαννης μου πανω απο ολα!!!

Τι θα εκανες αν απολυοσουν???

Θα πάθαινα μεγάλο πανικό! Με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα τώρα που δουλεύω, δε μπορώ να φανταστώ πώς θα είμασταν μετά...

Τί θα έκανες αν κατά τη διάρκεια ταξιδιού σου με αεροπλάνο, είχατε ΠΟΛΛΕΣ αναταράξεις;

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Θα τα άφηνα στη φροντίδα του θείου τους!!

Τί θα έκανες αν στις διακοπές ανακάλυπτες ότι έχεις ξεχάσει την φωτογραφική μηχανή;

bUwEp2.png

Ιδίως στις διακοπές είναι απαραίτητη, θα τραβούσα με την κάμερα.

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι στην πισίνα του ξενοδοχείου μπαίνου μόνο''γυμνοί'' γιατί η θάλασσα είχε μέδουσες;;;;;;;;;

Ορίστε????Θα ειχα δικη μου αδεια θαλασσα?Εννοειται πως θα πηγαινα θαλασσα!!!Δε με ενοχλουν οι μεδουσες...αλλα τα πολλα γυμνα κωλ@@@κια καπως που ερχεται!!!

Τι θα εκανες αν παντρευοσουν στις 7 και η ωρα ηταν 6.30 και δεν ειχε ερθει ουτε μακιγιερ ουτε κομμωτρια???(ουτε στον χειροτερο εχθρο μου αυτο...εμενα παραλιγο να μην ερθει η κομμωτρια)

Αχ.....είσαι και΄συ μία που την βρήκες αυτή την ερώτηση;;;;Ψυχραιμία θα έβρισκα κάποια που της πιάνει το χέρι και θα έκανα ένα πολύ ατιμέλητο πιάσιμο στα μαλλιά και θα το στόλιζα με λουλουδάκια.... όπως και το βάψιμο τέτοια ωρα τέτοια λόγια!:confused:

Τι θα έκανες αν τα φαγητά στο τραπέζι ήταν όλα άψητα και μύριζαν;;;;;;;;:oops:

Εξαρτάται το πού ήταν το τραπέζι. Αν ήταν έξω, θα έφευγα χωρίς να πληρώσω, και φυσικά χωρίς να φάω.

Αν ήταν σε κάποιο σπίτι, θα έτρωγα μόνο ψωμί και σαλάτα λέγοντας ότι είμαι χορτάτη.

Αν ήταν στο τραπέζι του γάμου μου.... (Παναγίτσα μου...), θα έκανα μεγάλη φασαρία στο catering και πιθανότατα δε θα τους πλήρωνα. Θα ζητούσα διακριτικά από κάποιο φίλο να πάει να φέρει καμιά 50αριά πίτσες!

Τί θα έκανες αν σε έπιανε διάρροια κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής του παιδιού σου;

bUwEp2.png

Ποιοί χτυπούσαν το παιδί μου; Οι δασκάλες ή οι συμμαθητές;

Γιατί αν ήταν οι δασκάλες θα τους έκοβα το χέρι απ'τον ώμο...:mad:

Αν ήταν συμμαθητές, θα ρωτούσα ποιοί είναι και θα πήγαινα στις μητέρες τους.

Τί θα έκανες αν μάθαινες ότι κάποια γνωστή σου στη γειτονιά, έπεσε θύμα βιασμού;

bUwEp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...