Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ! Για το Aldi. Έχει πολύ ωραία πράγματα και νομίζω καλύτερα από το Lidl.

Στο οποίο και εγώ ψωνίζω πολύ συχνά. Πάνες πολύ καλές, τυροπιτάκια κουρού απίθανα και γενικά πολύ ωραία γλυκά, σοκολάτες κτλ

ΑΑΑ έχει και πολύ ωραίο γάλα, αυτό στο διάφανο πλαστικό μπουκάλι με το κόκκινο καπάκι.

Ένα θέμα έχω με τα όσπρια, γιατί είχα πάρει μια φορά και δεν ήταν καλά. Μπορεί να έτυχε, τί να πω?

Συμφωνώ! Για το Aldi. Έχει πολύ ωραία πράγματα και νομίζω καλύτερα από το Lidl.

Στο οποίο και εγώ ψωνίζω πολύ συχνά. Πάνες πολύ καλές, τυροπιτάκια κουρού απίθανα και γενικά πολύ ωραία γλυκά, σοκολάτες κτλ

ΑΑΑ έχει και πολύ ωραίο γάλα, αυτό στο διάφανο πλαστικό μπουκάλι με το κόκκινο καπάκι.

Ένα θέμα έχω με τα όσπρια, γιατί είχα πάρει μια φορά και δεν ήταν καλά. Μπορεί να έτυχε, τί να πω?

Για τα οσπρια συμφωνω και επαυξάνω αλλα....

τα άλλα που εχει με το χαρτινο καρτελάκι σε μπεζ άσπρο, την ποιο λουξ συσκευασια οχι τα πλαστικά ειναι πολυ καλα, πηρα φασόλια και δεν το περιμενα να βγουν καλα , οπως και οι γιγαντες!!

Για τα οσπρια συμφωνω και επαυξάνω αλλα....

τα άλλα που εχει με το χαρτινο καρτελάκι σε μπεζ άσπρο, την ποιο λουξ συσκευασια οχι τα πλαστικά ειναι πολυ καλα, πηρα φασόλια και δεν το περιμενα να βγουν καλα , οπως και οι γιγαντες!!

Να σου πω την αλήθεια kalamaraki μου δεν θυμάμαι ποιά ήταν αυτά που είχα πάρει. Τώρα που το λες θα τα δοκιμάσω.

ενημερωστε με λιγο γιατι ειμαι ασχετη με αγορες απο ebay, στο σαιτ που μας εδωσες γατουλα εχει και used ρουχα? καλα καταλαβα? ποσο εγγυημενα ειναι οτι ειναι σε καλη κατασταση?

Διαφημίσεις

ενημερωστε με λιγο γιατι ειμαι ασχετη με αγορες απο ebay, στο σαιτ που μας εδωσες γατουλα εχει και used ρουχα? καλα καταλαβα? ποσο εγγυημενα ειναι οτι ειναι σε καλη κατασταση?

ναι εχει και μεταχειρισμενα,μπορεις να ζητησεις απο τον πωλητη να σου στειλει και αλλες φωτο.αλλα εγγυηση δεν υπαρχει......αλλα δεν υπαρχει και λογος να παρεις μεταχειρισμενα απο e-bay(οχι ρουχαλακια τουλαχιστον)με τετοιες τιμες που εχει σε καινουργια.εχω αγορασει 3 φορες φορεματακια monsoon με τιμες 15-20 λιρες με τα μεταφορικα μεσα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

απλη συμβουλη, αποφευγετε τις αγορες απο το ιντερνετ με πιστωτικες η ακομα και χρεωστικες καρτες. εχω ακουσει 2 κρουσματα τον τελευταιο μηνα που τα χασαν ολα....

cJzmp3.png

δεν νομιζω οτι υπαρχει καρτα που να λεγεται προπληρωμενη πιστωτικη! μηπως εννοεις κατι αλλο? Πιστωτικη σημαινει οτι σε πιστωνου αργοτερα για κατι που αγοραζεις τωρα. Χρεωστικη ειναι οταν εχει λεφτα στο λογαριασμο σου. Μαλλον εννοεις απλα την προπληρωμενη καρτα αγορων που πας στην τραπεζα, πληρωνεις ενα ποσο και υπαρχει σε μια καρτα σου για αυτον το σκοπο μονο ε? εγω θα προτειναι την paysafe card

cJzmp3.png

Βαγγέλη prepaid visa card λεγεται....

Δηλαδη προπληρωμένη visa, την βγάζει η eurobank, η Πειραιώς και άλλη μια δεν θυμάμαι τωρα....

Εγω παντως την δουλεια μου την κανω εδω και δυο χρονια σχεδον με αυτη!

Και δεν ειναι μονο για αυτο το σκοπο....Την χρησιμοποιώ παντου αρκει να περνάει η Visa....

Κοινως ειχα μια φορα ενα ποσο μεσα.... και την χρησιμοποίησα για να κανω αγορες ενω ημουν σε κατάστημα μεσα

Διαφημίσεις

ναι βρε ενταξει! καλα τα λες! αλλα δεν ειναι πιστωτικη αυτο! καταλαβες τι σου λες, πιστωτικη προυποθετει οτι πιστωνεσαι για το μελλον! μια χαρα το κανεις εσυ! Αλλα να ξερετε και για πιο γρηγορες και μικρες αγορες, πας μεχρι το περιπτερο, αγοραζεις μια paysafe card και κανεις τη δουλεια σου!

cJzmp3.png

Ναι τις ξερω και αυτες...

Αλλα εγω δεν παω στο ατμ να φορτωσω κάρτα...

Μου αρέσει κατι...φορτώνω την καρτα μου την προπληρώμένη χωρις χρέωση τεσπα μεσω netbanking και αγοράζω οτι θελω οτι ωρα θελω.....

Εμενα αυτο με επεισε να τη βγάλω στην τράπεζα που εχω το ταμιευτήριο μου!

και εγω προπληρωμενη της Κυπρου εχω, αλλα σταματησα την ερευνα

μου την εδωσε οτι διαπιστωσα οτι 4 κομματια του ΝΕΧΤ τα πουλαγαν στο ebay για 10 λιρες και στο σαιτ του ΝΕΧΤ ειχαν 5 λιρες!!!!!

Ε αμα ειναι να ελεγχω και αν βγαζουν κερδος κερδος, τι να πω!!!!

Και μια και θα παμε Κυπρο την αλλη βδομαδα και θα πρεναγα απο ΝΕΧΤ Κυπρου, ειπα να παω να ελεγξω τιμουλες στα ΝΕΧΤ στη Πετρου Ραλλη (ΜΑζι με Carefour)

Και μου εκατσε!!! Μεχρι και την τριτη εχουν προσφορες 50%!!!!!

15/7 εκπτωσεις οποτε και ξανα 50%

φιλακια

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα Δευτέρα & αύριο Τρίτη στα Carrefour έχει 40% έκπτωση σε όλες τις πάνες Libero. Όταν είχαν ξανά στο παρελθόν την ίδια προσφορά, είχαν δεχτεί και εκπτωτικά κουπόνια.

Επειδή είχα κάνει μια ψιλοέρευνα πέρσι το καλοκαίρι για το βαφτισιμιό μου, κατέληξα να αγοράσω από την Περαία ένα chimano ή κάπως έτσι. Τα άλλα στα μεγάλα μαγαζιά, τα γνωστά, ήταν και πιο ακριβά και με λιγότερα αξεσουάρ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε maκro και praktiker!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το ποδήλατο. Τελικά πήγε γιός και μπαμπάς πρώτα στην Ποδηλατούπολη και μετά στην Περαία. Κατελήξαν στην Ποδηλατούπολη γιατί εκείνο το ποδήλατο άρεσε στο γιό μου. Αγόρασαν ένα 20" τελικά με 138Ε. Στην Περαία είχε ένα παρόμοιο με 130 αλλά ο μικρός ήθελε το άλλο γιατί του άρεσε πιό πολύ η σέλα.

Όσο για αγορά μέσω ιντερνετ Evelina-A δεν έχουμε εξοικειωθεί ακόμη. Επίσης ήθελα να συμμετέχει ο μικρός στην επιλογή ποδηλάτου και να μπορεί να το δοκιμάσει. Ευχαριστώ πάντως γιά τις πληροφορίες.

Σήμερα Δευτέρα & αύριο Τρίτη στα Carrefour έχει 40% έκπτωση σε όλες τις πάνες Libero. Όταν είχαν ξανά στο παρελθόν την ίδια προσφορά, είχαν δεχτεί και εκπτωτικά κουπόνια.

Όντως δέχονται και εκπτωτικά κουπόνια στο CARREFOUR.

Όντως δέχονται και εκπτωτικά κουπόνια στο CARREFOUR.

ειναι σιγουρο αυτο γιατι οσες φορες τα εχω δωσει εγω οταν εχουν και αυτοι προσφορα, δεν τα δεχονται. μιλαω για κρητη που ειμαι εγω.

και μαλιστα το κανω θεμα γιατι τα εκπτωτικα κουπονια δεν επιβαρυνουν αυτους αλλα την εταιρεια και ομως δεν τα δεχονται, μηπως το αλλαξαν προσφατα?

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το ποδήλατο. Τελικά πήγε γιός και μπαμπάς πρώτα στην Ποδηλατούπολη και μετά στην Περαία. Κατελήξαν στην Ποδηλατούπολη γιατί εκείνο το ποδήλατο άρεσε στο γιό μου. Αγόρασαν ένα 20" τελικά με 138Ε. Στην Περαία είχε ένα παρόμοιο με 130 αλλά ο μικρός ήθελε το άλλο γιατί του άρεσε πιό πολύ η σέλα.

Όσο για αγορά μέσω ιντερνετ Evelina-A δεν έχουμε εξοικειωθεί ακόμη. Επίσης ήθελα να συμμετέχει ο μικρός στην επιλογή ποδηλάτου και να μπορεί να το δοκιμάσει. Ευχαριστώ πάντως γιά τις πληροφορίες.

Μεγειά σας! Παρακαλώ κ για τις πληροφορίες. Δεν νομίζω ότι έκανα και τίποτα ιδιαίτερο! Καλές βολτίτσες εύχομαι!!!!!

932708c9ku0fnaz0.gif

ειναι σιγουρο αυτο γιατι οσες φορες τα εχω δωσει εγω οταν εχουν και αυτοι προσφορα, δεν τα δεχονται. μιλαω για κρητη που ειμαι εγω.

και μαλιστα το κανω θεμα γιατι τα εκπτωτικα κουπονια δεν επιβαρυνουν αυτους αλλα την εταιρεια και ομως δεν τα δεχονται, μηπως το αλλαξαν προσφατα?

αν σου το κανουν και σημερα να τους το κανεις θεμα....τον ιανουαριο που ειχαν παλι - 40 μου ειπαν οχι στην αρχη και μετα τα δεχτηκαν.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...