Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Θέλουμε να αγοράσουμε ένα ποδήλατο στο μεγάλο μου γιο (16'). Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί με οικονομικές τιμές στη Θεσσαλονίκη; Έχει και σε πολλά σουπερ μάρκετ αλλά δεν ξέρω από τιμές καθόλου. Την ποιότητα θα την εκτιμήσει ο άντρας μου επίτοπου (μανιακός με τα ποδήλατα από παιδί)!

Επειδή είχα κάνει μια ψιλοέρευνα πέρσι το καλοκαίρι για το βαφτισιμιό μου, κατέληξα να αγοράσω από την Περαία ένα chimano ή κάπως έτσι. Τα άλλα στα μεγάλα μαγαζιά, τα γνωστά, ήταν και πιο ακριβά και με λιγότερα αξεσουάρ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε maκro και praktiker!

932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο lidl έχει χαρτί κουζίνας μεγάλο με 1,29 από 2 ευρώ.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Επειδή είχα κάνει μια ψιλοέρευνα πέρσι το καλοκαίρι για το βαφτισιμιό μου, κατέληξα να αγοράσω από την Περαία ένα chimano ή κάπως έτσι. Τα άλλα στα μεγάλα μαγαζιά, τα γνωστά, ήταν και πιο ακριβά και με λιγότερα αξεσουάρ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε maκro και praktiker!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάσαι που στην Περαία ήταν το μαγαζί;

Καλό Πάσχα!

Διαφημίσεις

την περίοδο των εκπτώσεων και ενώ όλα τα καταστήματα δεν έκαναν καθόλου έκπτωση στα καροτσάκια MACLAREN και CONCORD, τα βρήκα στα ALOUETTE BEBE με έκπτωση 20%.

Για όποια μαμά ενδιαφέρεται......

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάσαι που στην Περαία ήταν το μαγαζί;

Καλό Πάσχα!

Τώρα είδα την ερώτηση. Χριστός Ανέστη!

Ναι είναι πάνω στον κεντρικό που πάει Μηχ/νιώνα, πριν τον πρώτο Μασούτη.

Δίπλα στο Niko market.

Συγκεκριμένα σήμερα είχα και την ίδια κουβέντα με μια μαμά. Αν θέλεις περίμενε να δω τι έκανε από τιμές για να σου πω.

932708c9ku0fnaz0.gif

Ta Orchestra Outlet που ειναι στη Τιτανων στο Ελληνικο (κοντα στο Πρακτικερ) εχουν σε ολα 30% εκπτωση. Αν παρεις δε 5 συνολικα σου κανουν 50% εκπτωση!

ΥΓ ηθελε μονο η αξια τους να ειναι απο 13 ευρω και πανω σε οτι επαιρνες

kKZUp2.png

Ελπιζω να καταλαβα περι τινος ειναι το thread και να μι λεω ασχετα αλλα οπως και να χει χαμενο δεν παει. Ενα θα σας πω, απο τοτε που αρχισαμε να ψωνιζουμε στα lidl kai aldi, οχι μονο εχουμε βρει αλλες διαφορετικες γευσεις και πραγματα και εχει σπασει η ρουτινα αλλα και οι τιμες τους ειναι τουλαχιστον οι ΜΙΣΕΣ απο ολους τους αλλους! για πληροφοριες ρωτηστε με!

cJzmp3.png

Διαφημίσεις

ε ενταξει. ειναι και τα δυο ακριβως το ιδιο πραγμα απλα το ενα εχει πραγματα και μαρκες που δεν εχει το αλλο. δηλαδη ενω στο ενα μπορει να βρεις κατι, στο αλλο μπορει να μην υπαρχει και το αναποδο. Αλλα και τα δυο ειναι γροθια στην ακριβεια και στην προσποιουμενη αγαπη για τα "αυθεντικα" προιοντα

cJzmp3.png

Θέλουμε να αγοράσουμε ένα ποδήλατο στο μεγάλο μου γιο (16'). Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί με οικονομικές τιμές στη Θεσσαλονίκη; Έχει και σε πολλά σουπερ μάρκετ αλλά δεν ξέρω από τιμές καθόλου. Την ποιότητα θα την εκτιμήσει ο άντρας μου επίτοπου (μανιακός με τα ποδήλατα από παιδί)!

μολις παρελαβα απο Ebay.co.uk disney princess 14',. Αψογο και φθηνό σε σχ'εση με εδω. 105 μαζί με τα μεταφορικά και απο ποιοτητα super. Για αγοριστικα έχει και πολλά σχεδια οπως spiderman , cars και άλλα. Και αν δεν θες να μπλέξεις με πιστωτικές βγάλε προπληρωμένη. Εγω έτσι έκανα. Μονο πρόσεχε στον πωλητη να έχει καλό feedback και να ορισετε από την αρχη τα μεταφορικα. Α! σε 9 εργάσιμες ήρθε.

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

συγνωμη παιδια αλλα αυτες οι τρελες τιμες που βλεπω ειναι αληθινες?????

τα θελω καλε!!!!1

http://cgi.ebay.co.uk/70-Sale-Burgundy-Flower-Girl-Bridesmaid-Party-Dress-3y_W0QQitemZ320503818478QQcmdZViewItemQQptZGirl_s_Clothing?hash=item4a9f8428ee

πως τα κλεινουμε?

δωστε μου ενα γρηγορο training παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωω

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη παιδια αλλα αυτες οι τρελες τιμες που βλεπω ειναι αληθινες?????

τα θελω καλε!!!!1

http://cgi.ebay.co.uk/70-Sale-Burgundy-Flower-Girl-Bridesmaid-Party-Dress-3y_W0QQitemZ320503818478QQcmdZViewItemQQptZGirl_s_Clothing?hash=item4a9f8428ee

πως τα κλεινουμε?

δωστε μου ενα γρηγορο training παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωω

αληθινες ειναι απλα ειναι απο την κινα,μπορει και να μην ειναι και η καλυτερη ποιοτητα,να φαινεται δηλαδη φτηνιαρικο.κανε μια δοκιμη μιας και ειναι πολυ οικονομικο,δεν θα κλαψεις πολυ τα λεφτα σου αν δεν ειναι οκ.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

παιδια εμεις ψαχνουμε για τριθεσιο καναπε, ανεξαρτητου ποιοτητας. απλα ειναι λογω μεγεθους για να μπορει να ξαπλωνει η συζυγος στο σαλονι. οτι συμβουλες εχετε πειτε μας!

cJzmp3.png

Ωραίο θέμα!!! :D

Κι εγώ από τα Lidl ψωνίζω φανατικά! Ειδικά οι πάνες τους είναι τέλειες και μισή τιμή από τις υπόλοιπες.

Προτιμώ και το γάλα τους (πίνουμε πολύ), τα τυροπιτάκια, τα ζυμαρικά, τη μαναβική, κλπ.

Οι περισσότεροι πλέον έχουνε ξεφύγει!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωραίο θέμα!!! :D

Κι εγώ από τα Lidl ψωνίζω φανατικά! Ειδικά οι πάνες τους είναι τέλειες και μισή τιμή από τις υπόλοιπες.

Προτιμώ και το γάλα τους (πίνουμε πολύ), τα τυροπιτάκια, τα ζυμαρικά, τη μαναβική, κλπ.

Οι περισσότεροι πλέον έχουνε ξεφύγει!

Εγω απο Lidl παίρνω

χαρτι υγειας το ροζ,

πανια καθαρισμου κουζινας κτλπ,

τυροπιτάκια και συναφή τυροπιτοειδή,

παμπερς αν δεν εχω κουπόνια για τα αλλα,

ψωμι του τοστ(κανω στον αντρουλη 2 τοστ καθε μερα για την δουλεια και δεν συμφέρουν τα αλλα...δεν μας φτανει ενα πακέτο τη βδομαδα και κανουν 2,3ευρω)

παιρνω γκουντα,

φέτα αγελαδινή με λιγοτερα λιπαρά,

γιαούρτια με φρουτα, ζυμαρικά ολα μα ολα,

ρυζι ειδικά το μπάσματι ειναι πολυ καλο

, κριθαράκι,

οσπρια ολα και μπορω να πω οτι οι φακές του ειναι σουπερ βραστερες!

πολτο ντομάτας, σάλτσες ,

λαχανικά, φρουτα

μπισκότα και κρακεράκια

καθαριστικά μπάνιου

καθαριστικά κουζίνας

χλωρίνες κτλπ

χαρτοπετσέτες

Μονο ποτά ,αναψυκτικά και κρεατα δεν εχω αγοράσει ακόμα!

καλαμαρακι αγορα σε τα ολα απο εκει...

εγω το πασχα εψησα μπριζολες και λεω στην πεθερα μου σου αρεσουνε?

και λεει μια χαρα ειναι πολυ μαλακες και μετα της λεω απο τα lidl ειναι και επαθε πλακα..

ολα ειναι μια χαρα

μην τα φοβασαι...ειδικα αν εχουν πανω αυτοκολητο -30% ειναι πολυ πιο φθηνα

τα lidl ειναι υπεροχα και για τα παιδια. τεραστια ποικιλια απο γλυκα, γιαουρτια, παγωτα, χυμους και οτι βαλει ο νους τους σε απιστευτες τιμες. δηλαδη οταν μπορεις να δινεις στο παιδακι σου καθημερινα μια κρεμουλα σοκολατας κτλ με 0,25 ευρω... ε τι αλλο θες

cJzmp3.png

Έχω πάρει και κατεψυγμένα φασολάκια και αρακά και ήταν πολύ καλά!!!

Για τα τυροπιτοειδή μου το είπε και μια συνάδελφος, θα τα δοκιμάσω.

Και η πίτσες του είναι πολύ καλές!

Άστα, έχω ένα στο παραδιπλανό τετράγωνο κι έχω σωθεί :D.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι μωρε αυτα ξέχασα να τα γράψω τα κατεψυγμένα λαχανικα

εγώ παιρνω καμια φορα και το αναμεικτο κουνουπιδι μπροκολο, το βαζω ισα να ζεματιστουν και σε 5 λεπτά εχω σαλάτα! Σημερα πχ εκανα αρακα λαδερο απο λιντλ νοστιμότατο!

Πιτσες να πω δεν εχω αγοράσει

Αλλα παρε τυροπιτάκια και σπανακο....οχι τα στριφτα δεν μου αρεσαν , και θα με θυμηθεις!! και σε χαμηλή τιμή..2,5-3ευρώ οχι σαν τα αλλα που θες τουλάχιστον 5 ευρώ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...