Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος....

Γεννάω τον Απρίλιο και ήδη έχω αγοράσει πάνες απο τις προσφορές που υπήρξαν σε μεγέθη 3 & 4-8κιλά.

Έχω πάρει τα pampers baby dry, new baby, libero και babylino. Όλα είναι μικρές συσκευασίες.

Επειδή είναι το 1ο μου μωράκι και δεν ξέρω από νούμερα, πόσες πάνες την ημερα κατά μέσο όρο θα χρειάζομαι τον πρώτο καιρό; Και σε τι νούμερο τελικά; Ο γιατρός λέει ότι το μωρό μου θα είναι πάνω από 3 κιλά...Και πόσο σύντομα θα πρέπει να αλλάξω νούμερο;

Εσείς που ήδη έχετε παιδάκια μπορείτε να με βοηθήσετε!

Θέλω να τις πάρω τώρα με τις προσφορές γιατί βλέπω ότι κοστίζουν πολύ...

Λογικά θα πρέπει να πάρεις το 1 νούμερο. Ειναι απο 2 κιλά ως 5 συνήθως. Η κατάλληλη πάνα είναι αυτή που στο μεσο της είναι τα κιλά του δικού σου μωρου. Η κορούλα μου τον πρώτο καιρό ήθελε 10 πάνες την μέρα τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σου πω ότι όταν γεννησα την μικρή μου έπαιρνα μόνο τις pampers newborn. Τώρα βέβαια καταλαβαίνω ότι ήταν πεταμένα λεφτά γιατί οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει είναι του lidl. Πάντως όταν αποφασίσω να κάνω δεύτερο παιδί lidl θα του βάζω από την αρχή. Με αυτές ποτέ δεν είχα πρόβλημα με συγκάματα ή διαρροές.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Όταν λες "τον πρώτο καιρό", μέχρι πότε δηλαδή; Πόσων μηνών;

Η δικιά μου γεννήθηκε 2750 γρ. Της έβαζα το 1 νούμερο. Όταν έβλεπα ότι δεν έκλειναν καλά ή ότι δεν την καλύπταν ολόκληρη έπαιρνα μεγαλύτερο νούμερο. Θα το καταλάβεις μετά από λίγο με την εμπειρία μην αγχώνεσαι. Ξέχασα να σου πω με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

Λοιπόν οι jumbo συσκευασιες εχουν 120 τεμαχια και π.χ το Νο 4 εχει 34.69 στο καρφουρ.

εμενα γιατι εχει 62?????μιλαμε γι αυτες που ειναι στην κουτα,ετσι???εγω παιρνω το 5 νο...

stella08,εμας οι πανες του λιντλ μας εκαναν κ συγκαμα,κ απο διαρροες....εχαναν απο παντου...ασε για το βαρος μολις γεμιζαν εστω κ λιγο.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

λοιπον,αυτη που παιρνω εγω εχει καπου 24 ευρω κ εχει 62 κοματια.μαλλον θα υπαρχει κ πιο μεγαλο,που δεν το φερνουν εδω...απο που το παιρνεις αυτο με τα 120 τεμ??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

δεν αξίζει να αγοράζεις newborn (νούμερο 1). είναι λιγότερα κομμάτια από το νουμερο 2 και από τιμή πιο ακριβά σου βγαίνουν. κατ' ευθείαν λοιπόν το νούμερο 2

συμφωνω απολυτως!

Για το βαρος του μωρου. Ποτε δεν ξερεις ποσο γριγορα το μωρο θα παρει βαρος και με ποια μαρκα μπορει να εχει προβλημα.

Ο δικος μου ο μικρος γεννηθηκε 3,5 κιλα και σε πρωτες 14 (!) μερες εγινε παραπανω απο 4 κιλα και σε ενα μηνα 5100!!!

Δηλαδη το νουμερο 1 μας εκαναν μονο πρωτες 10-12 μερες.

Για την μαρκα. Τον πρωτο μηνα μου αρεσε περισσοτερο απο ολα Libero (μονο με αητη την μαρκα δεν ειχε προβλημα με κοκκινο δερμα κτλ.). Τωρα ομως με Λιβερο, Λιδλ και καποια αλλα εχουμε προβλημα (κοκκινεζει ο πωπος του αρκετα) και μας βολευον μονο Pampers Baby Dry.

Με το δευτερο μωρακι μου δεν θα παρω απο την αρχι καμια μεγαλη συσκευασια! Πρωτα να δοκημασω ολα, και μετα θα διαλεξω. Και πρωτες μηνες δεν θα παιρνω πολλες πανες καθε φορα πρωτους 5-6 μηνες να μην εχω ξανα προβλημα οτι το μωρο μεγαλονει ποιο γριγορα απο να τελειονουν οι πανες μικροτερου νουμερο.

Με περισσεψαν τελικα και νουμερο 1, και 2, και 3, και τωρα και 4 του ειναι μικρα :mad:, του φοραω αυτες που ακομα δεν τελειοσαν αλλα δεν κλεινουν καλα αν και το μωρακι μου ειναι μονο 8 μηνων, ειναι πολυ ψιλος και εχει μεγαλα μπουτια...)

83rTp3.pngF8Qup3.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τα κουπόνια, ξέρει καμια σίγουρα αν αυτά που λεει "οποιαδήποτε οικονομική συσκευασία" περνανε και με τις jumbo συσκευασίες?

Χθες που πήρα ένα active fit jumbo μου το πέρασε.

Η έκπτωση αυτή ισχύει για baby dry γιατί στο βερόπουλο είχε μόνο τα active fit.?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Ποιά η διαφορά New born με baby dry;

Το ρωτώ γιατί κάποιες συσκευασίες αναφέρονται σε ίδια κιλά. Δηλ. το νο3 NEW BORN είναι για 4-7 κιλά, ενώ το νο2 baby dry είναι για 3-6 κιλά ή το νο3 baby dry είναι για 4-9 κιλά...:confused:

Λογικά αφού ξεκινήσω με τα πιο μικρά μετά μπορω να χρησιμοποιώ ότι θέλω από τα παραπάνω μεγέθη, αφού αναφέρονται περίπου στα ίδια κιλά;

Τα ACTIVE FIT πάλι είναι για όταν αρχίσει να μπουσουλάει; Είναι πάνα βρακάκι;

Αχ έχω μπερδευτεί...:confused::confused:

Baby dry από πότε αρχίσατε να χρησιμοποιείται και μετά;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Για την μαρκα. Τον πρωτο μηνα μου αρεσε περισσοτερο απο ολα Libero (μονο με αητη την μαρκα δεν ειχε προβλημα με κοκκινο δερμα κτλ.). Τωρα ομως με Λιβερο, Λιδλ και καποια αλλα εχουμε προβλημα (κοκκινεζει ο πωπος του αρκετα) και μας βολευον μονο Pampers Baby Dry.

Συμφωνώ απολύτως! Εγώ στον γιο μου έβαζα baby dry και κάθε πρωί ήταν μούσκεμα στα πλαϊνά! Έτσι τη νύχτα του φόραγα ένα active fit και ήμασταν μια χαρά! Όταν άρχισε να περπατάει του δοκίμασα τα libero την μέρα και είχαν φοβερή εφαρμογή και απορροφητικότητα οπότε τα συνεχίσαμε ώσπου κόψαμε την πάνα. Στην μπέμπα μου τώρα φοράω baby dry και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε τη νύχτα. Πριν λίγες μέρες πήρα ένα πακέτο libero σε προσφορά και το μωρό συγκάηκε απίστευτα! Ακριβώς αυτό είχε πάθει ο γιος μου με τα babylino! Το αποτέλεσμα ήταν το πακέτο να το χαρίσω σε μια γνωστή και να πάρω πάλι baby dry. Γι' αυτό καλό είναι να μην αγοράζουμε ποσότητες από πάνες που δεν έχουμε δοκιμάσει (ας είναι και σε προσφορά) ώσπου να δούμε ότι ταιριάζουν στο ίδιο το μωρό!

5dyVp3.png

Ax.. τώρα που έβαλαν τα Benneton 70% δεν μπορώ να πάω. Ίσως τα καταφέρω το απόγευμα. Αν ξέρει καμία αν έχουν μείνει ρούχα σε κάποιο Benneton της θεσσαλονίκης ας απαντήσει, γιατι θηλάζω και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Ενδιαφέρομαι για ρούχα (κυρίως μπουφαν) μεγεθος M ή L. Που να πάω Μητροπόλεως ή Τσιμισκή;

Ποιά η διαφορά New born με baby dry;

Το ρωτώ γιατί κάποιες συσκευασίες αναφέρονται σε ίδια κιλά. Δηλ. το νο3 NEW BORN είναι για 4-7 κιλά, ενώ το νο2 baby dry είναι για 3-6 κιλά ή το νο3 baby dry είναι για 4-9 κιλά...:confused:

Λογικά αφού ξεκινήσω με τα πιο μικρά μετά μπορω να χρησιμοποιώ ότι θέλω από τα παραπάνω μεγέθη, αφού αναφέρονται περίπου στα ίδια κιλά;

Τα ACTIVE FIT πάλι είναι για όταν αρχίσει να μπουσουλάει; Είναι πάνα βρακάκι;

Αχ έχω μπερδευτεί...:confused::confused:

Baby dry από πότε αρχίσατε να χρησιμοποιείται και μετά;

τους πρωτουε μηνες θα περνεις τα new baby τα κιτρινα δηλαδη και αναλογα τα κιλα θα ανεβαζεις νουμερο 1-2-3,παρε μια συκευασια 1 και μετα καλυτερα 2 νουμερο.τα baby dry ειναι για λιγο αργοτερα,ειναι πρασινο χρωμα και ειναι για οταν θα κοιμαται το παιδι ολο το βραδυ.

απο εμπειρια τα κιτρινα τα παμπερς εχουν παρα μα παρα καλη αποροφητικοτητα.

εχουν τα παρομοια κιλα γιατι πολλα μωρακια ειναι αδυνατα παρ'ολο που ειναι μεγαλα στους μηνες,τους πρωτους 2 μηνες τα μωρα περνουν τουλαχιστων 1 κιλο το μηνα μετα καπου στο μισο.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...