Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κι εγώ χθες που πέρασα από την BENETTON στο Κορωπί, είχε -70% έκπτωση! Καλά ψώνια σας εύχομαι!

Θέλουμε να βάλουμε συναγερμό στο σπίτι! Όχι ότι έχουμε και τίποτα αξίας, αλλά επειδή μένουμε στο ισόγειο, στο φόβο και μόνο ότι μπορεί να μπουν κλέφτες ενώ είμαστε μέσα τρελαίνομαι! Ξέρετε καμία εταιρία συναγερμού σχετικά φθηνή; Δεν μπορούμε να διαθέσουμε παραπάνω από 500-600 ευρώ και έχουμε πάρει 3 προσφορές από φίλους συγγενών και ήταν εκτός του προυπολογισμού μας, 800, 1.300 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Τα καλώδια είναι είδη περασμένα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην χρειαζόμαστε σκαψίματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ χθες που πέρασα από την BENETTON στο Κορωπί, είχε -70% έκπτωση! Καλά ψώνια σας εύχομαι!

Θέλουμε να βάλουμε συναγερμό στο σπίτι! Όχι ότι έχουμε και τίποτα αξίας, αλλά επειδή μένουμε στο ισόγειο, στο φόβο και μόνο ότι μπορεί να μπουν κλέφτες ενώ είμαστε μέσα τρελαίνομαι! Ξέρετε καμία εταιρία συναγερμού σχετικά φθηνή; Δεν μπορούμε να διαθέσουμε παραπάνω από 500-600 ευρώ και έχουμε πάρει 3 προσφορές από φίλους συγγενών και ήταν εκτός του προυπολογισμού μας, 800, 1.300 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Τα καλώδια είναι είδη περασμένα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην χρειαζόμαστε σκαψίματα!

δεν ηξερα οτι εχει benetton στο κορωπι!που ειναι olympics?????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

δεν ηξερα οτι εχει benetton στο κορωπι!που ειναι olympics?????

Μπαίνοντας από Βάρης Κορωπίου στον κεντρικό δρόμο του Κορωπίου, είναι στο δεξί χέρι λίγο μετά το Ατλάντικ! Κι εγώ χθες το πήρα χαμπάρι, είμαι καινούρια στην περιοχή!

Διαφημίσεις

Μπαίνοντας από Βάρης Κορωπίου στον κεντρικό δρόμο του Κορωπίου, είναι στο δεξί χέρι λίγο μετά το Ατλάντικ! Κι εγώ χθες το πήρα χαμπάρι, είμαι καινούρια στην περιοχή!

οκ καταλαβα σε ποιο υψος ειναι!

ευχαριστω πολυ!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

orchestra ΠOY EXEI ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εχει και στο ελληνικο καταστημα κοντα στο πρακτικερ καθετα στη βουλιαγμενης,δεν θυμαμαι τον δρομο πως λεγεται, το οποιο εχει ολο το χρονο χαμηλες τιμες γιατι ειναι τα σχεδια προηγουμενης χρονιας...εχει απιστευτες τιμες απο 5 ευρω μπλουζακια!!ολο το χρονο εχουν σουπερ προσφορες.....

Διαφημίσεις

To Μπενετον στη Καλιθεα εχει και 70% μεσα, το επισκευτηκα!

Το Ορκεστρα εινι οδος Τιτανων, παρακατω απο Πρακτικερ και Μαδερκερ. Ειναι αουτλετ για αυτο εχει παντα φθηνα, αλλα δε εχει και την καλυτερη ποικιλια γενικα.

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

η procter & g. εβγαλε παλι τις προσφορες που ειχε το καλοκαιρι

(πχ. pampers jumbo -5 ευρω)

σπεεεευσατεεεε..... :D

Σε ποιά supermarket όμως τα έχει;:confused:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

το ειδα σε διαφημιση στην tv της p&g

το καλοκαιρι τα ειχε σε ολα τα σ/μ (ακομη και καποια μικρα τοπικα)

μαλιστα τοτε τα περισσοτερα σ/μ ειχαν επιπλεον εκπτωση -20 %

]

μολις κοιταξα τα φυλλαδια των σ/μ

και ξεκινησαν οι προσφορες που ελεγα παραπανω:

https://www.veropoulos.gr/eshop/2Leaflet2010.pdf (σελ 23)

τα αλλα σ/μ αλλαζουν φυλλαδια τις επομενες μερες..

]

Εγώ έχω ένα κουπόνι των 2? και λέει ότι είναι για οικονομική συσκευασία.

Για την συσκευασία των Jumbo pampers κάνει λέτε; Θα το δεχτούν;

Και πόσα τεμάχια έχει η jumbo συσκευασία;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Εγώ έχω ένα κουπόνι των 2? και λέει ότι είναι για οικονομική συσκευασία.

Για την συσκευασία των Jumbo pampers κάνει λέτε; Θα το δεχτούν;

Και πόσα τεμάχια έχει η jumbo συσκευασία;

αυτα ηθελα να ρωτησω κ εγω... εγω εχω 3 κουπονια των 5€ ;), μακαρι να δεχονται... απ'οτι ξερω δεν υπαρχουν κουπονια για Jumbo pampers... θα δουμε, θα παω αυριο ή μεθαυριο...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

...στο μαρινοπουλο του ν κοσμου δεχονται ολα τα κουπονια,ακομα κι αυτα των 2 η 3 ευρω μαζι με τι συσκευασια τζαμπο...γενικα ειναι πολυ χαλαροι με τα κουπονια,τα παιρνουν ανεξαρτητα προσφορας.η τζαμπο συσκευασια active fit εχει 62 πανες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Να ρωτήσω κάτι και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος....

Γεννάω τον Απρίλιο και ήδη έχω αγοράσει πάνες απο τις προσφορές που υπήρξαν σε μεγέθη 3 & 4-8κιλά.

Έχω πάρει τα pampers baby dry, new baby, libero και babylino. Όλα είναι μικρές συσκευασίες.

Επειδή είναι το 1ο μου μωράκι και δεν ξέρω από νούμερα, πόσες πάνες την ημερα κατά μέσο όρο θα χρειάζομαι τον πρώτο καιρό; Και σε τι νούμερο τελικά; Ο γιατρός λέει ότι το μωρό μου θα είναι πάνω από 3 κιλά...Και πόσο σύντομα θα πρέπει να αλλάξω νούμερο;

Εσείς που ήδη έχετε παιδάκια μπορείτε να με βοηθήσετε!

Θέλω να τις πάρω τώρα με τις προσφορές γιατί βλέπω ότι κοστίζουν πολύ...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...