Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηλιάννα τί εννοείς ότι είχες εκπτωση ως τρίτεκνη;;; μόλις έγινα κ εγώ κ δεν ήξερα κάτι τέτοιο!!!

αχ τι καλά σου έρχεται κ το τέταρτο!!!! τυχερή μανούλα με το καλό!!!

Εδω στην Κρητη ειναι τα σουπερμαρκετ Χαλκιαδακης που ειναι στον ομιλο Spar Βεροπουλος και εχουν κανει ενα ειδους συμβασης με τον συλλογο τριτεκνων Ηρακλειου και τον συλλογο πολυτεκνων και εχουν εκδοσει καρτες σαν του carrefour και με αυτην εχουμε την εκπτωση

@elachl

τις πανες τις πηρα εχθες και τις εχουν σε προσφορα απο τελος Νοεμβρη μεχρι 07/01 αλλα δεν ξερω αν ειναι του Βεροπουλου προσφορα ή του Χαλκιαδακη(σουπερ μερκετ ντοπια που ανηκουν στον ομιλο Βεροπουλο)

Ελενη τι λες καλη τιμη τις πηρα;

4

Εδω στην Κρητη ειναι τα σουπερμαρκετ Χαλκιαδακης που ειναι στον ομιλο Spar Βεροπουλος και εχουν κανει ενα ειδους συμβασης με τον συλλογο τριτεκνων Ηρακλειου και τον συλλογο πολυτεκνων και εχουν εκδοσει καρτες σαν του carrefour και με αυτην εχουμε την εκπτωση

Η κουνιάδα μου είναι στο Ηράκλειο και έχει 3 παιδιά. Το μικρότερο γυμνασίου. Μπορεί να γραφτεί στο σύλλογο τρίτεκνων;

Διαφημίσεις

Η κουνιάδα μου είναι στο Ηράκλειο και έχει 3 παιδιά. Το μικρότερο γυμνασίου. Μπορεί να γραφτεί στο σύλλογο τρίτεκνων;

Ναι μπορει και αν ειναι ανω των 18 ετων

Ο συλλογος βρισκεται στον Πορο στην οδο Φλωρινης(δεν θυμαμαι νουμερο)και στεγαζεται στα γραφεια του Β Δημοτικου διαμερισματος

Ειναι ανοιχτα καθε Δευτερα 18:00-20:00

Θα πρεπει να εχει μαζι της φωτογραφια του καθε μελους και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

Αν βρω τηλεφωνο(καπου το εχω) θα σου στειλω ΠΜ

4

Ναι μπορει και αν ειναι ανω των 18 ετων

Ο συλλογος βρισκεται στον Πορο στην οδο Φλωρινης(δεν θυμαμαι νουμερο)και στεγαζεται στα γραφεια του Β Δημοτικου διαμερισματος

Ειναι ανοιχτα καθε Δευτερα 18:00-20:00

Θα πρεπει να εχει μαζι της φωτογραφια του καθε μελους και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

Αν βρω τηλεφωνο(καπου το εχω) θα σου στειλω ΠΜ

σ'ευχαριστώ πολύ. Θα την ενημερώσω να πάει. Θα της πουν εκεί τι πλεονεκτήματα θα έχει;

ηλιανα η κουμπάρα μου είναι στα χάνια,και τριτεκνει,γνωρίζεις αν ισχύ κάτι τέτοιο και εκεί?και εκνευρίστηκα σήμερα πήγα καρφουρ Μαρινόπουλο είχαν εκπτώσει στα παμπερς 25%,πήρα την οικονομική συσκευασία που κάνει 12,99 και όταν πάω ταμείο μου λέει η κοπέλα δεν έχει σε αυτά άλλα μόνο στα άλλα γιατί αυτά είναι πιο φτηνά!!!!!!!!!!!ενω διευκρίνιση δεν υπήρχε πουθενά!!!!!!:evil:

ηλιανα η κουμπάρα μου είναι στα χάνια,και τριτεκνει,γνωρίζεις αν ισχύ κάτι τέτοιο και εκεί?

Αυτα πυο εγραψαν ισχυουν για το Ηρακλειο

Ριξε ομς μια ματια κι εδω http://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=11

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=149

Ισως βρεις κατι που να ενδιεφερε την κουμπαρα σου

4

Διαφημίσεις

Καλημέρα, πηγα την Παρασκευη στα Carrefur και αγορασα μια σαντουιτσιερα της izzy που εχει σε προσφορά με κουπόνια του Carrefur

μαζι με αυτο και διαφορα άλλα μαζι και μια φορμα του ΒΕΝ 10 που ειχε προσφορα -30%. Μου φάνηκε πολύ το σύνολο και ετσι φευγοντας απο το ταμείο

ειδα στην απόδειξη οτι δεν μου ειχαν αφαιρεσει 25 ευρω που επρεπε απο την σαντουιτσιερα αλλα μονο 17... ευτυχως ημουν ακομα εκει,

και το δεχτηκαν χωρις φασαρία και μου εδωσαν και το υπόλοιπο ποσο πίσω. Γυρνώντας σπίτι ειδα οτι και στη φόρμα δεν ειχαν κάνει 30% εκπτωση αλλα 20%. συνολο 10 ευρω!!!

Γι'αυτο θελει πολύ προσοχή στα Carrefur μας κλεβουν κανονικότατα οταν δεν βλέπουμε.

Προσοχή στις αποδείξεις!!!

Τελικά ολα πήγαν τέλεια!!! Εχουμε ενα αγοράκι 15/10/04 και ενα κοριτσάκι 15/10/09

Τωρα με τα αγιοβασιλακια πηγα carrefour μαρινοπουλο να τα εξαργυρωσω και επειδη ειχα μεσα και 3 αγιοβασιλακια απο την καρτα της θειας μου δεν τα δεχτηκαν γιατι λεει τα στελνουν στην Αθηνα για ελεγχο.... Στα carrefour που πηγε μια κοπελα τις τα δεχτηκαν!!!!! Ειναι σε ποιον θα τυχει. Και η μεγαλη μου απορια : ολα τα στελνουν στην Αθηνα για ελεγχο? Αν ειναι δυνατον??????

Ηλιανα τελικα πολυ καλα τα πηρες και χωρις την καρτα των τριτεκνων παλι καλα ειναι.

Τωρα με τα αγιοβασιλακια πηγα carrefour μαρινοπουλο να τα εξαργυρωσω και επειδη ειχα μεσα και 3 αγιοβασιλακια απο την καρτα της θειας μου δεν τα δεχτηκαν γιατι λεει τα στελνουν στην Αθηνα για ελεγχο.... Στα carrefour που πηγε μια κοπελα τις τα δεχτηκαν!!!!! Ειναι σε ποιον θα τυχει. Και η μεγαλη μου απορια : ολα τα στελνουν στην Αθηνα για ελεγχο? Αν ειναι δυνατον??????

Eγω πηγα με την καρτα της μαμας μου και τη δικια μου και τα δεχτηκαν,με ρωτησαν βεβαια αν μενουμε στο ιδιο σπιτι και τους ειπα πανω κατω(ψεμα)

4

καλημέρα. κορίτσια χτες πήγα στο carrefour και πήρα με έκπτωση σερβιέτες -25% αλλά δεν δέχτηκαν το κουπόνι.

Λίγο εκνευρίστηκα οχι για τα 50 λεπτά αλλά για την κοροιδια

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

ναι στο carefour δεν δεχονται κανενα κουπονι οταν εχουν αυτο το ειδος σε προσφορα με καρτα club.και αναρωτιεμαι εχουν αυτο το δικαιωμα? η εταιρεια πληρωνει το κουπινι και οχι αυτοι. μηπως ξερει καποιος να απαντησει επισημα? η εταιρεια προστασιας καταναλωτη?

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Καλημέρα και καλές γιορτές σε άλλες ακουστέ ένα φανταστικό που μου συνέβη στο χωριό μας το σουπερ του χωριού που λέτε δέχεται όλα τα κουπόνια μαζί από το άποψη ζωής η επιθυμίες και σου εξαργυρώνει όλο το πόσο και παίρνεις ότι θες 23 ευρω δηλ εγώ πήρα ΜΩΡΟμάντιλα εντελώς τσάμπα…!!!!!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

.....

μαμα λευτερακι αμφιβαλλω αν θα βρεθει ΑΝΘΡΩΠΟΣ να μας το κανει!!!!

Περασ απο Μαρινοπουλο, εχουν προσφορα το 40% στα χριστουγεννιατικα και δε θυμαμαι ποσο σε γαλοπουλα

.....Μα ουτε ενα στικερακι???????????????????????????

ψαχνω ψαχνω...ΔΕ θα το βρω??????

kKZUp2.png

ναι στο carefour δεν δεχονται κανενα κουπονι οταν εχουν αυτο το ειδος σε προσφορα με καρτα club.και αναρωτιεμαι εχουν αυτο το δικαιωμα? η εταιρεια πληρωνει το κουπινι και οχι αυτοι. μηπως ξερει καποιος να απαντησει επισημα? η εταιρεια προστασιας καταναλωτη?

Βρε κορίτσια συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά που είναι το προβλημα σας?Αν δεν πάρουν τα κουπόνια τώρα θα τα δώσετε στην επόμενη αγορά!Ετσι δεν είναι?

z4X6p2.png

Όταν έχεις κουπόνια βρε gio_kx πχ 5-6 κομμάτια , πας και εκμεταλλεύεσαι και το -20% και το κουπόνι σου που ειναι συνήθως -2ευρώ ή -3 ή -5ευρω΄!!!!!

Πχ εγώ ειχα κουπόνια την προηγούμενη φορά που κάνανε το -20% πήγα και πήρα 6 ή 7 κουτιά πάμπερς σύνολο 240πάνες με 38ευρώ ή 48 δεν θυμάμαι.....Ενώ κανονικά θα ήθελα χοντρικά τώρα στο λέω 20ευρώ χ 6=120ευρώ στο περίπου Δήλαδή όταν ένα κουτί πάνες κάνει μέσο όρο 18-20ευρώ έχεις -3,5ευρώ από την έκπτωση καταστήματος και -μειον το κουπόνι σου σου βγάινει πολύ φτηνά...

Εμένα πάντως μου τα πέρασαν ευτυχώς γιατί ειχα και κουπόνια των -5ευρώ !!!!!!!!

βρε κοριτσια δεν ξερω που να ρωτησω και ρωταω εδω..εχετε δοκιμασει μπειμπιλινο και ναννυς για νεογεννητα??ειναι καλα?γιατι εχω καποια κουπονια και λεω να τα χρησιμοποιησω..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...