Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!!

βρε κορίτσια πέρυσι το καρφούρ 24/12 και 31/12 είχε 50% στα χριστουγεννιάτικα και στα παιχνίδια!!!

λέτε να το κάνει και φέτος;;;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

καλησπέρα!!

βρε κορίτσια πέρυσι το καρφούρ 24/12 και 31/12 είχε 50% στα χριστουγεννιάτικα και στα παιχνίδια!!!

λέτε να το κάνει και φέτος;;;

Πολύ πιθανό αν σκεφτέις ότι περυσι έβαλε στις 24/12 τα δέντρα με ένα ευρώ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση κορίτσια.... πριν από ένα μήνα ξεκίνησα τα babylino, μου φάνηκε πολύ συμφέρουσα η προσφορά και πήρα ένα σωρό πακέτα... τώρα όμως παρατηρώ ότι όταν αλλάζω την μικρούλα δεν είναι στεγνή αλλά έχει υγρασία... έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?? προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να μην πάθει κανένα σύγκαμα κλπ, επίσης όλες οι γνωστές μου, μου λένε ότι τα Pampers είναι τα καλύτερα, εγώ είχα πρόβλημα γιατί φεύγαν τα κακάκια από το πλάι αλλά ποτέ δεν είχα θέμα υγρασίας.... μήπως να γύρναγα στα pampers ξανά αλλά σε μεγαλύτερο νούμερο ??

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Του φοράω babylino, pampers & libero και μου φαίνονται ίδιες.

κι εγώ τις φοράω τα πάντα. από pampers μέχρι lidl. οτι κουπόνι εχω, αγοράζω πάνες. με καμία δεν είχα πρόβλημα ουτε υγρασίας, ούτε συγκάματος, ούτε διορροές. ακόμη και nannys αλλά και diapers. απλώς τα pampers "ακούγονται" καλύτερα.

ολες ίδιες είναι. η διαφορά είναι στην εμφάνιση. αλλες είανι πιο χοντροκομμένες, αλλές πιο λεπτεπίλεπτες.

age.png

Κι εγω της φοραω απο ολες και συγκεκριμενα οποιες εχουν προσφορα. Μονο την νυχτα της βαζω πανα-βρακακι,γιατι φοβαμε για διαροες. Αυτο το παθαινει παντα οποτε φορεσει Pampers για την νυχτα.

καλησπερα!κοριτσια αβ και ατλαντικ καινουρια φυλαδια προσφορων!εγω σημερα πηρα τις πετσετες με τα 50 κουπονια νουνου!

Οι πετσετες ποιοτικως ειναι καλες, ή τσαμπα μαζευω ποντους?

Διαφημίσεις

σου δινουν ενα εντυπο.απο τα ατλαντικ.με 1 ευρω παιρνεις 1 ποντο.οταν κολλησεις 50 αυτοκολητα δικαιουσαι εντελως δωρεαν τις πετσετες.το καλο ειναι οτι ειναι για ολα τα προιοντα νουνου

Εμένα μόλις εχθές θυμήθηκαν να μου πουν για το φυλλαδιο ΝΟΥΝΟΥ απο το Ατλαντικ οι ταμίες..και να σκεφτήτε πως θα μπορούσα να ειχα μαζεψει ποσα αυτοκόλλητα!!! Γαλατα, κρεμες, γιαουρτια, όλα ΝΟΥΝΟΥ παίρνω...γκρρ...θα προλάβω να μαζέψω 50 αυτοκόλλητα μέχρι 31/12; Δεν νομίζω :(

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!!

σήμερα και άυριο στα καρφουρ όλα τα χριστουγεννιάτικα κ τα δέντρα -40%!!!!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...