Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Λοιπόν, επειδή πήγα κ ψώνισα σήμερα το πρωι:

Μαρινόπουλος -60% στη δεύτερη συσκευασία libero αρα στην ουσία -30% στην καθεμιά, παίρνουν κ κουπόνια για όσες έχουν,

Μασούτης babylino -40% στις μικρές 4+ και 5 και -3,5Ε στις μεγάλες, παίρνουν κ κουπόνια. Εγω έκανα συνδιασμό και πήρα δύο μεγάλες Libero και 1 μικρή babylino σύνολο 20 Ε (με κουπόνια όλα και κουπόνι Θέμα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι τα CRF κλείνουν και έχουν βάλει ολα τα stock σε διαδρόμους να τα ξεφορτωθούν. Κρίμα τι θα γινει τόσος κόσμος. Και μάλλον ειναι θέμα κακοδιαχείρισης όχι αναδουλειάς.

Όσο για τη μάρκα TEXT είναι πολυ ωραία. Πήρα της μικρης μου ζιμπουνάκια αυτά που ανοίγουν απο μπροστα (όχι απο το κεφαλι) τα 4 για 10? και ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Επίσης η μαρκα Disney έχει πολυ καλή ποιοτητα. Της εχω πάρει 1-2 φορμάκια επειδη μου άρεσαν πολυ και ειναι φανταστικά. Δεν εχουν φθαρει παρά τα πολλά πλυσιματα.

Βέβαια τα πιο τέλεια για μένα ειναι τα benetton. Εχουν καταπληκτικά σχέδια και δεν ειναι το κλασσικο μωρουδίστικο. Είναι πολυ ψαγμένα ρουχαλάκια. Εχουν λογικές τιμές και τωρα στις εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι 50%. Μεγάλη ποικιλία βρίσκω στα benetton στο THE MALL.

iHQAp2.png

ο σκλαβενιτης έχει ακόμα προσφορά στις babylino??

Ναι, πήρα σήμερα το ΝΟ4 με εκπτωση 3,5 ευρω και δέχτηκαν και κουπόνια.

Είχαν προσφορά και στα pampers baby dry νομίζω 15,80.

Καλά τους μυρίστηκα τους καρφούρ πριν 2 βδομάδες...υπομονή λοιπόν σε όσες ψωνίζουν. Θα φύγουν πρώτα όσα δεν πουλιώνται και μετά σιγά σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους και τα υπόλοιπα. Σε καλή τιμή πάντα.

Διαφημίσεις

οπότε να προσέχετε τα φαγώσιμα από τους πάγκους (χύμα)έχω ακούσει πως κάνουν αλλαγές στις ημερ/νιες λήξης ότι είναι συσκευασμένο και εταιρίας όχι την δικιά τους μάρκα.(πληροφορίες εκ των έσω)

Αλλά έχω μία απορία γιατί κάνουν νέες παραλαβές στα ρούχα αφού θα κλείσουν?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Παραλαβες είναι ή ξεστοκάρισμα από αποθήκη ή αλλα CRF;)

όχι φαίνονται πως είναι καινούργια έχουν σειρές και χρωματολογία κανονικά.Αυτό μου κάνει εντύπωση.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Αφου θα μεινουν οι μαρινοπουλοι οι οποιοι θα συνεχισουν να πουλανε τη μαρκα αυτη τη δικια τους, για μενα ειναι απολυτα ειναι λογικο να κανουν νεες παραλαβες. Οτι προλαβει και πουληθει ωσπου να κλεισουν τa crf καλο θα ναι γιαυτους... μετα θα μεταφερθουν τα εναπομειναντα στους μαρινοπουλους...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

τσιουμπαλ σε ποιο πας?

Στου Αλίμου πήγα για κάτι εκπτωτικά με αιβασίληδες των πεθερικών. Σιγά μην τα χαρίζαμε.

Επίσης πολύ φοβάμαι ότι πλέον δεν κάνουν νέες παραλαβές,αλλά ήταν αυτές που μόλις είχαν κάνει. Πολύ γρήγορα όμως την "κάνουν" από Ελλάδα. Και μην μου πείτε τα ίδια σχόλια που διάβασα σε άλλα φόρουμ/μπλογκ κτλ. Το μυαλό μου στο κακό πάει κι ας μην βλέπω ειδήσεις!

Χθες στο Σκλαβενιτη στη Νεα Χαλκηδονα ειχε προσφορες σε ολες τις πανες...libero -6ευρω χτις μεγαλες συσκευασιες, pampers νομιζω -4ευρω και babylino -3,5 οι μεγαλες και -1 οι μικρες...εννοειται οτι τα κουπονια ειναι παντοτε δεκτα!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Χθες στο Σκλαβενιτη στη Νεα Χαλκηδονα ειχε προσφορες σε ολες τις πανες...libero -6ευρω χτις μεγαλες συσκευασιες, pampers νομιζω -4ευρω και babylino -3,5 οι μεγαλες και -1 οι μικρες...εννοειται οτι τα κουπονια ειναι παντοτε δεκτα!!!;)

Μέχρι πότε θα είναι η προσφορά με τα στικ στα babylino;;

Είναι διήμερο ή μέχρι να τελειώσουν όλα όσα έχουν αυτοκόλλητα;

Επειδή πρώτη φορά το παίρνω χαμπάρι:P

9Af0p2.png

Γενικά κρατά τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες η προσφορά τους. Παλιότερα είχαν και καλύτερες στον Σκλαβενίτη, με μεγαλύτερης αξίας στίκερ. Το καλύτερο όμως το πέτυχα στον Βερόπουλο όπου είχαν και -50% και δέχονταν και κουπόνι και έβγαινε περί τα 5κάτι ευρώ η μεγάλη...δεν το ξαναβαλαν όμως, μπήκα στον πειρασμό μήπως κράταγα κανα κουπόνι αλλά από την άλλη σκέφτηκα καλλιο 5 και στο χέρι... :-)

Ευτυχώς πρόλαβα γιατί το στίκερ το έβαλαν Σάββατο 14/1 και είχα κουπόνια που λήγαν στις 15/1 ! Marron πρόλαβες να εξαργυρώσεις τα κουπόνια με ημ. λήξης 15/1?

Ναι, πήρα σήμερα το ΝΟ4 με εκπτωση 3,5 ευρω και δέχτηκαν και κουπόνια.

Είχαν προσφορά και στα pampers baby dry νομίζω 15,80.

ευχαριστω. πήγα πήρα με τα κουπόνια και είχε και προωθητρια που μου έδωσε κουπόνια χωρίς ημερομηνια λήξης για τα μικρά πακέτα.

Κοριτσια, μηπως ξερει καμια απο που παιρνεις κουπονια για Pampers με εκπτωση 6 ευρω?

γραφεσαι στο περιοδικο επιθυμιες και απο κει μαζί με τα υπολοιπα προιοντα της procter&gamble στελνουν και για pampers

www.epithimies.gr

γραφεσαι στο περιοδικο επιθυμιες και απο κει μαζί με τα υπολοιπα προιοντα της procter&gamble στελνουν και για pampers

www.epithimies.gr

Ναι, το ξερω αυτο, αλλα μου στελνουν Pampers κουπονια με 2 ευρώ , όχι με 6...

Μιας και ο Μασούτης δεν αναφέρει προσφορά σε babylino στη σελίδα ή το φυλλάδιό του, μήπως γνωρίζεται έως πότε ισχύει? Ελπίζω να προλάβω το μεσημέρι γιατί μείναμε από στοκ

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...