Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Koρίτσια ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Και εγώ μόλις γύρισα από το Σκλαβενίτη και κατέβασα το ράφι...:shock: Ειχα βαρεθεί να δίνεω στο Βερόπουλο τα 17,50 για τις babylino ..τώρα τις πήρα μόνο 11.50 το οικονομικό μέγεθος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

taz18 είπε:
εεεεεεεεεεεε χμμμμμμμμμμμ γκουχ γκουχ.... στην πρωτη σελιδα ειναι. κατω δεξια :lol::lol::lol::lol:

αχααααααα μα τι συσκευασια ειναι αυτη?? με μπερδεψε!!! ακου να δεις.... πηρα τηλ στα κεντρικα τους και με ειπαν οτι ειναι μονο για το νομερο 7. μετα πηρα στου κορδελιου και με ειπαν οτι ειναι σε ολες! καλο ε???????? πηρα καισ του ωραιοκαστρο και με ειπαν δεν εχουνε καθολιυ προσφορα στα λιμπερο. καλο ε???? μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται! τελικα παντα θα παιρνω τηλ να μην τρεχω ασκοπα και να με εκνευριζουνε!

mama-chris είπε:
αχααααααα μα τι συσκευασια ειναι αυτη?? με μπερδεψε!!! ακου να δεις.... πηρα τηλ στα κεντρικα τους και με ειπαν οτι ειναι μονο για το νομερο 7. ...

ΣΤη φωτογραφια λεει οτι Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ισχυει ΜΟΝΟ για τις πανες νουμερο 7! Το 35% ισχυει για ολες.

annagrig1980 είπε:
ΣΤη φωτογραφια λεει οτι Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ισχυει ΜΟΝΟ για τις πανες νουμερο 7! Το 35% ισχυει για ολες.

Σωστά, έτσι είναι . Το 35% όμως ισχύει για όλες τις πάνες λιμπερο, απλές και up and go, μικρές και μεγάλες. Αρκεί να πάρεις απο 2 τεμάχια και πάνω .

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου γλυκα οσες ειχατε προθεση να πατε ΑΒ για λιμπερο και μενετε βορεια καντε υπμονη!

Απο 17-19 Οκτωβριου 45% εκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊοντα Λιμπερο στον Μασουτη!:mrgreen:

mama-chris είπε:
αχααααααα μα τι συσκευασια ειναι αυτη?? με μπερδεψε!!! ακου να δεις.... πηρα τηλ στα κεντρικα τους και με ειπαν οτι ειναι μονο για το νομερο 7. μετα πηρα στου κορδελιου και με ειπαν οτι ειναι σε ολες! καλο ε???????? πηρα καισ του ωραιοκαστρο και με ειπαν δεν εχουνε καθολιυ προσφορα στα λιμπερο. καλο ε???? μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται! τελικα παντα θα παιρνω τηλ να μην τρεχω ασκοπα και να με εκνευριζουνε!

mama-chris σε ποιο τηλ τους παίρνεις στα κεντρικά γιατί δεν μπορώ να το βρω, εμένα μου είπαν ότι δεν τους έχουν στείλει κανένα φυλλάδιο για προσφορές στο σ/μ ίσως λέει γιατί είναι franchise:confused::confused: και θέλω να ρωτήσω στα κεντρικά αν ισχύει κάτι τέτοιο!!!!

kiki.pap είπε:
Εχω κουπόνια για pampers και τα ανταλλάζω με κουπόνια babylino. Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πρ. μύνημα.

αν θέλεις μπορείς να έχεις καθε μήνα 3 κουπόνια της babylino 1 για μικρή συσκευασια - 2e και 2 κουπόνια για μεγαλη συσκευασια - 4e

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Κοριτσια μεχρι σημερα εχει στον Μασουτη το μεγαλο ΑΡΙΕΛ 70 μεζουρες 11,50 ευρω!

Δεχεται και κουπονια και με 2 ευρω κουπονι πηγε 9,5 ευρω!

Επισης στα καρφουρ εχει το ΑΛτις σε προσφορα με 14,90.

Αν εχετε κουπονια που στελνει το καρφουρ των 3 ευρω τα δεχονται κανονικα.

Μαζι με την εκπτωση των 3 ευρω απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μου πηγε 8,90.

Αρχικη τιμη γυρω στα 19 ευρω.

Διαφημίσεις

Σημερα στον σκλαβενήτη είχαν προσφορα στα babylino και τα λιμπερο. Τα babylino τα μεγαλα -3.5 ευρω (τελική τιμη κάπου στα 11,80) είχε και στα μικρά νομίζω 1,5 ευρω. στα λιμπερο -7 ευρω στα μεγάλα, -8 στις πάνες βρακακια και αν θυμάμαι καλα -4 στα μικρά πακέτα.

Από babylino δυστυχώς δεν έχω ξαναλάβει κουπόνια αν και έστειλα μειλ να μου στείλουν. Και σήμερα με την προσφορά συμφερε αν είχα και κουπόνια

το κουπονι στο θεμα λεει πως πρεπει να ψωνισεις πανω απο 9 ευρω καθε φορα για να το χρησιμοποιησεις. δηλαδη να δωσεις 2 ευρω για εφημεριδα με κουπονι των 5, αρα ουσιαστικα κερδιζεις 3 ευρω. αν παρεις 5 κουπονια πρεπει να ψωνισεις 45 ευρω για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v & a είπε:
το κουπονι στο θεμα λεει πως πρεπει να ψωνισεις πανω απο 9 ευρω καθε φορα για να το χρησιμοποιησεις. δηλαδη να δωσεις 2 ευρω για εφημεριδα με κουπονι των 5, αρα ουσιαστικα κερδιζεις 3 ευρω. αν παρεις 5 κουπονια πρεπει να ψωνισεις 45 ευρω για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις.

Ναι, ακριβως.

Ειναι σαν να σου χαριζει καποιος 3 ευρω για καθε 9 που κανεις. Το εγραψα και πριν απο μια εβδομαδα. Εγω πηρα 10 και τα εξαργυρωσα ολα μιας και τα ψωνια της εβδομαδας καπου εκει κυμαινονται. Δηλαδη αγορασα πραγματα αξιας 90 ευρω και εδωσα 60. Εσπασα τα ψωνια μου σε μικροτερους λογαριασμους. Και ενω στην αρχη ντραπηκα, οση ωρα περιμενα στη σειρα μου, και η κυρια μπροστα μου εκανε ακριβως το ιδιο κι'ετσι χαθηκε και το τελευταιο ιχνος ντροπης. :-D

Σημερα βρηκα μονο 3. Το πηραν ειδηση και εξαφανιστηκαν απο πολυ πρωι.

Ενω η εφημεριδα "μακεδονια" εχει 2 κουπονια των 3 ευρω για τον Μασουτη με την προϋποθεση οτι θα κανεις ψωνια ανω των 30 ευρω καθε φορα! :roll:

Διαφημίσεις

χθες πηγα Μασουτη για λιμπερο που ειχε -45%. ειχα και κατι κουπονια -2?. ειπα να κανω και απατεωνια και να δοσω τα κουπονια που λεγανε για οικονικη συσκευασια και να παρω την μικρη. δεν μου ειπανε το παραμικρο και τα δεχτηκαν κανονικα. μου βγηκε 2,50? περιπου η μικρη συσκευασια. και στα δυο μαγαζια που πηγα. απο δω και περα Μασουτη δαγκωτο........ ποτε δεν μου εφερε αντιρηση για τα κουπονια οταν ειχανε και προσφορα!

τα κουπονια λιμπερο οντως ειναι πλεον δυσευρετα. αλλα μου τα εδοσε μια κοπελα που τα ειχε παρει απο ια προωθητικη ενεργεια που εκανε η λιμπερο και καβατζωσε ετσι αρκετα απο το ραφι.

v & a είπε:
στο βασιλοπουλο εχει στις λιμπερο διαφορες προσφορες. για καθε μεγεθος εχει και αλλη προσφορα, εριξα μια γρηγορη ματια σημερα που πηγα. -25, -35 κλπ

καλα στον ΑΒ δεν ξερουνε τι τους γινετε..... εμενα αλλα μου ειπε το ενα κατστημα, αλλα το αλλο καταστημα και αλλα η εταιρια στα κεντρικα οταν τους πηρα τηλ. για αυτο και γω πηγα στον Μασουτη.

mama-chris είπε:
τα κουπονια λιμπερο οντως ειναι πλεον δυσευρετα. αλλα μου τα εδοσε μια κοπελα που τα ειχε παρει απο ια προωθητικη ενεργεια που εκανε η λιμπερο και καβατζωσε ετσι αρκετα απο το ραφι.

kι εγω εχω παρει κουπονια λιμπερο απο τη προωθητικη ενεργεια με τις νεες πανες τους.....πηρα σημερα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι δεν αποστελλουν πλεον κουπονια παρολο οταν ρωτησα τις κοπελες στη προωθητικη ενεργεια μου ειπαν ...αφηστε τα στοιχεια σας και θα σας αποστελλουμε κουπονια! Βεβαια σε αυτα τα κουπονια που πηρα αναγραφεται οτι δεν ισχυουν αν τα προιοντα εχουν ηδη επανω εκπτωση.....οποτε αν δνε τα παρουν στα ταμεια μαζι με την εκπτωση .....ουσιαστικα δεν συμφερουν ειναι -2Ε.....καλυτερα να περιμενεις μια εκπτωση εστω και 30% .....παρα να δωσεις ενα κουπονι........

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...