Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επίμονος βήχας....τι άλλο να κάνουμε

Recommended Posts

Το σολντεστανιλ μας έχει πει σε εξαιρετική ανάγκη. Μόνο όταν του κόβεται η ανάσα.

Κρίμα πάντως το παιδάκι να ταλαιπωρείτε έτσι,,,

Το είχε πάθει μια φορά ο πρώτος μου γιος και σκέψου είχα πάρει τηλ στο παίδων 3 το πρωί. Πάντως με το από πάνω σχήμα τα προλαβαίνω και δε κάνουν ούτε ακροάστηκα. Μπορεί να ακουγονταο πολλά 3 εισπνεομενα αλλά για το πολύ 7 μέρες και είναι Περδίκη. Και φυσικά κοιμούνται ανενόχλητα και αυτά και εμείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μου ειπε η γιατρος για κατι αλλο κ δεν εχω ιδεα κ γω γιατι πρωτη φορα ειναι ετσι.θα μας εδινε λεει κ αντιβιωση αλλα επειδη δεν εχει πυρετο δεν χρειαζεται.Ασε μιλαμε για μεγαλη ταλαιπωρια.Για υγραντηρα το σκεφτηκαμε αλλα δε φανταζομουν οτι κανει τη διαφορα για να πω την αληθεια.

Ευχαριστω για την απαντηση.Ελπιζω να εχουμε λιγο καλυτερο βραδυ

Μανουλες καλησπερα

Ηθελα να σας πω τον πονο μου.Ο γιος μου 2.5 ετων ειχε ενα μπουκωμα εδω κ αρκετο καιρο.ξεκινησαμε παιδικο κ αρχισαν να γινονται χειροτερα τα πραγματα.τη δευτερα το βραδυ ανεβασε πυρετο τριτη πηγαμε στην παιδιατρο και μας εδωσε aerious και soldesanil.ακροαστικα δεν ειχε κ ο πυρετος κρατησε μεχρι τεταρτη ξημερωματα.απο κει κ μετα ομως εχει εντονο βηχα που δεν τον αφηνει να κοιμηθει ουτε μερα ουτε νυχτα.εχει εξαντληθει ο καημενος.καποιες φορες βηχει τοσο που πνιγεται κ κανει εμετο.πηρα ξανα τη γιατρο μας σημερα κ μου ειπε οτι εφοσον δεν εχει πυρετο δε θα παρει αντιβιωση κ να περιμενουμε δυο μερες ακομα να δουμε πως θα παει.

Εγω ομως εχω σκασει.πρωτη φορα τον βλεπω ετσι.ταλαιπωρειται κ δεν αντεχο να τον βλεπω σ αυτη την καταστασω.δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη;μηπως επειδη ειναι το πρωτο μου παιδι ανησυχω τοσο;φοβαμαι μηπως εξελιχθει σε κατι αλλο.απ την αλλη η γιατρος μας δε δειχνει να ανησυχει.ειναι φυσιολογικο τοσος βηχας;;;αν καποια εχει κατι ν μου πει θα με βοηθουσε πολυ.

Σας ευχαριστω

Ειναι η ίωση που αυτην την στιγμή γινεται χαμός σε όλα τα σχολεία. Και στην ίωση δεν δίνουμε αντιβίωση.....

Μια μανούλα που το εχει το παιδί της, μας ειπε οτι ο γιατρός της της ειπε οτι προκειται για το h1n1, και τα συμπτώματα ειναι αυτα που περιγράφεις. Αν σε παρηγορεί στην δίκη μου τάξη απο τα 20 παιδια τα 8 ειναι σπίτι με την ίδια ασθένεια, δεν ειστε οι μόνοι.

Υπομονη και περαστικά σας.

Σ ευχαριστω Καντι.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο φαρμακα κ ιωσεις παιδιων μιας κ γενικα μεχρι σημερα λιγες φορες εχει αρρωστησει.ισως αγχωνομαι λιγο παραπανω λογω της απειριας μου!::(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...