Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίθουσα δεξιώσεων: Γαλάτσι, Πατήσια, Φιλαδέλφεια

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

τελικά έκλεισα εκκλησία για τις 5 Ιουλίου στις 11:00. Άργησα με αυτά και με αυτά και η μόνη διαθέσιμη ώρα και μέρα ήταν αυτή. Τέλοσπάντων έκλεισα και φωτογράφο και τώρα ψάχνω να βρω κάποια αίθουσα δεξιώσεων κόντα στο Γαλάτσι, Πατήσια, Φιλαδέλφεια, ανοιχτού χώρου, δηλαδή να μπορούμε να κάτσουμε έξω γιατί θα είναι κατακαλόκαιρο.

Μήπως γνωρίζετε κάποιες?

Διαφημίσεις

από Γαλάτσι και Πατήσια που ξέρω αίθουσα με κήπο δεν έχω δει κάπου για δεξιώσεις....αίθουσες γενικά που γίνονται δεξιώσεις έχει στον περιφερειακό Γαλατσίου, ξέρεις εκεί που είναι ο Πάππας και δίπλα σε κάτι άλλα μαγαζια.Πάντως εγώ όταν βάφτιζα δεν είχα βρει τίποτα στη γειτονιά να μου αρέσει και αναγκαστικά έψαξα και βρήκα σε άλλη περιοχή,γιατί δεν μπαίνεις στο αθηνόραμα να δεις???

Διαφημίσεις

και στην αγίας λάυρας κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Α.πατησίων έχει κάτι μεζεδοπωλεία-ταβέρνες με κήπο που έχω δει που κάνουν βαφτίσεις για ρώτα και εκεί

Μπορεις να ρωτήσεις και στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας στην αρχή του πάνω στην Δεκελείας στον Τσιπουράδικο. Έχω δει να κάνουν βαφτίσεις. Είναι όμως ένας απλός όμορφος κήπος. Ή πάνω στην λίμνη στον Κένταυρο. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν τις δεξιώσεις μέσα ή έξω με θεα στην λίμνη.

Επίσης καθαρά αίθουσα δεξιώσεων κλειστή όμως είναι το Piar's το οποίο είναι πάνω στην Δεκελείας και αυτό. Αν θες τηλ. να το ψάξω.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Κορίτσια καλημέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ καλή ιδέα για το Γαλάζιο και είναι και κοντά στο σπίτι μου. Τα μεζεδοπωλεία στα Άνω Πατήσια τα ξέρω είναι πανέμορφα νεοκλασσικά, απλά προβληματίζομαι γιατι είναι πολύ ταβερνα ρε παιδί μου. θα κοιτάξω και για Φιλαδέλφεια. πολύ ωραίες ιδέες κορίτσια ευχαριστώ.

στο Γαλαζιο εχω παει σε βαφτιση ..ηταν σχεδιασμενο για εξω ..αλλα μεσα Ιουνιου εβρεχε ...η εναλλακτικη του μεσα ..ηταν λιγακι αθλια (μπουζουκοαιθουσα) ..και το φαγητο δεν ηταν πολυ καλο ....συγκριτικα με τα λεφτα που ειχαν δωσει :roll:

0sb2p3.png

Δεν ξέρω σε τι στυλ θελετε να κανετε το τραπέζι, όμως εαν θελετε κάτι απλό σας προτείνω το "Στη Λαδόκολλα" που βρίσκεται στην οδό λασκαράτου στα Άνω Πατήσια.

Εμείς κάναμε την βάπτιση εκεί μήνα Ιούνιο, στην αυλή.Είχε ζέστη, δεν λέω αλλά ευτυχώς υπήρχαν ομπρέλες, δέντρακια και δεν μας βάραγε ο ήλιος. το φαγητό ήταν πολύ καλό και αρκετό (μάλιστα κάποιοι καλεσμένοι πήραν και στο σπίτι τους φαγητά). επίσης οι τιμές ήταν πολύ καλές οπότε μας βγήκε και οικονομικό

Το συγκεκριμένο το προτείνω και για εξορμήσιες για φαγητό...

Διαφημίσεις

Μπορεις να ρωτήσεις και στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας στην αρχή του πάνω στην Δεκελείας στον Τσιπουράδικο. Έχω δει να κάνουν βαφτίσεις. Είναι όμως ένας απλός όμορφος κήπος. Ή πάνω στην λίμνη στον Κένταυρο. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν τις δεξιώσεις μέσα ή έξω με θεα στην λίμνη.

Επίσης καθαρά αίθουσα δεξιώσεων κλειστή όμως είναι το Piar's το οποίο είναι πάνω στην Δεκελείας και αυτό. Αν θες τηλ. να το ψάξω.

Στον Κενταυρο κάνουν!

Εχω κάνει μεσα τον γαμο μας (16/09) αλλά κάνουν και εξω αλλά με λιγότερα ατομα απο οτι ξερω!

Στην Λασκαράτου υπάρχει και το Culto, που δεν είναι ταβέρνα, αλλά εστιατόριο, σκεφτόμουν για αυτό αλλά είναι μέσα. Φοβάμαι και τον καιρό γιατί ο Ιούλιος είναι άτιμος μήνας, με βροχιές και αν εχει ζέστη πολύ θα σκάσουν οι καλεσμένοι. Αυτοί ειναι οι προβληματισμοί μου για το έξω και κλίνω προς το Culto.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...