Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολυυυύ δίψα

fotiniv

Recommended Posts

Η μικρή μου πίνει νερό όοοολη μέρα. Ιδίως από τότε που έμαθε και πίνει μόνη της;; Μόνο να δείτε το στομάχι της! Αλάτι δε χρησιμοποιώ στο φαγητό της, παρά ελάχιστο σε ελάχιστα φαγητά. Κι όμως εκείνη πίνει, μαζί με το γάλα, γύρω στα 1 1/2 -2 λίτρα υγρά όλη μέρα!

Να ανησυχήσω;;;

Διαφημίσεις

Και απαντάω στον εαυτό μου, ότι μόλις διάβασα αυτό http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=264 κι έχω πανικοβληθεί!!!

Ελπίζω απλά να παίζει με το κύπελό της. Δευτέρα πάντως έχει γιατρό!

fotiniv επειδή και εγώ ήθελα να σου κάτι τέτοιο λόγω ότι το γνωρίζω το θέμα πάρα πολύ θα σε συμβούλευα Δευτέρα να πας οποσδήποτε στον γιατρό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα είναι κάτι τέτοιο.

Ωραία μόνο και με την υποψία τα έχω παίξει έτσι;;;;Πώς θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα;

Όταν λες ξέρεις, θα μου πεις κι εμένα;

Γιατί από τον πανικό (ναι είμαι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος..), δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω όλο το κατεβατό!

Φωτεινη εγω θα σου ελεγα να μην γαχωνεσαι.Ειναι κατι που πρεπει να το ελεγξεις αλλα δεν ειναι και σιγουρο το αποτελσμα καθολου.Πολλα μωρα πινουν πολυυυ νερο.Ο αδερφος μου εμενα λεει η μαμα μου ηταν συνεχεια με το ποτηρακι στο χερι και το κατεβαζε στο λεπτο και το ξαναγεμιζε.Μιλαμε για λιτρα :shock: και ειναι μια χαρα!Μην αγχωνεσαι,τσεκαρε το για να ηρεμησεις ομως.

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε rena να σαι καλά. Μπας και κοιμηθώ σήμερα.

Το Σεπτέμβριο είχαμε κάνει εξετάσεις ούρων, γιατί φοβηθήκαμε για ουρολοίμωξη. Δε θα έδειχναν κάτι;

Ε,βεβαια θα εδειχναν!Αυτο απο οτι καταλαβα ειναι κατι που η το εχεις ή δεν το εχεις!!Μη στεναχωριεσαι και κοιμησου ησυχη!Αν δεν επινε νερο (οπως ο δικος μου ας πουμε :evil: ) θα ειχες να αγχωνεσαι για αλλα!!!Δεν τελειωνουν πουθενα τα αγχη της μανας!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τελικα οπως εμεις οι μεγαλοι αλλοι πινουμε πολυ νερο κι αλλοι δεν πινουν και καθολου,ετσι νομιζω ειναι και τα μωρακια μας!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Μακάρι να είναι έτσι. Κι εκτός αυτού δε θα το έδειχνε νωρίτερα; Έχει καμιά βδομάδα μόνο που πίνει έτσι νερό.

Τα άγχη δε τελειώνουν ποτέ, δε λες τίποτα. Και που είμαστε ακόμα....!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

κάνε μια εξέταση στα ούρα "ειδικό βάρος". Θα δεις σχετικά με την ποσότητα αλατος. Το ότι δεν βάζεις αλατι δεν σημαινει απαραίτητα κατι. Το ψωμί έχει πολύ αλάτι. Επίσης τα νεφρά δεν δουλευουν σωστά στα παιδιά περίπου μέχρι τα δυο

• 1 month later...

Και η δικη μας γιατρος, οταν της ανεφερα οτι ο μπεμπης πινει 2-3 μπουκαλια νερο την ημερα, και με το ιστορικο υδρονεφρωσης που ειχε παρουσιαστει απο την κοιλιτσα......μου ειπε εξεταση ουρων ΤΩΡΑ!

Η εξεταση εγινε σημερα το πρωι, πηραμε τα αποτελεσματα και ειναι φυσιολογικα :D:D:D:D.

τελικα πρεπει να τα αναφερουμε ολα στον γιατρο μας (?!)....εγω τυχαια το ανεφερα οταν τον πηγα για επανεξεταση μετα την ιωσουλα που περασε....αλλα τελικα ποτε δεν ξερεις!

Ευτυχως ολα καλα!!!!!!

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...