Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Καλημέρα. Κρεμαστρούλες τοίχου ή για ντουλάπα. Θα μου άρεσε να βρω κρεμαστρούλες για τα ρούχα της ντουλάπας. Κάπου τις ειχα πετύχει οταν κοιταγα για μπμπονιέρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και ηταν και πολύ πειποιημενες...κρεμαστρούλες κανονικές ξυλινες γιατα ρουχαλάκια της ντουλάπας...

Πηρα γυρω στις 35 γιατι τοσα ειναι παιδάκια και δασκάλες και αν βρω φωτο θα την ανεβασω

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τελίκά κατέληξα jumbo όπου πήρα σε κάθε παιδάκι από έναν πίνακα- καμβά με σχέδιο παλάτι πριγκίπισσας για τα κορίτσια και πειρατικό καράβι για τα αγόρια συν ένα μικρό πακετάκι με κυρομπογιές για να δημιουργήσουν τον πρώτο τους πίνακα κ να το κρεμάσουν στο δωμάτιό τους. Άρεσε πολύ σε όλους, μικρούς και μεγάλους!Τελική τιμή και τα δύο μαζί 2?.

Ναι και ηταν και πολύ πειποιημενες...κρεμαστρούλες κανονικές ξυλινες γιατα ρουχαλάκια της ντουλάπας...

Πηρα γυρω στις 35 γιατι τοσα ειναι παιδάκια και δασκάλες και αν βρω φωτο θα την ανεβασω

Επειδή ενδιαφερομαι και εγω για κατι πρωτοτυπο για τα γενεθλια του μικρού μηπως ειναι ευκολο να μου πεις από που βρηκες τις κρεμαστρούλες και πόσο κόστισαν?

Επειδή ο χρόνος μου είναι απόλυτα περιορισμένος ειχα συναντήσει μια κοπέλα που επιμελήθηκε όλη σχεδόν την βάπτιση του γιου μου-κρίμα που δεν την γνώρισα νωρίτερα να μου ελεινε τα χέρια και στα άλλα μυστήρια...!!-και αυτή με καλύπτει σε ότι χρειαστώ και με τα πάρτι...μεχρι στιγμής

Τα Τζάμπο είναι πολυφορεμενα και η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή...

Ετσι κι αλλιώς 2 φορές το χρονο κάνουμε πάρτυ...-και για ποσο ακομη;;;!!!

Βάπτιση και πάρτι τα έκανα στην Μάρθα και αν δεν θεωρείται διαφήμιση το τηλ της είναι 6947800190...αν ναι, σβήστε τα στοιχειά της...

Οι κρεμαστρουλες ειναι ξυλινες και αρκετά μεγάλες για να κρεμαστούν πάνω παιδικά ρουχαλάκια...

Ενθουσιάστηκαν και μαυτές...

Να δω τωρα τι θα βρω για το παρτι του μεγάλου σε 2 μηνες...

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Πραγματικα μπραβο στις χρυσοχερες μαμαδες που με τοση αγαπη φροντιζετε για τα παιδακια σας

Ηθελα να δω για συσκευασια γλυκου για την βαπτιση μας κι επεσα τυχαια στο θεμα και το ρουφηξα και παλι μπραβο σας

Eli-0411 όλα πανέμορφα (περσινά και φετινά):D

χρόνια σας πολλά!!

και τα φετινά σου κουτάκια είναι από jumbo?? πόσο κόστισαν (είναι μεμονωμένα με το τεμάχιο???)

Διαφημίσεις

Aggeloudia επειδη θα εχω τουρτα γενεθλιων στην βαπτιση μας ελεγα να κανω σοκολατακια για γλυκο στην εκκλησια αλλα δεν ξερω που να τα τυλιξω

Σε σελοφαν σαν καραμελα μηπως ειναι πολυ φτωχο ρωτησα μια συσκευασια τσαντακι κ μου ειπαν 0,4τεμ θα βγει λιγο ακριβο συνολικα αλλα κ το σελοφαν μηπως βγει πολυ φτηνιαρικο λεω

Αυτα αν εχετε κατι υποψην με λετε

Λοιπόν υπάρχει ενα διάφανο σακουλάκι τροφιμων που πήρα για κάποια γεννεθλια του μεγάλου στο σχολειο και θυμαμαι πως τα 300 εχουν περιπου 6 ευρω...ΠΑΜΦΘΗΝΑ

Με τις κατάλληλες κορδελίτσες θα εχεις πολύ όμορφη εικονα και θα φαινεται πολύ πιο ακριβο απ οσο κάνει...

Θα πρεπει να βρεις σοκολατάκια με περιτύλιγμα για να μην λιώσουν και χαλάσουν

Εδω ειμαι ...προχώρα και τα ξαναλέμε

Τα Τζάμπο είναι πολυφορεμενα και η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή...

Ετσι κι αλλιώς 2 φορές το χρονο κάνουμε πάρτυ...-και για ποσο ακομη;;;!!!

:Pτην ίδια άποψη έχω κι εγώ (τη γιορτή μας δεν τη γιορτάζουμε τώρα μόνο τα γενέθλια), αν ξεκινλησεις κι απο νωρίς δε σου φαίνονται τα χρήματα...

aggeloudia τέλεια η ιδέα με τις κρεμάστρες:!: βάλε ρε συ καμιά φωτο....

Τέλεια η ιδέα με τη σοκολάτα! Μας είχαν μοιράσει σε μια βάπτιση και ξετρελάθηκα. Λέω να το δοκιμάσω στο παιδικό μας παρτυ το Μάιο. Ευχαριστούμε που μοιράζεστε τις ιδέες σας μαζί μας.

Διαφημίσεις

Τέλεια η ιδέα με τη σοκολάτα. Την είχα δει σε βάπτιση και ξετρελάθηκα. Θα τη δοκιμάσω σε παιδικό πάρτυ τον Μάιο. Ευχαριστούμε που μοιράζεστε τις ιδέες σας μαζί μας.

Καλημέρα...

όχι, τα φετινά είναι χειροποίητα... τα βρήκα σ'αυτό το site :

http://www.mardarsprintables.com/

οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το κόστος είναι αμελητέο...

άσε τη χαρά του ν'ακούω την κόρη μου "η μαμά μου τα'φτιαξε!"...

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου !!! ότι επιθυμείς & εσύ !!!

Ολα ειναι τελεια! Μπραβο σου! Το κερασμα για τις κυριες τι περιεχει? Απο περιεργεια ρωταω, γιατι κι εγω κανω κουτακια με διαφορα στα παιδακια αλλα για τις κυριες παιρνω ετοιμα γλυκα.

Καλημερα! Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου, πάντα γερή!Τα κεράσματα είναι τέλεια!Μου επιτρέπεις να σου κλέψω τις ιδέες για τη γιορτή του μικρού μου τον Ιούνιο?

Να ρωτήσω....τα δεύτερα σακουλάκια απλά τα τύπωσες από το site? Σε τι χαρτί?

Καλημέρα & σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου ! Οτι επιθυμείς & εσύ !!!

Απλά τα τύπωσα από το site (το οποίο αν είδες έχει τεράστια ποικιλία) σε χαρτονάκι Α4 εκτύπωσης (160gr). Εχουν όλα τα βιβλιοπωλεία, περνάει άνετα από οικιακό εκτυπωτή & είναι σταθερό για κερασματάκια...

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις για τα γενέθλια σας !!!

Δες σε αυτό το site:http://www.mardarsprintables.com μήπως σου αρέσει κάτι.

έχει μεγάλη ποικιλία σε κουτάκια και συσκευασίες τα οποία τυπώνεις μόνη σου σε χαρτονάκι

μπες στο φόρουμ στο θέμα παιδικοί σταθμοί, βρεφικοί σταθμοι..., και δες το θέμα κέρασμα στον παιδικό για τη γιορτή και δες τι έχει φτιάξει η Eli από το site αυτό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...