Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Άσεχτο (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) αλλά οι φόρμες σιλικόνης του Παρλιάρου για κέικ είναι καταπληκτικές... μου έκανε εντύπωση πόσο γυαλιστερή βγαίνει η επιφάνεια που λυπάσαι να πασπαλίσεις με άχνη... τόσα χρόνια στην κουζίνα (που λέει ο λόγος) δεν τα είχα ξαναδεί αυτό, ειλικρινά...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσεχτο (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) αλλά οι φόρμες σιλικόνης του Παρλιάρου για κέικ είναι καταπληκτικές... μου έκανε εντύπωση πόσο γυαλιστερή βγαίνει η επιφάνεια που λυπάσαι να πασπαλίσεις με άχνη... τόσα χρόνια στην κουζίνα (που λέει ο λόγος) δεν τα είχα ξαναδεί αυτό, ειλικρινά...

Σοβαρά μιλάς???Τις ζαχάρωνα καιρό τώρα,αλλά περίμενα τις εκπτώσεις. Βέβαια σ'αυτό το κατάστημα που έγραψα,έχει πολύ λίγα πράγματα του Παρλιάρου,αλλά όλο και κάτι θα βρω.Κι αυτός ο χριστιανός δεν ανοίγει ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη,να βολευτούμε κι εμείς οι βόρειες!!

Πριν λίγο καιρό είδα ότι έφερε προιόντα του Παρλιάρου το Home,που είναι στην Κ.Ντηλ,ανεβαίνοντας από Τσιμισκή στο δεξί χέρι.Μπορεί και να μην το λένε έτσι,δεν θυμάμαι καλά,αλλά θα το δεις σίγουρα.Είχε ένα ολόκληρο σταντ με διάφορα του Παρλιάρου.Δεν χάνεις να ρωτήσεις.Αλλιώς πήγαινε στο Cook Shop μήπως έχει εκεί.

Πηγα σημερα σ αυτο το καταστημα κ θελω να σας ενημερωσω οτι το Σαββατο κλεινει κ εχουν πολυ καλες τιμες σε οτι εχει απομεινει. Δυστυχως δεν ειχαν στικς για γλειφιτζουρια μηπως ξερετε που θα βρω? Στο κοσμος μηπως εχει γνωριζει καποια να μου πει?

Πηγα σημερα σ αυτο το καταστημα κ θελω να σας ενημερωσω οτι το Σαββατο κλεινει κ εχουν πολυ καλες τιμες σε οτι εχει απομεινει. Δυστυχως δεν ειχαν στικς για γλειφιτζουρια μηπως ξερετε που θα βρω? Στο κοσμος μηπως εχει γνωριζει καποια να μου πει?

Κρίμα μωρέ...και είχε πολύ ωραία πράγματα...για πόσο καλές τιμές μιλάμε??Μισή τιμή από την αρχική,ας πούμε??

Τα στικς κορίτσια από που τα πήρατε?

Στον Πειραιά έχει. Δηλαδή είναι ένα μαγαζί που μου είπε ότι συνήθως έχει, διαφορετικά μπορεί να μας φέρει.

Μεταξάκι πήγες? Βρήκες στικς?

Μια φιλη μου έκανε τα κεηκποπς με φιλαδέλφια και βγήκαν τέλεια. Εγώ πάντως που έκανα φτιαχτό κέηκ και το ένωσα με κουβερτούρα λιωμένη σε κρέμα γάλακτος δεν ήταν τόσο γλυκο.

Διαφημίσεις

Στον Πειραιά έχει. Δηλαδή είναι ένα μαγαζί που μου είπε ότι συνήθως έχει, διαφορετικά μπορεί να μας φέρει.

Μεταξάκι πήγες? Βρήκες στικς?

Μια φιλη μου έκανε τα κεηκποπς με φιλαδέλφια και βγήκαν τέλεια. Εγώ πάντως που έκανα φτιαχτό κέηκ και το ένωσα με κουβερτούρα λιωμένη σε κρέμα γάλακτος δεν ήταν τόσο γλυκο.

Λοιπόν... όχι δεν πήγα, από Δευτέρα όμως θα πάω οπωσδήποτε !

Η φίλη Κατερίνα μου έδωσε τα στοιχεία της κυριούλας στον Πειραιά και τα παραθέτω (μην θεωρηθεί παρακαλώ διαφήμιση:?) Ελμάογλου Χρυσάνθη, Γούναρη 15 δίπλα στην Alpha Bank -Κατερίνα δεν ισχύει το τηλ που μου είχες δώσει-

Όσο για τα cakepops αυτά με την μερέντα (για τα δικά μου γούστα) απορρίπτονται. Θα κάτσω να φτιάξω δικό μου κέικ με το frosting με το κριμ-τσιζ να δω εάν μπορείς να φας... μην πάθουν τα παιδάκια στο σταθμό υπεργλυκαιμία και τρέχουν και πηδάνε πάνω-κάτω για το υπόλοιπο της ημέρας !!!!:lol:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Παντως κοριτσια μου σε αρκετα βιντεο που είδα στο ΥΤ χρησιμοποιούσαν φροστινγκ , δλδ. σαντιγυ

Πιστευω οτι ετσι δε θα είναι λιγωτικά γιατι και κεικ και μερεντα και σοκολάτα ειναι πολύ νομίζω

Στο σ/μ της περιοχης μου εχει frosting Betty Crocker που μου είπε η συνυφάδα μου που είναι από την Αμερική ότι είναι πολύ νόστιμα Θα δοκιμασω να φτιαξω με αυτό popcakes κ θα σας πω εντυπώσεις

Αλλά και η ΒΙΚΥ στο βιντεακι της χρησιμοποιούσε κεικ κομμενο σε κουπατ και τα βουτουσε σε κουβερτούρα χωρίς να τα ανακατευει με κατι , νομίζω και αυτό είναι πολύ καλό σαν ιδεα !Θα είναι και πιο ελαφρια στη γευση πιστεύω !

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Μπορω να χρησιμοποιήσω ξυλακι για σουβλάκι γιατί δε προλαβαίνω να παρω κατι άλλο ;- θα φιαξω το βραδυ τα "γλυφειτζουρακια"

Διαφημίσεις

Μπορω να χρησιμοποιήσω ξυλακι για σουβλάκι γιατί δε προλαβαίνω να παρω κατι άλλο ;- θα φιαξω το βραδυ τα "γλυφειτζουρακια"

Αν τα δώσεις σε πολύ μικρά παιδάκια,να ενημερώσεις τους γονείς να προσέξουν την μυτερή πλευρά.

Καλημέρα κορίτσια !!!Βλέπετε τη ώρα γραφω εε;;:D

Λοιπόν , εφτιαξα τα γλυφειτζούρια και εγιναν καλά για πρωτη φορά

Για να βοηθήσω όποια το επιχειρήσει εχω τις εξης παρατηρησεις :

- Χρησιμοποίησα ετοιμο κεικ σοκολάτας και φροστιγκ της Μπετυ Κρόκερ ( τσοκολετ φατζ)

- ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τα σουβλακια (πολύ ψηλα και γερνουν όταν τα βαλεις στο φελιζόλ )

- Προσπάθησα να τα κόψω στη μέση αλλά ήταν πολύ δυσκολο και "σχιζοταν "κάπως

- Χρησιμοποίησα γλασο της Γιωτης και ήταν μια χαρά αρκεί να μην το λιωσετε πολύ να είναι λιγο πυχτό

- ΜΗ τα κανετε ΜΕΓΑΛΑ , γιατι είναι βαριά και πέφτουν ιδιως όταν μπούν στη σοκολάτα ( από 24 τμχ μου εμειναν 17 :oops:)

Αυτααααά !!! Παντως για πρώτη φορα μπορω να πώ οτι δε τα πήγα και ασχημα ;) Την επόμενη φορά θα ξερω καλύτερα

Σκεφτόμουν επίσης οτι και χωρίς καλαμάκι , μεσα σε ενα ωραιο καραμελόχαρτο θα είναι επίσης ωραίο κερασμα!Το λεω ετσι σαν ιδεα για κατι πιο γρήγορο

Καλημέρα!!!!

ξερεις διευθυνση για Πειραια;

Η φίλη Κατερίνα μου έδωσε τα στοιχεία της κυριούλας στον Πειραιά και τα παραθέτω (μην θεωρηθεί παρακαλώ διαφήμιση:?) Ελμάογλου Χρυσάνθη, Γούναρη 15 δίπλα στην Alpha Bank -Κατερίνα δεν ισχύει το τηλ που μου είχες δώσει-

Εχει και ένα κινητό η κάρτα, 6944468096.

Τα δικά μας τα έκανα με σουβλακοκαλαμάκι, έβαλα όμως τον άντρα μου να κόψε τις μύτες με το κοφτάκι που κόβουν τα σύρματα, ακούγεται κουραστικό, δεν είναι όμως, συν ότι αυτή τη πλευρά (η οποία δεν μου είχε "ξεφτίσει") την βούταγα στη κουβερτούρα πριν το καρφώσω στο κεκάκι.

Προιόντα της Μπέτυ κρόκερ έχει στον σκλαβενίτη και στο καρφούρ.

Cristina 112 το βρήκα στο ΑΒ της περιοχής μου είχε και μείγμα για σουφλε σοκολάτας και μπραουνις .Να σου πω οτι το υλικό αυτό δεν εμοιαζε σαν σαντιγυ κακάο ( όπως του ΓΙΩΤΗ ) αλλα πεισσότερο σαν παχυρευστη μερεντα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Β εγω προσπαθησα μονη μου να τα κόψω με ψαλίδι κουζίνας γι αυτό και μάλλον ξεφτυζε και ηθελε και πολλή δυναμη Και εγω βουταγα τη μυτούλα στη σοκολάτα

Τα πήγα χτες δωρο στο πάρτυ της αδελφής μου και τα μοίρασε στα παιδακια !Αρεσαν παρα πολύ !!Το χαρηκα , σιγουρα θα τα ξανακάνω :wink:

Διαφημίσεις

Κορίτσια,σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Εγώ ψωνίζω από Μασούτη και δεν το είχα ακούσει ποτέ.Θα τα φτιάξω μια μέρα κι εγώ.Δεν πειράζει που δεν έχω παιδί να του κάνω πάρτυ...και μόνη μου μια χαρά τα τρώω!!:lol::lol::lol:

πηγα Πειραια να παρω καλαμακια πλαστικα αλλα ειχαν τελειωσει , μηπως εχετε καμμια ιδεα που μπορω να βρω εκτος απο το καταστημα του Παρλιαρου γιατι δεν προλαβαινω να παω Αθηνα.

κοριτσακια μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εχει καμια ετοιμο αρχειο για να τυπωσω εξωφυλλο για σοκολατα (που να μπορω να επεξεργαστω βεβαια για να το τροποποιησω) για να μου το στειλει;;;

ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!

Κοριτσια εχει καμια ετοιμο αρχειο για να τυπωσω εξωφυλλο για σοκολατα (που να μπορω να επεξεργαστω βεβαια για να το τροποποιησω) για να μου το στειλει;;;

ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!

Κοίτα λίγο στην ενότητα της βάφτισης,τα κορίτσια έχουν ανοίξει θέμα για τα προσκλητήρια-σοκολάτα και κάτι λένε εκεί.

Koριτσια εχω ενα κενο πατρον για περιτυλιγμα (πιανει και τα πλαινα ) θελετε να το ανεβασω ;Επειδη εχω καποιο πρόβλημα με τοWord δε μπορω να το επεξεργαστω για να σας πω πώς βγαινει αλλά αν το θελει κάποα το ποσταρω

Koριτσια εχω ενα κενο πατρον για περιτυλιγμα (πιανει και τα πλαινα ) θελετε να το ανεβασω ;Επειδη εχω καποιο πρόβλημα με τοWord δε μπορω να το επεξεργαστω για να σας πω πώς βγαινει αλλά αν το θελει κάποα το ποσταρω

Eγω!!!!!

Κι εγω!

Eγω!!!!![/QUO

Το ανεβαζω αλλά δε ξερω αν εξυπηρετει , με καθε επιφυλαξη ετσι ;

Παντως αν το φτιαξεις και βγει καλό πές το μας να ξερουμε και εμεις ;)

Εχω και αρκετα ετοιμα με καρτουν πάνω αλλά δεν εχω μελανια στον εκτυπωτη να τα δοκιμασω πώς βγαινουν :( Ουτε μπορω να τα επεξεργαστω προς το παρόν !

Αν θελει καποια να δοκιμασει ας μου πει με τι ηρωα - φωτο θελει να τις στειλω ( με καθε επιφυλαξη για το αποτελεσμα , βεβαια )

3chocolatebarsbox_jersgirl.jpg

Eγω!!!!![/QUO

Το ανεβαζω αλλά δε ξερω αν εξυπηρετει , με καθε επιφυλαξη ετσι ;

Παντως αν το φτιαξεις και βγει καλό πές το μας να ξερουμε και εμεις ;)

Εχω και αρκετα ετοιμα με καρτουν πάνω αλλά δεν εχω μελανια στον εκτυπωτη να τα δοκιμασω πώς βγαινουν :( Ουτε μπορω να τα επεξεργαστω προς το παρόν !

Αν θελει καποια να δοκιμασει ας μου πει με τι ηρωα - φωτο θελει να τις στειλω ( με καθε επιφυλαξη για το αποτελεσμα , βεβαια )

3chocolatebarsbox_jersgirl.jpg

ευχαριστούμε πολύ!!!!

θέλω να φτιάξω για το πειρατικό πάρτυ του γιου μου, αν βρεις κάτι σχετικό θα με εξυπηρετούσες πολύ!!!:D:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...