Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Θέλω να κάνω μια καταγγελία!! Θέλω να κατεγγείλω τον άντρα μου!Χτες του λέω ότι θα κάνω αυτά τα μπαλάκια και τι μου λέει??????Γιατί δεν κάνεις τα τρουφάκια που τα κάνεις και ωραία??????Αφού δεν το χεις με την ζαχαραπλαστική!!!!!!Ακούτε!!!!Η αλήθεια, βέβαια, είναι οτι ενώ φαϊ δεν έχω πετάξει ποτέ, γλυκά έχω πετάξει μπόλικα. Αλλά όχι και να στο λέει φάτσα φορα!!!!Λοιπόν θέλω όλα τα μυστικά της συνταγής!Θα τα φτιάξω και δεν θα αφήσω να φαει ούτε ένα!!!!!

Καλά πένυ λες και μιλάω εγώ!! Το ίδιο πρόβλημα εχω. Ούτε κεικ δεν μπορώ να φτιάξω καλά καλά :oops:.

επίσης έχω να καταγγείλω την Χριστίνα για αυτήν την συνταγή, ότι πολύ ωραία μεν αλλά it all sounds chinese to me!!!:twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλάαααα Χριστινάκι δεν πας καλά...:D:D

Απο το μυαλό σου το εβγαλες...ΑΠΙΘΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αλλά βρε κοριτσι...οχι Μπετινι αλλά Χουντινι να με εξαφανίσει και να με ξανά βρε έξω απο την πόρτα γιατί αλλιώς δεν περνώ!!!!!:D:D:D:D

Ελααα που μου κλαίτε και οι ζαχαροπλάστισες...

Εγώ αν έκανα ότι φτιάχνουν τα χεράκια σας...(βλέπε τούρτα ζούγκλα Πενυς...) οχι θα παραπονευόμουν αλλά θα τοχα κάνει και επάγγελμα και θαβγαζα και λεφτά...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μέχρι το απλό κεικ Σήλια καλά τα παω.Αυτό όμως που γράφει το αλεύρι....όχι πολύπλοκα πράγματα....

Καλά τι έχει γράψει η κακούργα η Χριστίνα εδω......

Δεν με λυπάσαι.Πήρα 1 κιλό και μόνο που το διάβασα!!!! Να φανταστείτε πως δεν φτιάχνω ακόμα τα μπισκότα με την ζαχαρόπαστα για να μην μπω στον πειρασμό και τα φάω!!!!

Πρέπει να χάσω 3 κιλά έστω 2 γιατί μετά από τις γιορτές δεν θα μπαίνω στα ρούχα μου!!!

Διαφημίσεις

Παιζεις με τον πόνο μας??????Ουτε μελομακάρονα δεν έχω φτιάξει που τα πετυχαίνω κιόλας!!!

Αν τα φαω τα μπισκότα τι θα δωσω στα παιδάκια που θα μου πουν τα καλαντα που θα με κοιτάνε στα χερια και που θα παρελάσουν όλα τα πιστιρικια του χωριού???????

Καλά πένυ λες και μιλάω εγώ!! Το ίδιο πρόβλημα εχω. Ούτε κεικ δεν μπορώ να φτιάξω καλά καλά :oops:.

επίσης έχω να καταγγείλω την Χριστίνα για αυτήν την συνταγή, ότι πολύ ωραία μεν αλλά it all sounds chinese to me!!!:twisted:

Καλέ τί απορία έχεις??Ό,τι θέλεις πες μου να σου εξηγήσω!Την συνταγή του κέικ εννοείται ότι δεν την έγραψα αναλυτικά,γιατί είναι η κλασική,που χρησιμοποιούμε όλοι.Τα άλλα όλα τα εμπνεύστηκα εγώ.Έχω να πω ότι σαν γεύση φέρνει και σε τούρτα,γιατί είναι πολύ πλούσιο.Και εννοείται ότι δεν είναι για κάθε μέρα,εκτός και αν είστε από τους τύπους που τρώνε τα πάντα και δεν βάζουν γραμμάριο...:)

Διαφημίσεις

λοιπον μιας και ειχαμε συζητηση χθες στην εκδηλωση σας βαζω τις δημιουργιες μου για τον παιδικο σταθμο.

στην γιορτη για κερασμα ειχα φτιαξει muffins με επικαλυψη μαστιχα και τρουφα

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1030194.jpg

στα γενεθλια για δωρακι στα παιδακια μιας και θα αλλαζαμε παιδικο σταθμο την επομενη χρονια τους εφτιαξα μπλουζακια με το ονομα του καθε παιδιου στο μπροστινο μερος και στην πισω πλευρα το ονομα του σχολειου και τη σχολικη χρονια.

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1050161.jpg

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1050166.jpg

κοριτσακια μου!

λοιπον μιας και ειχαμε συζητηση χθες στην εκδηλωση σας βαζω τις δημιουργιες μου για τον παιδικο σταθμο.

στην γιορτη για κερασμα ειχα φτιαξει muffins με επικαλυψη μαστιχα και τρουφα

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1030194.jpg

στα γενεθλια για δωρακι στα παιδακια μιας και θα αλλαζαμε παιδικο σταθμο την επομενη χρονια τους εφτιαξα μπλουζακια με το ονομα του καθε παιδιου στο μπροστινο μερος και στην πισω πλευρα το ονομα του σχολειου και τη σχολικη χρονια.

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1050161.jpg

http://i862.photobucket.com/albums/ab185/talou_photo/party2010/P1050166.jpg

Παρα πολυ ωραια ολα αλλα τρελαθηκα με τις μπλουζες τα ονοματα με τι τα εγραψες?

εκτυπωσα απο τον υπολογιστη τα ονοματα σε χαρτι Α4 και μετα το εβαλα μεσα απο την μπλουζα και πατικωσα το περιγραμμα με λεπτο μαρκαδορακι. Μετα το γεμισα με τεμπερα και ετοιμο.

κοριτσακια μου!

εκτυπωσα απο τον υπολογιστη τα ονοματα σε χαρτι Α4 και μετα το εβαλα μεσα απο την μπλουζα και πατικωσα το περιγραμμα με λεπτο μαρκαδορακι. Μετα το γεμισα με τεμπερα και ετοιμο.

Τέλεια τα γλυκά σου!!Αλλά και οι μπλούζες δεν παίζονται!!!:D

Διαφημίσεις

Μπραβοοοο είναι όλα πανέμορφα και τα κεκακια σου και τα μπλουζάκια σου τα παιδάκια πρέπει να το κατά χάρηκαν !!!! και κορίτσια όπως μπορώ να βοηθήσω στο θέμα γλυκά ,ζαχαροπαστα κ.τ.π πολύ ευχαρίστως !!!:D

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Μπραβοοοο είναι όλα πανέμορφα και τα κεκακια σου και τα μπλουζάκια σου τα παιδάκια πρέπει να το κατά χάρηκαν !!!! και κορίτσια όπως μπορώ να βοηθήσω στο θέμα γλυκά ,ζαχαροπαστα κ.τ.π πολύ ευχαρίστως !!!:D

Να σε ρωτήσω Φλωρίτσα.Πως στερωνεις τη ζαχαρόπαστα στα μπισκοτα

Την στερεώνω με λίγη μαρμελάδα που την έχω αραιώσει με λίγο νεράκι!!! Και με ένα πινελάκι την στρώνω πάνω στο μπισκότο ένα πολύ λεπτό στόμα.

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Την στερεώνω με λίγη μαρμελάδα που την έχω αραιώσει με λίγο νεράκι!!! Και με ένα πινελάκι την στρώνω πάνω στο μπισκότο ένα πολύ λεπτό στρώμα

Και βουτυροκρεμα μπορεις...

Ανέβασα μανίκια...Πάμε για την 2η δόση cake-pops...

Ελπίζω να είναι αυτά πιο βελτιωμένα απταλλα...

Γαι την γιορτή του Χρήστου μου στο σχολείο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-boutirou-gia-diakosmisi-keik.html

Εδώ θα βρεις την κρέμα βουτύρου , αν και εγώ δεν την πολύ συμπαθώ και δεν την χρησιμοποιώ …

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...