Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Τίποτα...σορυ...

Βρήκα τελικά...σευχαριστω πολύ...Θα δοκιμασω και να τη φτιάξω να δω διαφορά...Να δω τωρα πως θα τα φτιάξω...Πολύ γέλιο...Θα τα παρω στο τέλος έτοιμα ...την εχω δει εγω τη δουλειά...:P

Χριστινάκι...μέσα στα κουτιά με τα φαρμακαααααα!!!!!!!!!!!!!!Θεά η ...θεία!!!!!ΘΕΑΑΑΑΑ

Αγγελούδιαααααα!!! Θέλω τη συνταγή για τα μπαλάκια!!! Πρέπει να είναι πολύ καλή και οπτικά και γευστικά!!Για να τα στείλω σε παιδικό λέτε να μην είναι καλή ιδέα? Να είναι μικρούλια για να φάνε με ξυλάκια? Ως ώρας ο Κωσταντής μου έχει φέρει καραμέλες ή σοκοφρετάκια αλλά γλειφιτζούρι όχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινάκι...μέσα στα κουτιά με τα φαρμακαααααα!!!!!!!!!!!!!!Θεά η ...θεία!!!!!ΘΕΑΑΑΑΑ

Ναι λοιπόν,είναι αλήθεια...και στα κουτιά με τα φάρμακα...και ανάμεσα στα φρούτα και τα λαχανικά,που εγγυημένα ξέρει ότι δεν τα ακουμπάω...μέχρι και ανάμεσα στα κρέατα της κατάψυξης τα έχω βρει...αλλά τελικά πάντα τα ανακαλύπτω.Άμα έχεις μύτη...;)

Peny μου ομορφομάνα και κουκλα...λοιπον...μολις κατάφερα να τις βγαλω απο το τηλεφωνο τις φωτο και σε πολύ λίγο θα τις ανεβάσω να τις δεις και να σου πω λεπτομέρειες...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Eπιτεεεεεεελους ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...

Τα κατάφερα...Πάρτε ένα δείγμα των πεπραγμένων μου και επανέρχομαι με λεπτομέρειες...

http://img152.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=p2511102304.jpg

Τα κατάφερα...Πάρτε ένα δείγμα των πεπραγμένων μου και επανέρχομαι με λεπτομέρειες...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!

Και μου κάνει εντύπωση που είναι και ολοστρόγγυλα!!Ούτε επαγγελματίας να ήσουν!!!Τα συγχαρητήριά μου κοριτσάρα μου!!!

(Πού θα πάει...δεν θα γίνω μάνα,να τρώω τα κεράσματα που θα φέρνει το παιδάκι μου στο σπίτι???)

Κατέβα εσυ ενα 1ολεπτο απο Γλυφάδα...και θα έχεις καθημερινά στο πατάκι του σπιτιού σου τέτοια και άλλα πολλά καλούδια...και ολοστρόγγυλα...πολύ πλάσιμο φιλενάδα...πολύυυυυ!!!!!

Λοιπόν peny...Φτιάχνεις κεικ, το περνάς από μπλέντερ...το κάνεις σκόνη και μέσα ρίχνεις μια μερεντα...

Κάνεις μπαλάκια και περνάς από σοκολάτα κουβερτούρα αφού τα βάλεις πρώτα σε στικ γλυφιτζουριων ή 3 ενωμένα ξυλάκια σουβλακιου...

Τα ρολάρεις πάνω σε πολύχρωμα μπιρμπιλονια (έμενα δεν μαρεσουν αλλά κάνουν φαντεζί)...

Τα καρφώνεις όρθια πάνω σε φελιζόλ (το έντυσα με πολύχρωμο χαρτί...) και μετά σε σακουλάκι και τα κλείνεις με κορδέλες...Ααααααυτάαααα!!!!!!!

Αν τα δώσεις πες στις δασκάλες να τα δώσουν στους γονείς (έτσι κάνουν και σε εμένα) για να ορίσουν αυτοί πότε και πως θα το δώσουν...

Που μπορω να βρω τη συνταγη?

Διαφημίσεις

Τέλεια !!!! μπράβο !!!!!!

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Για κοιτάξτε εδώ έχει συνταγές και πως μπορούμε να τα διακοσμήσουμε τελεία δεν είναι !!!!

:P:p:p

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

http://www.sweettrends.eu/

Επίσης εδώ μπορούμε τις πρώτες ύλες μας !!!!

;)

Καλά Αγγελούδια είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!! Μου θυμίζουν τρουφάκια!!Και πολύ εύκολα στην κατασκευή τους!!!!!! Να ρωτήσω κάτι εγω η τεμπέλα? Αντι να το φτιαξω εγώ το κέικ δεν μπορω να το πάρω έτοιμο?Εχει το Lidl κάποια πολύ ωραία!Η ζύμη τους γίνεται σφικτή φαντάζομαι έτσι? Σκέφτηκα να κόψω τη μύτη από τα ξυλάκια για να μην είναι αιχμηρό. Ούτως ή αλλως δεν φαίνεται.

Καλά χτες η προκομένη πήγα να κάνω τα σπιτάκια από πτί μπερ... Τα έχετε δει? ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!Μου έσπασαν τα νεύρα...τα μέζεψα και μάλλον θα γίνουν cheese cake...

Διαφημίσεις

Κατέβα εσυ ενα 1ολεπτο απο Γλυφάδα...και θα έχεις καθημερινά στο πατάκι του σπιτιού σου τέτοια και άλλα πολλά καλούδια...και ολοστρόγγυλα...πολύ πλάσιμο φιλενάδα...πολύυυυυ!!!!!

Καλέ φτιάχνω κι εγώ...το θέμα είναι ότι τα τρώω κιόλας!!Πάντως τα έκανες πολύ εντυπωσιακά!Χαλάλι ο κόπος σου!!

Θέλω να κάνω μια καταγγελία!! Θέλω να κατεγγείλω τον άντρα μου!Χτες του λέω ότι θα κάνω αυτά τα μπαλάκια και τι μου λέει??????Γιατί δεν κάνεις τα τρουφάκια που τα κάνεις και ωραία??????Αφού δεν το χεις με την ζαχαραπλαστική!!!!!!Ακούτε!!!!Η αλήθεια, βέβαια, είναι οτι ενώ φαϊ δεν έχω πετάξει ποτέ, γλυκά έχω πετάξει μπόλικα. Αλλά όχι και να στο λέει φάτσα φορα!!!!Λοιπόν θέλω όλα τα μυστικά της συνταγής!Θα τα φτιάξω και δεν θα αφήσω να φαει ούτε ένα!!!!!

Καλαααα...μας κάνεις πλάκα τώρα...Εσυ...με τα γλυκά;;;;Χιουυυυμορ...Εσυ κάνεις παπάδες κοριτσάκι μου με τα γλυκά...

Και η Βικυ και η flora-flora...και το Χρηστινιο απο τον Βορά (αυτη τοχει στην κατανάλωση...χαχαχα...αλλά τοχει κιαυτη ομως...)

Τοχεται το θεμα λέμε....τοχεται...

Τι να πούμε και οι υπόλοιπες...Να κρυφτούμε πρεπει...

Λοιπόν πάρε έτοιμο...το ίδιο είναι...Ρίξε μέσα μια μερεντα και πλάσε καλά...Αλλά περνατο πρώτα πολύ καλά απο το μπλέντερ.Εγω το έκανα με το χέρι και τα χοντρά κομμάτια δεν έσπασαν και μετά δεν κολλούσαν καλά...

Καλαααα...μας κάνεις πλάκα τώρα...Εσυ...με τα γλυκά;;;;Χιουυυυμορ...Εσυ κάνεις παπάδες κοριτσάκι μου με τα γλυκά...

Και η Βικυ και η flora-flora...και το Χρηστινιο απο τον Βορά (αυτη τοχει στην κατανάλωση...χαχαχα...αλλά τοχει κιαυτη ομως...)

Τοχεται το θεμα λέμε....τοχεται...

Τι να πούμε και οι υπόλοιπες...Να κρυφτούμε πρεπει...

Λοιπόν πάρε έτοιμο...το ίδιο είναι...Ρίξε μέσα μια μερεντα και πλάσε καλά...Αλλά περνατο πρώτα πολύ καλά απο το μπλέντερ.Εγω το έκανα με το χέρι και τα χοντρά κομμάτια δεν έσπασαν και μετά δεν κολλούσαν καλά...

Στη διακόσμηση των γλυκών τα πάω καλά στην παρακευή τους έχω το πρόβλημα!!! Μια χρονιά έφαγα τα χεράκια μου να φτιάξω κουραμπιέδες και έγιναν σαν τούβλα.Ειλικρινά τους πέταγες στον τοίχο και τον έσπαγαν!!! Πέρυσι πήγα να κάνω υγρό κεικ σοκολάτας και το μισό έμεινε στη φόρμα.Το φάγαμε με το κουτάλι!Μην πω για τα τσουρεκια τα πασχαλιάτικα που δεν φούσκωσαν 3 ώρες στο φούρνο!!!!

Βέβαια περυσι έφτιαξα μελομακάρονα με συνταγή μιας γειτόνισσας και βγήκαν πάρα πολύ ωραία.Για ότι απορία είχα την λεκανιτσα μου και στην γειτονισσα!! χαχαχα

Το ξέρω ότι έχω ένα θεματάκι με τη ζαχαροπλαστική αλλά ο σύζυγος πρέπει να τα τιμά και να σου λέει μπράβο ακόμα και αν εχουν το κατιτις τους ,ετσι δεν είναι?????

Καλέ δεν καταναλώνω μόνο...στην ζαχαροπλαστική δεν παίζομαι...και στην μαγειρική επίσης,αλλά αυτή δεν με ενδιαφέρει,γιατί τρώω φαγητό ίσα για να ζήσω.Το θέμα είναι πως όταν φτιάχνω κάτι,νιώθω την υποχρέωση να το φάω όλο...κι έτσι αν δεν έχω καλεσμένους δεν δημιουργώ...γιατί θα αρχίσω να μοιάζω επικίνδυνα στην Βέτα Μπετίνη...

Χρηστινα γράψε αλλο ενα μυνημα ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ!!!!!!!!!!

Καλέ τί μήνυμα να γράψω???(Είμαι μπουκωμένη με έναν συγκλονιστικό κουραμπιέ από τον Παπαρασκευά της Ξάνθης...ΚΟΛΑΣΗ σας λέω...):D

Λοιπόν,σας γράφω μια παραλλαγή κέικ δικής μου εμπνεύσεως...το ονομάζω τώρα "το κέικ της λιχούδας"!!

Θα φτιάξετε το μείγμα για ένα απλό κέικ σοκολάτας...θα ρίξετε μόνο το μισό στην φόρμα σας και από πάνω του θα ρίξετε 2-3(και 4 και 5!)σοκολάτες BREAK,σαν γέμιση.Εγώ βάζω την λευκή με τα φουντούκια και τις σταφίδες,εκτός του ότι είναι η αγαπημένη μου,κάνει και ωραία χρωματική αντίθεση!Από πάνω θα ρίξετε το υπόλοιπο μείγμα και θα ψήσετε.Όταν θα είναι έτοιμο,αντί για γλάσο θα λιώσετε σοκολάτα LACTA... εννοείται τις μεγάλες συσκευασίες,των 200γρ...τσιγκουνιές δεν θέλω... θα το καλύψετε όλο και αν θέλετε θα ρίξετε και λίγη πολύχρωμη τρούφα.

Η LACTA θα κάνει μια κρούστα που θα σας στείλει...και όταν προχωρήσετε στην καρδιά του κέικ και φάτε και την λευκή σοκολάτα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Όποια δεν φτάσει σε νιρβάνα...να έρθει να με φτύσει!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...