Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Εγώ τα χριστούγεννα σκέφτομαι να μην τα κάνω γλειφιτζούρια σε στικ αλλά να δοκιμάσω να φτιάξω χιονάνθρωπους. 3 μπάλες κλασικά και να περάσω στο εσωτερικό ένα ξυλάκι ή καλαμάκι για να σταθέι και να μην πέσει και επικάλυψη ή λευκό γλάσο (αν πετυχει γιατι δεν έχω ξανακάνει) ή μετά τη σοκολάτα να τα περάσω σε ινδική καρύδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια δε θα το πιστεψετε! ειχα πει να μην κανονισω νωριτερα τι θα κανω για τη γιορτη του παιδιου (26/11) καθε φορα κανονιζω απο μηνες..... και την επαθα! ετσι οι σοκολατες, αλλιως τα περιτυλιγματα.....ο μικρος κολλησε μια αρρωστια απο τον παιδικο την περασμενη βδομαδα και γεμισε σπυρακια χερια ποδια προσωπο....και δε θα παει καν!!!!!!!!!

κι εγω που ελεγα να κερασω τουλαχιστον τα παιδακια.........ξυπνησα χτες γεματη σπυρακια!!!! οποτε ουτε να πιασω ουτε να τυλιξω σοκολατιτσες ουτε τιποτα.....

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!

Στελλίτσα να χαίρεστε το παιδάκι σας (40 μέρες πιάνεται η γιορτή δε λένε;)! Ελπίζω να είστε και οι δυο καλύτερα και του χρόνου με το καλό ένα μεγάλο πάρτυ!

• 2 εβδομάδες μετά...
Στελλίτσα να χαίρεστε το παιδάκι σας (40 μέρες πιάνεται η γιορτή δε λένε;)! Ελπίζω να είστε και οι δυο καλύτερα και του χρόνου με το καλό ένα μεγάλο πάρτυ!

Άρα προλαβαίνω να ευχηθώ και εγώ?!

Να το χαίρεσαι! Να είσαι γερή και εύχομαι ποτέ να μην ξανα έχεις πρόβλημα!

Αυτό που μετράει είναι να είναι χαρούμενα τα παιδάκια και οι φώτο είναι το λιγότερο.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ κάποια στιγμή με το κινητό, και ξέρεις τι έκανα?

Το πήγα σε ένα εργαστήριο φωτογραφίας και εκεί μου πέρασαν όλες τις φώτο που είχα μέσα, σε cd, ευτυχώς, γιατί είχα αγχωθεί πολύ, ήταν φωτογραφίες δουλειάς που έκανα εκτός Αθηνών και θα έπρεπε να χάσω 2 μέρες για να πάω να ξαναβγάλω. Πόσο μάλλον όταν είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξανα αποθανατίσεις...

*** Θυμάμαι ακόμα την φωτογραφία της υπέροχης κουζίνας σου με κάτι καταπληκτικά καλαθάκια που είχες φτιάξει για τα παιδάκια στο σχολείο!!! Πόσο καιρό πρίν????

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Πρέπει να ήταν στα περσινά γενέθλια.

Και μάλιστα κάπου τα ξαναπήρε το μάτι μου και ειπα να τα ξανακάνω από τεμπελιά αλλά συνήλθα γρήγορα...:P

Μάλλον -πρώτα Ο ΘΕΟΣ!!!- θα κάνω καπ-κεικ ή οτι έκανα και στον Στέλιο, κέικ ποπ εξελιγμένο με γλάσο και μπιρμπιλονια αλλά μωρέ ειναι μωράκια αυτά εκεί μέσα και φοβάμαι μην έχω θέμα με τις μαμάδες και τα στικ.

Μπορεί να κάνω και σπιτάκια με πρι μπερ αλλά δεν τρώγονται.Στέρεψα από ιδέες...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μπορείς να κάνεις cake pops χωρίς να τα βάλεις σε ξυλάκι.

π.χ. να κάνεις σπιτάκια χριστουγεννιάτικα αν έχεις κούπ πατ σπιτάκι, αλλά και να μην έχεις εύκολα φτιάχνεις ένα πατρόν σε λαδόκολα και κόβεις το κέικ σου, να τα βουτήξεις στο γλάσσο σου ή σε λευκή σοκολάτα και να τα στολίσεις με κόκκινα και πράσσινα καραμελάκια ή smarties. Νομίζω θα είναι πανέμορφα και εύκολα!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μάλλον -πρώτα Ο ΘΕΟΣ!!!- θα κάνω καπ-κεικ ή οτι έκανα και στον Στέλιο, κέικ ποπ εξελιγμένο με γλάσο και μπιρμπιλονια αλλά μωρέ ειναι μωράκια αυτά εκεί μέσα και φοβάμαι μην έχω θέμα με τις μαμάδες και τα στικ.

Κάνε τα cupcakes που είναι και μαλακά και πεντανόστιμα.Και γράψε πού είναι το σχολείο του γιου σου να περάσω να φάω μερικά...για να σε βαθμολογήσω βρε παιδί μου,όχι επειδή είμαι σοκολατοπρεζόνι!!:lol::lol::lol:

Βρήκα κατι πολύ ωραία κουπατ χρυσά και θα τα στιμπίσω...

Το σχολειο του γιου μου...Η Κροσφιλδ...

Καλέ εδω θαρθεις να τα τσακισουμε μαζί...και μον οαυτά...βαλε και αλλα...βαλε και μελομακάρωνα με σοκολάτα που θα κανω...και christmas κεικ που θα κανω με την Λονδρέζικη συνταγή...

Σιγά μην περιοριστούμε σε μερικά καπ-κεικ των παιδιών...

Βικυ αυτό με το πατρόν ...δεν παιζει...δεν πιανουν τα χερια μου στην ζαχαροπλαστική οπως εσενα...Θα παρω κουπάτ απο κάπου και θα σολάρω...θα δω!!!

Βρήκα κατι πολύ ωραία κουπατ χρυσά και θα τα στιμπίσω...

Το σχολειο του γιου μου...Η Κροσφιλδ...

Καλέ εδω θαρθεις να τα τσακισουμε μαζί...και μον οαυτά...βαλε και αλλα...βαλε και μελομακάρωνα με σοκολάτα που θα κανω...και christmas κεικ που θα κανω με την Λονδρέζικη συνταγή...

Σιγά μην περιοριστούμε σε μερικά καπ-κεικ των παιδιών...

Βικυ αυτό με το πατρόν ...δεν παιζει...δεν πιανουν τα χερια μου στην ζαχαροπλαστική οπως εσενα...Θα παρω κουπάτ απο κάπου και θα σολάρω...θα δω!!!

Tί θέλω και μπαίνω εδώ βραδιάτικα??Και το έπαιξα υπεράνω στο σούπερ μάρκετ και δεν έκανα τα απαραίτητα εφόδια σοκολάτας...καλά να πάθω τώρα.

Κοριτσάκι μου ποιά Λονδρέζικη συνταγή εννοείς??Ένα κέικ που είναι σαν πουτίγκα και βάζουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα??

Χαχαχαχαχαχα...

Αυτό...αυτό...Που ειναι λίγο στουκας ...για να πετροβολάς τους ρουφιάνους ενα πραμα...!!!!!

Αλλάαααααααα 5ντανοστιμο!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι καλά! Θέλεις να ακούσεις κοπλιμέντα μου φαίνεται! Λες και δεν ξέρουμε τι χρυσοχέρα είσαι!

Πότε είναι η γιορτή σας?

Εμείς έχουμε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ την Πέμπτη οπότε το Σαββ/κο μου είναι HOT !!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

...Είναι τα Χριστούγεννα και γενέθλια 12 μέρες μετά...

Αρα στον παιδικό πρέπει να πάρουν καλό δωράκι...

Με το καλό το πάρτι σας και καλά να περάσετε...

Χαχαχαχαχαχα...

Αυτό...αυτό...Που ειναι λίγο στουκας ...για να πετροβολάς τους ρουφιάνους ενα πραμα...!!!!!

Αλλάαααααααα 5ντανοστιμο!!!!!!!!!!!!!!!

Tέλειο είναι!!Το είχα αγοράσει έτοιμο πριν χρόνια από το Marks & Spencer.

Αλλά δεν το φτιάχνω μόνη μου γιατί προσπαθώ να μην τρώω.Να βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου???:lol:

Αυτό λοιπόν το ..."αθώο" ζαχαροκατασκευασμα το έφτιαχνε η μανούλα μου στην Κύπρο τότε που ανακάλυπτε την ζαχαροπλαστική και εμείς ανακαλύπταμε μετά τις γιορτές τον εξκαφεα της γειτονιάς που γκρέμιζε ντουβάρια για να παίρναμε απο το πάχος με οοοολα αυτά που καταβροχθίζαμε...

Άστα...Ανυπέρβλητοι καιροί...

Και μαζί μαυτο τρώγαμε και λιωτες...και τους γείτονες...Πολύ φαι τοτε...πολύ φαι!!!!!

!Παναγια μου!!!!!!

Ιδέα: Μολις περάσουν οι γιορτές και έχει ψηλοξεραθει το κόβεις κομματάκια και το βουτάς μεσα σε μπολ με ζεστό γάλα...Να μην μας ξεφύγει κάνα ψιχουλάκι...Αμαρτία είναι!!!!

Σταμάτα πια!!!!Κάποιες από εμάς προσπαθούν να το ράψουν,για να μην πληρώνουν διπλό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς!!!:lol::lol::lol::lol:

(Σοβαρά τώρα,υπάρχει περίπτωση να προλάβει να ξεραθεί το κεκάκι??Σε 2 μέρες το κανονίζω μόνη μου!!!Αχ,μακάρι τα φετινά Χριστούγεννα να γίνει ένα θαύμα και να τρώω χωρίς να παχαίνω!!!)

Αμάν βρε κορίτσι μου....

Έχω πάρει 3 κιλά (είμαι 55 τώρα) και προσπαθώ απεγνωσμένα να τα χάσω....

Θα πάω Μιλάνο εντός ολίγου, θες Πανετόνε να φέρω να κάνουμε ανταλλαγή με το δικό σου??? ΠΕΣ ΝΑΙ!!! ΠΕΣ ΝΑΙ!!! ΠΕΣ ΝΑΙ!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μονο και μονο που εισαι 55..

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΙΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!:D

Ακου εκει 55...και εμείς που κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης...3 ετων ο γιος να σημειωθεί...!!!!!

Τελικά αυτη την π@#$να την ζαχαροπαστα που θα την βρουμε .Εχω βρει αλλά 5ντοκιλο και τι να την κανω τοσο μεγαλη ποσοτητα...

Τα φωτα σας γνωριζουσες...!!!!!!!!!!

Αχαχαχαχα!!! Σιγά!!! Αφού με έχεις δει κι από κοντά! Δεν το θυμάσαι???

Γιατί δεν την φτιάχνεις την ζαχαρόπαστα, να ξέρεις και τι είναι? χωρίς συντηρητικά? Τόσες συνταγές υπάρχουν....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Επειδή το θυμάμαι και το επιβεβαιώνω πως λες την αλήθεια...γιαυτο τα παίρνω...55 ειναι μαχαιρι στην καρδιά...Γιαυτο για να εξιλεωθείς αμολα το μυστικο.Απο που θα παρω την ζαχαροπαστα...Δεν την φτιάχνω...Θα παρει πολύ ωρα...ασε που δεν ξερω που θα βρω κατι γλυκερινες και τετοια που θελει η συνταγη...Ασε...δεν τοχω...Εξιλεώσου ΤΩΡΑ!!!!:lol:

Αμάν βρε κορίτσι μου....

Έχω πάρει 3 κιλά (είμαι 55 τώρα) και προσπαθώ απεγνωσμένα να τα χάσω....

Τόσο ζυγίζουνε μόνο τα κόκαλά μου...Άμα προσθέσεις και το ψαχνό...

Χριστινάκι το κεκακι δεν ξεραίνεται...Υπάρχουν και τα κουριερ...Μην σκας...

Λοιπόν,τόσα χρόνια στο σπίτι μου έχουμε πετάξει(επειδή έχει χαλάσει)κάθε είδους φαγητό,φρούτο,λαχανικό,κλπ,κλπ.Βλέπεις είμαστε πραγματικά ολιγόφαγοι.ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ όμως,δεν έχει πεταχτεί γλυκό!!!Με το που τα βλέπω αρχίζει και γυαλίζει επικίνδυνα το μάτι μου...τα ακούω από το ψυγείο να με καλούνε να τα φάω...τα ανακαλύπτω ακόμα και μέσα στα κουτιά με τα χάπια της μάνας μου,όπου τα κρύβει η κακομοίρα η θεία μου για να μου κάνει έκπληξη,όταν δεν θα έχει μείνει κάτι και θα με έχει πιάσει η υπογλυκαιμία...μιλάμε ότι θα μπορούσα να φάω και σόλα παπουτσιού με επικάλυψη σοκολάτας!!!Αλλά το ζάχαρο...ένα με το πάτωμα...αφού ο γιατρός όταν το είδε,με παρακάλεσε,αν μπορώ,να τρώω λίγο περισσότερα γλυκά!!!Κι εγώ κορίτσια μου,σε τέτοιες(και μόνο)περιπτώσεις,ακολουθώ κατά γράμμα τις ιατρικές συμβουλές!!:lol::lol::lol::lol:

Επειδή το θυμάμαι και το επιβεβαιώνω πως λες την αλήθεια...γιαυτο τα παίρνω...55 ειναι μαχαιρι στην καρδιά...Γιαυτο για να εξιλεωθείς αμολα το μυστικο.Απο που θα παρω την ζαχαροπαστα...Δεν την φτιάχνω...Θα παρει πολύ ωρα...ασε που δεν ξερω που θα βρω κατι γλυκερινες και τετοια που θελει η συνταγη...Ασε...δεν τοχω...Εξιλεώσου ΤΩΡΑ!!!!:lol:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να την πάρεις έτοιμη είναι από κάποιο ζαχαροπλαστείο που να χρησιμοποιεί, και να σου δώσει όση χρειάζεσαι. Ξέρω ένα στην Ηλιούπολη αν σε εξυπηρετεί πέσμου.

Αυτές τις μέρες -Χριστουγέννων- έχουν τα super market Θανόπουλος έτοιμο marzipan σε φύλλα ή πάστα.

Ελπίζω να βοήθησα.....Καλές δημιουργίες!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Ok θα πάρω τελικά την μεγάλη συσκευασία των 5 κιλών αφού θα φτιάξω πολλά και για το σχολείο αλλά και για το πάρτι...Σαφώς και συμφέρει περισσότερο η μεγάλη συσκευασία.Ο Θανοπουλος το έχει απίστευτα ακριβά...Σευχαριστώ πολύ και σορυ που ρώτησα...δεν επρεπε να ρωτήσω...μετά το σκέφτηκα οτι ειναι αντιδεοντολογικό.Σορυ :oops:

Ok θα πάρω τελικά την μεγάλη συσκευασία των 5 κιλών αφού θα φτιάξω πολλά και για το σχολείο αλλά και για το πάρτι...Σαφώς και συμφέρει περισσότερο η μεγάλη συσκευασία.Ο Θανοπουλος το έχει απίστευτα ακριβά...Σευχαριστώ πολύ και σορυ που ρώτησα...δεν επρεπε να ρωτήσω...μετά το σκέφτηκα οτι ειναι αντιδεοντολογικό.Σορυ :oops:

Γιατί??? Γιατί είναι αντιδεοντολογικό? δεν το κατάλαβα....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Τίποτα...σορυ...

Βρήκα τελικά...σευχαριστω πολύ...Θα δοκιμασω και να τη φτιάξω να δω διαφορά...Να δω τωρα πως θα τα φτιάξω...Πολύ γέλιο...Θα τα παρω στο τέλος έτοιμα ...την εχω δει εγω τη δουλειά...:P

Χριστινάκι...μέσα στα κουτιά με τα φαρμακαααααα!!!!!!!!!!!!!!Θεά η ...θεία!!!!!ΘΕΑΑΑΑΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...