Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Ευχαριστώ παρα πολύ...

Λοιπόν όποια τα φτιάξει πρώτη, μπαίνει και αναφέρει...

Να δω πως θα παω στον Παρλιάρο...Που έχει στον Πειραιά...

Ξέρει κάποιος;

Αν δεν μπορεσω να παρω απο τον Παρλιάρο σκέφτομαι να βαλω 3 καλαμακια απο σουβλάκια και να τα δεσω με κορδελάκια να μην κουνιουνται.

Χαζομαρα;

Τώρα μάλλον θα πω εγώ χαζομάρα,αλλά ίσως βολέψει εκείνο το στικ που στερεώνουν τα μπαλόνια.Άν είναι μεγάλο το κόβεις στα τρία.Σε μια πιο προχωρημένη εκδοχή μου φαίνονται κατάλληλα και εκείνα τα ξυλάκια που έχουν τα παγωτά,τα οποία μοιάζουν με αυτά που μας βάζει ο γιατρός στο στόμα για να δει τον λαιμό(τέτοια μάλλον έχει στα φαρμακεία).

Παρακαλώ να μην με πάρετε με τις πέτρες!!!

Α και μια τελευταία έμπνευση:τους πλαστικούς αναδευτήρες που ανακατεύουμε τα ποτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μπράβο, είστε χρυσοχέρες όλες σας!

aggeloudia είσαι κορυφή, μου έκλεψαν την καρδιά εκείνα τα κόκκινα μπισκότα σου, είναι το ίδιο νόστιμα όσο φαίνονται? Υπάρχει κάπου η συνταγή, καθώς και όλο το στήσιμο?

Όπως καταλαβαίνεις απο τις ερωτήσεις μου τα ερωτευτηκα τρελά.

Σορυ...Ποια λες και δεν κατάλαβα;;;

cristina112 οτι ανέφερες ειναι οχι για πέτρες αλλά και πολύ έξυπνο.Μπράβο.

Δεν τα ειχα σκεφτεί...

Οι αναδευτηρες μου αρεσαν περισσοτερο...Βουυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρ.Να δω ποια τους βρω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Εγω εφτιαξα αυτα τα γεμιστα μπισκοτακια

για να κερασει τους συμμαθητες της,

η μεγαλη μου κορη στο σχολειο......

DSC05764.jpg

DSC05767.jpg

σε αυτα τα μπισκότα αναφερόμουν αλλά μπέρδεψα τις χρυσοχέρες του φόρουμ :)

Η Virginia τα έφτιαξε και όποιος εχει τη συνταγούλα την θέλω πολύυυυ

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Ταφτιαξα...:P

Δεν ξετρελάθηκα με την γευση τους ...τα εχω βαλει να ποαγωνουν...Μετά το βούτηγμα σε σοκολάτα...Ισως να φτεει που δεν ηταν πολύ νοστιμο το κεικ...Το εκανα λιγουλάκι Συσμανογλειου...(οχι πολύ ζαχαρι,οχι πολύ βουτυρο!!!)

Να πω κάτι που ανακάλυψα.;

Πήρα απο τα lidl τυπου μερέντα με 1,5 ευρω νομιζω τα 750 γρμ.

Συμφερει απο την κουβερτουρα ...και χωρίς τη μανουρα του μπεν-μαρι...και ειναι και γαλακτος που ειναι πιο νοστιμο...

Μένει να δω αν παγωνει απέξω αρκετά και δεν τρέχει.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια...τα πέταξα...!!!!!!

Δεν φταιει η τεχνικη αλλά ηταν μαπα το κεικ.

Δεν το πέτυχα και δεν το δοκίμασα πρώτα ο βλάκας να μην χάσω τοοοοση πολύ μερεντα...

Πάντως με την μερεντα απο τα lidl -παρεμπιπτόντως είναι γευστικότατη και α' ποιότητας.Καμιά διαφορά απο την μερεντα...- εγιναν σοκολατι και πλάστηκαν απιθανα.Μπαλάκια του πινκ-πονκ...Αψογα...

Σε ενα που το βούτηξα και στην σοκολάτα μια χαρά έγινε...

Για ριξτε μια ματιά εδω

http://www.grouprecipes.com/10212/cake-balls.html

Πως θα κανουμε τις γραμμουλες απο πανω;Αν δεν θελω να βαλω λευκη σοκολάτα τι αλλο μπορω να βαλω για να κανω γραμμουλες και να βαλω και χρωμα;

για τις λευκες γραμμουλες που λες μπορεις να βαλεις γλασο που θα φτιαξεις μονη σου με αχνη ή και βανιλια (υποβριχιο):) καλη επιτυχια

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Διαφημίσεις

Oχι βρε Χριστινάκι...

Ειχα βάλει πολύ αμωνια και έτσουζε τη γλώσσα...

Ήταν χάλια σου λέω...Χειρότερο και απο ξύλο...σου λέω...!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα...ξυλο!!!!!!!

ΑRTY ευχαριστω για την ιδεα!!!

Κοριτσάκια...τα πέταξα...!!!!!!

Δεν φταιει η τεχνικη αλλά ηταν μαπα το κεικ.

Δεν το πέτυχα και δεν το δοκίμασα πρώτα ο βλάκας να μην χάσω τοοοοση πολύ μερεντα...

Πάντως με την μερεντα απο τα lidl -παρεμπιπτόντως είναι γευστικότατη και α' ποιότητας.Καμιά διαφορά απο την μερεντα...- εγιναν σοκολατι και πλάστηκαν απιθανα.Μπαλάκια του πινκ-πονκ...Αψογα...

Σε ενα που το βούτηξα και στην σοκολάτα μια χαρά έγινε...

Για ριξτε μια ματιά εδω

http://www.grouprecipes.com/10212/cake-balls.html

Πως θα κανουμε τις γραμμουλες απο πανω;Αν δεν θελω να βαλω λευκη σοκολάτα τι αλλο μπορω να βαλω για να κανω γραμμουλες και να βαλω και χρωμα;

Τι κριμα. Δεν πειράζει την επόμενη θα πετύχουν!

Αυτό με το κεικ και εμενα με απασχολεί γι αυτό σκεφτηκα να φιαξω τρουφακια που είναι δοκιμασμένα και στη γευση και στο πλάσιμο. Μπορείς να βουτήξεις τα παλάκια σε σοκολάτα και να κάνεις τις γραμμούλες με λιωμένη σε μπεν μαρί λευκή σοκολάτα. Αλλη επιλογή είναι να ρίξεις πάνω στα μπαλάκια χρωματιστή τρούφα κ να γίνουν πολύχρωμα.

Ερώτηση:αυτά είναι σταθερά επάνω στο στικ ή έτσι όπως το τρώμε διαλύεται και πέφτει??

ρε κοριτσάρες μου δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι έχω κάνει κάποιο μέγα λάθος και αυτό γιατί όταν δοκίμασα να τα κάνω χρησιμοποίησα την κλασική συνταγή για σοκολατένιο κεικ έτσι λοιπόν όταν τα πέρασα στο ξυλάκι-από σουβλάκι δεν στηριζόταν και έπεφταν... μα που ήταν το λάθος μου;

δηλ. εννοείς ότι δεν τα "κολυμπάτε" σε γλάσσο -φτιαγμένο σε μπεν μαρί- αλλά σε λυωμένη σοκολάτα;

Μάλλον η AGGELOUDIA που τα έφτιαξε κιόλας είναι η πιο κατάλληλη για να σου πει...αλλά έτσι όπως το φαντάζομαι,η μερέντα που χρησιμοποίησε,το κράτησε ας πούμε το κέικ πιο ενωμένο και δεν διαλυόταν...λέω εγώ τώρα...

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Κοντός ψαλμός ...αλληλούια.

Θα το φτιάξω για την Παρασκευή αλλά θα το κάνω από την Τετάρτη για να εξασφαλίσω οτι τα παιδιά στο σχολείο τελικά θα φάνε γλυκό...

Επανερχομαι με μυστικά σε λίγο.

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Κοντός ψαλμός ...αλληλούια.

Θα το φτιάξω για την Παρασκευή αλλά θα το κάνω από την Τετάρτη για να εξασφαλίσω οτι τα παιδιά στο σχολείο τελικά θα φάνε γλυκό...

Επανερχομαι με μυστικά σε λίγο.

Καλή επιτυχία! ! !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...