Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανούλες καλημέρα!!!!! είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα τη βοήθεια σας!!!!!!!

σε μια εβδομάδα είναι τα γενέθλια της μικρής μου σβήνει το πρώτο της κεράκι......

Θα ήθελα μερικές ιδέες πως να αμπαλάρω τα δώρα για τους λιλιπούτειους φίλους της....

Σκέφτηκα να πάρω μερικά παιχνιδάκια και ζαχαρωτά αλλα κολλάω στο πώς να τα αμπαλάρω.....

sos παρακαλώ.....

Να σου ζήσει η κοράκλα σου ,

το τζαμπο εχει ετοιμα τετραγωνα τουλακια φουξια και γαλαζια πολύ πολύ ομορφα βαλε μεσα τπ δωρακι και καντο καραμελίτσα ή πουγκακι ;)

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Πήγαινε στο google images και πληκτρολογησε disney frames. Εκεί θα σου βγάλει πολλές εικόνες που έχουν πλαίσιο δίπλα για να βάλεις το κείμενο σου. Διάλεξε την εικόνα που σου αρέσει, αποθήκευσέ την και κάνε την αντιγραφή επικόλληση στο powerpoint ώστε να την επεξεργαστείς όπως θες.

• 4 months later...

ο γιος μου γιορταζει στις 26/11

θελω να κερασω στον παιδικο αλλα θελω κατι πρωτοτυπο - τα γενεθλια του ειναι κατακαλοκαιρο οποτε ειναι η μονη του ευκαιρια...

ειναι 30 παιδακια - δε θελω να δωσω σοκοφρετες (!)

καποια καλη ιδεα???

Διαφημίσεις

Θέλεις να ετοιμάσεις ή έτοιμο?

Κάτι πρωτότυπο είναι τα cake pops, γλειφιτζουροκέικ .

normal_IMG_3342.JPG

050-2.jpg

Μετα μπορείς να επιλέξεις σε ατομικά κεικάκια, τσουρεκάκια, μπισκοτάκια με σχέδια ή γλάσο, όλα συσκευασμένα σε σακουλίτσες όπως τα παραπάνω οπότε αν θέλουν μπορούν να το φάνε και στο σπίτι.

Δεν είναι δικά μου. Θα επιχειρησω να τα φτιάξω στα γενέθλια της μικρής μου γιατί έχω ξετρελαθεί. Αν βάλεις στο google sto images τις λέξεις cake pops θα σου βγάλει πολλές σελίδες, όπως και στο youtube.

Αααααααμμμμαααααννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΕΕΕΕΕΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!

Καλες μου κυριες βοηθηστε με να τα φτιάξω και εγω αυτά που μαρεσουν...

Οποια τα φτιάξει ας μπει να μας πει τι και πως και γιατί!!!!!

Επιτελους ...κατι πρωτοτυπο!!!!!

Μπράβο

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

ο γιος μου γιορταζει στις 26/11

θελω να κερασω στον παιδικο αλλα θελω κατι πρωτοτυπο - τα γενεθλια του ειναι κατακαλοκαιρο οποτε ειναι η μονη του ευκαιρια...

ειναι 30 παιδακια - δε θελω να δωσω σοκοφρετες (!)

καποια καλη ιδεα???

Κι εμένα το ίδιο !!! (και τα γενέθλια και η γιορτή):lol::lol::lol:

Αααααααμμμμαααααννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΕΕΕΕΕΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!

Καλες μου κυριες βοηθηστε με να τα φτιάξω και εγω αυτά που μαρεσουν...

Οποια τα φτιάξει ας μπει να μας πει τι και πως και γιατί!!!!!

Επιτελους ...κατι πρωτοτυπο!!!!!

Μπράβο

Τα έχω φτιάξει και πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφα!!

Τα είχα δει στις συνταγές της παρέας και απο κει πήρα γραμμή τι και πως!!

Έκανα την συνταγή του κορμού,(αν θέλεις κάνεις και κεικ το οποιo το αναμιγνυεις με τυρί κρέμα αν θυμάμαι καλά και κουβερτούρα..) εγω έκανα τον κορμό για πιο εύκολα!! το έβαλα στο ψυγειο και έσφιξε καλά κατόπιν επλασα

μικρές μπαλίτσες και τις πέρασα σε ξυλάκια (εγώ είχα απο σουβλάκια δεν το συνιστώ είναι πολύ λεπτά ) θέλει κάτι πιο χοντρό και μάλλον πλαστικό, είχα ετοιμάσει και το γλάσσο κουβερτούρας τα βουτούσα και μετά χρωματιστή τρουφίτσα και ετοιμα!!!!

Ααα! βουτούσα το ξυλάκι λίγο στο γλάσσο και μετά έβαζα το μπαλάκι ωστε να κολλήσει!!

Ειναι πολύ γλυκουτσικα και όμορφα!!! και δεν θέλουν καθόλου κόπο.

δειτε αναλογες συνταγές και φωτογραφίες εδώ http://www.sintagespareas.gr/gallery?func=detail&id=167#joomimg επίσης πολύ ωραία φαίνονται και τα χωνάκια με τα κεκάκια μέσα, αυτά http://www.sintagespareas.gr/sintages/icecream-cupcakes.html

και κάτι τελευταιο για όσες θέλετε ζαχαρόπαστα αυτή είναι τέλεια και πανευκολη... http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

Εισαιιιι ...πιο αψογη και απο αψογη...

Ολες οι μανουλιτσες εορταζοντων τεκνων ...σευχαριστουν!!!!

Ερωτοαποριες...

1. Τυρί κρέμα;;;Μα δεν θα ειναι λιγο γλυκο, λίγο αλμυρό;;;

2.Στο ιντερνετ ειδα κατι σαν κρέμα ζαχαροπλαστικής ή σαντιγυ...Το ελεγε white frosting.

3.Που θα βρουμε στικάκια απο γλειφιτζούρια;Οντως του σουβλακιου ειναι πιο λεπτα.

4.Μπήκα στα λικ σου απο τις συνταγες παρεας και δεν μπορεσα να βρω συνταγη για αυτά αλλά μονο φωτο...

5. Το γλάσο σοκολάτας ειναι λιωμένη σοκολάτα σε μπαν μαρι με τι αλλο;;;Με γάλα;

Καλημέρα! Στικ για γλειφιτζούρια θα βρείτε στο κατάστημα sweet alchemy του Παρλιάρου, 3? τα 25 τεμ, τα οποία μπορείτε να κόψετε αν σας φαίνονται μεγάλα και να βγάλετε 50 τεμ.

Έγω σκέφτομαι αντι για κέικ με frosting (το οποίο πρέπει να είναι κάτι σαν έτοιμο γλάσο) να φτιάξω τρούφάκια του παρλιάρου που είναι εύκολα και διατηρούνται στο ψυγείο για πολύ καιρό. Νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε ότι τρουφακι σοκολατάκι θέλουμε.

Αν δείτε βιντεάκια στο youtube θα δείτε πως τα φτιάχνουν. Φαίνεται εύκολο.

Νομίζω οτι το γλάσο σοκολάτας είναι κουβερτούρα με κρέμα γάλακτος. Αν θέλτε να είναι σοκολατένια απ΄ έξω μπορείτε να χρησιμοποιήετε και το έτοιμο γλάσο της γιώτης.

όποια τα φτιάξει σύντομα ας μας δώσει τα φώτα της.

Ερωτοαποριες...

2.Στο ιντερνετ ειδα κατι σαν κρέμα ζαχαροπλαστικής ή σαντιγυ...Το ελεγε white frosting.

3.Που θα βρουμε στικάκια απο γλειφιτζούρια;Οντως του σουβλακιου ειναι πιο λεπτα.

4.Μπήκα στα λικ σου απο τις συνταγες παρεας και δεν μπορεσα να βρω συνταγη για αυτά αλλά μονο φωτο...

Ευχαριστώ!!! και απαντώ:

1.Σε ξένα σαιτ το είδα με κρέμα τυρί τι να σου πω τωρα απο γευση δεν ξέρω πως θα βγεί...

2. Υπάρχει και αυτό αλλά πάλι δεν ξέρω.

3. Στικάκια νομιζω έχει ο Παρλιάρος ( εσεις που ειστε Αθηνα είναι ευκολο να τα βρείτε)!!!

4. Συνταγες πρεπει να ψάξεις έχει αρκετες, πιο πολύ τις φώτο ήθελα να δείτε

5. Το γλάσσο το έκανα μόνο με κουβερτούρα και πολύ λίγο βιτάμ(αποφευγω την κρέμα)

Αυτά!!!!

Διαφημίσεις

ετοιμαζω τη βαπτιση του γιου μου με ολα τα υλικα δικα μου.

μπομπονιερς κ γλυκα ολα χειροποιητα.

θελει λιγο πρακτικο μυαλο κ οχι πολλα φρου φρου, το απλο ειναι κ το πιο νοστιμο!!!!!

επειδη ξεκιναω με τις παραγγελιες υλικων σε λιγες μερες σταδιακα θα προσπαθω να σας παραθετω φωτο με τις δημιουργιες. το τοπικ μου ειναι χριστουγεννιατικο οποτε θα μπορειτε να τα μοιρασετε ως δωρακια σε πολλες φατσουλες!!!!!

φιλια προς το παρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερωτοαποριες...

Aggeloudia για να καταλάβεις πώς θα είναι η γεύση με το τυρί κρέμα,σκέψου το cheesecake.Έτσι όπως θα ανακατευτεί με την ζάχαρη,δεν θα είναι καθόλου αλμυρό,ίσα-ίσα και λιγότερες θερμίδες έχει και δεν σε λιγώνει όπως η σαντιγύ.

Την σοκολάτα γενικά μπορείς να την λιώσεις και μόνη της(σε μένα δουλεύει μια χαρά),αλλά πολλοί χρησιμοποιούν νερό ή βούτυρο,το οποίο νομίζω πως την κάνει μετά να γυαλίζει κιόλας και να είναι πιο εντυπωσιακή.

λοιπον κουκλες, βρηκα τι θα κανω....θα παρω σοκολατες Kinder (με τις μπαρες σοκολατας)

στο εξωτερικο εκει που ειναι το αγορακι θα βαλω φωτο του μικρου... και διπλα ακριβως ενα μηνυμα....μολις το ετοιμασω θα σας βαλω φωτο...

Πάντως θέλει μεγάλη δύναμη και πειθαρχία για να φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο!Εγώ αν είχα παιδί και ξετύλιγα-τύλιγα σοκολάτες θα έτρωγα 3 μέχρι να φτιάξω 1!

Ερωτοαποριες...

Aggeloudia μου,

Μες στο μυαλό μου ήσουν την ώρα που έγραφες... άντε και με ξεσηκώσατε τώρα ... ετοιμάζομαι να κάνω μια δοκιμή να δω πως θα βγουν πριν τα φτιάξω στην γιορτή του Νικόλα για κέρασμα στον σταθμό !

Τί τέλεια ιδέα !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ευχαριστώ παρα πολύ...

Λοιπόν όποια τα φτιάξει πρώτη, μπαίνει και αναφέρει...

Να δω πως θα παω στον Παρλιάρο...Που έχει στον Πειραιά...

Ξέρει κάποιος;

Αν δεν μπορεσω να παρω απο τον Παρλιάρο σκέφτομαι να βαλω 3 καλαμακια απο σουβλάκια και να τα δεσω με κορδελάκια να μην κουνιουνται.

Χαζομαρα;

Ερώτηση:αυτά είναι σταθερά επάνω στο στικ ή έτσι όπως το τρώμε διαλύεται και πέφτει??

Δεν πρεπει να διαλύεται γιατι η κρέμά ή η νουτελα τα εχει κάνει "σωμα"...Αλιως θα καρφωναμε ενα απλό κεικ πανω σε στικ και αυτο θα διαλυόταν...Υποθετω πάντα μεχρι να τα φτιάξω...Οσονούπω

κορίτσια μπράβο, είστε χρυσοχέρες όλες σας!

aggeloudia είσαι κορυφή, μου έκλεψαν την καρδιά εκείνα τα κόκκινα μπισκότα σου, είναι το ίδιο νόστιμα όσο φαίνονται? Υπάρχει κάπου η συνταγή, καθώς και όλο το στήσιμο?

Όπως καταλαβαίνεις απο τις ερωτήσεις μου τα ερωτευτηκα τρελά.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...