Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Που κοιμάται;

Kelly25

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

εμενα ο μπουμπουκος μου κοιμαται στο κρεββατι του στο δωματιο μας. ακομα δεν εχω απογαλακτιστει. ειναι ακομα μικρος! κατσε να παει φανταρος:D

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

εμενα ο μπουμπουκος μου κοιμαται στο κρεββατι του στο δωματιο μας. ακομα δεν εχω απογαλακτιστει. ειναι ακομα μικρος! κατσε να παει φανταρος:D

Πολυ καλο!:PΚι εγω περιμενω να την παντρεψω πρωτα:roll:!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Στο δωματιο του απο 14 μηνων. Και το ωραιο ειναι πως δεν τον εβαζα στο δωματιο του πιο νωρις γιατι ξυπνουσε συχνα τα βραδυα και φοβομουνα πως αν τον επαιρνα απο το δωματιο μας θα ηταν χειροτερα. Το ωραιο ειναι πως μολις του εκανα το δωματιο του ξυπναει πιο σπανια (εκει που ξυπνουσε καθε μια με μιση ωρα τωρα ξυπναει 3-4 φορες) και δεν θελει να τον βαζω στο δικο μου το κρεβατι. Θελει το δωματιο του!!!!! (ασχετα αν τον κοιμιζω στα ποδια μου πανω σε μαξιλαρι)

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Από 6 μηνών κοιμάται στο δωμάτιο του. Ακόμη είναι μικρός και δεν έχει άποψη για το που θα κοιμηθεί, φαντάζομαι ότι αν μεγαλώσει λίγο ακόμα θα μάθει που πέφτει και το δικό μας κρεβάτι. Και τότε...όνειρα γλυκά.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

1o παιδί:Στο δωμάτιό του πλέον.(Στην κούνια μέχρι 2,5 χρονών δίπλα μας).

2ο παιδί:Στο κρεβάτι μας.(Έιναι 10 μηνών και αν την βάλεις στην κούνια ξυπνάει κάθε λίγο.Εε...έχω βολευτεί και λιγάκι γιατί θηλάζουμε).

Τελικά πόσο διαφορετικό είναι το κάθε παιδί!Ο γιός μου θήλασε 26 μήνες και πάντα κοιμότανε ήσυχος στην κουνίτσα του.Η μικρή με τις ίδιες μεθόδους με ΤΙΠΟΤΑ!!!DRAMA QUEEN την λέει ο άντρας μου!Σπαρακτικό κλάμα για να περάσει το δικό της!

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...