Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς ήσασταν εσείς στην ηλικία που είναι τα μικρά σας; - ΦΩΤΟ

nea mamaka

Recommended Posts

ωραιο θέμα...

εγω στην ηλικια του φυσαλιδικιου (23 μηνων) ημουν ιδιο το φυσαλιδακι..ιδιο ομως...η μονη μας διαφορα ηταν οτι εγω ημουν καταξανθη ενω το μικρο μου εχει πυρόξανθο μαλλακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραιο θέμα...

εγω στην ηλικια του φυσαλιδικιου (23 μηνων) ημουν ιδιο το φυσαλιδακι..ιδιο ομως...η μονη μας διαφορα ηταν οτι εγω ημουν καταξανθη ενω το μικρο μου εχει πυρόξανθο μαλλακι!

Καλά τα λες εσύ

Οι άλλοι συμφωνούν μαζί σου ????? :wink::wink::wink:

Η ζωή μου όλη .....

ωραιο θέμα...

Καλά τα λες εσύ

Οι άλλοι συμφωνούν μαζί σου ????? :wink::wink::wink:

οποιος δε συμφωνει..ναι για τον άντρα μου λεω..ειναι τυφλος... :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops::oops: Για μενα πηγαινε αυτο? :oops:

Ντραπηκα τωρα... Ευχαριστω παρα πολυ! :D

nea mamaka δεν ξερω αν βλεπω καλα αλλα δεν μπορω να βρω πολλες ομοιότητες...ισως ειναι και η δικια σου ποζα περιεργη αλλα δε μου φαινεται οτι μοιαζετε πολυ :cry::cry:

τωρα εννοειται, παλι θα το πουμε οτι η μικρη ειναι κουκλα και η μαμα αλλα δεν βλεπω ομοιότητες.

elias-christina νονιζω οτι σου φερνει αρκετα!!!!

παντως τι κουκλια ειστε. εξου και οι ομορφιες σε μεγαλυτερη ηλικια!!!!

σε λιγο ανεβαζω και τη δικια μου!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Εγώ καλή μου είπαμε ..... ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!

Εσύ όμως μια χαρά τα κατάφερες!

Κουκλι, στο έχω πει και prive!!!!!

Για να ειδοποιήσω και την Afroditi D να δει αν της τα είπε σωστά το .... πτηνό της!

Διαφημίσεις

ngeo23

ιδιες ειστε

λες λες;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οπως καταλαβαινετε ολοι είμαι λιγο ψωναααααααρα με την κορη μου, δεν μπορω, ολη μερα τη ζουπαω,τη φιλαω, τη λατρευω,αχ τι να κανω, και αν μου λενε κιολας οτι μου φερνει...πολύ με αρεσει!!!!

Καλά nea mamaka...πάντα ανοιγεις τα καλυτερα θεματα...μπαράβο

Σε κερδίζει κατα κράτος "οι ματράρες"...ετσι δεν το λενε το μωρό σου...χαχαχαχαχα

Κουκλάκι και τσαχπινικο με το σωστό σπάσιμο της μεσης...εισαι εσυ...

ngeo23 εχει δικιο η Βασια...ουτε φιλική συμετοχή δεν ειχες αλλά εχεις τοση χάρηηηηηηηη και φοράς και απιθανα ρουχαλάκια βαπτιστικά...φτου φτου...

μη με βάζεται βρε φιλενάδες να ανοιγω τα χρονοντουλαπα της ιστορίας γιατι τις δικές μου τις πήρε το μουσειο Μπενάκη προ ημερών για συλεκτικό κομμάτι και τις εβαλε σε βιτρίνα...Στο τμημα της φυσικής ιστορίας της πήγε...Πρέπει ν απάω Ναυπλιο να τις ξεχωνιάσω...Οσονουπο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

μη με βάζεται βρε φιλενάδες να ανοιγω τα χρονοντουλαπα της ιστορίας γιατι τις δικές μου τις πήρε το μουσειο Μπενάκη προ ημερών για συλεκτικό κομμάτι και τις εβαλε σε βιτρίνα...Στο τμημα της φυσικής ιστορίας της πήγε..

ααααααααααα τις δικές μου τις πήρανε στο μουσείο της Ακρόπολης! το καινούριο ντε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

μη με βάζεται βρε φιλενάδες να ανοιγω τα χρονοντουλαπα της ιστορίας γιατι τις δικές μου τις πήρε το μουσειο Μπενάκη προ ημερών για συλεκτικό κομμάτι και τις εβαλε σε βιτρίνα...Στο τμημα της φυσικής ιστορίας της πήγε..

ααααααααααα τις δικές μου τις πήρανε στο μουσείο της Ακρόπολης! το καινούριο ντε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

΅Αντε πάλι στα έξοδα να τρέχουμε στα μουσεία!

Αρα εισαι μικρότερη για να τα πήρε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ....

Φαντάσου εμενα σου λέω το παλιο...ο Γουλανδρής...λέμε...

:lol::lol::lol:

Θα σας βγάλω κάρτα εισόδου γιατι ειναι στην VIP αιθουσα...να μην ξηλωθειτε..δεν θελω... :lol::lol::lol:

Πάω να ψαξω μπάς και εχω κάτι εδω, χωρις πλάκα αλλά θα σας βάλω κουίζ να γέλάσετε... :lol::lol::lol:

Επιστεφω

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

πολύ ωραίο θέμα nea mamaka !!! μπράβο !!!

και να σου πω πως εκτός από τις ματάρες (που κλέβουν την παράσταση!!!) στο υπόλοιπο μου φαίνεται πως μοιάζετε αρκετά :wink:

Χριστινάκι μου κι εσύ, νομίζω ότι η Τόνια έχει τον αέρα την τσαχπινιά και το χαμόγελο σου αλλά τα μάτια δεν μου μοιάζουν για δικά σου :?

ngeo δε το συζητώ ... ίδιες :shock:

το απόγευμα πάω να ξυλώσω τα album να δω τι θα μου πείτε γιατί ακούμε διάφορα ... :?

age.png

Λοιπόν κορίτσια ..... θα σας το αποκαλύψω!!!!!!!!!!!

:roll::roll::roll::roll:

Και εγώ το ίδιο χρώμα μάτια με την Φέλια έχω ...... :shock::shock: αλλά φοράω φακούς :cool::cool::cool: ..... για να μην με ματιάζουν!!!!!!! :oops::oops::oops:

ΜΟΥΦΟΤετάρτη σήμερα λέμεεεεεεεε..........

Πάνε οι Παρασκευές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να σου πω πως εκτός από τις ματάρες (που κλέβουν την παράσταση!!!) στο υπόλοιπο μου φαίνεται πως μοιάζετε αρκετά :wink:

Χριστινάκι μου κι εσύ, νομίζω ότι η Τόνια έχει τον αέρα την τσαχπινιά και το χαμόγελο σου αλλά τα μάτια δεν μου μοιάζουν για δικά σου :?

το απόγευμα πάω να ξυλώσω τα album να δω τι θα μου πείτε γιατί ακούμε διάφορα ... :?

αντε ανυπομονουμε!!!

Τα ματια μου εμενα ειναι πρασινογαλανα της Τωνιας παλι... καστανα!

Τι να κανω? Και να φανταστεις ολη την "δουλεια" εγω την εκανα!!! :lol:

• Δημιουργία νέου...